|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czy tylko mnie zdziwiły wyniki Boguskiego? http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...owani_czesc_1/
Jak wytrenowany piłkarz może w miesiąc zdobyć 1 kg masy mięsniowej tracąc przy tym 2 kg tłuszczu? Boguś musiał być albo bardzo źle przygotowany, albo sprzęt do badań jest kiepskiej jakości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Tamtego meczu nikt mu nie odbierze. Tak, jak w książce masz emocjonujące zakończenie, a potem epilog, tak i teraz zacznie się być może epilog do tamtej wspaniale zakończonej historii. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale przeciez zajebiscie jest.
Wroci jak feniks z popiołów. Jak dla mnie co mecz moze odchodzić i jebać bramki w 90 minucie. AEJAO Pawka gol ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tylko nie wymagajcie od Pawła, bo już był jedną nogą na piłkarskiej emeryturze a przez rok strzelił 1 gola ( w 17 meczach). Niestety ale jeszcze w poprzednim sezonie wiele pomyj na niego wylano i im mniej będziemy od niego teraz wymagać tym ewentualne rozczarowanie będzie mniejsze.
Osobiście liczę na 2-3 bramki w sezonie i może drugie tyle asyst. Tylko i aż tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
możliwe że z ogłoszeniem/zakontraktowaniem Pawła czekają aż się wyklaruje sytuacja ze Zdenkiem
a tak swoją drogą , jakby PB podszedł do tego ambitnie i z głową czyli przez te kilka miesiecy zapierdalał nad motoryką , to efekty mogłyby być naprawde spektukularne to sytuacja praktycznie bez precedensu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mały zadebiutował dzisiaj w Spartaku Trnava w III rundzie pucharu Słowacji Patryk zaliczył asystę,a jego zespół wygrał 9-0
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@Arkadiusz.Czerepach
Nie oczekuj spektakularnych efektów. Przede wszystkim musi mieć do tego zdrowie. Od 3 lat Paweł miał kontuzję za kontuzją i pewnych ograniczeń już nie przeskoczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie oczekuje to raczej pobożne życzenia , oparte na mojej znajomość fizjologii sportowca, przygotowania kondycyjnego itp
oczywiście niewiadomą jest aktualny stan zdrowia Pawła , dlatego to tylko takie gdybanie aczkolwiek potencjał dostrzegam w tym, że po raz pierwszy od 20 lat , Paweł miał kilkanaście tygodni wolnego / luźniejszych treningów , bez presji na granie meczów na kontuzji na jakichś "blokadach" , może udało się zaleczyć stare sprawy , a teraz na świeżości , na spokojnie może z dobrym trenerem przygotować motorykę którą odskoczy lidze bo ma nad innymi zawodnikami tę przewagę że te kilka miesięcy może poświęcić wyłącznie na to , a piłkarze "w sezonie" mają inne priorytety ale to tylko dywagacje, takie pisanie dla pisania , uj wie co bedzie , pewnie kicha ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Życzę Ci z całego serca, żeby Twój scenariusz się spełnił i żebyśmy cieszyli się z bramek Pawła.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
W oldbojach za dwa lata.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ja jestem za powrotem Brozia, chciałbym żeby strzelił 10 bramek i dało nam to puchary, wtedy miałby piękne zakończenie swojej kariery.
Niech strzeli kilka bramek i będę naprawdę zadowolony. On to potrafi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...sko_27034.html
Jutro ma grać. Pawle, życzę Ci trzeciej młodości. Naprawdę. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
i myślę że to pożegnanie trzeba pamiętać jak i jego dotychczasową karierę. Teraz wraca tylko i wyłącznie dlatego że klub go potrzebuje, a on jako prawdziwy Wiślak zgodził mu się pomóc. Jeśli wypali to rewelacja, jeśli nie to nic się nie dzieje i nie powinno się się od niego zbyt wiele oczekiwać i nie powinno to mieć wpływu na jego postrzeganie wśród kibiców. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja nie rozumiem jednego. Jak niby ktos, moze rozmieniac sie na drobne grajac w Wisle?
Przeciez to zaszczyt i duma reprezentowac barwy Bialej Gwiazdy... Brozio to wie a Wisle sie raczej nie odmawia. Zawsze z wami, WISLAKAMI !
Ostatnio edytowane przez Dariook : 08.09.2018 o godz. 01:41.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Pomimo OGROMNEJ sympatii do Brożka, nawet nie tak obawiam się od jego forme jak o zdrowie. Przecież już od 4 lat dominuje w szatni żart że jak wycofaja Ibuprom z aptek to Brozio kończy karierę. Teraz niestety znowu cos złapał. Niemniej jednak jak juz ma wrócić na dobre to trzymam za niego mocno kciuki. Bardzo tylko bym nie chciał, aby caly jego powrot sprowadził się do trzech spotkań po 15 minut statystujac na boisku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ta liga jest tak slaba - tak nedzna - i tak nieprzewidywalna- ze wcale bym sie nie zdziwil jakby Pawel wrocil i strzelil kilka bramek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sportowo też mi się wydaje, że mogłoby być lepiej niż za Hiszpanów. Paweł uwielbia grać kombinacyjnie, wychodziło mu to bardzo dobrze i jeśli tylko miał z kim grać, to zawsze strzelał bramki. Ostatnio taka współpraca miała miejsce za Wdowczyka, kiedy grał u nas Wolski. Teraz też myślę, że odnalazłby się dobrze, choć miałbym trochę wątpliwości wynikające z tego, że Paweł zapewne wchodziłby na 20 minut, a nasza drużyna wtedy często zwalnia i gra cofnięta.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|