|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Do wszystkich, którzy poprzez pryzmat strojów bramkarskich próbują odnaleźć 'drogę' do designu kitsów zawodników z pola: 'Czy WY ku**a macie po 7 lat i naprawdę myślicie, że model strojów bramkarskich ma coś wspólnego z designem strojów zawodników z pola?
Jeszcze kilka słów na temat sponsorów. Sponsor generalny/główny - vide nasza Telefonika, reklamuje się na przedniej części koszulek zawodników +banery w wyznaczonych miejscach, materiały drukowane itp. itd., co z tym idzie wykłada najwięcej kasy. Sponsor/Partner klubu - vide nasz NEC, Szybryt, reklamuje się na banerach na stadionie, itp., może też być gównym dostawcą napojów energetycznych dla piłkarzy czy też tak jak pepsi mieć wyłączność na napoje na stadionie tylko ze swojej 'stajni'. Sponsor techniczny - krótko mówiąc, dostawca sprzętu sportowego dla drużyny. Proszę was! Nie mylcie sponsora klubu/partnera z głównym sponsorem, który reklamuje się na głównej powierzchni reklamowej koszulki zawodników. Puki co Coca-Cola nie została jeszcze głównym sponsorem żadnej z drużyn T-ME, więc nie ma sensu płakać, że sponsorem Lechii jest Cola, a Wisły nie. Wracając do koszulek... musimy jeszcze wytrzymać te kilka tygodni na prezentację. Wątpię, żebyśmy mieli masówkę. Nie po to podpisuje się kontrakt z klauzulą, która gwarantuje zaprojektowanie unikatowego wzoru, żeby dostać zwykły komplet z 'Kraksportu' (nie obrażając nikogo). Co do rzekomego 'poślizgu' Adidasa przy dostarczeniu strojów dla 'polskich gigantów (Wisła, Legia). Jestem przekonany, że to kluby coś knują i może doczekamy się jakiejś niespodzianki, w rodzaju nowego głównego sponsora. Na pewno Adidas nie psułby swojego wizerunku w tak debilny sposób. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Też myślałem o tej niespodziance i czymś na prawdę wgniatającym w ziemie.Ale Adidas w ostatnich latach często najzwyczajniej w świecie dawał dupy i to nie w sprawach powiedzmy mniej ważnych,tylko w najważniejszych.Afera z Jabulani,piłka z finału CL 2009/2010 różniąca się całkowicie od piłek z poprzednich faz,w przyszłości okazało się,że była to wersja beta Jabulani ..Więc skoro Adidas potrafił dawać ciała w takich sprawach,to z całym szacunkiem czym jest dla nich klub z polskiej ligi,przy powiedzmy Bayerze.Istnieje niestety też taka ewentualność,że dostaniemy jakieś masówki po liftingu,w dodatku z takim poślizgiem..
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Czerwono-niebieskie pasy w stylu adasia i z BG na piersi.Według mnie, za czasów Telefoniki najlepsze koszulki mieliśmy z Umbro. Najbardziej podobały mi się te z sezonu 06/07, była to masówka, ale fajnie wyglądały i BG została umieszczona we właściwym miejscu. Późniejsze modele przygotowane specjalnie dla Wisły (Biała Gwiazda na ramieniu) prezentowały się nawet, nawet, jednak masówka bardziej trafiała w mój gust.
Ostatnio edytowane przez vaazon : 16.08.2011 o godz. 11:26.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Parę wizualizacji od początkującego na życzenie ![]() ![]() Old Style: ![]() ![]() W stylu trochę bardziej realnym na dzisiejsze czasy: ![]() ![]() I drugi projekt: ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
zajebisty pierwszy wzór
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Najlepiej wygląda ten pierwszy komplet. Szczególnie Telefonika lepiej prezentuje się na niebieskim pasku niż czerwonym
Ogólnie lepsze takie koszulki niż całe niebieskie imo. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dobrze rozumuję, że w meczu z APOEL-em pierwszy raz w historii Wisła wyjdzie w koszulkach z logo Champions League na rękawach?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze rozumiesz.
//ma ktoś logo nowe logo Żywca w formacie wektorowym, albo w jakiejś znośnej rozdzielczości
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 16.08.2011 o godz. 19:58.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jakby niebieski zamienić na żółty to koszulki wyglądałyby jak pszczółki Jagi ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a może coś w tym stylu http://www.soccerscene.co.uk/nike-ma...08-2009-379424
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale po co ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
lecz pierwszy wzór fajny ;d |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
W sprawie Coca-Coli i rozkminiania czy ewentualnie.
CC nie jest i nie chce być głównym sponsorem na koszulkach. Moze być partnerem ale nie zastąpi logo TF ani żadnego innego w żadnej europejskiej lidze (no chyba że się mylę). Oni sponsorują wydarzenia jak Olimpiada, Mistrzostwa Świata, Mistrzostwa Europy ale dla klubów są partnerami. EDIT: Tak, miały koszulki. Ale to chyba lata 90-te. Teraz już raczej nie. EDIT2: Kilka przykładów -> http://www.footballshirtculture.com/...ll-shirts.html I drugi link z oldschoolowymi koszulkami. Jest 2x Polska. http://www.footballshirtculture.com/...d=813&Itemid=0
Ostatnio edytowane przez sandbender : 17.08.2011 o godz. 15:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem jak sprawa wygląda dzisiaj, ale Coca-Cola i Pepsi toczyły wojnę na koszulkach piłkarzy drużyn z Ameryki Łacińskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Stanowcze nie przeciw koszulkom w kolorach barcelony -.-
Projekt ok, ale kolorki nie bardzo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ten niebieski mi nie pasuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
tsw biała gwiazda może w Pogoni albo w Poloni Bytom może by się to sprawdziło ale nie w Wiśle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() Nowe stroje Legii. 1916 na getrach na plus, reszta bez szału. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wstawki bardzo fajne,kolorystyka też fajna,1916 duży plus,jak dla mnie bardzo fajne.Skoro Legia dostała już stroje my też musieliśmy dostać,a wojskowi już jutro wybiegną w tych strojach na mecz ze Spartakiem.Za pewne dostali je dziś,my pewnie też,no ale nie sądzę,żeby czekała nas dziś niespodzianka w postaci grania w nowych strojach.Adidas bynajmniej pod względem wyglądu nie dał ciała,liczę,że nasze stroje będą jeszcze lepsze.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
fajne te koszulki Legii (oczywiście jak na Legie
)czekamy na swoje... |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bardzo fajnie wyglądają te stroje Legii. No i są DEDYKOWANE!!! Więc myślę, że Adidas nie zrobi nam krzywdy nowymi strojami...
już się nie mogę doczekać... |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jeszcze jedna fota z bliska koszulek Legii.
![]() P.S. Gratuluję wczorajszego zwycięstwa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konkret te koszulki... fajne dodatki (kolniezyki i rekawy)
Oby nam Adidas przygotowal podobne albo i jeszcze ladniejsze |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Białe słaba za to zielona wyglada kozacko.
Ale juz nie wrzucać zdjęć tej słabej druzyny. Czekamy na Nasze oby to był inny model. Oby. E
Ostatnio edytowane przez szprotson : 18.08.2011 o godz. 12:38.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakieś takie brzydkie te koszulki. Dedykowana, niby te kolorowe wstawki... bleee.
Z nie cierpliwością czekam na nowiutkie, cieplutkie wiślackie, domowe komplety z (mam nadzieję) kołnierzem. I potężnym nowym sponsorem, który musi już być! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|