|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Radoslaw "nie tak sie umawialismy" Matusiak strzelil bramke na 1:0 dla Cracovii (mecz skonczyl sie wynikiem 1:1)
Andrzej Niedzielan strzelil na 2:0 dla Ruchu w meczu z Polonia W. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
odnośnie Radosława byłem w małym szoku jak przed chwilką wyczytałem i zobaczyłem jego potężny strzał głową, jak to pisali na ekstraklasa.tv
kto wie może i faktycznie Orest ma na niego jakiś swoisty zbawienny wpływ ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
za 90 minut....
Grzegorz Niciński we Wrocławiu.i nie jest tam bynajmniej na wycieczce. ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pewnie na portalach będzie "Były piłkarz Wisły zatrzymany"...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Człowieku Ty widzisz co piszesz? MY mamy obsesje? Każdy zatrzymany zawodnik/działacz jest przede wszystkim wymieniany jako były zawdonik Wisły, w dalszej kolejności są inne kluby w których Ci zawodnicy grali zdecydowanie dłużej niż w Wiśle. To jest paranoja, ze wiekszosc mediów na czele z Onetem i SE chcą na siłę udupic Wisłe.
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Obsesja? Ja .......e zastanów się najpierw dlaczego pokazują Grzegorza N. w koszulce Wisły skoro gra od poand 4 lat w Arce?
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o 'udupienie Wisły', a zwyczajnie o kliknięcia. Kogo obchodzi zawodnik Arki? Nikogo. Ale w 'byłego zawodnika Wisły' już będą ludzie klikać. Fakt, jest to s****ysyństwo, ale jestem niemal pewien że ci którzy piszą te niusy o dowaleniu Wisły nawet nie pomyśleli, myśleli raczej o kliknięciach, czyt. $$
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Widac flustraci dalej lubuja sie w mieszaniu Wisly w korupcje i bawią ich takie rzeczy.
Z tego co kojarze klub juz raz taka sytuacje prostowal,wypadla by tak samo zrobic z tym szmatławcem. Nikt sobie Wisłą nie bedzie pomiatał i wykorzystywal do chwytow marketingowyvch. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
PS. To się nazywa mania prześladowcza.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
To jest zwykłe zmęczenie materiału. Ogólnie brać dziennikarska pod wodzą GW, która spotkała się z Wisłą i TF w sądzie, gdyby mogła to by uśmiercała Wisłę kilka razy dziennie a co dopiero mówić o odpuszczeniu sobie przyjemności bezkarnego przekreślenia oczu czarną kreską, komuś w koszulce z Białą Gwiazdą i napisem TF.
W mediach doszło już do abstrakcji, gdy na żywo ludzie nie tylko skorumpowanej piłki czy polityki, ale luminarze nauki nawet, zastrzegają się na wstępie wywiadu, aby nie traktować poważnie tego co podają media a dziennikarze robiący akurat z nimi ten wywiad na żywo, bez zmrużenia oka pytają w związku z tymi medialnymi plotkami, o prawdę ? Przecież to jakiś MATRIX informacyjny lub wręcz stan paranormalny z pogranicza psychiatrycznych schorzeń. Normalnie za pomówienia czy kłamstwa a nawet nieświadome czyny, bezmyślnie szkodzące marce danej firmy, odpowiada się ostatecznie w sądzie, ale propagandzistów z dziennikarskiej branży, chroni prawo i zezwala im na wszystko. Dziennikarstwo to czy raczej bajkopisarstwo ? Już wiem - zwykłe kołtuństwo. Demokracja w najczystrzej postaci - ![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 31.08.2009 o godz. 03:02.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/101/news1...mi-Korony.html
I jego "wiślackość" mu na to pozwoliła ... ?! No nie może być ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Nie wiem czy jest się czym szczycić, że piłkarz-cham powraca do naszej ligi. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
o nie...
mój ulubiony piłkarz do scyzorów poszedł...masakra. niech Mu się wiedzie... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Ciekawi mnie przywitanie eks-Wislaka przez Koroniarzy ![]() Wiec jednak naprawde nie czujesz sie zbyt dobrze
Ostatnio edytowane przez mic : 31.08.2009 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nikola Nikola ...
![]() tego sie nie zapomina ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ciekawe kto następny w Koronie po Edsonie, Vuko i Nikoli. Stawiam na Brasilię
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ten pirat to jest chyba jakieś nieporozumienie w ogóle. Nikola CHAM bo co? Bo grał twardo? Czy dlatego, że był lubiany przez kibiców Wisły, których Ty nienawidzisz, bo wszyscy są nieprawdziwi oprócz Ciebie (to do pirata oczywiście)? ![]() ![]() A niektórzy nawet nie lubią pedałów czy murzynów.![]() A wracając do tematu, to dla mnie szok z dwóch powodów. Po 1. nie sądziłem, że ktokolwiek zatrudni jeszcze w tym kraju Nikolę po swoich wybrykach (a może dlatego jest chamem? ). Po 2. przecież Korona ma Edsona, który też jest lewym obrońcą. Po co im dwóch takich piłkarzy na tą samą pozycję, kiedy ciągle mają braki w innych liniach? No, ale powodzenia Niko (oczywiście oprócz meczów z Wisłą ).Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym- ja nawet nie zacząłem, ale forum to nie miejsce na wyrażanie opinii o innych jego użytkownikach.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 31.08.2009 o godz. 14:13.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O jego pozaboiskowym zachowaniu dyskutował nie będę, bo tutaj chyba wszyscy jesteśmy w tym temacie zgodni. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I to samo mam na myśli, właśnie pozaboiskowe wyskoki. A wszyscy sobie znaleźli nowy obiekt do krytyki i jazdy po nim w postaci mnie
![]() Przeproście więc, i zachowajcie ostatnie cząstki honoru ![]()
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 31.08.2009 o godz. 14:25.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Oj będzie się działo. Nikola i Vuko w jednym zespole.
Korona to teraz taki mix Wisły i Legii ![]() Legia - Edson, Vuko, Zganiacz Wisła - Nikola, Kuzera, Nowotczyński, Łatka |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Edson moze grać w pomocy.Bo w tej lini mają braki jakościowe. Nikola, Vuko, Edi, Edson, Cierzniak, Hernani, Gajtkowski, Zganiacz - mimo wszystko ciekawe nazwiska jak na naszą ligę. Zobaczymy co to będzie za 2 tygodnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Tak mi się coś przypomniało:
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
No w Kielcach będzie wesoło niewątpliwie, a że do Kraka niedaleko to pewnie i u nas go często będziemy widzieć i krakowskie puby znów zarobią jak za dawnych dobrych lat... Ciekawe czy wytnie sobie scyzoryk na głowie? A z boiskowych walczaków to chyba wolimy takich co mają więcej oleju w głowie - np. Sobol... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|