|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
a jaki trening polecacie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tug 2010 ja wrzuciłem do Fm i są rezultaty o.O
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak wybieracie sobie ligi, jakie chcecie, by sie pojawily, to dajecie, zeby byly grywalne, czy tylko podglad? bo chcialbys pare perelek np. z chille, badz argentyny wyciagnac i nie wiem ktora opcje zaznaczyc, bo przy podgladzie mam ciagle 7000 pilkarzy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
mam pytanie:
odpalilem sobie Wisełke(normalnie gram w fm 3,4 ligami bo tylko to sprawia mi przyjemnosc) ale dla przetestowania gry wzialem nasz klub. Mam pytanko: Czy wisła ma druzyne rezerw? Bo niemoge nigdzie znalesc opcji pokazujacej skład młodej Wisły. ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
moje podstarzałe "perełki" narazie grają tak sobie, ale egzamin zdały ..
w drodze do LM pokonałem w dwumeczu : Dynamo Mińsk 8:3 Sparte Praga 6:0 FC Zurych 2:2 ;/ wygrałem dzięki bramce na wyjeździe .. w lidze narazie 3 zwycięstwa i remis z Legią, chociaż cisnąłem ich cały mecz, ale Krzynówek mi z wolnego strzelił narazie jestem częściowo zadowolony .. w grupie LM mam Milan, PSV i Bordeaux musze minimum 3 miejsce mieć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
piłkarze z młodej Ekstraklasy są podzieleni niektórzy w 1 zespole a inni w kadrze juniorskiej ;-PP ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiec jak to z tymi ligami? brac grywalne, czy podglad, jesli chce miec wiekszy wybor pilkarzy? i jak jest z szybkoscia rozgrywki?
Intel Dual Core 1.86, 2gb ram |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam pytanie kogo polecacie do Śląska w miejsce Sebastiana Mili pytam bo musze go sprzedać bo mam krucho z klubowom kasą -1mln , ale nie wiem kogo w jego miejsce ściągnąć jakieś propozycje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wiem jak w 10, bo na razie jej nie mam ale w poprzednich wersjach ładnie wyglądali Celso Borges i Anton Sosnin. A jeśli z Polaków, to może Burkhardta(obojętnie którego) spróbuj ściągnąć? W grze zawsze wyglądali całkiem całkiem, ale jak piszę nie wiem jak jest w 10.
Pzdr |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jose ściągnij z wolnego Yakubu, Tombaure i Camare , powinienes z tymi zawodnikami mistrzostwo zdobyć ..
jak masz ciut kasy, to Khumalo za 140 k przejdzie, świetny obrońca, po 1 sezonie sprzedany za 3m |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Millwall:
1wszy sezon - 6. miejsce, baraże, awans co Championship 2gi sezon - 15. miejsce, spokojne utrzymanie. 3ci sezon - po 20 spotkaniach 3 miejsce. A najlepsze, że na transfery nie wydałem ani pensa. Wszystkie "do" były za free. Czy tylko mi wydaje się, że strasznie łatwo w nowym FMie strzelić bramkę z dystansu? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sevenheaven właśnie sie tłuke o majstra z Lechem i Legią na razie spadłem z1szego na 3cie a Wisła mnie goni a propo Wisły dostałem propozycje wymiany Cebanu za Sztyłke i sie właśnie zastanawiam a i polecam Bonno napastnik z WKS gra w rezerwach Sparty Pragi ale jest lepszy od Chinyamy opłaca sie inwestować w Piotra Bronowickiego z Łęcznej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krissu a możesz zapodać te transfery za Free
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Willy Topp jest mega dobry, ponadto Mifsud, Szamotulski, i Shilla, srodkowy obronca, reprezentant z Ghany, dobra robota wykonuja.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
1 sezon - Christian Vieri, Brahim Hemdani, David Noble
2 sezon - Kamil Kosowski, Brynjar Gunnarsson, Sylvinho, Luigi Della Rocca, Nikolay Mihaylov (bardzo dobrze mi się na bramce spisuje!), Michał Żewłakow, 3 sezon - Kevin Kyle, Radosław Majewski, Ruben Palazuelos, Steven Tichot, Keith Fahey |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Krissu
U mnie w każdym meczu padają bramki z rzutów rożnych i po strzałach z dystansu... Wystarczy ustawić rożne: gra na krótki słupek i puścić 2 najlepiej grających głową piłkarzy, aby nabiegali właśnie na krótki słupek: w 10 meczach zdobylem 5 bramek z rogów, a puscilem chyba tyle samo, przy czym ustawilem tak by caly zespol sie wracal. W ostanich dwóch meczach dwa razy zdobyłem gola w 30 sekundzie Oto moja Wisła: awansowałem do LM, w lidze nieźle, poza porazka z Polonia Warszawa w 1 meczu (3:4) same wygrane, niestety dostałem od Lecha (1:2) w Superpucharze. A w LM: Real, Manchester i Kopenhaga. Szkoda, ze nie mam dobrego bramkarza... http://img338.imageshack.us/i/skad.png/ |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Musiałem zrobić format. Oczywiście skopiowałem save itd, jednak po ponownym zainstalowaniu FM'a pisze mi, że że gra nie może zostać załadowana... Czy to oznacza, że mam po savie, czy da się jakoś z tego wybrnąć? Tracę powoli nadzieję... :(
![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przedchwilą grałem 1 mecz w LM na wyjeździe z Bordeaux .. wynik 6:4 ;o
przegrywałem już 6:2 .. co ciekawe to ja więcej strzałow na bramke oddałem niż oni |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dacie wiarę
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
u mnie jak narazie Legia wymiata .. 7 meczy ma 4 pkt i jest ostatnia, teraz odpadła z Górnikiem Łęczną w 2 rundzie PP
a przed sezonem kupili np Krzynówka i Dawida Nowaka hehe |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
prosiłbym o pomoc, jak wgrac spolszczenie do Fm 10, trzeba wklei w folder data/language, a później coisk się odznaczało w ustawieniach, żeby mógł widzieć ten plik z jezykiem polskim, jakos to tak było, ale nie pamiętam wiec proszę o pomoc
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
(Dysk):\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\languages
I w ustawieniach zmieniasz na polski. Nie ma więcej żadnych kombinacji. ![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
tak właśnie robię, ale pojawiają mi się tylko cztery języki: angielski, szwedzki dunski i norweski..
dzięki już mam ![]()
Ostatnio edytowane przez microsystem : 11.11.2009 o godz. 19:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WILU TS vbmenu_register("postmenu_588031", true); mówisz i masz--------> http://www.cmrev.com/fileplanet/uaktualnienia.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
jestem po 1 sezonie
wywalczyłem Wisłą mistrzostwo gra jest naprawde wciagajaca, lecz taki druzyny jak Cracovia, Korona, Odra sa moim zdaniem w tej edycji za dobre..;/ sa mecze ze wygrywam z nimi 1:0, ale czesciej jednak przegrywam 0:2, 0:3... nie wiem czy to moje niedoświadczenie, czy moze jednak troche przedobrzenie ze strony tworcow. ;] no ale oprocz tego, bardzo podobaja mi sie nowe funkcje np. podpowidzi asystentow itp. ![]() zaczynam wiec 2 sezon, i mam nadzieje, zajde dosc daleko w LM, no i przede wszystkim obronie tytuł ![]() Pozdrawiam. ![]() PS. dobry, moze troche kosztowac (ale bez przesady ;P) obronca.. bo moi 'wybrancy' jakos nie powalaja skutecznościa.. ;] aa. i jeszcze jedno. co trzeba zrobic, by napastnicy nie strzelali z odległosci 20-30 m tylko z bliższa? opłaca sie grac taktyka 4-4-2? czy moze lepiej jakas inna sprobowac? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Myślę że raczej twoje niedoświadczenie, po prostu zawodnicy często lekceważą słabszy zespół, trzeba ich dobrze nastawić. Spróbuj pokombinować z taktyką, efektownie gra się 4-3-2-1, próbu, kombinuj. Powodzenia.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Ja stosuje taktyke bardzo ofensywna przynosi bardzo dobre efekty. Jest to ustawienie z 4 obrońcami: 2 bocznych i 2 klasycznych, z jednym środkowym pomocnikiem odbierajacym pilke, z 2 skrzydlowymi, z jednym ofensywnym pomocnikiem, klasyczną 10 oraz z z napastnikiem (jezeli wysoki to odgrywajacy, jezeli niski to napastnik kompletny). Taktyka idelana dla druzyny z czolowki ligi, wiec nie polecam jej komus np zaczynajacemu od 4 ligi.
|
|
|