|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mój kolega był tylko 2 razy na meczu Wisły - z Amiką w PP i właśnie z Karabachem. 2 x po 0-1. Jest więcej takich
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Boguś pojechał do Baku, oby tym razem pecha nie przyniósł :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mogłem zostać w domu, byłby to dobry pretekst. Cytat:
![]() Oby sobie nasze grajki wzięły sobie do serca to co dało się usłyszeć pod koniec poprzedniego meczu... |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
mam wypisac mecze na ktorych Boss nie byl i rowniez pilkarze Wisly przegrali?
jakbym slyszal moja babcie ogladajaca non stop program z kartami tarota.. moze byc nawet krolowa Anglii i James Bond ,a o tym ze Cupial bedzie na trybunach pewnie nawet nie beda wiedziec..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 05.08.2010 o godz. 15:59.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się, ze już wiedzą...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znowu Pajlic w wyjsciowej jedenastce...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jovanić, Czikosz, Kowalski, Diaz, Brożek Piotr, Małecki , Sobolewski, Jirsak, Paljić, Boguski, Brożek Paweł
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wisła: Jovanic - Czikosz, Kowalski, Diaz, Brożek Piotr - Małecki, Jirsak, Sobolewski, Paljić - Boguski, Brożek Pawel
Żurawski na ławce. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Paljic jak Paljic..martwie sie co znowu nawyprawia boguski..az strach pomyslec..ale co jak co...nie wazne jakim skladem, wazne by wygrac!
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Boguski?! WTF? Gdzie Żurawski? I myślę, że Paljić powinien później wejść za Kirma. Oby tylko nie chodził ciągle po środku boiska, bo Brożek zamiast grą w ataku się będzie musiał zabawą na lewej stronie zająć jak ostatnio...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kasperczak temu panu już dziękujemy
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Panowie a WG STRONY UEFA Pawel Brozek na lawce, a Zuraw w skladzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Paljic i Boguski w pierwszym składzie. Skandal! Boguski bez formy, a Paljic nie zgrany w ogóle z zespołem.
Niestety ale tego się obawiałem. Nie wróży to dobrze... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba poczekać aż na oficjalnej pojawi się skład, wtedy się wyjaśni, czy Brożek na ławie, czy Żuraw.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Cleber ma kontuzje. Gargula ma kontuzje. Rios nie moze grac. Chavez nie moze grac. Bunoza nie moze grac. Lawka : Pawelek,Singlar,Kirm,Lobodzinski,Zurawski,Wilk... Taki byl sklad przed Andrelechtem |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
zaczelo sie studio
zaraz powinni powiedziec |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
O jakim Ty zgraniu piszesz
![]() Oni po 2 latach grania w podobnym składzie jak wyszli na zeszłą rundę to wyglądali jakby pierwszy mecz ze sobą w życiu grali i tak w zasadzie wyglądała cała runda. Jeśli Mały gra na jednej stronie ,to na drugą zostaje Łobo,Kirm i Paljic (Piotrek musi grać w obronie bo Diaz gra na środku) - Jeszcze Boguski grał na stronie ale to co pokazywał to parodia , tak więc Serb jest całkiem logicznym wyjściem. PS - proponował bym zamknąć temat przynajmniej do późnego wieczora- chyba że wygramy , a już na pewno na czas meczu![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jebac polsat . http://antektv.comeze.com/transmisje.php
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
EDIT: Jednak Zurawski w składzie a Paweł Brozek na ławce. Jovanić - Cikos, Kowalski, Diaz, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Jirsak, Paljić - Żurawski, Boguski
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 05.08.2010 o godz. 16:25.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
no zobaczymy, moze Heniek cos tam widzi na treningu. Ale w I meczu Boguski gral mega dno.
W kazdym razie sprawa bedzie jasna, kto odpowiada za porazke/zwyciestwo ewentualne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Oficjalnej:
Mamy skład Wisły, zaraz się pojawi. W każdym razie jest sensacja - Paweł Brożek na ławce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dobra decyzja z Boguskim, z Pawłem się rozumieją bardzo dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Proszę, jednak Paweł na ławce. Nie wiem czy to dobra decyzja..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nieźle cisną Lechowi w studiu przedmeczowym
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zaimponował mi Kasperczak tą decyzja. Widać, że nie trzyma się kurczowo graczy. Ma taki kontrakt, że generalnie powinien dużo ryzykować. W końcu mogą go wywalić w każdej chwili za nic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dziwisz się? Tyle spuszczania się nad ich grą na marne?
![]() E: Je*** Polsat! Na ipli trzeba płacić za dostęp!! ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Kołtoń co na to? Nie chce im w*******ić? Przecież to czołowy przedstawiciel "wiary lecha" w mediach
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|