|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
no właśnie próbowałem się tam dowiedzieć i nic na ten temat nie wiedzą, dlatego moje pytanie jest dalej aktualne: "gdzie można dostać bilet na trybunę krytą" ewentualnie jeśli ktoś ma na sprzedaż to priv |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam, mam pytanko do kiedy jest sprzedaż biletów na Cracovie
![]() ![]() "...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..." "...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Bilety sprzedawane będą w sklepie Wiślacki Świat w tygodniu poprzedzającym mecz. W piątek jeszcze kupisz![]() http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/jak_kupic_bilet/ |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam!![]() "...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..." "...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Na karnecie mam za przeciwnika Koronę Kielce. Domniemam że nie będzie problemu z wejściem?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A jak w sobote z bilecikami (na derby)? kupie jeszcze? Wiślacki swiat jest czynny do 14 prawda ?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak czynny do 14
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jakby kogos interesowaly2 wejsciowki na kryta za 30 na Derby niech pisze na priva.
Ostatnio edytowane przez Tobi1906 : 21.11.2009 o godz. 20:02.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wiadomo już o której pociąg odchodzi ?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Tak, wiadomo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Panowie wiem że nie w temacie tym...
Podczas powrotu będzie się zatrzymywał pociąg w Zabierzowie ? Bo jest napisane chyba tylko o drodze do Sosnowca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
Znalezienie tego info zajęło mi jakieś 10 sekund, lenistwo niektórych ludzi mnie przeraża. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ajjj sorry widziałem to info ale przeoczyłem dalszą część..Dziękuje.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jutro (sobota) mozna jeszcze kupic bilety na derby
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
można... 10 znakow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Info ze strony SKWK :
http://********/news/show/4150_na_derbach_zbiorka_na_pomoc_kasi http://********/news/show/4149_wazne_informacje_przed_derbami http://********/news/show/4146_jedziemy_na_derby Wszyscy czytać ! w miejsce ****** wiecie co wstawic |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
odstąpie wejściówkę na krytą! możliwy odbiór przed meczem na miejscu!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jakby kogos interesowaly 2 wejsciowki na kryta za 30 od sztuki na Derby niech pisze na priva.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam czy ktoś już słyszał jakie mogą być orientacyjne ceny biletów lub karnetów na "nowe" R22? Ciekawi mnie o ile będą droższe bo to jest raczej pewne
![]() ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Raczej pewne jest że będą tańsze, teraz będzie 35000 miejsc a nie 15000 i jakoś trzeba stadion zapełnić.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze to mnie logika też tak podpowiada, ale sami wiecie że u nas wszystko jest możliwe
![]() ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Przecież jak by były po 35 czy po 40zł to nawet na Legię było by jakieś 20tys widzów. Moim zdaniem optymalna cena biletu to 20-25zł dla młodzieży i emerytów 10zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Na Legie akurat stadion by się zapełnił ale w sezonie większość meczy mamy z mniej atrakcyjnymi rywalami, choć i w tym względzie się zmienia na lepsze bo co prawda piłkarsko jesteśmy w d**** ale zamiast Dyskobolii czy Amici przyjeżdżają uznane marki z rzeszą kibiców.
Wg. mnie optymalne ceny biletów to 20zł na D,E i 30 na A,B,C no i mam nadzieje że klub wprowadzi zniżki dla młodzieży oraz będzie rozprowadzał bilety po szkołach na mniej atrakcyjne mecze gdy będzie kilka tysięcy wolnych miejsc bo nic na tym nie stracą a to inwestycja na przyszłość. Ile będzie Sky-boxów na naszym stadionie? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy dalej będą obowiązywały karty kibica ,czy na nie bedą nabijane karnety?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehe bilety dla młodzieży dobra rzecz, ale ja już się pewnie nie załapie
.... ale ja to raczej będę celował w karnecik ![]() ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ej nie wiem czy to dobry temat ;/
Mam pytanie bo pierwszy raz ide z kolegami na Can-Packa Czy beda bez problemu biety przed meczem ? Po ile i wgl ;/ moglby ktos podac te info |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Po pierwsze idziesz na mecz Wisły Kraków, a nie jakiegoś Can-Packa. Jeśli idziesz do młyna to bilety są za 5 zł, a do tego wypada kupić czerwoną koszulkę za 12 zł. Jeśli nie idziesz do młyna to bilety są bodajże po 10 zł, ale nie jestem pewien, bo nigdy takich nie kupowałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Koszulki będą sprzedawane razem z biletami na mlyn?
I pytanie możę nie związane z tematem: jest jakiś kontakt (oprocz w czasie meczu) z osobą która prowadzi doping na młynie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
O takich rzeczach raczej nie na forum ;P
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|