The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2009, 21:54
Polska reprezentacja U21 zremisowala z Francją 2:2 a bramkę na 1:1 strzelił Patryk Małecki!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.08.2009, 21:58
Rozpieszczają nas dzisiaj
..
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.08.2009, 22:23
Patryk z dnia na dzień nam się coraz bardziej rozkręca Chyba trochę prawdy było w tym,co powiedział Ulatowski o graniu w młodzieżówce a byciu na rezerwowej liście w dorosłej reprezentacji.
ed: jak ktoś będzie miał gola Małeckiego, będę wdzięczna
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 12.08.2009 o godz. 22:34.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
ksych
Member

Od: 04.2006

Stary 12.08.2009, 22:31
Gol Kirma do oblukania
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 12.08.2009, 23:08
Panowie - jesli oceniamy Brozka po tym meczu, to nasuwa sie jedno spostrzezenie - brak mu instynktu strzeleckiego. Pomijam fakt, ze zagrania Blaszczykowskiego inteligentne, ale Brozek je zepsul. Nie usprawiedliwia go fakt, ze bramkarz wyszedl do pilki, bo wyjsc musial. Ale Brozingo pilke uderzyl, lecz bez pomyslu; slabo ja skleil i strzelil na przyslowiowe "odj.. sie", a nie myslac, zeby trafic w bramke. Jesli chce grac w Premiership, to zycze szczescia, bo bardzo mu sie przyda. Tam o takie pilki goscie walcza do upadlego ciskajac sie szczupakami, wslizgami i kto wie, czym jeszcze. Pawel strzelil jak na boisku szkolnym po 4 piwach w slonu, czyli "Ok, nie trafilem, nic sie nie stalo". Od najlepszego strzelaca ligi wymaga sie, by takie akcje konczyl przynajmniej strzalem w swiatlo bramki, a nie odbiciem pilki, bo tak to wygladlo, Natomiast Lobo zagral slabiutko, czerstwe dryblingi zakonczone stratami to chyba adekwatna ocena. Cien na boisku. Nie wniosl niczego swoja zmiana.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 13.08.2009, 07:34
Zwyciestwo repry, Nasi weszli, nie zmęczyli się, nie doznali kontuzji, Paweł asysta - czegóż chcieć więcej.
Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.08.2009, 08:18
Użytkownik_forum: nie no faktycznie brak mu instynktu strzeleckiego:109 meczy w ekstraklasie/62gole/21 asyst no po prostu no za grosz nie ma tego instynktu ;p zastanów się zanim coś napiszesz, ta sytuacja była trudna a Paweł mimo tego, że jeszcze był w poślizgu to zdołał oddać strzał, nie wyszedł mu co prawda ale już widzę jak lewandowski albo smolarek dochodzą do tej sytuacji :]
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.08.2009, 13:20
ogladał ktos wczoraj mecz Słoweni ? Jak grał Kirm? poza strzeloną bramką mozna cos wiecej sie dowiedziec
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.08.2009, 16:46
medyk napisał(a):Wyświetl post
ogladał ktos wczoraj mecz Słoweni ? Jak grał Kirm? poza strzeloną bramką mozna cos wiecej sie dowiedziec

pozytywnie wypadł........ ale trudno oceniać gre z takim przeciwnikiem
Odpowiedz cytując
wiernyTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.08.2009, 16:49
Z San Marino to ciezko zle wypasc W sumie Polacy sie męczyli na wyjezdzie, ale to szczegół...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 13.08.2009, 18:08
Występ Pawełka zagrożony ! Huraa....
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.08.2009, 18:42
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Występ Pawełka zagrożony ! Huraa....
Wyjdź na pole, przewietrz się, mózg też niekiedy wymaga dotlenienia. Cieszyć się z kłopotów zdrowotnych naszego zawodnika? żałosne :-(
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 13.08.2009, 18:48
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Wyjdź na pole, przewietrz się, mózg też niekiedy wymaga dotlenienia. Cieszyć się z kłopotów zdrowotnych naszego zawodnika? żałosne :-(
Powiem szczerze, że też mnie ta wiadomość ucieszyła. Pewnie sztab szkoleniowy nie chciał przyznać oficjalnie, że się cały czas mylili i jednak prawda jest taka, że Pawełek jest cienki...więc wymyślili mu kontuzje, żeby nie sadzać go oficjalnie na ławce "za kare". Szanse ma Cebanu. Jestem pewien, że gorszy nie będzie. Na Pawełka juz nie dało się patrzeć.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 13.08.2009, 18:54
Zebyscie tak sie nie cieszyli po 'paradach' Cebanu/Kurto.

Cieszyc sie z kontuzji zawodnika wlasnej druzyny ? Wam to juz zupelnie odjebalo

PS. I forumowi napinacze rozszyfrowali juz dzialania w Wisle, Pawelek nie ma kontuzji tylko to 'przykrywka'
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 13.08.2009, 19:12
mic napisał(a):Wyświetl post

PS. I forumowi napinacze rozszyfrowali juz dzialania w Wisle, Pawelek nie ma kontuzji tylko to 'przykrywka'
No widzisz, ja jestem dociekliwy i zawsze doszukuje się drugiego dna, a nie ślepo wierze w to co mi powiedzą i napiszą...Wole żeby wreszcie szanse dostał Ilie - zobaczymy na co go stać...narazie mam pewność, że po grze Pawełka jest tylko płacz i trzeba szukać nowych rozwiązań. Jak ślepym trzeba być, żeby nie widzieć, że Pawełek jest beznadziejnie słaby?
Cieszymy się z kontuzji własnego zawodnika, ponieważ jest on ewidentnie słaby i zarazem niesportowo faworyzowany przez Skorże, niezrozumiale zachwalany przez Kazimierskiego i w dodatku jest zarozumiały i porównuje się do Valdeza. Do tej pory nikt i nic po seryjnie wpuszczanych szmatach i niepewnych interwencjach nie posadził go na ławce. Teraz wreszcie los dał szanse Cebanu. Nikt nie mówi, że będzie zbawieniem, bo nikt nie wie jak on gra. Teraz będziemy mieli szanse zobaczyc. WRESZCIE!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 13.08.2009, 19:17

Nie brakuje też upierdliwych napinaczy, którzy komentują wszystkich negatywnie I którym odjebało już gdy byli dziećmi
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.08.2009, 19:17
zeby było poprawnie politycznie Mariuszowi "szybkiego powrotu do zdrowia" a dla Cebanu POWODZENIA!!!
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 13.08.2009, 19:31
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
... Teraz wreszcie los dał szanse Cebanu. Nikt nie mówi, że będzie zbawieniem, bo nikt nie wie jak on gra. Teraz będziemy mieli szanse zobaczyc. WRESZCIE!
Z tym "nikt" to bym nie przesadzał. I wolałbym zobaczyć w piątek w bramce Pawełka.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 13.08.2009, 19:33
Nikt nie mówi, że będzie zbawieniem, bo nikt nie wie jak on gra. Teraz będziemy mieli szanse zobaczyc. WRESZCIE!
Duzo osob wie jak on gra i dla tego to nie jest dobry pomysl zeby gral w '11'. Polecam przejsc sie na trening albo na mecz ME
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 13.08.2009, 19:52
No widzisz, ja jestem dociekliwy i zawsze doszukuje się drugiego dna, a nie ślepo wierze w to co mi powiedzą i napiszą...Wole żeby wreszcie szanse dostał Ilie - zobaczymy na co go stać...narazie mam pewność, że po grze Pawełka jest tylko płacz i trzeba szukać nowych rozwiązań. Jak ślepym trzeba być, żeby nie widzieć, że Pawełek jest beznadziejnie słaby?
Cieszymy się z kontuzji własnego zawodnika, ponieważ jest on ewidentnie słaby i zarazem niesportowo faworyzowany przez Skorże, niezrozumiale zachwalany przez Kazimierskiego i w dodatku jest zarozumiały i porównuje się do Valdeza. Do tej pory nikt i nic po seryjnie wpuszczanych szmatach i niepewnych interwencjach nie posadził go na ławce. Teraz wreszcie los dał szanse Cebanu. Nikt nie mówi, że będzie zbawieniem, bo nikt nie wie jak on gra. Teraz będziemy mieli szanse zobaczyc. WRESZCIE!

i jeszcze
mistrzuniu nie myśl magicznie
bloger jest dwa razy słabszy
nie miej złudzeń
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 13.08.2009, 19:52
otóż to...byłem na kilku meczach ME i mnie nie zachwycił...niestety.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 13.08.2009, 20:01
Ejdzbiol napisał(a):Wyświetl post
Użytkownik_forum: nie no faktycznie brak mu instynktu strzeleckiego:109 meczy w ekstraklasie/62gole/21 asyst no po prostu no za grosz nie ma tego instynktu
Co bylo, a nie jest, nie pisze sie w rejestr. Czytaj ze zrozumieniem - mowie, ze go na dzis dzien ewidentnie nie ma, a ze nigdy nie mial. Jak na teoretycznie najbardziej charakterystycznego i eksportowego gracza Ekstraklasy mysle, ze tlumaczenie, ze nie trafil z forma, jest z lekka niewystarczajace. Nie powiesz mi, ze obecnie Brozek jest snajperem z krwi i kosci, bo bede, bez urazy, ale musial uznac Twoje slowa za dowcip.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 13.08.2009, 20:20
Powiem szczerze, że też mnie ta wiadomość ucieszyła. Pewnie sztab szkoleniowy nie chciał przyznać oficjalnie, że się cały czas mylili i jednak prawda jest taka, że Pawełek jest cienki...więc wymyślili mu kontuzje, żeby nie sadzać go oficjalnie na ławce "za kare". Szanse ma Cebanu. Jestem pewien, że gorszy nie będzie. Na Pawełka juz nie dało się patrzeć.
Aleś wymyślił bajke
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 13.08.2009, 20:29
ok, panowie zwracam honor. Myliłem się...gdzie ja miałem oczy Pawełek jest przecież zajebistym golkiperem i normalnym jest, że po kilku niepewnych interwencjach na mecz nie można go przekreślać. A to, że przytrafiają mu się takie zagrania w każdym sezonie to przecież o niczym nie świadczy. Nie rozumiem jednego - dlaczego jest na niego taka nagonka? Ale nawet na Valdeza jest a gra w Barcelonie...krytykanci, napinacze...nie znają się. Przecież jak trener Kazimierski mówi, że Pawełek jest najlepszy to tak jest. Gość przecież musi się znać, bo przecież fachowcem ds. golkiperów jest a nie jakimś moczymordą. Poza tym każdemu może przytrafic się babol...może nawet kilka w spotkaniu - wszyscy jesteśmy ludżmi. A w dodatku Mariusz jest jeszcze młody, perspektywiczny i trzeba pamiętać jak wybronił nam mecz z..yyy później dopisze. Pawełek jest najlepszym Bramkarzem w erze Cupiała w Wiśle. Myśle, że lepszy był tylko Piekutowski i Juszczyk. Co by nie od.......ił w meczu jestem pewien, że błędem by było sadzenie go na ławce i danie szansy po zaledwie trzech dniach pobytu u Nas jakiemuś 32letniemu blogerowi. Mamy także jakiegoś starego Kurto. Ale gdzie mu do Nietykalnego Mariusza? Apeluje do Wszystkich kibiców Wisły by wszelkimi środkami wywrzeć presje na działaczach by dla dobra klubu podpisali dożywotni kontrakt z Mariuszem. Poza tym nie szukać innych bramkarzy, bo konkurencji Mariusz nie lubi bo potrzebuje psychicznie odpocząć. Myśle, że wcale nie głupim pomysłem było by postawienie Pawełkowi pomnika przy stadione? Co wy na to? Za te wszystkie wybronione mecze, parady, cudowne interwencje, za zasługi dla Wisły? Chyba mu się należy...
...to mówiłem Ja - Jarząbek.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 13.08.2009, 20:37
ok, panowie zwracam honor. Myliłem się...gdzie ja miałem oczy Pawełek jest przecież zajebistym golkiperem i normalnym jest, że po kilku niepewnych interwencjach na mecz nie można go przekreślać. A to, że przytrafiają mu się takie zagrania w każdym sezonie to przecież o niczym nie świadczy. Nie rozumiem jednego - dlaczego jest na niego taka nagonka? Ale nawet na Valdeza jest a gra w Barcelonie...krytykanci, napinacze...nie znają się. Przecież jak trener Kazimierski mówi, że Pawełek jest najlepszy to tak jest. Gość przecież musi się znać, bo przecież fachowcem ds. golkiperów jest a nie jakimś moczymordą. Poza tym każdemu może przytrafic się babol...może nawet kilka w spotkaniu - wszyscy jesteśmy ludżmi. A w dodatku Mariusz jest jeszcze młody, perspektywiczny i trzeba pamiętać jak wybronił nam mecz z..yyy później dopisze. Pawełek jest najlepszym Bramkarzem w erze Cupiała w Wiśle. Myśle, że lepszy był tylko Piekutowski i Juszczyk. Co by nie od.......ił w meczu jestem pewien, że błędem by było sadzenie go na ławce i danie szansy po zaledwie trzech dniach pobytu u Nas jakiemuś 32letniemu blogerowi. Mamy także jakiegoś starego Kurto. Ale gdzie mu do Nietykalnego Mariusza? Apeluje do Wszystkich kibiców Wisły by wszelkimi środkami wywrzeć presje na działaczach by dla dobra klubu podpisali dożywotni kontrakt z Mariuszem. Poza tym nie szukać innych bramkarzy, bo konkurencji Mariusz nie lubi bo potrzebuje psychicznie odpocząć. Myśle, że wcale nie głupim pomysłem było by postawienie Pawełkowi pomnika przy stadione? Co wy na to? Za te wszystkie wybronione mecze, parady, cudowne interwencje, za zasługi dla Wisły? Chyba mu się należy...
...to mówiłem Ja - Jarząbek.
Sorry, ale brzmi to jak placz rozzalonego frustrata, ktory nie ma nic do powiedzenia, ale jeszcze cos musi dodac, byleby tylko cos napisal. Zrob jeszcze glodowke i protest pod siedziba klubu, bo ktos odwazyl sie zaprzeczyc temu co mowisz...
Walnales focha bo ktos jednak twierdzi ze pomimo baboli to Pawelek to dobry bramkarz, a przynajmniej duzo lepszy od Cebanu

E: wlasnie
Ostatnio edytowane przez mic : 13.08.2009 o godz. 21:02.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 13.08.2009, 20:51
Kordel_Walker po co ta (bardzo marna) ironia? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Nikt nie napisał, choć starasz się to wmawiać w swoim nieudolnym poście, że Pawełek jest super bramkarzem. Ale ludzie chodzą na mecze ME, treningi i widzą, że Cebanu jest jeszcze gorszy. A Ty się cieszysz, że lepszy bramkarz jest kontuzjowany i zagra ten słabszy.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 13.08.2009, 20:53
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Aleś wymyślił bajke
Takie zagrywki są zupełnie normalne i wytłumaczalne w futbolu.
1. Ostatni mecz wyczerpał zaufanie trenerów do Pawełka
2. Na dzień dzisiejszy kilkaset tys. euro możemy jeszcze za niego dostać
3. Jeśli posadzimy go jawnie za kare na ławce to udowodnimy, że jest cienki jak but i nikt za niego nie wyłoży 10 piłek
4. Sztab szkoleniowy stwierdził dość. Wpuszczamy Cebanu
5. Jeśli Ilie zagra dobrze to usłyszymy komunikat, że kontuzja Pawełka jest poważniejsza i w następnym meczu zagra ponownie Ilie.
6. W następnym meczu Ilie jednak zawiódł - mamy komunikat o cudownym wyzdrowieniu Pawełka - Ilie siada znów na ławce..
7 Jeśli przez kilka meczy Cebanu będzie grał dobrze to poprostu wygryzł Pawełka i każdy z trenerów to potwierdzi i będa się chwalić jak go dobrze wytrenowali i że mieli nosa by go w odpowiednim momencie wpuścić żeby się pokazał, bo stwierdzili, że już czas, że wydoroślał i czas by rozwinął skrzydła w prawdziwej piłce...
8. Jeśli Ilie da ciała to trenerzy:
-nie ujawnią swojej "wiedzy" o tym że Pawełek jest cienki i jego cena będzie stała na tych kilkuset euro.
-nie ujawniają, że chcieli tylko wypróbować Ilie, bo mają dość wyczynów Mariusza a opinia publiczna ma myśleć, że Mario to prawdziwy fachowiec dlatego nie posadzili go jawnie na ławce tylko wymyślili kontuzje. Dla dobra Pawełka, klubu i Ilie wreszcie się pokaże. Trzy plusy.
Skorża mógł by oczywiście tuż po meczu z Zagłebiem dać wywiad o tym ,ze Pawełek stracił swój kredyt zaufania i w następnym meczu siądzie na ławce i zastąpi go Ilie. Ale po co? Dyplomatycznie takie sprawy się załatwia. To nie są jakieś bajki tylko Polityka. A wy łykacie wszystko jak młode leszcze...
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 13.08.2009, 20:57
Takie zagrywki są zupełnie normalne i wytłumaczalne w futbolu.
1. Ostatni mecz wyczerpał zaufanie trenerów do Pawełka
2. Na dzień dzisiejszy kilkaset tys. euro możemy jeszcze za niego dostać
3. Jeśli posadzimy go jawnie za kare na ławce to udowodnimy, że jest cienki jak but i nikt za niego nie wyłoży 10 piłek
4. Sztab szkoleniowy stwierdził dość. Wpuszczamy Cebanu
5. Jeśli Ilie zagra dobrze to usłyszymy komunikat, że kontuzja Pawełka jest poważniejsza i w następnym meczu zagra ponownie Ilie.
6. W następnym meczu Ilie jednak zawiódł - mamy komunikat o cudownym wyzdrowieniu Pawełka - Ilie siada znów na ławce..
7 Jeśli przez kilka meczy Cebanu będzie grał dobrze to poprostu wygryzł Pawełka i każdy z trenerów to potwierdzi i będa się chwalić jak go dobrze wytrenowali i że mieli nosa by go w odpowiednim momencie wpuścić żeby się pokazał, bo stwierdzili, że już czas, że wydoroślał i czas by rozwinął skrzydła w prawdziwej piłce...
8. Jeśli Ilie da ciała to trenerzy:
-nie ujawnią swojej "wiedzy" o tym że Pawełek jest cienki i jego cena będzie stała na tych kilkuset euro.
-nie ujawniają, że chcieli tylko wypróbować Ilie, bo mają dość wyczynów Mariusza a opinia publiczna ma myśleć, że Mario to prawdziwy fachowiec dlatego nie posadzili go jawnie na ławce tylko wymyślili kontuzje. Dla dobra Pawełka, klubu i Ilie wreszcie się pokaże. Trzy plusy.
Skorża mógł by oczywiście tuż po meczu z Zagłebiem dać wywiad o tym ,ze Pawełek stracił swój kredyt zaufania i w następnym meczu siądzie na ławce i zastąpi go Ilie. Ale po co? Dyplomatycznie takie sprawy się załatwia. To nie są jakieś bajki tylko Polityka. A wy łykacie wszystko jak młode leszcze...
Bez napinki, skad Ty wiesz co uwaza sztab szkoleniowy i co zrobi/nie zrobi ? Poza tym, skoro twierdzisz ze Skorza&Kazimierski tak bardzo kochaja Pawelka i chca zeby tylko on gral, to jakim cudem "wymyslili" mu kontuzje ?

PS. Jakby Cebanu mial wygryzc Pawelka, to zrobilby juz to dawno. A nie po 3 latach w klubie. Naprawde przejdz sie na mecze ME, albo ogladnij mecze z ŁKSem lub Lechem (PP)

PPS. Telepata
Ostatnio edytowane przez mic : 13.08.2009 o godz. 21:10.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 13.08.2009, 21:00
Sorry, ale brzmi to jak placz rozzalonego frustrata, ktory nie ma nic do powiedzenia, ale jeszcze cos musi dodac, byleby tylko cos napisal. Zrob jeszcze glodowke i protest pod siedziba klubu, bo ktos odwazyl sie zaprzeczyc temu co mowisz...
Walnales focha bo ktos jednak twierdzi ze pomimo baboli to Pawelek to dobry bramkarz, a przynajmniej duzo lepszy od Cebanu
Sorry, ale twój post to placz rozzalonego frustrata, ktory nie ma nic do powiedzenia, ale jeszcze cos musi dodac, byleby tylko cos napisal. Zrob jeszcze glodowke i protest pod siedziba klubu, bo ktos odwazyl sie zaprzeczyc temu co mowisz...i skrytykował Pawełka i powiedział dość. Jeśli mamy trzech cienkich bramkarzy to ja wybieram młodszego a nie gościa co na 5 strzałów 3 wpuszcza. Czy Ilie jest gorszy zobaczymy po Bełchatowie
Bez napinki, skad Ty wiesz co uwaza sztab szkoleniowy ?
Planowanie, przewidywanie, zarządzanie...myslenie i dedukcja.
Ochłapy(info o kontuzji) dla społeczeństwa(kibiców i menadżerów)a śmietanka (wiedza o nieudolności Pawełka) dla klubu.
Ostatnio edytowane przez Kordel_Walker : 13.08.2009 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 13.08.2009, 21:04
To jedno pytanie:
Wg twojej teorii cena piłkarza nie zależy od tego jak gra tylko od tego czy go trener posadził na ławkę? Bo tak:
a) Pawełek puścił babola i Skorża go sadza na ławę - cena 10 piłek
b) Pawełek puścił babola i Skorża go nie sadza na ławę bo w klubie nie ma rezerwowego na odpowiednim poziomie - cena kilaset tysięcy Euro.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów