|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Panowie weekendowo już napisze wydaje mi się 2 najpewniejsze mecze weekendu po kursach powyżej 1,50
Piast Gliwice - Wisla Krakow 2 Valenciennes FC - Olympique Lyonnais 2 Proszę bardzo o wasze komentarze opinie jak to widzicie WY ale ja nie widzę innej możliwości niż wygrane Wisły i Lyonu co sądzicie proszę o jakieś informacje ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wiśle oczywiście życzę wygranej jednak Lyon z Valenciennes może mieć ciężką przeprawę. Lyon wygrał w lidze ostatnio 4 kwietnia z Le Mans, później w trzech meczach zdobył tylko dwa punkty. Valenciennes w tabeli ostatnich dziesięciu spotkań jest na szóstym miejscu. Lyon z jednym oczkiem mniej zajmuje ósmą pozycję. Niemniej życzę powodzenia.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
nie stawiałbym tego... tu może być niespodzianka - z jednej strony Podbeskidzie słabo radzi sobie na wyjazdach, z drugiej jednak Widzew gra bez m.in. Robaka i Ukaha. Brak Robaka może być kluczowy dla tego meczu, ponieważ jest on najlepszym strzelcem Widzewa, ale piłkarze grają pod niego, więc teoretycznie wystarczyłoby go wyłączyć z gry i łodzianie mieliby problem, a teraz trudniej odgadnąć ich taktykę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś czy będzie otwarty jutro sts?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
na dzisiaj można spróbować postawic na Philadelphie z Orlando.w Magic ma nie zagrać Howard,który został ponoć na 1 mecz zawieszony.zastąpi go GORTAT
z nhl'a Vancouver-Chicago under 5,5 z mś: Kanada i do wczoraj bylem pewny ze zagram na Rosje ze Szwedami ale... ci wczoraj przegrywając 2-5 z USA potrafili wygrać 6-5 wiec moze to byc ryzyko.ale chyba i tak jednak zagram |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Spodziewasz się, że Vancouver może nie dać rady Chicago? Myślałem, że 1 na ten mecz może być dobrym typem. Kurs 2.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla mnie pary VAN-CHI i WSH-PIT są tak wyrownane ze kazdy wynik mozliwy.moze byc po 7meczy.
sympatia w pierwszej parze za VAN a w drugiej za WSH ale najpewniej tu widze ilosci goli. na VAN mało na WSH w ch.. duzo. edit: panie Dudi Ty juz tu chyba miales pare razy tak ze chciales cos zagrac i nie grałeś a potem załowałeś więc moze jednak warto ja zostaje przy golach
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 30.04.2009 o godz. 10:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na weekend:
Piast - Wisła - 2 Widzew - Podbeskidzie - 1 Legia - ŁKS - 1 Górnik - Lechia - 1 Lubin - Wisła P. - 1 Kurs: 7:93 Stawka: 7 zł Zakładana wygrana: 50 zł Co o tym myślicie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja bym zupełnie nie ruszał meczu Lechii, a jak już to jako X2.
-- Hamburger - Hertha X2 1,87 Piast - Wisła 2 1,70 Juventus - Lecce X2 2,87 Betis - Atletico X 3,15 Valenciennes - Lyon 2 1,75 Całkowity kurs 50,29 Stawka 2 Wygrana 100,59
Ostatnio edytowane przez MCX : 30.04.2009 o godz. 10:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Granie Atletico, to jak granie w ruletkę. Nigdy nie wiesz jak im się mecz potoczy i czy wyraźnie wygrają, czy dostaną w dupsko 5-1 tak jak ostatnio. Jak dla mnie, to no bet. Obaj wybraliście bardzo trudne mecze. Może poza Lubin- Petra. Reszta to loteria jak dla mnie.
Rocco- no, chyba masz rację. Zagram to Vancouver i zobaczymy co się stanie ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja się bije z myślami
- nie tak dawno dałem na Capitals...Rocco proponował under.Capitals przegrało(potem wygrali 3 mecze z rzedu) - under bardzo pewnie wszedł.Nie lubię grac na bramki ale...Jakimś tam wyjściem jest dać na 1 kuponie na Vancouver, na drugim under.Na jutro męczy mnie jeszcze Hansa z K'Lautern - 2.35 na Hanse jest. Co prawda goście ostatnio zaskoczyli mnie dosyć solidą grą ale i tak zremisowali z TSV tylko ze względu na błąd sędziego i wymęczyli 1-0 u siebie w ost. minucie z właściwie już 3 ligowym Wehen...A Hansa gra o życie ps a co do Chicago - w ostatnim meczu wygrali 4-1 z Calgary, oddając przez cały mecz...16 celnych strzałów.Calgary 44. ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 30.04.2009 o godz. 12:20.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
co sadzicie o tym kuponiku za wieksza stawke
Philadelphia - Orlando (6m.) 1 Radwanska A. - Pironkova T. 1 Jankovic J. - Lisicki S. 1 Safina D. - Hantuchova D. 1 Federer R. - Stepanek R. 1 Łączny kurs 2,90 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ode mnie coś na weekend
:Sunderland-Everton 2 Real M.-Barcelona 2 Bielefeld-Stuttgart 2 Frankfurt-Dortmund 2 Cracovia-Polonia W 2 taki wariat za 10 zł do wygrania 630 zł a tu kupon "4" w fortunie : A: Aston Villa-Hull 1 Waregem-St.Liege 2 Valenciennes-Lyon 2 B: Wolfsburg-Hoffenheim 1 Piast G.-WISŁA 2 Academica-Sporting L 2 C: Aberdeen-Celtic 2 Catania-AC Milan 2 Real M.-Barcelona 2 Pewniaki: Tubize-Anderlecht 2 Bayern M.-M gladbach 1 za 4 zł wiem wiem że zaraz będziecie pisać że Barcelona nie wygra z realem itp. Pożyjemy zobaczymy . Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich wygranych. TSW !!![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witam w Betway dają od razu darmowy zakład 200zł po postawieniu za 200zł kuponu czy dopiero po rozliczeniu kuponu czyli np. w poniedziałek ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nikt nie gra PUEFA bo nie wiem czy jest sens stawiać?
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
poszło na jutro 106 zł na Wisełkę, do wygrania 179zł ! jazda jazda jazda BIAłA GWIAZDA !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
typy na wek
juve-lecce 1 steaua-otelul 1 ako:1,82 i drugi boro-mu 2 ASTON-HULL 1 PSG- Rennes 1 ako 3,95 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Hantuchova i werder na 1x
za 50 zeta ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2009
Offline |
|
|
slabo panowie gracie
slabo ja postawilem dzis na 22 mecze![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
może słabo gramy ale Ty słabo wygrywasz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja proponuje zakład długoterminowy na zwycięstwo CSKA w Eurolidze. W sportingbet kurs 2,66. Jutro CSKA gra polfinal z Barca a w razie zwyciestwa finał z Pao lub Olympiakosem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trzymaj sie stary !! nastepnym razem cos wygrasz..pzdr
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 01.05.2009 o godz. 09:13.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie nie grajcie na Betway NAJGORSZY BUKMACHER NA ŚWIECIE , PORAŻKA !! SUPORT NAJGORSZY JAKI MIAŁEM DO CZYNIENIA FRAJERSTWO Z ICH STRONY !! OD 2 DNI ZERO KONTAKTU Z ICH STRONY MAŁO TEGO PIENIĄDZE WCZORAJ WYSŁANE PONOWIE PRZEZ PRZELEWY 24 NIE ZAKSIĘGOWANE U NICH PORAŻKA ! FRAJERSTWO ! najchuj***wszy BUKMACHER W SIECI
NIE POLECAM WAM GO , SZKODA NERWÓW !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie sa dzis STS'y otwarte? i jesli tak to do ktorej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
z tego co wiem to sa...
chyba od 10 do 14 jutro i pojutrze tez w tych godzinach ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki Panowie za odpowiedz
kuponiki wiec wyslane ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
no i kupony: Miami - Atlanta bo.... http://www.e-basket.pl/News__Atlanta...orforda__52393 a pozatym oni mają nóż na gardle i wygrać MUSZĄ. oby bez niespodzianek. i na jutro, chyba warto a kursy pewnie polecą w dół Djoko - Federer po 1.8 biorę. Fedex w tym sezonie nie radzi sobie z czołówką. i Marrej dwa razy go wydymał i Nadal, no i Djoko również już raz, nie wspominając że Wawrinka go odprawił w dwóch setach w MC. Djokovic w Rzymie broni tytułu a w formie jest świetnej. Tak więc widzę finał Nadal - Djoko i dobry mecz. Federer do domu po raz kolejny. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|