|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Apeluje o zamkniecie tematu politycznego, nie da sie tam czytac niektorych oszolomow...To forum ma łączyc kibicow Bialej Gwiazdy, a tamten temat tylko niepotrzebnie ich dzieli!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2010
Offline |
|
Juz nawet w radiu sie z tego smieją Ja natomiast apeluje do moderatorów o otworzenie nowych działów politycznych |
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
Jego teksty zalatuja mi wachaniem sie z Krawaciarzami i innymi wrogimi ekipami, masakra!!! |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie..mianowicie czy jest możliwość, żeby w aktualnościach pisać np:
JUDO: Dobry prognostyk przed mistrzostwami Polski GIMNASTYKA: Wciąż na topie PIŁKA NOŻNA: Słoneczny trening Z całym szacunkiem ale mnie np. judo, gimnastyka, koszykówka, itp. nie interesuje. Wiem, że to forum kibiców Wisły Kraków, a Wisła to nie tylko piłka, ale proszę wziąć pod uwagę takich kibiców jak ja i ich czas. Po co mam się frustrować i klikać na ciekawie zapowiadający się tytuł "Dobry prognostyk przed mistrzostwami Polski", żeby po 2sek. z niego wyjść i przejć do natępnego "Wciąż na topie" ...o gimnatyce Czy da się coś z tym zrobić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Proszę zrobić porządek w temacie kibicowskim o meczu z Widzewem.
Poziom pokemoniarstwa i coraz to nowe przypadki kosmitów wołają o pomstę do nieba. Powtórzę to, co napisałem już kiedyś. Wg mnie moderatorzy/admini na jakiś czas zamknąć rejestrację. Rozochocone pokemony będą pisać coraz głupsze posty i poziom forum upadnie. Jestem tutaj od maja zeszłego roku, przeglądam to forum od dłuższego czasu, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Człowiek przychodzi sobie po zajęciach i chce poprzeglądać forum z nadzieją na mądre posty, a musi czytać wypociny ludzi, którzy nie wiedzą o czym piszą. Nie mówię tu tylko o temacie kibicowskim. Wiem, że jest opcja 'ignoruj', ale czasem po prostu nie da rady. Ci, którzy chcieli się zarejestrować, to się zarejestrowali i piszą aktywnie. Reszta - ich strata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Dobrze robią, zawsze to o 100 kliknięć więcej i większa reklama , zresztą pisanie "Gimnastyka" itp to ubliżanie innym sekcjom, jej historiom i sukcesom. 5 sekund Cie nie zbawi. zresztą to zazwyczaj oryginalne tytuły z www.tswisla.pl I najważniejsze:My nie jesteśmy na portalu sport.pl czy interia.pl żeby zamieszczać "Gimnastyka itp" tylko na stronie Wisły i wszystko co jest z nią związane , nawet sekcja szachów powinna być zamieszczana jak o informacjach piłkarskich SA. , mnie też nie interesuje gimnastyka, judo czy brzydz sportowy, ale jeśli dotyczy to Wisły to z chęcią o tym przeczytam bo to mój ukochany klub, to kolejna zapisana karta, kolejny sukces, kolejny puchar i kolejne rozsławienie blasku Białej Gwiazdy po całej Polsce i poza granicami kraju!! Niektórzy nie zdają sobie sprawy że 30 szaf nie starczyłoby na umieszczenie wszystkich trofeów pozostałych sekcji Wisły.. czas to docenić. A robią to często za grosze opłacając wyjazdy z własnej kieszeni jako wychowankowie klubu kochający Wisłę.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 07.03.2011 o godz. 20:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7959
Skoro nie ma już żadnego "kumatego" moderatora to może zamknąć w cholerę ten pokój? Ewentualnie zostawić na same informacje, bez możliwości komentowania. Przecież co się tam w ostatnich dniach dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi! ![]()
the end
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Odnoście tematu: Rynek transferowy wg mediów
FraMat, skoro mamy się trzymać tego: Cytat:
Moim zdaniem trochę sobie sam przeczysz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
wiem, że nie pasuje tam 95% linków. Już dawno mnie to denerwowało.
Nadal uważam, że w temacie "Rynek transferowy wg mediów" winny być zamieszczane informacje czy linki do informacji gdzie mamy konkret związany z transferem, a więc prasowa wiadomość o transferze, a nie plotki o propozycjach transferowych. Inaczej ten temat nie rózniłby się niczym od "Polityka transferowa Wisły" Chyba jest różnica pomiędzy: Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Takie artykuły z róznych portali powinny być tam umieszczane gdyż dają one ogólne pojęcie co się dzieje bez konieczności czytania przeróżnych komentarzy forumowiczów którzy zapychają temat o Polityce transferowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
No jeśli tamta informacja nie podchodzi pod ten temat to powinien on być pusty..
![]()
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."
Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Osobiście nie widze powodu, żeby w temacie który się nazywa "Rynek transferowy wg mediów (informacje bez komentarzy)" nie zamieszczać linków dotyczących rynku transferowego wg mediów. To, że część, czy nawet większość informacji podawanych przez media to spekulacje, to nie zmienia faktu, że są to informacje z rynku transferowego wg mediów, więc w 100% pasują do tematu "Rynek transferowy wg mediów (informacje bez komentarzy)". no różnica jest zasadnicza, w jednym są komentarze, a w drugim nie... i chyba taki cel przyświecał twórcy tego tematu, a nie to czy linki dotyczą faktów czy plotek. Czasem mam wrażenie, że niektórzy modowie tu, najchętniej pozamykaliby wszystkie tematy, a na końcu całe forum, wtedy by było dla nich idelanie.
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 09.03.2011 o godz. 20:37.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Tradycyjnie proszę o zamknięcie tematu konkursowego po 23:59
Z góry dziękuje. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
SecurityID takie PW wysyła:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez rav : 12.03.2011 o godz. 11:40.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Za co cortezz dostał bana ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Dzięki. P.S. Całe szczęście, że te j..ne roboty rozsyłają swoje komunikaty po angielsku... Cortezz wie dlaczego, wyjaśnienie pojawia mu się gdy próbuje się zalogować. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kurde ale na zawsze ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Były wcześniej bany ostrzegawcze za to samo, ale nie przyniosły rezultatu.
Naprawdę uważasz, że moderatorzy nie mają nic innego do roboty tylko ciągle wlepiać kilkudniowe blokady temu samemu użytkownikowi za to samo? |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jakby byli mniej wybiórczy w rozdawaniu banów to nikt by się nie przypier.dalał.
Takim sposobem jeden farmazoniarz i propagandzista z politycznego nadal może działać w internecie, bo w realu byłby zjedzony. Lizanie się po fiutach rzecz jasna trwa nadal. To nie jest rozwiązanie rav.
Ostatnio edytowane przez Jot : 12.03.2011 o godz. 12:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czy ten "farmazoniarz i propagandzista" wyzywa innych od kurew i psów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam, mojemu znajomemu od dłuższego czasu nie przychodzi link aktywacyjny, prosił mnie, żebym dowiedział się co się dzieje. Może trzeba go ręcznie aktywować
login: maniek email: (wykasowane)
Ostatnio edytowane przez rav : 12.03.2011 o godz. 13:24.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
rav nie myślałeś, żeby robić na forum ankietę, która sumowała by głosy kibiców oceniające piłkarzy Wisły po meczach ligowych i nie tylko?
Często czytam na wp, czy w innym przegladzie, że np. Szczęsny został oceniony na 6,5 przez Sky Sports, zaś kibice ocenili jego występ na 8,0itp.. Czy dało by się zrobić coś takiego na forum? Forumowicze by oceniali każdego piłkarza, który wystąpił, dając noty np. od 1-10..tym samym wytypowany by był najlepszy piłkarz Wisły w spotkaniu, pod koniec sezonu wyszła by z tych punktacji najlepsza 11.. Myślę (cyt. Węgrzyna), że "to by była naprawdę fajna sprawa" i czegoś takiego brakuje na forum, a i technicznie jest to z pewnością do zrobienia. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zauważyłem że poleciał mój post i Giganta dotyczący studzenia podniecenia wywołanego przez wygraną pasów.
To jest forum Wisły i wszelkie objawy "kibicowania" największemu wrogowi powinny być zduszane w zarodku. Pozdr! ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To się da chyba zrobić przy zakładaniu tematu - wystarczy zrobić taki z ankietą. Tak mi się przynajmniej wydaje.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Bardzo proszę tradycyjnie już o zamknięcie Konkursowego po 23:59.
Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Zamknijcie temat o meczu w PP albo najlepiej cale forum na ten czas, bo wstyd czytac niektorych malkontentow.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|