The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2011, 15:24
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post

Witam, czy można prosić admina/ moderatora o ponowne otwarcie tematu konkursowego

Chciałbym zamieścić tabelę i umożliwić typującym oddawanie typów na mecz z Widzewem Łódź

Edit:
Zagląda tu ktoś czasami
Czasami owszem
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 06.03.2011, 19:33
Markus napisał(a):Wyświetl post
Czasami owszem

To całe szczęście
Pozdrawiam i dziękuje.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Stary 06.03.2011, 23:35
Apeluje o zamkniecie tematu politycznego, nie da sie tam czytac niektorych oszolomow...To forum ma łączyc kibicow Bialej Gwiazdy, a tamten temat tylko niepotrzebnie ich dzieli!!!
Odpowiedz cytując
Odin
Banita

Od: 11.2010

Stary 07.03.2011, 00:06
cortezz napisał(a):Wyświetl post
Apeluje o zamkniecie tematu politycznego, nie da sie tam czytac niektorych oszolomow...To forum ma łączyc kibicow Bialej Gwiazdy, a tamten temat tylko niepotrzebnie ich dzieli!!!

Juz nawet w radiu sie z tego smieją Ja natomiast apeluje do moderatorów o otworzenie nowych działów politycznych
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Stary 07.03.2011, 00:33
Odin napisał(a):Wyświetl post
Juz nawet w radiu sie z tego smieją Ja natomiast apeluje do moderatorów o otworzenie nowych działów politycznych
Przeciez to co wypisuje niejaki Drozd to wola o pomste do nieba, on jest niereformowalny, przynosi wstyd Armi Bialej Gwiady!!!
Jego teksty zalatuja mi wachaniem sie z Krawaciarzami i innymi wrogimi ekipami, masakra!!!
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 07.03.2011, 19:20
Mam pytanie..mianowicie czy jest możliwość, żeby w aktualnościach pisać np:

JUDO: Dobry prognostyk przed mistrzostwami Polski
GIMNASTYKA: Wciąż na topie
PIŁKA NOŻNA: Słoneczny trening

Z całym szacunkiem ale mnie np. judo, gimnastyka, koszykówka, itp. nie interesuje. Wiem, że to forum kibiców Wisły Kraków, a Wisła to nie tylko piłka, ale proszę wziąć pod uwagę takich kibiców jak ja i ich czas. Po co mam się frustrować i klikać na ciekawie zapowiadający się tytuł "Dobry prognostyk przed mistrzostwami Polski", żeby po 2sek. z niego wyjść i przejć do natępnego "Wciąż na topie" ...o gimnatyce

Czy da się coś z tym zrobić?
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 07.03.2011, 20:18
Proszę zrobić porządek w temacie kibicowskim o meczu z Widzewem.
Poziom pokemoniarstwa i coraz to nowe przypadki kosmitów wołają o pomstę do nieba.
Powtórzę to, co napisałem już kiedyś. Wg mnie moderatorzy/admini na jakiś czas zamknąć rejestrację. Rozochocone pokemony będą pisać coraz głupsze posty i poziom forum upadnie. Jestem tutaj od maja zeszłego roku, przeglądam to forum od dłuższego czasu, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem.
Człowiek przychodzi sobie po zajęciach i chce poprzeglądać forum z nadzieją na mądre posty, a musi czytać wypociny ludzi, którzy nie wiedzą o czym piszą. Nie mówię tu tylko o temacie kibicowskim. Wiem, że jest opcja 'ignoruj', ale czasem po prostu nie da rady.
Ci, którzy chcieli się zarejestrować, to się zarejestrowali i piszą aktywnie. Reszta - ich strata.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.03.2011, 20:32
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie..mianowicie czy jest możliwość, żeby w aktualnościach pisać np:

JUDO: Dobry prognostyk przed mistrzostwami Polski
GIMNASTYKA: Wciąż na topie
PIŁKA NOŻNA: Słoneczny trening

Z całym szacunkiem ale mnie np. judo, gimnastyka, koszykówka, itp. nie interesuje. Wiem, że to forum kibiców Wisły Kraków, a Wisła to nie tylko piłka, ale proszę wziąć pod uwagę takich kibiców jak ja i ich czas. Po co mam się frustrować i klikać na ciekawie zapowiadający się tytuł "Dobry prognostyk przed mistrzostwami Polski", żeby po 2sek. z niego wyjść i przejć do natępnego "Wciąż na topie" ...o gimnatyce

Czy da się coś z tym zrobić?

Dobrze robią, zawsze to o 100 kliknięć więcej i większa reklama , zresztą pisanie "Gimnastyka" itp to ubliżanie innym sekcjom, jej historiom i sukcesom. 5 sekund Cie nie zbawi. zresztą to zazwyczaj oryginalne tytuły z www.tswisla.pl
I najważniejsze:My nie jesteśmy na portalu sport.pl czy interia.pl żeby zamieszczać "Gimnastyka itp" tylko na stronie Wisły i wszystko co jest z nią związane , nawet sekcja szachów powinna być zamieszczana jak o informacjach piłkarskich SA. , mnie też nie interesuje gimnastyka, judo czy brzydz sportowy, ale jeśli dotyczy to Wisły to z chęcią o tym przeczytam bo to mój ukochany klub, to kolejna zapisana karta, kolejny sukces, kolejny puchar i kolejne rozsławienie blasku Białej Gwiazdy po całej Polsce i poza granicami kraju!!
Niektórzy nie zdają sobie sprawy że 30 szaf nie starczyłoby na umieszczenie wszystkich trofeów pozostałych sekcji Wisły.. czas to docenić. A robią to często za grosze opłacając wyjazdy z własnej kieszeni jako wychowankowie klubu kochający Wisłę.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 07.03.2011 o godz. 20:46.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.03.2011, 22:36
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7959

Skoro nie ma już żadnego "kumatego" moderatora to może zamknąć w cholerę ten pokój? Ewentualnie zostawić na same informacje, bez możliwości komentowania. Przecież co się tam w ostatnich dniach dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi!
the end
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 09.03.2011, 17:37
Odnoście tematu: Rynek transferowy wg mediów

FraMat, skoro mamy się trzymać tego:
Cytat:
Tu natomiast piszemy o transferach a nie o plotkach na tematy transferowe czy życzeniach jakichś pismaków.
To, że jakaś notka ukazała się w prasie nie znaczy, że pasuje do tematu Rynek transferowy wg mediów (informacje bez komentarzy)
to nie pasuje tam 95% wklejanych linków. Dla mnie to co wrzucił crazykaro jak najbardziej powinno się tam znaleźć. To jest właśnie tamat po to, abyśmy mieli zbiór tego co jest pisane w prasie. Jak sama nazwa tematu wskazuje: "Rynek transferowy wg mediów"

Moim zdaniem trochę sobie sam przeczysz.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.03.2011, 17:46
wiem, że nie pasuje tam 95% linków. Już dawno mnie to denerwowało.
Nadal uważam, że w temacie "Rynek transferowy wg mediów" winny być zamieszczane informacje czy linki do informacji gdzie mamy konkret związany z transferem, a więc prasowa wiadomość o transferze, a nie plotki o propozycjach transferowych.
Inaczej ten temat nie rózniłby się niczym od "Polityka transferowa Wisły"

Chyba jest różnica pomiędzy:
Cytat:
10. W temacie Rynek transferowy wg mediów (informacje bez komentarzy) – zamieszczamy króciutką informację którą gdzieś znaleźliśmy w internecie na temat transferów piłkarzy do i z Wisły z linkiem do strony.
np. Kosowski wraca do Wisły www.krakowskietempo.pl
i jak sama nazwa wskazuje ma tu być bez komentarzy
a
Cytat:
16. Polityka transferowa Wisły – tutaj dyskutujemy o transferach zapowiadanych przez media. Jeśli temat pojawia się po raz pierwszy podajemy źródło. Możemy też ogólnie tu wypowiadać się o polityce transferowej naszego klubu.

Jesli jednak grono moderatorskie jest innego zdania, i ja sie dostosuję
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.03.2011, 17:48
Proud napisał(a):Wyświetl post
Odnoście tematu: Rynek transferowy wg mediów

FraMat, skoro mamy się trzymać tego:

to nie pasuje tam 95% wklejanych linków. Dla mnie to co wrzucił crazykaro jak najbardziej powinno się tam znaleźć. To jest właśnie tamat po to, abyśmy mieli zbiór tego co jest pisane w prasie. Jak sama nazwa tematu wskazuje: "Rynek transferowy wg mediów"

Moim zdaniem trochę sobie sam przeczysz.
Ja tam nic nie wrzucałem tylko pytałem, ale wracając do tego co zostało tam napisan przez FarMata:
Takie artykuły z róznych portali powinny być tam umieszczane gdyż dają one ogólne pojęcie co się dzieje bez konieczności czytania przeróżnych komentarzy forumowiczów którzy zapychają temat o Polityce transferowej.
Odpowiedz cytując
Greebo
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 09.03.2011, 20:16
No jeśli tamta informacja nie podchodzi pod ten temat to powinien on być pusty..
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."

Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie!
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.03.2011, 20:25
FraMat napisał(a):Wyświetl post
wiem, że nie pasuje tam 95% linków. Już dawno mnie to denerwowało.
Nadal uważam, że w temacie "Rynek transferowy wg mediów" winny być zamieszczane informacje czy linki do informacji gdzie mamy konkret związany z transferem, a więc prasowa wiadomość o transferze, a nie plotki o propozycjach transferowych.

Chyba jest różnica pomiędzy:

a

Jesli jednak grono moderatorskie jest innego zdania, i ja sie dostosuję
Chyba ci sie nudzi Framat.
Osobiście nie widze powodu, żeby w temacie który się nazywa "Rynek transferowy wg mediów (informacje bez komentarzy)" nie zamieszczać linków dotyczących rynku transferowego wg mediów. To, że część, czy nawet większość informacji podawanych przez media to spekulacje, to nie zmienia faktu, że są to informacje z rynku transferowego wg mediów, więc w 100% pasują do tematu "Rynek transferowy wg mediów (informacje bez komentarzy)".

FraMat napisał(a):Wyświetl post
no różnica jest zasadnicza, w jednym są komentarze, a w drugim nie... i chyba taki cel przyświecał twórcy tego tematu, a nie to czy linki dotyczą faktów czy plotek.

Czasem mam wrażenie, że niektórzy modowie tu, najchętniej pozamykaliby wszystkie tematy, a na końcu całe forum, wtedy by było dla nich idelanie.
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 09.03.2011 o godz. 20:37.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 11.03.2011, 22:50
Tradycyjnie proszę o zamknięcie tematu konkursowego po 23:59
Z góry dziękuje.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 12.03.2011, 09:25
SecurityID takie PW wysyła:

Cytat:
Important all wislakrakow.com members.

As you might know by now, we have started revamping wislakrakow.com. These new server upgrades and staff employment obviously comes with various costs attached.
We have been able to uphold the forum in the past, but the recent growth has forced us to get some sponsors to help us out.

Instead of placing more advertisements on the site, we would appreciate it if you would give each of the listed advertisers a minute of your time.

Just check out the BurgerKing and Amazon promotions below.

YOU WILL GET A FREE FORUM UPGRADE TO ACCESS THE VIP AREA, AND EVEN SOME GOODIES FROM THE SPONSOR.

BURGERKING

AMAZON

Thank you for helping the community, this is the best way to keep thing running.

Best Regards

Forum Management
SecurityID
wislakrakow.com
Gdzie pod słowami BURGERKING i AMAZON kryje się link
Ostatnio edytowane przez rav : 12.03.2011 o godz. 11:40.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Odin
Banita

Stary 12.03.2011, 11:34
Za co cortezz dostał bana ?
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 12.03.2011, 11:42
nero napisał(a):Wyświetl post
SecurityID takie PW wysyła: (..)

Gdzie pod słowami BURGERKING i AMAZON kryje się link
Niezłe, Burgerking i Amazon sponsorem TWSD. Dobrze wiedzieć

Dzięki.

P.S. Całe szczęście, że te j..ne roboty rozsyłają swoje komunikaty po angielsku...

Cortezz wie dlaczego, wyjaśnienie pojawia mu się gdy próbuje się zalogować.
Odpowiedz cytując
Odin
Banita

Stary 12.03.2011, 11:52
Kurde ale na zawsze ?
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 12.03.2011, 11:57
Były wcześniej bany ostrzegawcze za to samo, ale nie przyniosły rezultatu.

Naprawdę uważasz, że moderatorzy nie mają nic innego do roboty tylko ciągle wlepiać kilkudniowe blokady temu samemu użytkownikowi za to samo?
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 12.03.2011, 12:19
Jakby byli mniej wybiórczy w rozdawaniu banów to nikt by się nie przypier.dalał.
Takim sposobem jeden farmazoniarz i propagandzista z politycznego nadal może działać w internecie, bo w realu byłby zjedzony. Lizanie się po fiutach rzecz jasna trwa nadal.
To nie jest rozwiązanie rav.
Ostatnio edytowane przez Jot : 12.03.2011 o godz. 12:25.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 12.03.2011, 12:34
Czy ten "farmazoniarz i propagandzista" wyzywa innych od kurew i psów?
Odpowiedz cytując
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.03.2011, 13:13
Witam, mojemu znajomemu od dłuższego czasu nie przychodzi link aktywacyjny, prosił mnie, żebym dowiedział się co się dzieje. Może trzeba go ręcznie aktywować

login: maniek
email: (wykasowane)
Ostatnio edytowane przez rav : 12.03.2011 o godz. 13:24.
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 12.03.2011, 13:24
rav napisał(a):Wyświetl post
Czy ten "farmazoniarz i propagandzista" wyzywa innych od kurew i psów?
Wystarczy, że prowokuje. Zachowanie takiego delikwenta można porównać do napinającej się ....y zza kordonu policyjnego.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 12.03.2011, 13:25
@dwdx1906: Na p.w. dostałeś info co powinien zrobić.

@Jot: Wciśnij "ignoruj", nie będzie Cię denerwował.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 12.03.2011, 14:04
rav nie myślałeś, żeby robić na forum ankietę, która sumowała by głosy kibiców oceniające piłkarzy Wisły po meczach ligowych i nie tylko?
Często czytam na wp, czy w innym przegladzie, że np. Szczęsny został oceniony na 6,5 przez Sky Sports, zaś kibice ocenili jego występ na 8,0itp..

Czy dało by się zrobić coś takiego na forum? Forumowicze by oceniali każdego piłkarza, który wystąpił, dając noty np. od 1-10..tym samym wytypowany by był najlepszy piłkarz Wisły w spotkaniu, pod koniec sezonu wyszła by z tych punktacji najlepsza 11..
Myślę (cyt. Węgrzyna), że "to by była naprawdę fajna sprawa" i czegoś takiego brakuje na forum, a i technicznie jest to z pewnością do zrobienia.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.03.2011, 10:02
Zauważyłem że poleciał mój post i Giganta dotyczący studzenia podniecenia wywołanego przez wygraną pasów.

To jest forum Wisły i wszelkie objawy "kibicowania" największemu wrogowi powinny być zduszane w zarodku.

Pozdr!
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.03.2011, 16:08
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
rav nie myślałeś, żeby robić na forum ankietę, która sumowała by głosy kibiców oceniające piłkarzy Wisły po meczach ligowych i nie tylko?
To się da chyba zrobić przy zakładaniu tematu - wystarczy zrobić taki z ankietą. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 15.03.2011, 22:37
Bardzo proszę tradycyjnie już o zamknięcie Konkursowego po 23:59.

Pozdrawiam.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 16.03.2011, 20:59
Zamknijcie temat o meczu w PP albo najlepiej cale forum na ten czas, bo wstyd czytac niektorych malkontentow.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów