The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2011, 11:41
gdzie można kupić taką koszulkę jak tutaj?
Odpowiedz cytując
Guciu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.08.2011, 11:48
piękne!! w Fanatyku za 120 zł chyba
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 19.08.2011, 11:52
Żadna profesjonalna drużyna nie dostaje nowych stroi w połowie sezonu.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 19.08.2011, 11:54
wislakbgc napisał(a):Wyświetl post
Adidas się nie zeszmacił tylko raczej szmaci nas , uważam że Legii zrobili ładne te stroje , więc skoro im mogli to nam też powinni ...
Prawda...Jeżeli nie chodzi o nowego sponsora,to jest hańba,że pozwalamy sobie na coś takiego ze strony Adidasa.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 19.08.2011, 12:16
Ja bym się nie zdziwił gdyby jednak chodziło o sponsora. Jest realna szansa awansu do LM i od tego może zależeć pojawienie się loga na koszulce. Ew jakieś rozmowy z kilkoma i czekanie na kartę przetargową. Może to i naiwne ale nie chce mi się wierzyć, że koszulek nie ma "bo nie".
Bądźmy szczerzy, wykonanie takich "dedykowanych" kompletów jak ma Legia nie wymaga za wiele od producenta. W naszym przypadku też tak będzie bo nie czarujmy się, "dedykowane" to one będą ale tak jak w przypadku Legii - czyli 2 małe wstawki i tyle.
Wydaje się nierealne, żeby to opóźnienie nie miało jakiegoś drugiego dna.
A swoją drogą to w zasadzie mnie wali w jakim komplecie będą grali byle wygrywali.
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 19.08.2011, 12:31
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Ja bym się nie zdziwił gdyby jednak chodziło o sponsora. Jest realna szansa awansu do LM i od tego może zależeć pojawienie się loga na koszulce. Ew jakieś rozmowy z kilkoma i czekanie na kartę przetargową. Może to i naiwne ale nie chce mi się wierzyć, że koszulek nie ma "bo nie".
Bądźmy szczerzy, wykonanie takich "dedykowanych" kompletów jak ma Legia nie wymaga za wiele od producenta. W naszym przypadku też tak będzie bo nie czarujmy się, "dedykowane" to one będą ale tak jak w przypadku Legii - czyli 2 małe wstawki i tyle.
A swoją drogą to w zasadzie mnie wali w jakim komplecie będą grali byle wygrywali.
pewnie , co tam koszulki,co tam Biała Gwiazda,co tam historia klubu i kibiców, liczy się tylko wynik i pieniądze
Witamy w 21 wieku
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.08.2011, 12:31
Ludzie co wy rozkminiacie, przecież nawet na oficjalnym na facebooku pisali że to adidas zawalił.
Odpowiedz cytując
stas
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 19.08.2011, 12:42
ludzie nie piszcie że być może chodzi o sponsora na koszulkach bo jak życie pokazało adidas z legią też miał obsuwę i jak widać po ich nowych strojach wcale nie chodziło o nowego sponsora na koszulkach! czy to wam czegoś nie tłumaczy po prostu adaś zawalił i tyle!
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 19.08.2011, 13:01
Tyle,że nie dość,że się spóźnili to Legia ma jako 1 nowe stroje,a to jest już naplucie w twarz.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 19.08.2011, 13:11
A tak z ciekawości. Czy nie jest tak że można dostać stroje bez reklam a klub sam może sam dorobić takie nadruki ? Czy jednak jest tak że koszulki muszą wychodzić od producenta z nadrukami, etykietkami (ekstraklasa it.)., nazwiskami.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.08.2011, 13:13
macie problem... będą nowe koszulki to będą, jak dla mnie to mogą grać nawet w starych koszulkach adidasa z Unimilem na klacie. nie stroje grają. fajnie mieć nowe ładne stroje, ale czy aby nie przesadzacie troche

poza tym wątpie żeby ktoś z tutaj obecnych widział umowe z Adidasem, także możemy sobie gdybać co jak dlaczego i po co.

baro1995 napisał(a):Wyświetl post
Tyle,że nie dość,że się spóźnili to Legia ma jako 1 nowe stroje,a to jest już naplucie w twarz.
a dlaczego Wisłą miałą dostać pierwsza nowe stroje Nie bronie Adidas ale z Legia mają konkrakt od wielu, wielu lat
Ostatnio edytowane przez wiertar : 19.08.2011 o godz. 13:22.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 19.08.2011, 13:32
Nie tyle co pierwsza tylko skoro był poślizg i spóźnili się ze strojami i dla nich i dla nas,to mogliby chociaż dostarczyć je w tym samym czasie i im i nam,a nie oni wczoraj biegali w nowych strojach,a my pewnie na Korone wyjdziemy w starych trykotach.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.08.2011, 13:39
Trzeba mieć nadzieję na Reeboka, Umbro albo innego Le Coq Sportif w kolejnym kontrakcie.
.
Odpowiedz cytując
lukash100
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 19.08.2011, 14:05
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 19.08.2011, 14:23
wislakbgc napisał(a):Wyświetl post
pewnie , co tam koszulki,co tam Biała Gwiazda,co tam historia klubu i kibiców, liczy się tylko wynik i pieniądze
Witamy w 21 wieku
A co mam się doktoryzować nad kołnierzykiem albo wstawką na lamówce? Przecież do tego sprowadza się ta cała wyjątkowość tego co pokażą ? Tak, witamy w XXI wieku. Bez wyniku i pieniędzy sami będziemy szyć te koszulki z zasłon.
Biała Gwiazda jest dla mnie ważna, tak samo jak historia ale żyję w realnym świecie. Adidas nie da nam nic wyjątkowego w takim sensie w jakim my byśmy sobie tego życzyli. Skoro nie widzi takiej potrzeby w przypadku Realu to na pewno zobaczy w przypadku Wisły. Dlatego napisałem to co napisałem bo domyślam się, że to co zostanie pokazane będzie albo brzydkie albo ładne, może takie sobie ale nie będzie takie jak większość nas chce. W tym sensie mam w sumie gdzieś jakie te koszulki będą. Co za różnica?
A że liczy się wynik? Co w tym dziwnego? Tak samo się liczył dla mnie ten wynik jak mordowałem się po jakichś zadupiach typu Świdnik czy Radomsko w drugiej lidze. Teraz na szczęście przynajmniej ten problem mentalny mi odpadł i mam nadzieję, że prędko nie wróci.

PS Jeżeli podpisujemy kontrakt z gigantem to nie oszukujmy się ale nie będziemy traktowani jak top europejski bo nim nie jesteśmy.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 19.08.2011 o godz. 14:26.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 19.08.2011, 14:27
lukash100 napisał(a):Wyświetl post

taki model jest dotępny w Red Boxie, Arka tam właśnie kupuje stroje.
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 19.08.2011, 14:34
Jest ktoś w stanie zrobić w ps czy innym programie model koszulki Legii tylko że w wersji Wiślackej
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 19.08.2011, 14:56
A co mam się doktoryzować nad kołnierzykiem albo wstawką na lamówce? Przecież do tego sprowadza się ta cała wyjątkowość tego co pokażą ? Tak, witamy w XXI wieku. Bez wyniku i pieniędzy sami będziemy szyć te koszulki z zasłon.
Biała Gwiazda jest dla mnie ważna, tak samo jak historia ale żyję w realnym świecie. Adidas nie da nam nic wyjątkowego w takim sensie w jakim my byśmy sobie tego życzyli. Skoro nie widzi takiej potrzeby w przypadku Realu to na pewno zobaczy w przypadku Wisły. Dlatego napisałem to co napisałem bo domyślam się, że to co zostanie pokazane będzie albo brzydkie albo ładne, może takie sobie ale nie będzie takie jak większość nas chce. W tym sensie mam w sumie gdzieś jakie te koszulki będą. Co za różnica?
A że liczy się wynik? Co w tym dziwnego? Tak samo się liczył dla mnie ten wynik jak mordowałem się po jakichś zadupiach typu Świdnik czy Radomsko w drugiej lidze. Teraz na szczęście przynajmniej ten problem mentalny mi odpadł i mam nadzieję, że prędko nie wróci.

PS Jeżeli podpisujemy kontrakt z gigantem to nie oszukujmy się ale nie będziemy traktowani jak top europejski bo nim nie jesteśmy.
W sumie masz rację , po prostu nie zrozumiałem Twojej wcześniejszej wypowiedzi ...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 19.08.2011, 15:01
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
A tak z ciekawości. Czy nie jest tak że można dostać stroje bez reklam a klub sam może sam dorobić takie nadruki ? Czy jednak jest tak że koszulki muszą wychodzić od producenta z nadrukami, etykietkami (ekstraklasa it.)., nazwiskami.
ale chyba własnie tak stroje dostajemy.Adidas nam daje koszulke adidasa+ coś co spowoduje ze bedzie Ona wiślacka czyli jesli nie dedykowana to herb a jesli dedykowana to np.inne nici czy jakis nadruk.Ale nie sadze by Oni drukowali reklamy, no way.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 19.08.2011, 15:11
Zagrajmy w tej wymarzonej LM ze dwa sezony a potem podpiszmy umowę z "mniejszym" dostawcą który się do nas dostosuje. Taka jest droga. Jak będziemy rozpoznawalni to nie tylko adidas ale i mniejsi wyłożą porównywalną kasę żeby się promować. Dla adidasa to jest umowa na zasadzie - "mamy tych mamy tamtych a co kupmy se jeszcze tych".
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 19.08.2011, 15:15
w jakim celu Wy cały czas narzekacie co ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 19.08.2011, 15:34
Nie tyle co pierwsza tylko skoro był poślizg i spóźnili się ze strojami i dla nich i dla nas,to mogliby chociaż dostarczyć je w tym samym czasie i im i nam,a nie oni wczoraj biegali w nowych strojach,a my pewnie na Korone wyjdziemy w starych trykotach.
....a czy nie rozumiesz że mogą mieć w ramach "programu lojalnościowego" ( tak to nazwijmy) umowe że Legia jako pierwszy klub w Polsce dostaje nowe stroje i wtedy czy poślizg czy nie to właśnie Legia musi dostać jako pierwsza nowe stroje? dużo może być opcji podobnych do tej co podałem.

a teraz pytanie do Ciebie: czy Wiśle w nowych koszulkach będziesz kibicował więcej niż w starych

dzięki bogu że jeszcze tylko 2 tyg wakacji...
Ostatnio edytowane przez wiertar : 19.08.2011 o godz. 15:47.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 19.08.2011, 15:43
Sprawdź daty otrzymania w poprzednim sezonie nowych stroi przez Wisłę i Legie i potem dalej gadaj sobie o programie lojalnościowym Rok temu mogli,mogli,teraz nas olali,olali,gdzie szacunek dla nas ? Czy ty nie rozumiesz,że nie chodzi o stroje tylko o prestiż,renomę,postawę Adidasa względem nas..Inni dostali my nie.Anglia,Niemcy,Hiszpania,Holandia,Francja wszyscy śmigają w nowych strojach.Jeżeli podpisują z nami umowę mają nas traktować jak innych.Skoro się zobowiązują,a nie dotrzymują terminów to pokazuje jaki mają do nas stosunek.Bo jeżeli wg Cb jakaś firma może sobie pozwalać na takie olewki względem klubu i to Ci nie przeszkadza to widać jaki masz szacunek dla naszego klubu.Weź może urlop i odpocznij.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 19.08.2011, 15:57
A może to takie budowanie napięcia
W dobrej restauracji musisz czekać bo nie dają odgrzewanego g...

To tak dla rozluźnienia atmosfery bo widać wielu niosą emocje coraz bardziej a tak na prawdę te koszulki nie maja prawie żadnego znaczenia.
Odpowiedz cytując
nt5
Member

Od: 06.2006

Stary 19.08.2011, 16:20
Sprawdź daty otrzymania w poprzednim sezonie nowych stroi przez Wisłę i Legie i potem dalej gadaj sobie o programie lojalnościowym Rok temu mogli,mogli,teraz nas olali,olali,gdzie szacunek dla nas ? Czy ty nie rozumiesz,że nie chodzi o stroje tylko o prestiż,renomę,postawę Adidasa względem nas..Inni dostali my nie.Anglia,Niemcy,Hiszpania,Holandia,Francja wszyscy śmigają w nowych strojach.Jeżeli podpisują z nami umowę mają nas traktować jak innych.Skoro się zobowiązują,a nie dotrzymują terminów to pokazuje jaki mają do nas stosunek.Bo jeżeli wg Cb jakaś firma może sobie pozwalać na takie olewki względem klubu i to Ci nie przeszkadza to widać jaki masz szacunek dla naszego klubu.Weź może urlop i odpocznij.
Szacunek Adidasa. Wez sie chlopie zastanow, to nie chlopaki z dzielni, tylko korporacja, w ktorej sa setki projektow, a koszulki Wisly podpadaja pewnie pod projectmanagera z europy srodkowej, ktory musi z kilkadziesiat umow do zrealizowania. Nadajesz na Adidasa a w cale nie wiesz, czy opoznienie nie jest spowodowane przez Wisle. Moze przedstawili 2 projekty graficzne, a w klubie przez tydzien-dwa nie mogli sie zdecydowac lub odrzucili.

"Skoro się zobowiązują,a nie dotrzymują terminów to pokazuje jaki mają do nas stosunek."
Tu szacunek nie ma nic do rzeczy, to sa pieniadze, korporacje i kamienie milowe, a nie prawo ludzi ulicy.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 19.08.2011, 16:36
chłopie ale co ty porównujesz najlepsze ligi świata do naszej?

po za tym widziałeś kontrakt/umowe z Adidasem wiesz dokładnie co tam jest napisane? podejrzewam że nie.

prestiż, renome hmm taki Adidas ma kilka set bardziej renomowanych klientów niż my, także nie dziw się że jesteśmy tak traktowani jak jesteśmy. ktoś tam napisał wyżej, będą wyniki będzie większy szacunek, prosta piłka.

a tak BTW wole grać cały sezon w tych koszulkach co mamy niż dostać takie gówno jak chelsea..
Odpowiedz cytując
ronin_
Member

Od: 01.2005

Stary 20.08.2011, 15:29
Wisla wchodzac do LM podpisze kontrakt ze sponsorem, wtedy sie koszulki zmienia. Jesli sie nam nie uda, zostanie telefonika i nowy wzor.
C.Ż.N.M
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.08.2011, 11:51
To kilka koszulek adidasa z kołnierzykiem
Odpowiedz cytując
hawaiisurfer
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.08.2011, 11:55
Druga jest najlepsza
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.08.2011, 11:58
Ktoś już napisał kiedyś w tym temacie coś podobnego ale powtórzę: Adidas zatrudnia projektantów za grubą kasę, a ci dostarczają jakieś syfne projekty, na dodatek z grubą obsuwą. A tutaj siada chłopak przed kompem i w 1 dzień jest w stanie zrobić 11 projektów lepszych od Adidasowych!

PS. Najlepsze druga i czwarta

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów