The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2008, 16:02
http://it.justin.tv/maxeer
ul. Kałuży dziś, teraz

Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.11.2008, 16:12
Mecz Cracovii z Arka stoi na tak dramatycznie marnym poziomie, ze az glowa moze rozbolec.
Nie za bardzo wiem czego ci trenerzy ucza swoich pilkarzy, ale na pewno nie chodzi tu o gre w pilke nozna.

Jest to tez kolejny mecz pasiakow, w ktorym mamy do czynienia ze skandalicznym sedziowaniem.
Co na boisku robi jeszcze Moskala i dlaczego sedzia nie odgwizduje brutalnych fauli wycinakow z Cracovii ? Takie wspomaganie nie bardzo mi sie podoba.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.11.2008, 16:24
Mecz, jak narazie dno i rzeczywiscie to co wyrabia sedzia to jakas kpina.
Doping - nie obrazajac wiosek, to jest wlasnie taki poziom - w zsadzie to slychac tylko ryk gniazdowego , swoja droga tak drazniacy ze az musialem przyciszyc.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 11.11.2008, 17:22
Polowe uczestnikow zakonczonego wlasnie spotaknia, powinno sie na stale odsunac od grania dla dobra polskiej pilki klubowej.
Przyjecie pilki i wykanczanie akcji, to bylo cos koszmarnego. Obrazoburstwo w czytej postaci.
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Od: 07.2008

Stary 11.11.2008, 17:24
Wszyscy sie smiali z "Doktora" ,a ja bylem pewien ,ze przyjdzie za niego kolejny spec ,ktory juz prowadzil 30 zespolow i beda grac tak samo albo i gorzej ,panie Płatek prosimy tak dalej
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.11.2008, 17:32
Mecz piłkarsko- dramat. A tego sędziego to skąd wyczarowali? To co dzisiaj wyprawiał przechodziło wszelkie pojęcie.
Odpowiedz cytując
WINDEK
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.11.2008, 18:23
No. Nasi przyjaciele trzymają poziom. Arka już chyba ósmy mecz bez wygranej, Cracovia ciuła punkciki ale nie pnie się w tabeli. Widzę także, że jakąś zadyszkę złapał Groclin Polonia Warszawa Grodzisk Wielkopolski ( ) bo z Piastem do przerwy 0:0.

Ps. Może u buka na remisy grają?

Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 11.11.2008, 18:29
Jak tak będą grać to Wisła po tej kolejce będzie liderem
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.11.2008, 18:33
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
a ja słyszałem(czytałem) wersję (nie wiem czy prawdziwa), że Smuda nic nie wiedział o transferze Stilica. Ponoć został postawiony przed czynem dokonanym i ten zakup był poza jego wiedzą.

rafiABG adres na sopcasta do tego meczu sop://sop.rojadirecta.com:3912/56947
Opisywał chyba prezes Lecha tę sytuację. Normalnie transfery są zatwierdzane przez Radę Transferową - w której skład wchodzą: trener Lecha, dyr. sportowy, skaut i prezes. Przeważnie, gościa obserwują przez jakiś czas, później poddane jest to naradzie i jeśli wszyscy są zgodni, gościa się sprowadza. Ze Stiliciem było tak, że skaut wyczaił, że to okazja, iż można takiego gościa za 600 tys. euro, ale trzeba się spieszyć. Lech miał tylko płyty CD z grą gościa i je wręczono Smudzie, który nie chciał zaakceptować transferu bez oglądnięcia lub przetestowania piłkarza, w końcu chyba prezes pojechał na jeden mecz i stwierdził, że go biorą. Smuda dalej był niezadowolony, ale ostatecznie dał się przekonać.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 11.11.2008, 19:04
Mimo, ze w drugim dzisiejszym meczu tez utrzymuje sie poki co wynik bezbramkowy, to jednak poziom gry jest juz znacznie lepszy. Chociaz znalazloby sie paru zawodnikow, ktorzy swoim poziomem zaawansowania technicznego, wyraznie obnizaja range zawodow. M.in. nasz rzekomy cel transferowy F.Ivanovski
Wiedzialem, ze kiedy pilka przestanie po rykoszetach spadac mu na noge, to szybko skonczy sie jego strzelecka seria.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 11.11.2008 o godz. 19:16.
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.11.2008, 19:11
Był karny czy nie ? I chyba Liderem nie będziemy po tej kolejce.. Piast raczej nie wyrówna w 10 min..
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 11.11.2008, 19:12
długo się Piast bronił, ale remisu 0-0 nie dowiezie, z karnego Polonia w 80 minucie robi 1-0.

Trza wygrać jutro, no trza

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 11.11.2008, 19:15
Kaszowski zagrał fatalnie... i cóż Polonia miała rzut karny.... szkoda że nam się tak nie lapło z ŁKS
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.11.2008, 19:15
Przyrowski za takie zagranie powinien być zawieszony, co najmniej na trzy spotkania.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
RiCo_TSW
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 11.11.2008, 19:33
Pauwe napisał(a):Wyświetl post
Oglądając Cracovia-Arka mam wrażenie ,że gniazdowy sąsiadki jest częstym gościem na naszym stadionie.
Przyśpiewki przez niego intonowane są bliźniaczo podobne do naszych. Brakuje mi tylko "Niepokonanej" .
krótki filmik z wyczynami gniazdowego zza błoń. całość śmieszna ale końcówka najbardziejhttp://pl.youtube.com/watch?v=10yFPP_2PFY
gooro3333 napisał(a):Wyświetl post
Najlepsze jest PASY KRAKOW a eja eja ooo.....
Przeciez smiesniejszego ksero jeszcze nie slyszalem.
Nie ma sie co dziwic w koncu maja zgode z najwiekszymi kseroboyami w tej dziedzinie Lechem Poznan wiec maja od kogo sie uczyc
stare to mają pierwszy raz słyszałem w meczu PE Cracovia-Korona
Ostatnio edytowane przez RiCo_TSW : 11.11.2008 o godz. 20:38.
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 11.11.2008, 20:00
RiCo_TSW napisał(a):Wyświetl post
krótki filmik z wyczynami gniazdowego zza błoń. całość śmieszna ale końcówka najbardziej
http://pl.youtube.com/watch?v=10yFPP...eature=related

"Adres URL zawierał nieprawidłowy identyfikator filmu wideo."
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 11.11.2008, 20:02
Snakes napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy sie smiali z "Doktora" ,a ja bylem pewien ,ze przyjdzie za niego kolejny spec ,ktory juz prowadzil 30 zespolow i beda grac tak samo albo i gorzej ,panie Płatek prosimy tak dalej
W Orange cytowano Płatka, który twierdził że kondycyjnie zespół przygotowany jest na 65 minut gry

To nie jego wina, że Doktór zawalił przygotowanie kondycyjnie. I faktycznie Płatek ma rację, bo jego zawodnicy od ok 70 min człapali zamiast biegać. Nie chcę go usprawiedliwiać, ale nawet Mourinho w tej sytuacji niewiele by zrobił. Pracę Płatka będzie widać dopiero po przygotowanaich zimowych, ale pytanie czy nie będzie wtedy za późno.

Z kolei w Warszawie bez zmian. Niby Groclin zamiast Polonii, a Listkiewicza już nie ma. A jednak i tak wygrywają po karnym z kapelusza.

Wytrzymałem kondycyjnie dwa mecze polskiej ligi, rzecz jasna nie na trzeźwo. Ale i tak mogłem lepiej spędzić te 3 godziny
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Stary 11.11.2008, 20:12
Ładnie Garguła..
Fuss napisał(a):
Nie chce być w SKWK gdyż lubie czasem pomelanżować , lubie sie napić a takich ludzi w SKWK raczej nie chcą.
Fuss napisał(a):
Taki jestes kozak to pojdejdz do jakiegoś Sharka i zapytaj go co mial z polskiego intelektualisto internetowy.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 11.11.2008, 20:13
stary dobry Garguła

Odpowiedz cytując
Dżołkmen
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 11.11.2008, 20:14
Szacunek (pozdr. Szymek) za tego wolnego dla Garguły
WISŁA ZŁOTY WIEK
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Stary 11.11.2008, 20:15
TYLKO___WISŁA napisał(a):Wyświetl post
Ładnie Garguła..
Gargułe trzeba bylo brac jak byl po kontuzji ,tyko ze wtedy juz go wszyscy spiali na straty ,a mozna go bylo wyjac za duzo mniej kasy.
Mowcie co chcecie ale pod wodza Urbana Legia sie mistrza nie doczeka
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 11.11.2008, 20:18
Snakes napisał(a):Wyświetl post
Gargułe trzeba bylo brac jak byl po kontuzji ,tyko ze wtedy juz go wszyscy spiali na straty ,a mozna go bylo wyjac za duzo mniej kasy.
a za ile teraz trzeba zapłacić skoro za pól roku kończy mu sie kontrakt ?
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 11.11.2008 o godz. 20:22.
Odpowiedz cytując
WINDEK
Senior Member

Stary 11.11.2008, 20:19
Zaku**ił aż miło szkoda, że nie mamy takiego asa od wolnych..

ps. ładnie się prezentuje nowy sektor gości w Bełchatowie (chyba gości )

Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 11.11.2008, 20:25
piekna bramka Garguły, ale poza tym gra piach.
Odpowiedz cytując
gooro3333
Banita

Od: 11.2008

Stary 11.11.2008, 20:26
RiCo_TSW napisał(a):Wyświetl post
gooro3333 napisał(a):
Najlepsze jest PASY KRAKOW a eja eja ooo.....
Przeciez smiesniejszego ksero jeszcze nie slyszalem.
Nie ma sie co dziwic w koncu maja zgode z najwiekszymi kseroboyami w tej dziedzinie Lechem Poznan wiec maja od kogo sie uczyc
Pewnie w momencie gdy tak duzo przerzutow od nas zasililo ich szeregi przerobili nasza pioseneczke....
Zero wlasnej inwencji...
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 11.11.2008, 20:28
GKS gra naprawde dobrze, bardzo ambitnie i przyniosło to efekt.Legia wolno rozgrywa piłke i tak naprawde nie miała klarownej sytuacji.
jesli piłkarze Janasa w drugiej połowie meczu zagraja podbnie, Legia tego spotkania na pewno nie wygra. mimo wszystko stawiam na remis 1-1.
Odpowiedz cytując
bofff
Member

Od: 10.2007

Stary 11.11.2008, 20:35
GKS gra naprawdę dobrze? Obie drużyny grają kupę. Wolno i chaotycznie, bardzo defensywnie. Póki co mecz na 0-0 i niewiele do oglądania.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 11.11.2008, 20:44
Pauwe napisał(a):Wyświetl post
Oglądając Cracovia-Arka mam wrażenie ,że gniazdowy sąsiadki jest częstym gościem na naszym stadionie.
Przyśpiewki przez niego intonowane są bliźniaczo podobne do naszych. Brakuje mi tylko "Niepokonanej" .
Tak w ramach ciekawostki, "Niepokonana" goscila na tam, zaraz po tym jak my zaczelismy ja spiewac. Co lepsze, oni twierdzili ze to my ja skserowalismy
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 11.11.2008, 20:45
czy ja wiem, że niewiele do oglądania? Przyzwoity mecz walki, może gry mniej, ale nikt nie stoi czy przechodzi obok meczu.
Zobaczymy, co będzie po 60, 70 minucie jak jedni i drudzy opadną z sił. Kto zmęczy się bardziej, w następnej kolejce będzie miał ciężko.

Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Stary 11.11.2008, 20:45
GKS pwoinien prowadzic 2:0..

Co to za chlop Janusz Gol ?
Ostatnio edytowane przez Snakes : 11.11.2008 o godz. 20:52.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów