The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2018, 09:03
badyll1906 napisał(a):Wyświetl post
W naszym przedostatnim meczu z jagą w Białymstoku jak wszedł z ławki - chodzi mi o przegrany mecz 0:2
Ja pytałem o przejście obok meczu, a nie beznadziejną formę. Pomijając że on do taktyki Carillo zwyczajnie się nie nadaje, jak większość naszych piłkarzy (dlatego krew mnie zalała po zmianie trenera).

Pamiętam tamten mecz, Małecki biegał, ale nie dostawał piłek, w sumie całej drużynie nie szło.

Nie, nie przeszedł wtedy obok meczu. Tak, zagrał wtedy słabo (jak wszyscy).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 29.06.2018, 09:38
Tyle się pisze o kupowaniu karnetów, chodzeniu na mecze, kupowaniu pamiątek a na spotkaniu które klub organizuje dla potencjalnych sponsorów, partnerów piłkarz wyzywa na bójke dziennikarza portalu który ma patronat medialny nad klubem. Na dodatek gościa, który przyczynił się do pogonienia Meresińskiego. I to za co? bo napisał że się upododnił do Głowy i Stolara.

Wyobrażacie sobie na Waszym spotkaniu firmowym ze wyzywacie kogoś na bójke?
Sorki ale się zastanawiam jak bardzo trzeba mieć niekolei w głowie żeby tak zrobić.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 29.06.2018, 11:39
Małecki kapitan

Bez jaj takiego tekstu nie widziałem na tym forum i tyle.

Nie przypominam sobie meczu aby Małecki przeszedł obok meczu. Słaba forma zdarzała mu się niejednokrotnie.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 29.06.2018, 18:34
Z podanych informacji ciężko wnioskować, kto zaczął i i co poszło. Mogła być to tylko odpowiedź na jakieś kontrowersyjne stwierdzenie Red. Knury... Z drugiej strony, wiemy, że Patryk to Patryk... Jeszcze z innej strony: co robi normalny pracodawca z pracownikiem, który na spotkaniu z partnerami firmy zachowuje się co najmniej niestosownie ? Podpowiedź... Pracownik powinien poczuć dreszczyk emocji na myśl o czekającej go podróży..
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 29.06.2018, 22:08
Pero napisał(a):Wyświetl post
Patryk Małecki dzisiaj na meczu w Novotelu w ramach klubu biznesu Wisły pokazał klase. Buractwo nie zna granic.

Swoją drogą uwielbiam tok myślenia kibiców:
Cezary Wilk - zawsze jeżdżący na dupie, nigdy nie przechodzący obok meczów, potrafiący stanąć twarzą w twarz jako jedyny po przegranych derbach w listopadzie 2011 z kibicami -składając wniosek o zapłatę wynagrodzenia - Judasz
Patryk Małecki - często przechodzący obok meczów (w zależności od humoru), nie podający ręki Moskalowi, odmawiajacy wyjścia na mecz za Moskala i za Kasperczaka, obrażajacy własnych kibiców, nie potrafiący porozmawiać z Kibicami (Kielce po odpadnięciu z pucharów) - składający wniosek o wypłatę wynagrodzenia - Wiślak, kapitan, legenda....
Tak i jeszcze ciągła jazda po Boguskim który też zawsze serce zostawia na boisku co widać, może nie zawsze wychodzi ale jednak ...
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 29.06.2018, 22:25
Wg TT Knury za wczorajsze zachowanie Patryka przeprosił dzisiaj .... Głowacki....

Niestety. Klasy i szacunku nie kupisz. Arek to najlepsze co mogło się Wiśle trafić.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 30.06.2018, 11:48
cfa napisał(a):Wyświetl post
Tak i jeszcze ciągła jazda po Boguskim który też zawsze serce zostawia na boisku co widać, może nie zawsze wychodzi ale jednak ...
Raczej nikt nie cisnie mu za brak zaangażowania, tylko niskie umiejętności, które zresztą są faktem
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 30.06.2018, 13:02
Małecki, prawdziwy Wiślak, prawdziwy Polak, prawdziwy człowiek honoru, a kto do komisji legii poleciał?
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 30.06.2018, 22:03
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Raczej nikt nie cisnie mu za brak zaangażowania, tylko niskie umiejętności, które zresztą są faktem
Ale jednak każdego następnego trenera jakoś do siebie potrafi przekonać.
[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 30.06.2018, 22:05
Może się go boją, że zacznie robić kwas w szatni i wolą poświęcić jedno miejsce w składzie
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 30.06.2018, 23:48
Pero napisał(a):Wyświetl post
Wg TT Knury za wczorajsze zachowanie Patryka przeprosił dzisiaj .... Głowacki....

Niestety. Klasy i szacunku nie kupisz. Arek to najlepsze co mogło się Wiśle trafić.
Teraz to ja sie pogubilem. Ze niby zajebisty bo przeprosil za Patryka?

Ludzie jedzcie na wakacje.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.07.2018, 08:32
Głowa to klasa sama w sobie i trzeba jakoś dbać o wizerunek tego klubu skoro Pan Małecki nie potrafi nawet przeprosić
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 01.07.2018, 10:11
Cytat:
Małecki kiedyś wyłapie w ryj i to konkretnie. Ciekawe co będzie robił po zakończeniu kariery.

Myślę że pójdzie drogą Sypniewskiego.

Dla mnie to zawsze był pozer.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 01.07.2018, 18:45
Mały poczuł się pewnie świrowania ciąg dalszy.

Z zarządem już się przeprosił.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 01.07.2018, 19:28
Sevi napisał(a):Wyświetl post
Myślę że pójdzie drogą Sypniewskiego.

Dla mnie to zawsze był pozer.
Ale bluźnisz
A Patryk też taki wyskokowy jak Igor?
[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 01.07.2018, 20:33
Janekx89 odnośnie Carlitosa:
"Haha, będą tańczyć tak jak będzie trzeba, kasa rządzi, mogą sobie nie puszczać, są w finansowej dupie. Agent robi swoje, jutro się pojawi pewne pismo to stanowisko szybko zmienią."

https://twitter.com/janekx89/status/1013486773534588928
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.07.2018, 21:47
Carlitos i jego agent dobrze kombinują, bo lepsze 800 tys. euro niż zero i spór sądowy, ale niech nie przelicytują, bo jak kogoś zirytuje, to skończy w klubie kokosa bankrutującej Wisły. Takich gwiazdek jednego sezonu było już wiele, za rok nikt o nim nie będzie pamiętał.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 02.07.2018, 09:12
jakoś na razie o Carlitosa nikt konkretnie nie pytał - konkretna oferta była z Zagrzebia, ale nie dlatego, aby ktoś z Chorwacji obserwował naszą przaśnoburaczaną ligę, tylko dlatego, że trenerem został Bjelicja.

Kwoty rzucane przez Amikę i Legię, nie powalają na kolana, ba w stosunku do oferty Zagrzebia są śmieszne, tylko skąd pewność, że Carlos Lopez w jakimkolwiek innym klubie będzie grał jak w Wiśle w ostatnim sezonie?

Na pewno należy Carlitosa sprzedać, za w miarę godne pieniądze....
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.07.2018, 10:50
funkykoval napisał(a):Wyświetl post

Kwoty rzucane przez Amikę i Legię, nie powalają na kolana, ba w stosunku do oferty Zagrzebia są śmieszne, tylko skąd pewność, że Carlos Lopez w jakimkolwiek innym klubie będzie grał jak w Wiśle w ostatnim sezonie?

Żadna pewnośc.
Żaden piłkarz nie zagwarantuje tego ze w klubie Y bedzie grał jak w klubie X. Czy to chodzi o transfer z B-klasy do B-klasy czy o transfer z Liverpoolu do Realu Madryt, ale myslałę ze to wszyscy wiedzą od miliarda lat.
Kwoty są smieszne, bo smieszny jest partner do rozmów. Jak idziesz do typa kupić od niego samochód, i słyszysz ze aktualny włascicel to ma same długi, to wiadome ze czekasz az oferta spadnie do poziom "okazji" bo kazdy dzien będzie powodował ze Typowi kasa bedzie to co raz bardziej potrzebna.
Dla mnie to jest sytuacja jak cwaniak czeka pod kasynem na frajera ktory siedzi aktualnie przy maszynie i wrzuca monety. Kiedy mu sie skoncza, dalej bedzie musiał gra i wtedy pozbędzie się napredce tego co jest najbardziej cenne, byle tylko jego nałóg jakim jest wrzucania kasy do maszyny, został zaspokojony.
Rodzinien potem powie ze to auto i tak bylo chuja warte, nikt by go nie odkupił a tak to nadarzyła sie okazja i trzeba sie cieszyc ze zarobił 10 tys a nie 100 tys.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 02.07.2018, 11:31
A co do tekstów Janekxa zadam pytanie - notarialne pełnomocnictwo Bernatzkyego - to które gość widział już wpłynęło ? Bo może coś mi umknęło w międzyczasie ?
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Stary 02.07.2018, 11:35
A co do tekstów Janekxa zadam pytanie - notarialne pełnomocnictwo Bernatzkyego - to które gość widział już wpłynęło ? Bo może coś mi umknęło w międzyczasie ?
Podobno utknęło na poczcie. Idzie nie poleconym, lecz zwykłym. Stąd ten poślizg.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.07.2018, 11:51
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Podobno utknęło na poczcie. Idzie nie poleconym, lecz zwykłym. Stąd ten poślizg.
Ja słyszałem, że zaginęło na Balicach razem z bagażem Kluiverta.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 02.07.2018, 11:55
piotek napisał(a):Wyświetl post
Ja słyszałem, że zaginęło na Balicach razem z bagażem Kluiverta.
Bagaz ukradli Rumuni; Galamaz i Grigorje.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 02.07.2018, 12:04
Cytat:
7 kotów napisał:

Bagaz ukradli Rumuni; Galamaz i Grigorje.
Ty wiesz gdzie jest to pełnomocnictwo doskonale
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.07.2018, 12:06
A chłopaki mają dolecieć na pokazowy mecz z Borussia (deal klepniety przy okazji transferu Błaszczykowskiego).
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.07.2018, 12:10
podobno wypłynie razem z nowa stroną internetową, sprawami Carillo i Wdowczyka, oraz w momencie publikacji we wrzesniu materiału przez Jadczaka. Tak więc, stay calm. Oby Nasz klub do tego momentu był na powierzchni...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 02.07.2018, 12:27
@szprotson
Moja uwaga dotyczyła kwestii informacji przekazywanych przez gościa, nie dotyczących transferów - w odniesieniu do Wisły koleś 2-krotnie zaliczył wtopy i nawet nie zająknął się na ten temat.
Twierdzenie, że ktoś będzie skakał jak mu zagrają (czyt. zarząd Wisły) było już w zeszłym roku - wszak ze Stechertem TFK wszystko dopięła i zarząd miał robić to co ponowie twierdzi kolega Janekx89...
Koleś przy każdym poście jebie w zarząd - ale o ile ma jakieś informacje transferowe - bardzo dobre nie zaprzeczam, o tyle wyciąganie wniosków z różnego rodzaju informacji o charakterze nie stricte transferowym raczej nie wychodziło mu........

Co zaś do kwestii stadionu - wyraźnie przedstawiono - zaległości powodują, że miasto nie może zawrzeć nowej umowy dzierżawy - ponieważ nie znajdzie nowego dzierżawcy i rozpisuje przetarg na opertora to pewnie TS tym operatorem zostanie i taki będzie niechybnie finał. Przypominam, że mamy w tym roku wybory - nie wiem czy dla Majchrowskiego korzystne byłoby wychylanie się z kwestią stadionu dla Wisły i wystawianie na ostrzał ewentualnych konkurentów....
Dutkiewicz w 3 dni po pierwszej turze 4 lata temu dokonał czegoś co było niemożliwe przez 12 lat urzędowania - wpuścił wrocławskie taxi na buspasy.......
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 06.07.2018, 06:48
Pamiętacie sytuację jak mąkacwks odchodził od Nas? Była guwnoburza, że w info na stronie zabrakło wzmianki o klubie do jakiego przechodzi - krakowskie kompleksy itp. Proponuję tym razem poszukać w legijnych serwisach wzmianki z jakiego klubu przechodzi do nich aktualny król strzelców polskiej ligi
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 06.07.2018, 09:42
Levis88 napisał(a):Wyświetl post
Pamiętacie sytuację jak mąkacwks odchodził od Nas? Była guwnoburza, że w info na stronie zabrakło wzmianki o klubie do jakiego przechodzi - krakowskie kompleksy itp. Proponuję tym razem poszukać w legijnych serwisach wzmianki z jakiego klubu przechodzi do nich aktualny król strzelców polskiej ligi
http://legia.com/aktualnosci/carlito...arszawie-59130
Odpowiedz cytując
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 13.07.2018, 20:39
Na parkingu nie było miejsca?

Za: https://twitter.com/fakirek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź