|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
gdzie można kupić taką koszulkę jak tutaj?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
piękne!!
w Fanatyku za 120 zł chyba |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Żadna profesjonalna drużyna nie dostaje nowych stroi w połowie sezonu.
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Prawda...Jeżeli nie chodzi o nowego sponsora,to jest hańba,że pozwalamy sobie na coś takiego ze strony Adidasa.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja bym się nie zdziwił gdyby jednak chodziło o sponsora. Jest realna szansa awansu do LM i od tego może zależeć pojawienie się loga na koszulce. Ew jakieś rozmowy z kilkoma i czekanie na kartę przetargową. Może to i naiwne ale nie chce mi się wierzyć, że koszulek nie ma "bo nie".
Bądźmy szczerzy, wykonanie takich "dedykowanych" kompletów jak ma Legia nie wymaga za wiele od producenta. W naszym przypadku też tak będzie bo nie czarujmy się, "dedykowane" to one będą ale tak jak w przypadku Legii - czyli 2 małe wstawki i tyle. Wydaje się nierealne, żeby to opóźnienie nie miało jakiegoś drugiego dna. A swoją drogą to w zasadzie mnie wali w jakim komplecie będą grali byle wygrywali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
![]() Witamy w 21 wieku ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ludzie nie piszcie że być może chodzi o sponsora na koszulkach bo jak życie pokazało adidas z legią też miał obsuwę i jak widać po ich nowych strojach wcale nie chodziło o nowego sponsora na koszulkach! czy to wam czegoś nie tłumaczy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle,że nie dość,że się spóźnili to Legia ma jako 1 nowe stroje,a to jest już naplucie w twarz.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A tak z ciekawości. Czy nie jest tak że można dostać stroje bez reklam a klub sam może sam dorobić takie nadruki ? Czy jednak jest tak że koszulki muszą wychodzić od producenta z nadrukami, etykietkami (ekstraklasa it.)., nazwiskami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
macie problem... będą nowe koszulki to będą, jak dla mnie to mogą grać nawet w starych koszulkach adidasa z Unimilem na klacie. nie stroje grają. fajnie mieć nowe ładne stroje, ale czy aby nie przesadzacie troche
poza tym wątpie żeby ktoś z tutaj obecnych widział umowe z Adidasem, także możemy sobie gdybać co jak dlaczego i po co.
Ostatnio edytowane przez wiertar : 19.08.2011 o godz. 13:22.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie tyle co pierwsza tylko skoro był poślizg i spóźnili się ze strojami i dla nich i dla nas,to mogliby chociaż dostarczyć je w tym samym czasie i im i nam,a nie oni wczoraj biegali w nowych strojach,a my pewnie na Korone wyjdziemy w starych trykotach.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Trzeba mieć nadzieję na Reeboka, Umbro albo innego Le Coq Sportif w kolejnym kontrakcie.
![]() .
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Biała Gwiazda jest dla mnie ważna, tak samo jak historia ale żyję w realnym świecie. Adidas nie da nam nic wyjątkowego w takim sensie w jakim my byśmy sobie tego życzyli. Skoro nie widzi takiej potrzeby w przypadku Realu to na pewno zobaczy w przypadku Wisły. Dlatego napisałem to co napisałem bo domyślam się, że to co zostanie pokazane będzie albo brzydkie albo ładne, może takie sobie ale nie będzie takie jak większość nas chce. W tym sensie mam w sumie gdzieś jakie te koszulki będą. Co za różnica? A że liczy się wynik? Co w tym dziwnego? Tak samo się liczył dla mnie ten wynik jak mordowałem się po jakichś zadupiach typu Świdnik czy Radomsko w drugiej lidze. Teraz na szczęście przynajmniej ten problem mentalny mi odpadł i mam nadzieję, że prędko nie wróci. PS Jeżeli podpisujemy kontrakt z gigantem to nie oszukujmy się ale nie będziemy traktowani jak top europejski bo nim nie jesteśmy.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 19.08.2011 o godz. 14:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jest ktoś w stanie zrobić w ps czy innym programie model koszulki Legii tylko że w wersji Wiślackej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale chyba własnie tak stroje dostajemy.Adidas nam daje koszulke adidasa+ coś co spowoduje ze bedzie Ona wiślacka czyli jesli nie dedykowana to herb a jesli dedykowana to np.inne nici czy jakis nadruk.Ale nie sadze by Oni drukowali reklamy, no way.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zagrajmy w tej wymarzonej LM ze dwa sezony a potem podpiszmy umowę z "mniejszym" dostawcą który się do nas dostosuje. Taka jest droga. Jak będziemy rozpoznawalni to nie tylko adidas ale i mniejsi wyłożą porównywalną kasę żeby się promować. Dla adidasa to jest umowa na zasadzie - "mamy tych mamy tamtych a co kupmy se jeszcze tych".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
w jakim celu Wy cały czas narzekacie co ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a teraz pytanie do Ciebie: czy Wiśle w nowych koszulkach będziesz kibicował więcej niż w starych dzięki bogu że jeszcze tylko 2 tyg wakacji... ![]()
Ostatnio edytowane przez wiertar : 19.08.2011 o godz. 15:47.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprawdź daty otrzymania w poprzednim sezonie nowych stroi przez Wisłę i Legie i potem dalej gadaj sobie o programie lojalnościowym
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A może to takie budowanie napięcia
![]() W dobrej restauracji musisz czekać bo nie dają odgrzewanego g... To tak dla rozluźnienia atmosfery bo widać wielu niosą emocje coraz bardziej a tak na prawdę te koszulki nie maja prawie żadnego znaczenia. |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tu szacunek nie ma nic do rzeczy, to sa pieniadze, korporacje i kamienie milowe, a nie prawo ludzi ulicy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
po za tym widziałeś kontrakt/umowe z Adidasem prestiż, renome a tak BTW wole grać cały sezon w tych koszulkach co mamy niż dostać takie gówno jak chelsea.. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wisla wchodzac do LM podpisze kontrakt ze sponsorem, wtedy sie koszulki zmienia. Jesli sie nam nie uda, zostanie telefonika i nowy wzor.
![]()
C.Ż.N.M
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Druga jest najlepsza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ktoś już napisał kiedyś w tym temacie coś podobnego ale powtórzę: Adidas zatrudnia projektantów za grubą kasę, a ci dostarczają jakieś syfne projekty, na dodatek z grubą obsuwą. A tutaj siada chłopak przed kompem i w 1 dzień jest w stanie zrobić 11 projektów lepszych od Adidasowych!
PS. Najlepsze druga i czwarta ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|