|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja w jednym sezonie poprowadziłem przez pół rundy holenderski Den Bosch, później Preston. Ostatecznie jednak i tam złożyłem rezygnacje na ręce prezesa. Jeszcze tego samego dnia poleciałem do Afryki gdzie starałem się o pracę dla WKS-u. Udało się. Wpoiłem piłkarzom żelazną defensywę (coś na styl greków z 2004 roku). Niestety pechowo odpadłem w ćwierćfinale z anonimowymi Niemcami. Chociaż w kraju odebrano ten wynik za duży sukces to mi pozostał mimo wszystko ogromny niedosyt. Spodobały mi się te mecze o najwyższą stawkę. Tylko tak się zastanawiał co teraz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
o tym graczu mówiłem ( o roznych osób, ma róźne statystyki, tutaj akurat dość słabe, bo czasem w wieku 16 lat ma gra głową np 20
) , kto grał w fma i miał tego gracza to wie co mówie : http://img111.imageshack.us/img111/4889/zunigaze0.jpg Sebastian Zuninga, ja go sprowadziłem w jego 17 lat i sprzedałem w 27 chyba za 52 miliony do Chelsea .. u mnie jako pomocnik ładował po 20-30 bram w sezonie ;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ja tez sobie chwale nowego FM09! Ale to co dziS grałem to przechodzi ludzkie pojęcie, nic że przegrałem 7 z ManU i z Odrą 3-1 jak by tego jeszcze było mało przed chwila właśnie złożyłem rezygnacje po przegranej z Polonią Bytom
(mam 9 punktów straty do pierwszego lecha )Może się trafi jakas posada to coś poeksperymentuje z inną drużyną! Ale i tak na savie z WISEŁKĄ dalej będę grał Powód: aj
Ostatnio edytowane przez chudy_TSW : 19.11.2009 o godz. 22:51.
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Macie jakiś zawodników do Wisły którzy są bez klubu?
![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Krissu nie podpowiadaj
prawdziwą frajdą tej gry jest samodzielne wyszukanie PEREŁKI btw. odniosłem wrażenie ze przypakowali Afryke?(Sepuya szalony) a co do logo/face packów - WWW.FORUMcm.NET zapamietajcie sobie to forum, tam macie maniaków FM`a i dodatki takie o których nie wiecej ze istnieją ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam problem.
Otóż chodzi mi o to że dałem podanie do Tunezji bo nie mieli trenera. Oni przyjeli podanie i przychodza mi caly czas wiadomosci ze tunezja mnie wzywa i mam do zaznaczenia przyjmji oferte lub odrzuc klikam przyjmij i nic sie nie dzieje i a kilka dni dostaje znowu to samo co mam robic zeby byc tym selekcjonerem |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
e tam, ja bym nazwał.
Sam sprowadziłem Jacka Krzyżówka i przez pół roku nazywam go perełka. Potem łamie mu nogi, i zwalniam za free ale te pół roku, Jacek jest kotem ![]() W końcu w FM mam szanse by Polacy grajacy za granicą, wracali do kraju. nie no czysta perełka to regen No i musze przyznac że FM wciąga poki co jak zaden inny (no i w Wiśle mam wiecej perełek, Globisze, Śrutwy, Bobo Kaczmarek Pierwszy raz od kiedy gra firmowana jest przez FM, mam po sezonie w kadrze 15 polaków. aa... no i sam potrzebuje bramkarza, bo Filip Kurto jeszcze za młody. ale nie bede sprawdzal na stronie, jakie to talenty sa, bo koliduje to z moim sensem gry.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 20.11.2009 o godz. 15:17.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
Co nie zmienia faktu, że perełką (na miarę możliwości klubu z Championship) nazywam np Leigh Griffitha z Dundee FC ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam problem.
Otóż chodzi mi o to że dałem podanie do Tunezji bo nie mieli trenera. Oni przyjeli podanie i przychodza mi caly czas wiadomosci ze tunezja mnie wzywa i mam do zaznaczenia przyjmji oferte lub odrzuc klikam przyjmij i nic sie nie dzieje i a kilka dni dostaje znowu to samo co mam robic zeby byc tym selekcjonerem |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
jest ona w 10? bo u mnie nie ma go chyba;( |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Polecam przyjrzeć się bydlakowi, bo inaczej nie można go określić, o nazwisku N'Jock. Ma siłę, skoczność, grę głową i sporo innych parametrów w okolicy 20. Reszta też nie najgorzej. A dodatkowo 2 metry wzrostu i 100 kg wagi. W FM08 (w 09 nie grałem) miał w sezonie około 95% wygranych główek. Był nie do zatrzymania. Co roku król strzelców i asyst (po zgraniach głową do szybkiego drugiego napastnika) w lidze rumuńskiej. Teraz w FM10 sprowadziłem go do Wisły z wolnego transferu. Zaraz zaczynam testy czy dalej wymiata tak samo
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i sprzedałem Masilele za 8,25mln euro i tego bramkarza rumunskiego Silvu jr za 9 mln e do man city;/ sezon 2013/14
Ostatnio edytowane przez kondzio7 : 21.11.2009 o godz. 17:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zostałem następcą Smudy! Dialog Arena...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
sprawdź może jesthttp://www.przeklej.pl/plik/3-liga-xml-0004nk6552mv dodatek dodaje 2 i 3 lige chyba i Puchar Śmietnika (Ekstraklasy)gdzie to wkleic aby miec to? i czy musze restartować kariere od nowa ?
Ostatnio edytowane przez janko04 : 21.11.2009 o godz. 19:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie ma go w bazie;p ale jakiegos z afryki kolesia sciaglem na bramke 19 lat(regen) i wymiata;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W swoim II sezonie zdobyłem wicemistrzostwo Szkocji
Zabrakło 4 pkt do lidera, ale Celtic jest po prostu nie do powstrzymania. W 3 sezonie zacząłem eliminacje do LM, wygrałem u siebie z Zenitem 4:1, a na wyjeździe remis 2:2.W 3 rundzie mogłem trafić na: Porto, Szachtar, AZ, Valencię...oczywiście wylosowało tą ostatnią drużynę. Zobaczymy jak to będzie Najlepsze jest to, że gram praktycznie tym samym składem, który zastałem rozpoczynając grę. Jedynie w defensywie stawiam dwóch zawodników sprowadzonych za mojej kadencji: Marc Muniesa i Mark Wilson.Na 3 sezon zmieniłem kapitana i połowa składu była zachwycona moją decyzją Wcześniej Lasley (odgrywa identyczną rolę jak Sobol w Wiśle) był wicekapitanem, a awans zawdzięcza słabnącemu i starzejącemu się ex-kapitanowi.
Ostatnio edytowane przez vaazon : 21.11.2009 o godz. 22:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
vaazon kim grasz? Rangers ? zapodaj screnn składu
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No i najważniejsze : Czy w tym Fm-ie również tak wymiata ? Jak ktoś szuka środkowego obrońcy to polecam - Sergiy Kryvtsov. U mnie gość ma 20 lat i jest praktycznie nie do przejścia . Gra głową -19 , krycie -19, siła -18. kupiłem go za 7mln zł , a teraz Dynamo Kijów daje 41 ....... ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kupiłem Lucasa Leivę do Wisły!
sezona 2014/15 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a mi Dos Santos poszedl za 19 mln do Realu
:( pograł 2 sezony i tyle.. cieżko jest utrzymać pilkarzy![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dlatego podpisałem z nim na 5 lat kontrakt, 60 tys euro tygodniowo;D
Powód: d
Ostatnio edytowane przez kondzio7 : 22.11.2009 o godz. 12:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś ty
Motherwell: http://yfrog.com/5pskladj gram 4-4-2 albo 4-5-1, wtedy ściągam 1 napastnika i przesuwam Forbesa na pozycję OPŚ. Mój zespół jest najmniej agresywny w lidze, bardzo mało żółtych kartek. Dzięki temu czasami pozwalam sobie na agresywny odbiór w ustawieniach. Oczywiście w każdym sezonie mam najmłodszy team w Szkocji. O ile się nie mylę w 1 sezonie średnia wieku - 19. Dużo utalentowanych wychowanków - Murphy 27 bramek w II sezonie, król strzelców. Hutchinson. Slane, Lasley(31), Fitzpatrick (25), McHugh, Reynolds. Oczywiście dwóch z nich ma już swoje lata ![]() http://yfrog.com/2gforbesj bardzo dobry pomocnik, strzela z dużą siłą i z pierwszej piłki. Kilka ładnych bramek z dystansu to norma. Pozostałe moje nabytki, nie grające w pierwszej 11. Jorge Pulido - dobry rezerwowy, Wasilewski - sprowadzony niedawno, przyda się na środek obrony w LM, jestem bliski awansu na wyjeździe wygrałem 2:1 z Valencią Grosicki - sprowadzony niedawno, do łatania dziur na skrzydłach, O'Brien musi czuć oddech konkurencji, w II sezonie w zimie sprowadziłem Sergio Conceciao ale słabo się spisywał, więc nie przedłużyłem umowy, Dudek - na ławkę, jego główna rola to opieka nad młodymi bramkarzami, sprowadzony w II sezonie, Jeszcze miałem Kanu, który grał w 1 części II sezonu, po 11 meczach 3 bramki, 3 asysty. Zawsze mógł grać maks do 60 minuty, przyszła oferta 3 mln zł z Bristol City to wykorzystałem okazję by zarobić. Wygrana z Valencią: http://yfrog.com/62valencialj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przynajmniej oni nie zawiedli http://yfrog.com/3mderbygp
ale marne to pocieszenie:/ aż serce się kraje przez wczorajszą porażkę;/:(
Ostatnio edytowane przez kondzio7 : 23.11.2009 o godz. 12:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
szkoda ze to tylko gra:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
vaazon ładnie ci to wyszło powiem szczerze
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polacy bez problemu wybierają ligę szkocką, najgorzej mam się z trenerami. Zarząd pozwala na maksymalnie siedmiu, a chciałbym więcej. Niestety ci lepsi żądają dużo kasy, a mogę zaoferować po 8 tys zł na tydzień :(
Awansowałem do LM! I to na jakim farcie! Przegrywałem u siebie 0:2, po czym sędzia podyktował karnego w 93 minucie i na całe szczęście Murphy wykorzystał okazję. W dogrywce nic ciekawego się nie działo, przygotowywałem się na serię rzutów karnych, aż tu nagle 120+1 minuta....długie wybicie bramkarza w kierunku Grosickiego, wyprzedził dwóch obrońców i strzelił sam na sam Coś czuję, ze Grosicki będzie świetnym jokerem, tyko musi się w pasować w zespół. Zawodnik z 17 pkt w szybkości i przyśpieszeniu w II połowie, czy w dogrywce zawsze robi różnicę.
Ostatnio edytowane przez vaazon : 23.11.2009 o godz. 16:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Środkowy obrońca/libero do Bordeaux +/- 20mln zł ? Potrzebny na już.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sergiy Kryvtsov - myślę ,że komentarz zbędny. .......
![]() Cytat:
|
|
|