The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary Dzisiaj, 12:35
Nadal Sanchez mnie do końca nie przekonuje, trochę okiem laika taki gapa fajtłapa, ale niech po prostu stoi gdzieś w okolicach szesnastki przeciwnika, stosuje ten wysoki pressing, czyha na błędy, nadal ma serce do walki i będzie dobrze
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary Dzisiaj, 12:54
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Patrzcie wszyscy jak wygląda idiota.
Dudę do Zielińskiego porównywał Królewski, a nie FraMat.
Jeśli Markus uważa że Królewski ukrywa się na forum pod nickiem FraMata to znaczy że jego starczy mózg skurczył się do rozmiarów orzeszka.
A może to demencja? Choć raczej optuję za nieuleczalną demencją zasilaną jakimiś kompleksami.
Trochę mi go szkoda, ale niech raczej zajmie się nim najbliższa rodzina
Tu na forum Dudę z Zielińskim zaczął zestawiać niejaki FraMat, który teraz na wspomnienie tego tradycyjnie rzuca różnego rodzaju bluzgami i obelgami oraz inną tego typu paplaniną. Choć faktów nie zatrze.

To nie Królewski tutaj pisał na ten temat. Tylko nasz rumuński tłumacz, który co jakiś czas musi się tym pochwalić.

Kolejna reakcja pokazująca, kto tu naprawdę ma kompleksy i demencję.

A także kto jest rzeczywistym idiotą, próbującym wypierać się tego, co było.
Ostatnio edytowane przez Markus : Dzisiaj o godz. 12:57.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary Dzisiaj, 14:38
longmichal napisał(a):Wyświetl post

Że zrobiła to praktycznie bez Youana, Rodado, Ertlthalera. Jak zobaczyłem skład to bałem się trochę, że ta kadra może mieć problemy nawet nie z Legią czy Lechem, ale właśnie z takim drugim garniturem, a jakości miała więcej niz GKS. I ta różnica między Ekstraklasą i 1. ligą nie wydaje się aż tak kolosalna (w końcu u pucharowicza grają Klemenzy, Jędrychy i inne Łukasiaki)

Nie wyciągałbym pochopnych wniosków, gdyby to zwycięstwo przyszło w podobnym stylu z Rodado, Ertlthalerem czy Youanem w formie od 1. minuty na boisku. GKS grał w pucharach w środku tygodnia, nie za bardzo wzmocnił kadrę w lecie itd., ale na razie jestem mega optymistycznie nastawiony. Nie będzie "walki o spadek"...)
Różnica miedzy ligami jest glownie na poziomie umiejętności indywidualnych, natomiast przez odpowiednia taktyke mozna je sprytnie zniwelowac.

Oczywiście za tym idzie intensywność, lepsze (średnie) warunki fizyczne zawodników, natomiast zanim zespoly wejdą w swoj "prime" minie na pewno kilka kolejek i poki co na tym tle nie może być wielkich różnic. W meczu Slaska i Wieczystej było widac to samo.

Jesli Jop będzie umiejętnie rotowal składem to jestem spokojny że wytrzymamy w dobrej formie cala jesien. Mamy fajny, szeroki skład, te 5-6 zmian w kadrze 1 drużyny wydaja sie w sam raz.

Pytanie tylko ile jeszcze poczekamy na najlepsze wersje Roda, Julka, Elliego i Jeremmyego.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów