|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
#AdiosKiko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A czy Radek posiada już licencję Uefa Pro?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
I umiejętności?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Skorża
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Paweł Janas, wolny to można brać od zaraz, z doświadczeniem, z sukcesami.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Naprade przezywamy mega traumę sportowo-wynikowa wczoraj graliśmy w LM ![]() ps. ja nie wiem czy nas będzie stać na nowy kontrakt dla Sadloka a tu mega rozczarowanie
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 28.10.2017 o godz. 17:38.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Od 6 lat Wisła nie potrafi zająć miejsca powyżej 5. W tym czasie nasz klub prowadziło chyba 9 trenerów, niektórzy więcej niż raz. I co? Kolejna bliźniacza dyskusja dotycząca tego jaki to x,y czy z jest słaby i czego nie dokona kolejny, który tu przyjdzie, bo przecież gorzej być już nie może. Tymczasem przychodzą kolejni, a satysfakcjonujących wyników, jak nie było tak nie ma. Może więc niepotrzebnie marnujecie tutaj czas i miejsce? Może warto wziąć po tylu latach inne możliwości pod uwagę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Kiko ma więcej szczęścia niż rozumu. Dzięki Bogu, że okoliczności zmusiły go do wystawienia Wojtkowskiego. Ciekawe co by było, gdyby zamiast Pereza zagrał ktoś, kto może Wiśle pomóc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
I co najważniejsze : nie wpierdala sie
![]() ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W zimie trzeba się pożegnać z Ze Manuelem i jeszcze którymś Hiszpanem, żeby Kiko nie miał możliwości wystawiania ich na boisko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jose Manuel Aira.
Tak, grzebałem na Transfermarkt w poszukiwaniu ciekawych, wolnych trenerów z Hiszpanii. Nie, facet nie daje pewności, że będzie miał lepsze wyniki, niż Kiko. W sumie popatrzyłem tylko z ciekawości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Uważam że opcja Radek + Głowa (grający asystent) przynajmniej do końca rundy. Nawet niech to Kmiecik firmuje oficjalnie.
Kiko nie wybroni się dla mnie w żaden sposób choćby dlatego że taki Perez nie dał żadnej przesłanki na niebie ani na ziemi że cokolwiek da drużynie a on go wypuszcza w 1 składzie i trzyma cały mecz. Przy absencji Pola mógł dać Cywke na DP i Bartkowskiego na PO. A nie tego parodyste. Temat Ze(ro) Manuela pominę |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Moim zdaniem w tej lidze poza Górnikiem i Sandecja to chyba wszyscy zawodzą jedni mniej inni więcej . ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ze zaczęliśmy nowy pomysł na budowę zespołu i warto sie wstrzymać z nowa koncepcja bo nic sie takiego nie dzieje aby panikować i lamentować. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Radosław Sobolewski jest członkiem sztabu szkoleniowego i ma cały czas znaczący wpływ na kształt dzisiejszej Wisły.
Jeśli ktoś twierdzi, że wywalenie Ramireza i zrobienie z Sobola pierwszego szkoleniowca to remedium na wszystkie nasze problemy, to ewidentnie nie umie oddzielić emocji od logicznych wniosków. "Kiko out i ....!". BTW: mi tam wcale się nie wydaje byśmy mieli szczególnie mocniejsza kadrę niż taka Pogoń Szczecin. Więc zerknijcie sobie na tabele i jeszcze raz przemyślcie "Czy nie może być gorzej?" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wiem, czy byłoby. Wiem, że mogłoby być. Czy jest aż tak źle by ryzykować? Czy Sobol da nam potencjalnie tak wiele, by ryzykować? Ja tego nie wiem. Pytam pomysłodawców.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dopóki, w kadrze jest Brozek, Boguski, Glowacki to Sobol nie moze byc trenerem. Tyle w temacie. Tak na chlodno to uwazam, ze Kiko musi ciagnac ten wozek. mamy graczy jakich mamy, jak widac Macius zlotousty tez niedaje rady , gdy pilkarze sa sredniawi. Pierwsza osemka to jest realny nasz cel. Zobaczcie na nasza kadre, kto daje jakosc ? Dwie, moze trzy osoby. Carlitos, Sadlok (ktory tez nie jest TOP), Basha ... ktos jeszcze Glowa trzyma jakis poziom, ale ile da rade jeszcze ? Wojtkowski ma przeblyski, Arsenic ma przeblyski. i chyba tyle.
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 28.10.2017 o godz. 18:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Podobno Kiko bronią wyniki. 9 ostatnich spotkań to 9 punktów. Do tego kompromitacje w Pucharze Polski. Czyli z ostatnich 10 spotkań wygraliśmy 2. Ratuje nas fartowny początek sezonu, gdzie wygraliśmy 4 mecze, z czego 3 w bardzo szczęśliwych okolicznościach. W zasadzie wszystko na temat tego wuefisty zostało już napisane i nie ma sensu co tydzień wypisywać zarzutów pod jego adresem. Gołym okiem widać, że do niczego to nie prowadzi i mimo 10 miesięcy pod wodzą tego "trenera" zespół nie ma żadnego stylu. Chłopina nie ma pomysłu na naszą grę, a ewentualne wyniki robi w zasadzie tylko Carlitos. Nie rozumiem intencji jego obrońców. Bo nie wierzę, że tylu ludzi nie dostrzega tego dziadostwa. Może chodzi o własne ego? O to, że niektórzy nie potrafią przyznać się do błędu i powiedzieć "tak, myliłem się"? Czy zdajecie sobie sprawę, że to działa na szkodę Wisły?
Jak szybko go nie zwolnimy to marazm będzie trwał. Biorąc pod uwagę jak wygląda tabela będziemy mieli spory problem z załapaniem się do TOP8. Możemy dać mu więcej czasu jak postulują jego wielbiciele, ale to nic nie da. Z tej mąki (bez podtekstów) chleba nie będzie i widać to już od dawna. Tylko do niektórych jeszcze to nie dotarło. PS jak ktoś twierdzi, że to Lech miał wczoraj szczęście to już nie mam pytań. Wyglądaliśmy jak San Marino w starciu reprezentacją Niemiec. Gdyby nie Buchalik skończyłoby się jak w pamiętnych meczach przy Łazienkowskiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Żal Manuel i Perez ,tylko watpie czy w Polsce nawet ktos 2 ligi by ich chcial.No nic trzeba zrobic zrzute na kuriera DHL zapakowac i wysłac jak najdalej stad. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie chodzi o styl (brak stylu). Nie można cieszyć z dobrego wyniku (remisu), bo gdyby parę decyzji paru zawodników było innych, wczoraj wracaliśmy do Krakowa z workiem 6 goli na plecach.
Pragnę przypomnieć pochwalne pieśni na cześć kapitalnego przygotowania wolicjonalnego i fizycznego (bramki w ostatnich minutach meczów). Czar prysł, fart się wyczerpał. Znamienne jest to, że przetrwaliśmy wczoraj kilkudziesięcio minutową nawałnicę, próbę gwałtu, z rozłożonymi nogami. I padliśmy na ryj w ostatniej minucie. Znak czasu. Nagle, w jednej minucie, fart przestał nam sprzyjać. Siedzieliśmy jak sekretarka na biurku w biurze szefa, prosiliśmy się o przyjęcie tego i tamtego, tu i ówdzie. Ale szef był ślepy jak Stępień z 13 posterunku, do 90+ minuty. Braknie Carlitosa (kontuzja, odejście) to wtedy przejrzycie na oczy. Nie trafia do mnie argument słabego materiału piłkarskiego. Korona ma lepszy? Nie. Gra lepiej? Tak. Siedzi w okopach jak ....a? Nie. Gra ciekawy futbol? Tak. Zrozumcie wreszcie. Miejsce w tabeli jest wysokie, prawda. Ale tylko i wyłącznie dzięki fartowi i jednemu piłkarzowi. My jesteśmy w klasycznej dupie z brakiem perspektyw. Jeżeli prawdą jest mityczna klauzula o ilości punktów wymaganych do zdobycia przez Amigo by uniknąć rozwiązania kontraktu, to... sam nie wiem co o tym myśleć. Wydaje się, że gość dostał przyzwolenie tą klauzulą na chujowość, asekuranctwo, byle jakość. Piłsudski miał rację- klub wspaniały tylko trener wuefista.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 28.10.2017 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|