|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Gol, Brawo Clebi :d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak "Oni" moga skapic pieniadze na taki zespol? Jestesmy Wielcy,Wisla jest Wielka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Mecze Wisełki powinien komentować sprawozdawcy z Kraka (są tacy), a pomocniczy zamiast zapatrzonego w siebie głupka Szczęsnego choćby Andrzej Iwan. Wtedy da się słuchać . ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawidowski za Zienczuka, o dzizes
oby to byla trafna zmiana. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
chociaż tyle
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
GratulujĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No i zajebiście. Jak dla mnie to styknie
Wygraliśmy z (moim zdaniem) najlepszą drużyną świata, która grała w najmocniejszym składzie, naszym okrojonym nieźle zespołem (Sobol, Mauro, Głowa...). Wynik idzie w świat ![]() No może z najmocniejszym składem FCB przesadziłem bo nie ma Messiego, Marqueza i Milito.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 26.08.2008 o godz. 21:37.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
jak pomyśl, że mógłby komentować nudziarz Mielcarski to zbiera mi się na pawia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czego się czepiacie Szczęsnego, fajnie komentował. Tylko ten drugi komentator nieco przesadzał z tym "pisaniem historii". Zwycięstwo z Barcą to super sprawa, ale nieco za dużo przesady w twierdzeniu o pisaniu historii.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Szczęście jest potrzebne! Dzisiaj było przy Wiśle! Ale szczęściu trzeba pomóc i piłkarze pomogli
Co jak co ale Wisła jako pierwsza pokonała Barcelone, wcześniej jako pierwsza wyeliminowała Hiszpański zespół (Saragossa) ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I 1 punkt do rankingu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak ja nie moge czytać tych idiotow z Onetu. Skoro byl to sparing to niech przypomną sobie ostatnie sparingi Barcy i wysokie wygrane w kazdym z nich. To, ze idzie wynik w Świat to nic. Najwazniejsze są PUNKTY i krok ku rozstawieniu w przyszlym sezonie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
miły wynik, trochę ukoił ból
. Całkiem nieżle Singlar, Diaz, Pawełek, Piotr Brożek i Baszczu . Nawet Łobo parę razy zakręcił .![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję że ten wysiłek zostanie nagrodzony i znajdzie się jakaś dobra dusza co wesprze nas finansowo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pilkarzom oraz calemu sztabowi szkoleniowemu chcialem podziekowac i pogratulowac
![]() ![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie no aż sie łza w oku kręci jak WISEŁKA wygrywa z tak słynnym zespołem (tylko żałuje że nie byłem w Krakowie) ale tak jestem ,D,UMNY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Co nie zmienia faktu, że wygrana to wygrana. Gratulacje dla Wisły. A teraz wpadniecie na AC Milan ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Po raz kolejny potwierdzilo się, że Wisła woli grać na prawą stronę
Wielkie wydarzenie, pewnie wszystkie media będą o tym jutro cały dzień trąbić. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Naszym pewnosc siebie po takim meczu podskoczy o +5 i to tez ma jakis wymiar.
Zawsze Skorza ich bedzie mogl mobilizowac: "Z Barca zescie wygrali, to teraz nie wygracie?" ;P Wygrana cieszy, ale czegos jednak brakuje... ;-]
Ostatnio edytowane przez LooNatyk : 26.08.2008 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Cóż bywa. To taka ironia była
Poza tym to chyba temat o Wiśle ![]() a jak teraz Cupiał pomyśli sobie, że wzmocnienia nie są potrzebne? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zwykle nie komentuje gry piłkarzy, ale dzis ogladalem mecz w TV ze wzgledu na pewne okolicznosci i musze powiedziec, że chopaki sie w wiekszosci wzniesli na wyzyny mozliwosci
![]() Wiadomo, błędy sie zdarzyły, ale nie ma co rozpamietywać. Do cholery, wygraliśmy z Barceloną |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szczerze, to nie wiem, co macie do Maćka Szczęsnego... Bardzo inteligentny facet o dużym (czasem abstrakcyjnym, ale mi to pasuje) poczuciu humoru. Kogo chcecie? Szaranowicza?
Wynik fajny, choć nie da się ukryć - niedosyt pozostał. Wiadomo, że awans, to było "mission imposible" ale przy odrobinie szczęścia można było jeszcze coś ustrzelić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może wykorzystania sytuacji przez Diaza, Brożka i Łobodzińskiego, i dogrywki przy 4:0
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie kracz z tym Milanem, mam nadzieje ze to przemow do bosa i zainwestuje wiecej w ten klub, bo potecjal jest ogromny... Jeszcze w to nie moge uwierzyc...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dziękuje:
-kibicom -trenerowi - i przede wszystkim piłkarzom jeszcze raz dziękuje ![]() ![]()
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Powiem tak: kiedyś sam przeżyłem tragędię straty ojca 2 dni przed meczem z PAO w Krakowie. Dobrze pamiętamy tamten wynik 3:1. Nie potrafiłem się wtedy cieszyć jak zawsze ze zwycięstwa, ale czułem że może to taki dar z niebios, takie wsparcie. Dzisiaj Marcin Baszczyński zagrał po prostu kapitalnie i to nie na swojej nominalnej pozycji. Stracił ojca, a w meczu z Barcą wszystko mu wychodziło. Myślę, że to był podobny dar, w dodatku jego tata był razem z nim duchowo przez cały mecz. Dodawał mu sił i woli walki. Narzekałem na Baszcza od trzech sezonów, że się nie nadaje na europejskie puchary, ale teraz Marcinie zwracam Ci honor.
Na plus: - Diaz, - Łobo, - cała linia obrony, Na minus: - Niedzielan (w ogóle niewidzoczny),
Ostatnio edytowane przez vaazon : 26.08.2008 o godz. 21:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No i SUPERRRR!!!
Wisełka wygrywa z Barcą i to się liczy bo na awans do LM nie było co liczyć z takim przeciwnikiem. Brawo Wisełka !!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Połowa mojego snu się sprawdziła, Cleber i 1:0
Co do reszty, graliśmy jak równy z równym. Pi Brożek najlepszy lewy obronca w Polsce, Cleber najlepszy stoper w Polskiej Lidze, Singlar jeden z najlepszych prawych obroncow w polskiej lidze, Baszczu szacuneczek, Diaz najlepszy uniwersalny piłkarz w polskiej lidze, Jirsak najlepszy środkowy pomocnik w polskiej lidze dzisiaj harował w defensywie dużo więcej niz w ofensywie, Zienczuk i Łobo moze nie byli tak zajebisci ale grali pięknie ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|