|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak się ogląda te zdjęcia i patrzy na chronologię to mamy materiał na serial który przebije słynną Dynastię
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Faktycznie niezły serial
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tekst porównujący Smudę i... Mourinho:
http://krotkapilka.pl/artykul,dwoch_...nych_panow,694 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 12.06.2013 o godz. 22:14.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z takim kredytem zaufania Smuda nie może tego zepsuć
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...psuc,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Rok temu zepsuł z jeszcze większym kredytem zaufania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/15316-Czy...snienia_Sachsa Ci jak zwykle muszą się przyje*ać do nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...wan,nId,983834
pieniądze panowie, widać, że w Wiśle nie ma pieniędzy od dłuższego czasu :/ ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
ale lipa :( masakra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czyli prawda w oczy kole - tak jak "cfa" napisał, więcej obiektywizmu Koledzy i Koleżanki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po Legii?;> nie zauważyłem ;p zobacz sobie ile tekstów negatywnych w naszym kierunku, a ile pozytywnych ;p Ja rozumiem że u nas cudownie nie jest, że Smuda nam nie pomaga w dobrym wizerunku, no ale też bez przesady ;p niech zajmą się tym co trzea a nie przypier*alają się do wywiadu z Pareiką ;p Sam się chłop nie skarży a Ci robią z tego nie wiadomo co ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
A dzisiaj na weszło się czepiali do ww klubów bo biorą kasę z budżetu i jeszcze proszą o więcej o tutaj http://www.weszlo.com/news/15308-Jak...ztof_Stanowski także nie jest tak, że tylko Wisła be i tylko o niej źle piszą ... ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja przestalem tam zaglądać nie ze względu na Wisłę tylko na ich stronniczość . Mało ciekawe to się zrobiło. Akcje z ukaraniem Sląska za ....ienie warszawki...szmaciarstwo nic wiecej.
Ostatnie 5 artykułów o Wiśle i Smudzie. Wisły nie lubią ok, ale Smuda to ich jakiś kompleks. .......ą w kółko to samo.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 19.06.2013 o godz. 13:37.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Stanowski pisał dla gazetki "Nasza Legia"..
choćby próbował być na siłę obiektywny i raz do czasu coś krytycznego napisał o Legii to oczywistym jest ze cały czas jest sercem za Legią.
Ostatnio edytowane przez c. : 19.06.2013 o godz. 13:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Żadna sprawa w ostatnim czasie, poza przywróceniem Białej Gwiazdy na koszulki, nie wygląda u nas dobrze. Sportowo nie istniejemy, organizacyjnie tym bardziej, a Radek Sobolewski nagle i niespodziewanie (po dwóch dniach treningu) zostaje pogoniony z Wisły. Dalej nawet nie chce mi się wyliczać. Nie widać też tak naprawdę jakichkolwiek przesłanek, że jutro będzie lepiej. Jedni próbują walczyć z tym ironią, inni bez ogródek jadą po władzach klubu i trenerze. Tyle tylko, że nie powinno to nikogo dziwić, bo degrengolada przy Reymonta zaczęła się nagle i niespodziewanie, ale z taką mocą, że większości kibiców na pewno nie jest łatwo się z tym pogodzić. Ale powtarzam: nie miejmy pretensji do całego świata o nieprzychylne publikacje w mediach. Bo jest to najzwyczajniej w świecie skrajna głupota. Mam zresztą wrażenie, że nawet ci dziennikarze, którzy nigdy nie byli Wiśle przychylni, również mają dzisiaj spory problem ze zrozumieniem obecnej sytuacji. A to dlatego, że Biała Gwiazda mimo wszystko nadal jest uważana za synonim sukcesu w polskiej piłce. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja nie mówię że jest zajebiście, a oni piszą że jest chu*owo. Ale we wszystkim potrzeba umiaru, tak jak pisał Dariook, co 2 tekst o Smudzie, ja rozumiem że jest on obiektem drwin etc, no ale z czasem to już ani śmieszne ani zbyt mądre nie jest ;p a przy okazji wizerunkowo tracimy my, to że sytuacja finansowa jest jaka jest, to wie każdy, ale roztrząsanie wywiadu z gazety, co przy okazji może nas kosztować, nie uważam by było potrzrebne, a jakby dotyczyło Legiunii, z pewnością by się nie ukazało ;p To wygląda jak leczenie kompleksów za te wszystkie lata dominacji nasze ii innych, i gdy Wisła popadła w kryzys można jeździć po niej, bo w sumie no co przecież to prawda tak?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Media obraly sobie w tej chwili na cel Wisle i wala w klub jak w worek z ziemniakami.
Ja sie tylko zapytam od czego jest prezes? Dlaczego nie reaguje? Dzisiaj dostal gonga personalnie, nie ma komentarza. My jako kibice tez zdaje sie nie zaslugujemy na jakies slowa wytlumaczenia tego co sie teraz dzieje, co nas czeka w przyszlosci. Pan prezes pieknie zegna zawodników ale juz nie ma czasu/chęci aby przedstawić plany względem Wisły. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Stanowisko to w 100% legionista. Jeśli jeździ po Legii to stara się zrobić to konstruktywnie tak aby pomogło to temu klubowi. Jak chwalił Wisłę to tylko dlatego żeby napompować balon bo już wiedział, że za chwilę to się może rozlecieć. Zdecydowanie wiedział, że APOLE to mocna drużyna ale i tak napisał tekst w styl: "Jak nie teraz to niech Wisła już więcej nie próbuje, będą skończonymi frajerami jeśli przegrają z Cyprem" Zresztą w tym bardziej przychylnym momencie obrał sobie za cel Meliksona i to on najbardziej go atakował - zazdrość o to, że Wisła ma takiego piłkarza. O wycieczkach w stronę kibiców czy ostatnia krucjata tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że zależy mu aby wizerunek Wisły się szybko nie zmienił. W Warszawie dobrze pamiętają kto przez ostatnie lata dominował na krajowym podwórku dlatego te ataki będą nadal trwać.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 19.06.2013 o godz. 14:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Cały wpis dobrze to wszystko podsumował, ale pogrubiona czcionka - trafiłeś w sedno sprawy. Sprawę Apoelu również dobrze podsumowałeś - gdy Cypryjczycy odprawiali kolejnych gigantów to Stanowski zaczął się łapać koła ratunkowego. Żeby nie dawać mu pole do popisu to trzeba olewać jego wpisy i się nie podniecać każdą jego wzmianką o Wiśle, bo tu za dużo osób się ekscytuje tym co on napisze i co gorsza biorą to za wytyczne. O jedno proszę wszystkich kibiców Wisły - NIE BIERZCIE SOBIE DO SERCA TEGO CO PISZE KRZYSZTOF STANOWSKI - 100% LEGIONISTA. I mam nadzieję że ten młodzieniaszek z Niemiec wypali, po którym teraz Stanowski jedzie jak po gównie. I znów będzie pajaca zgrywać łapiąc się koła ratunkowego.
Ostatnio edytowane przez c. : 19.06.2013 o godz. 14:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Spokojnie Panowie. To, jak teraz wszyscy jeżdżą po Wiśle potwierdza tylko jakim HEGEMONEM byliśmy przez ostatnie lata i jak to wszystkich bolało i dalej boli. Czasami mam wrażenie, że wszyscy chcą sobie poużywać jak najwięcej, jakby w obawie, że nagle się wszystko odmieni i znowu będą dla Wisły popychadłami. Przecież kompleksy trzeba jakoś leczyć, kiedy to robić, jak nie teraz?
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czyżby Małecki był kolejnym ktory odejdzie?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mnie się raczej obiło o uszy, że to Chrapek i Burliga są takimi smakoszami. Co do Małeckiego, to myślę, że Smuda ręki na niego nie podniesie - w obawie o reakcję kibiców, którym już wystarczająco sam działa na nerwy. Sprawa z Sobolem jeszcze podgrzała atmosferę, więc teraz Franz i Mały to pewnie teraz są "przyjacioły".
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Co do Chrapka - też krążą takie pogłoski, że chłopak źle się prowadzi. Co by o Smudzie powiedzieć, to akurat tu ma rację. Obaj jak chcą cokolwiek pokazać, to muszą zacząć profesjonalnie poschodzić do obowiązków. Na razie są popychadłami w naszej buraczanej ekstraklasie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Czy u nas to sami zawodnicy z jakichś trudnych rodzin że alkohol to dla nich taka ważna sprawa? Zaraz się okaże że Franz groził połowie drużyny mówiąc o tym piwie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaraz się okaże że Franek zostanie alkoholikiem jak się okaże że nie bardzo będzie miał kim grać ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Jak tak dalej pójdzie to na stadionie będzie trzeba wódkę pić żeby oglądać popisy naszych graczy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Polecam wycieczkę do Frantica w weekend, albo w środę-czwartek bo w piątek wyjezdzaja ba zgrupowanie.
Podpowiedz jest taka, ze możecie goscia w ciemnościach nie zobaczyc E. Tez zauważyliście ze posty pewnego użytkownika sa mocno monotematyczne i zawsze zawieraja odmiany imienia i nazwiska pewnego zawodnika przez wszystkie przypadki, wszystko w negatywnym kontekście oczywiście ![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 19.06.2013 o godz. 15:57.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|