|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No i Śląsk prowadzi w Chorzowie 1-0. Bramka Szewczuka po ładnej akcji.
Już 2-0, tym razem Gancarczyk.
Ostatnio edytowane przez fst : 11.11.2008 o godz. 21:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Śląsk 2:0 Gancarczyk ... tego grajka trzeba jakoś przetransferować bo w tym sezonie gra palce lizać ,a Śląsk chyba pewny już 3pkt.
uhm.. inaczej 3pkt. na wyciągnięcie reki miejmy nadzieję że show Ruchu już się skończyłPowód: gole gole ;)
Ostatnio edytowane przez djjamajczyk : 11.11.2008 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Legia rok temu miała czarny październik. Teraz będzie czarny listopad...
![]() Śląsk już tylko 2-1.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
1:2 - gol dla Ruchu....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ruch zrobił 1-2. Ten mecz jeszcze niej jest przez wrocławian wygrany. Jeszcze 20 minut.
edytka: no, Bełchatów swoje ugrał. Szkoda, że nie wyżej, ale jak się nie ma co się lubi..... ![]() Mają wicelidera, jutro nie ma żartów.
Ostatnio edytowane przez harthausen : 11.11.2008 o godz. 21:24.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Legia przegrywa co mnie cieszy(chyba nie tylko mnie) mam tylko nadzieje ze jutro Wisła wygra i byłoby elegancko
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nasciagali tych Hiszpanow i g**** z tego maja. Mody sie zachcialo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Bardzo ładnie się to ułożyło w tym Bełchatowie. Byle jutro ograć Odre!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ma ktoś linka do tej sytuacji na karny dla Groclinu Warszawa
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Belchatow nawiazuje do swoich najlepszych w sumie niedawnych czasow.
Cale szczescie ze perfidny sabotaz Jarzebowskiego (glowka do Chinyamy), nie zawazyl na wyniku. Roger kolejny raz zagral katastrofalnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Hmmm.. jestem urzeczony poziomem sportowym Legi i mam cięzki wybór ..w którym meczu zagrali wieksą kichę dziś czy z Polonia Bytom. Pamiętam jeszcze buńczuczne zapowiedzi co to nie będzie jak bedzie Espana na boisku ,jak Król-Roger-Polski będzie wkręcał wszystkich w boisko ..a co mamy spaadek formyyy gwałtowny. Oprócz Muchy , Atiza to nikt tam nic nie gra regurlanie -> sa jedynie zrywy poszczególnych piłkarzy. Chyba trzeba się cieszyć że z nimi przegraliśmy , dla nich to poczatek końca w tym sezonie.
A tabela układa się po naszej myśli..zeby jedynie jutro wygrąc z Odra co do łatwych zadan nie nalezy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak nie lubię GKS-u,tak fajnie,że wygrali ;D
Jutro nie ma żartów i słowa Brożka muszą się sprawdzić: Odczarować Wodzisław!
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 11.11.2008 o godz. 21:41.
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
żeby państwowe święto było piękniejsze, Śląsk wygrał w Chorzowie 1-2. I jak tu Okocimia nie ruszyć?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Już druga z rzędu kolejka, która gra "pod nas". Żeby się tylko nie skończyło jak w poprzedniej...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie bardzo pod nas. Tyle tylko, że na razie jeden konkurent mniej. Ale wystarczy, że nasi w Wodzisławiu powtórzą sukces Legii w Bełchatowie i Lech nie sfrajeruje się w Bytomiu i będziemy tabelę z 5 miejsca oglądać.
A wszyscyśmy (ja też) Bełchatów zlekceważyli, jako realnego rywala do czołówki. Wot, siurprajs. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
chyba 2-1 ; ) co do meczu to sie ciesze że wygraliśmy w Chorzowie, puchary w tym sezonie jeszcze możliwe
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 11.11.2008 o godz. 22:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_sEOz1TTkP4
Karny Groclinu w Warszawie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Tak czy siak, nawet jeśli to błąd sędziego, to nie na tyle duży aby znowu dopatrywać sie bóg wie czego... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W sumie zapis rezultatu detal, ważne 3 punkciki dopisane. Oby w następnym meczu co najmniej tak samo dobrze ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Legia znowu utopila tym razem w Bełchatowie z fajnie grajacym GKS -em. Ciekawy grajek ten Jansuz Gol z Bełchatowa.
Brawo Śląsk! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Chciałbym zauważyć, że Legia ma jeszcze jeden mecz z GKSem w grudniu
więc tak czy inaczej się wypunktują. Polonia ciuła punkty, zobaczymy jak jutro Wisła i Lech. Legia może skończyć runde poza pierwszą trójką, a przecież jeszcze niedawno był lider ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Szkoda że traciliśmy głupio punkty z Cracovią, Górnikiem i ŁKSem.. Legię i Lecha już przeżyje. Ale te trzy remisy mnie smucą bo gdyby nie one to byłoby bardzo dobrze.. Ale trzeba grać dalej. Jutro musimy koniecznie wygrać!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cwielong to zenujacy napastnik. Dzis po raz kolejny dal popis swoich umiejetnosci antystrzeleckich i zmascil wszystko co tylko sie dalo. Gdy schodzil z boiska, dalo sie slyszec jak kibice pozdrawiali go czulym "wypier..."
Ja sie dziwie, ze on tam w Chorzowie nie siedzi jeszcze na trybunach. Z tego co mowili w Lidze+ , to w tej chwili taki goracy ziemniak, ktorego nie chca juz zarowno w Wisle jak i w Ruchu.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 11.11.2008 o godz. 23:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ja mam nadzieje, ze do Krakowa nie wroci i nie trzeba mu bedzie na sile szukac nowych pozycji
![]() Gdyby naprawde nadawal sie na skrzydlowego, to pewnie juz nie raz probowanoby go na flance w Chorzowie. Wg. mnie nie nadaje sie. Zdecydowanie brakuje mu przebojowosci, dynamiki i dokladnego podania, ze o strzale nie wspomne. Na pytanie czy gralby gorzej od Zienczuka nie odpowiem, bo nie wiem. Teoretycznie jest to bardzo trudne, ale Cwielong juz nie raz udowadnial, ze potrafi dokonywac rzeczy niemozliwych i np. parokrotnie przestrzelil z kilku metrow do pustej bramki ![]()
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 11.11.2008 o godz. 23:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie martwcie się, czy Legia zmieści się na pudle, bo póki co, to Bełchatów nas też przeskoczył. Tak, tak, po kryjomu Bełchatów wskoczył na pozycję wicelidera. Co więcej w tej chwili Śląsk jest tylko trzy punkty za nami. Jeżeli Lech przgrałby dzisiaj z Polonią, to nie tylko czołówka bardzo się zbije, ale na dodatek Bytom zacząłby się liczyć... w walce o pudło. Po ewentualnym zwycięstwie miałby tylko 9 punktów straty do lidera. Liga dawno nie była tak ciekawa, chociaż ja nie miałbym nic przeciwko "nudnej" powtórce poprzedniego sezonu
Edit: Ćwielonga to ja spisałem na straty już po meczach PE poprzedniego sezonu, gdzie bał się własnego cienia i potykał o własne nogi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A mi nie szkoda, bo zakrzywiło by to realny obraz tego, na co stać aktualną Wisłę, a jeśli własciciel chce zdobyć mistrza Polski, to nie może po raz kolejny olać okienka transferowego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Jak dla mnie wyniki niektórych słabszych drużyn zaciemniają obraz, w tej chwili mamy: Polonia 0 Wisła -4 i mecz mniej Legia -4 Lech -5 i mecz mniej |
|
|
|
Guest
|
|
Co do Pasów to moim zdaniem trener formatu Płatka gwarantuje im co najwyżej marazm na poziomie 10 miejsca a i to po zimowych transferach. Ale to ich kłopot, my mamy własne. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|