The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2011, 18:58
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8122

proszę o usunięcie tematu bo niedługo każdy kto będzie chciał cokolwiek napisać będzie zakładał nowy...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Niuton
ARTYSTA

Od: 06.2007

Stary 02.06.2011, 12:51
Pytanie do moda, dlaczego ludzie którzy poprosili o usunięcie swoich kont mają z tym problem? MAm prawo rządać usunięcia mnie z tej społeczności tak samo jak mogłem się do niej zapsiac. Prośby zsoatły zignorwane a posty usunięte
"Ktoś: - rav kasuje posty, z którymi się nie zgadza.
Ja: - nieprawda. przede wszystkim kasuję posty, które łamią regulamin, bądź zawierają kłamstwa."
jak to się ma do twojej wypowiedzi wyzej zacytowanej?
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 02.06.2011, 14:05
Niuton napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do moda, dlaczego ludzie którzy poprosili o usunięcie swoich kont mają z tym problem? MAm prawo rządać usunięcia mnie z tej społeczności tak samo jak mogłem się do niej zapsiac. Prośby zsoatły zignorwane a posty usunięte
"Ktoś: - rav kasuje posty, z którymi się nie zgadza.
Ja: - nieprawda. przede wszystkim kasuję posty, które łamią regulamin, bądź zawierają kłamstwa."
jak to się ma do twojej wypowiedzi wyzej zacytowanej?
Odpowiedział już wcześniej i czytaj wcześniejsze posty.
usunięcie konta powoduję problemy techniczne w funkcjonowaniu forum. I dlatego nikt nie chcę komplikacji z powodu waszego obrażenia się. po prostu nie wchodźcie na forum. Tylko aktywni użytkownicy mają znaczenie chociażby w celach zarobkowych dla tego serwisu więc jeżeli nie jesteś aktywny nie pomagasz temu forum.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 02.06.2011, 18:53
nie moja sprawa ale było również powiedziane że każdego miesiąca są usuwane konta w liczbie kilkudziesięciu więc to nie jest raczej problem...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.06.2011, 19:02
Są usuwane konta zakłade przez spybooty. I nie kilkadziesiąt ale kilka setek. Jednak ich usunięcie nie powoduje pojawienia sie takich problemów, jak nagła obecność na forum postów... bez użytkownika
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.06.2011, 19:12
http://wislakrakow.com/forum/showthr...56#post1105256

Proszę o usuniecie tematu...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.06.2011, 19:19
Cytat:
Jednak ich usunięcie nie powoduje pojawienia sie takich problemów, jak nagła obecność na forum postów... bez użytkownika
Ale co to za problem? Co tu jakis IPN jest?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 02.06.2011, 19:30
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ale co to za problem? Co tu jakis IPN jest?
Chodzi o to, że jest trochu bardziej zaśmiecona baza jeśli się usunie konto użytkownika, który ma usunięte konto z którego pisał posty. Rozwiązać w sumie by to można było poprzez banowanie użytkowników na zawsze, i przenoszenie ich do specjalnie utworzonej grupy zbanowanych, ale to musiałby Admin zrobić.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 02.06.2011, 21:39
Ja uważam że nie powinno się usuwać postów tych co strzrelili focha. Będąc wiele lat na forum, niejako przekazali mu coś od siebie - czyli swoje posty. To już nie jest ich własność, ale własność forum (innych użytkowników). Często są to posty w jakiejś polemice, dyskusji itd. do innych użytkowników.

Proponuje zlewać takie pomysły płaczących obrażalskich i tyle. Pisząc na forum zgadzasz się że będą Ciebie czytać, cytować czy polemizować z Tobą inni użytkownicy forum. To co kiedyś napisałeś staje się "wspólną" własnością i nie powinno się tego usuwać. Nie ma praw autorskich do postów na forum.

Nie akceptujesz tego - nie pisz, ale nie rób z siebie błazna żądającego usunięcia postów. (Które już nie są twoje)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 02.06.2011 o godz. 21:42.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 02.06.2011, 22:07
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ja uważam że nie powinno się usuwać postów tych co strzrelili focha. Będąc wiele lat na forum, niejako przekazali mu coś od siebie - czyli swoje posty. To już nie jest ich własność, ale własność forum (innych użytkowników). Często są to posty w jakiejś polemice, dyskusji itd. do innych użytkowników.

Proponuje zlewać takie pomysły płaczących obrażalskich i tyle. Pisząc na forum zgadzasz się że będą Ciebie czytać, cytować czy polemizować z Tobą inni użytkownicy forum. To co kiedyś napisałeś staje się "wspólną" własnością i nie powinno się tego usuwać. Nie ma praw autorskich do postów na forum.

Nie akceptujesz tego - nie pisz, ale nie rób z siebie błazna żądającego usunięcia postów. (Które już nie są twoje)
Wspólne to były, w PRL... Wszystko było wspólne. Przynajmniej w założeniu.

Są jak najbardziej prawa autorskie do wpisu na forum, niby dlaczego by ich miało nie być?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 02.06.2011, 22:12
A są prawa autorskie do rozmowy? Do wymiany poglądów? Może są? Nie wiem.

Ponadto zgadzając się na zabawę pisania na forum, niejako dajesz coś od siebie. Tak jak no otwarte oprogramowanie?
Pisząc posta na tym konkretnym forum przekazałeś go innym użytkownikom.

Jak tak bardzo boisz się o utratę "swoich własności" - to nie pisz. Będą wtedy bezpieczne w twojej głowie
Nikt ich nie "ukradnie".
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
PatriX
Schodowicze'05

Od: 09.2003

Stary 03.06.2011, 16:34
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Cieszę się, że znasz się na przepisach prawa i wiesz co to jest własność intelektualna, bo z mądrym to warto rozmawiać...

Mam nadzieję, że Ty masz wiele nam do przekazania, bo Ci co rzekomo strzelają focha mieli całkiem sporo.

Cieszę się , że Twój post stał się właśnie "wspólną" własnością, bo będę musiał go sobie chyba wydrukować i puszczać dalej, bo tyle w nim mądrości.

Tylko błaznów z łaski swojej poszukaj sobie gdzieś indziej... może bliżej niż się spodziewasz.
<<ProMIL>>
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 03.06.2011, 18:05
PatriX napisał(a):Wyświetl post
Cieszę się, że znasz się na przepisach prawa i wiesz co to jest własność intelektualna, bo z mądrym to warto rozmawiać...

Mam nadzieję, że Ty masz wiele nam do przekazania, bo Ci co rzekomo strzelają focha mieli całkiem sporo.

Cieszę się , że Twój post stał się właśnie "wspólną" własnością, bo będę musiał go sobie chyba wydrukować i puszczać dalej, bo tyle w nim mądrości.

Tylko błaznów z łaski swojej poszukaj sobie gdzieś indziej... może bliżej niż się spodziewasz.
Kolego,

1. Nie chciałem Ciebie i innych obrazić (może niefortunnie użyłem jednego słowa). Jakby coś - przepraszam.

2. Nie jestem znawcą prawa autorskiego - podzieliłem się swoimi przemyśleniami na temat likwidacji kont i postów.

3. Właśnie dlatego że ci co strzelają focha mają dużo do powiedzenia - wolałbym żeby zostały ich posty

4. Niepotrzebnie szydzisz - w moim poście nie było nic osobistego. Lubię czytać to forum (pisać też) i szkoda że niektórzy chcą palić za sobą wszelkie posty (mosty).

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 03.06.2011, 23:16
Prowokator WCrakow czy jakoś tak , ma jakiś paszport Polsatu czy inny immunitet specjalnej troski , że jest już taki szmat czasu bez bana ?
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 04.06.2011, 06:26
Przyszłość Młyna i Mistrzowska Feta 2011 - po kiego grzyba te tematy jeszcze wiszą? Jeden cokolwiek przeterminowany, rozmyty na dziesiątą stronę. A drugi...no litości, kumulacja bredni autorstwa 13-latków. No nie pozwalajmy się ośmieszać takimi dyskusjami. Wypieprzcie to w kosmos. Pro publico bono
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.06.2011, 12:12
Wyjaśnicie mi dlaczego pokemon WCracow, prowokator zza Błoń śmierdzący czosnkiem na kilometr ma jeszcze możliwość pisania swoich do niczego nie prowadzących wypocin, które tylko w....iają wszystkich naokolo. Odpowiadam od razu, że opcja Ignoruj nie dziala, gdyż inni go cytują.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.06.2011, 13:05
WCracow może i pisze bzdury, ale nikogo nie obraża. A za poglądy nie banujemy.
Radzę kontynuowac "Ignoruj" i namwiać innych, by go nie cytowali
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.06.2011, 14:05
Rav kiedyś zapodał fajną statystykę odnośnie użycia przycisku ignoruj przeciwko komuś.

Można prosić o aktualną tabelę?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 04.06.2011, 15:06
A proszę. Jeśli się nie sypnąłem, to wygląda to tak:

27 - WCracow
26 - zybert77
15 - wolfy, pysio
11 - Wred
9 - pirat.z.karaibow
8 - Odin, Mar85, wiktorpiekarski
7 - Titto, poeta110, tomek100, Jaroo1, pcpc
6 - skeba, For_FuN_, brylant17, Hanys, AS82, Drozd, tomasz_19, Teqcontroller, tedyy, juras_NH, WILU TS

Szacuneczek dla (ale też i obawa o /bo to chyba uzależnienie/) użytkownika Lucas. Użył funkcji "ignoruj" 501 razy, pozostawiając pozostałych dwóch liderów daleko w tyle: Tokyo - 130, Stephanus - 102. Kolejne osoby mają na koncie mniej niż 30 użyć.
Ostatnio edytowane przez rav : 04.06.2011 o godz. 15:18.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 05.06.2011, 12:24
http://wislakrakow.com/forum/showthr...22#post1106422

do wywalenia
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 05.06.2011, 18:18
Czy ten shoutbox to będzie tak na stałe ?
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.06.2011, 18:27
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Czy ten shoutbox to będzie tak na stałe ?
Jak dla mnie to niezbyt dobry pomysł.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 05.06.2011, 18:44
Dobry pomysł z tym shoutboxem może być podczas meczów. Wyłączyć całkowicie forum i dać shoutbox, tam wszelkiej maści pokemony sobie ulżą a i forum nie będzie zaśmiecone.

W tym momencie jak czytam tam wpisy to mi ręce opadają. Przemyślcie jeszcze raz sprawę tego SB.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.06.2011, 19:04
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Dobry pomysł z tym shoutboxem może być podczas meczów. Wyłączyć całkowicie forum i dać shoutbox, tam wszelkiej maści pokemony sobie ulżą a i forum nie będzie zaśmiecone.

W tym momencie jak czytam tam wpisy to mi ręce opadają. Przemyślcie jeszcze raz sprawę tego SB.
Dokładnie. To co się stało po otwarciu ShoutBoxa przyprawiło mnie o mdłości. Ci panowie osiagnęli absolutny szczyt pokemoństwa. Tak to jest jak na wieś podciągną Internet i mama kupi na komunię komputer. Ciężko mi się czyta takie piramidalne pierdoły pisane przez, bądź co bądź, braci po szalu. Kosmos...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 05.06.2011, 19:11
Jakim ShoutBoxem? Gdzie on niby jest?
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.06.2011, 19:14
Hehe widzę,że mamy podobne odczucia... pokemon jak pisze posta to się nawet czasem przez chwilę zastanowi, a w SB stuka w klawiaturę to co przyjdzie do głowy bez namysłu i aż żal to czytać .

Edit: Proud: już nie ma, na całe szczęście wyłączyli
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 05.06.2011, 19:23
Spokojnie,

Jak już dawno pisałem rozważamy wprowadzenie shoutboxa. To były tylko chwilowe testy. Trzeba będzie upewnić się co do wydajności tego rozwiązania, trochę zmodyfikować sam skrypt, a także wyłonić kilku moderatorów na czas meczu.

Poziom dyskusji oczywiście był żałosny, ale czego się spodziewać po "wyznawcach maciosa i zbymaka"...
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 05.06.2011, 19:52
Mam nadzieje, że mnie tak nie oceniacie bo też tam pisałem

Generalnie pomysł z SB jest OK, ale on powinien być włączany jakieś 2-3 godziny przed meczem i jakąś godzinę po meczu wyłączany. Bo poziom tych panów to naprawdę była jakaś masakra.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 05.06.2011, 19:56
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
Generalnie pomysł z SB jest OK, ale on powinien być włączany jakieś 2-3 godziny przed meczem i jakąś godzinę po meczu wyłączany. Bo poziom tych panów to naprawdę była jakaś masakra.
Podbijam, to najlepsze wyjście. W dodatku trzeba zamykać temat meczowy na ten czas i jest konkret.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 05.06.2011, 19:59
murray napisał(a):Wyświetl post
Podbijam, to najlepsze wyjście. W dodatku trzeba zamykać temat meczowy na ten czas i jest konkret.
Z tego, co rav pisał, to właśnie takie jest założenie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów