|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie przyjeżdżają. Bo... nie. Taka ich decyzja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
witam mam zmieniony dekoder cyfry z sd na hd antena na balkonie 60 ,trzeba bedzie zmienic na 80 czy zda egzamin?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
*125*kod#
........ ![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może ktoś napisać tytułu piosenek jakie wczoraj leciały w trakcie przerwy meczu na stadionie?
Ostatnio edytowane przez R33 : 10.12.2011 o godz. 12:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Te akurat też znam. Tak więc czekam dalej.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Może nie pytanie ale prośbę
Mój artykuł bierze udział w konkursie, proszę o wejście na ów fan page i kliknięcie lubię to pod moim artykułem "Najbardziej znani, najbardziej nielubiani" https://www.facebook.com/DePluspl |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że leciało coś Robbiego Wiliamsa. (Supreme?)
Ale nie wykluczam, że mi się całkowicie powaliło i nic tego wykonawcy nie było. ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Kiedyś na forum hulało takie klimatyczne czarno-biale zdjęcie (idealne na tapetę), na którym byli kibice Lechii fetujący awans do ekstraklasy.
Jakby ktoś kojarzył to proszę o podesłanie Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez kalvin : 10.12.2011 o godz. 18:44.
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
mam podpisaną UMOWĘ ZLECENIE na okres roku, powiedzmy od 10 lutego 2011 do 10 lutego 2012.
Przed podpisaniem umowy pracodawca mówił, że jeśli ktoś nie przepracuje roku, będzie musiał zwrócić mu pieniądze za szkolenie. W umowie nie ma nic o jakiś zwrotach kosztów , karach finansowych itd. Ale jest jeden punkt z postanowień ogólnych i prosiłbym o wyjaśnienie; " W sprawach nieuregulowanych w tej umowie, zastosowanie mają przepisy kodeksu cywilnego, oraz przepisy prawa ubezpieczeń społecznych i zdrowotnych " I jak to się ma do tego, że rok nie minął i podziękowano mi za współpracę ? poproszę na priv, ew. tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Działa wam strona kibice.net?
Dzięki, Marcin_fan.
Ostatnio edytowane przez Lacrima : 11.12.2011 o godz. 14:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
nie
znaki... |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Zagadka rozwikłana. Znalazłem BARDZO MOCNEGO gościa, który znalazł dla mnie czas w niedzielne popołudnie. Jeśli ktoś będzie potrzebował - z przyjemnością podzielę się namiarem. Opcja darmowa, więc jak najbardziej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Otwarte. Mile zaskoczony byłem że sztucznie mrożone, raczej spodziewałem się płyt. Ceny też na duży plus. Na lekki minus stan lodu ok. 16 - sporo "śniegu".
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
polecicie jakis odtwarzacz mp3/mp4? najlepiej by było mieć 8 GB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Mówi ona o tym co nie zostało opisane warunkami umowy a może stanowić spór będzie rozstrzygane przed sądem powszechnym. Kwestia o której mówisz powinna być uregulowana stosownym zapisem w umowie i musiałbyś wyrazić na to zgodę bo taka sytuacja o ile spełnione zostaną warunki niesie konsekwencje finansowe a więc jest zachowana relacja przyczynowo skutkowa w odniesieniu do podnoszonych okoliczności. Jeżeli jednak nie zostało to uregulowane zapisami umowy a jedynie taka kwestia została nieformalnie poruszona - tzn zleceniodawca nie jest w stanie tego faktu udokumentować to nie musiałbyś się niczym przejmować.... ALE i tutaj wkraczamy w Polską rzeczywistość. Załóżmy że zrywasz umowę za umownym wypowiedzeniem. Nie wiem jak masz płacone, ale może Ci nic nie wypłacić gdyż stwierdzi, że pracy zleconej nie wykonałeś. Kwestia szkolenia (jakie ono było Najlepsze rozwiązanie? Wypowiedz dzień po otrzymaniu wypłaty miesięcznej i przestań zwyczajnie chodzić - wtedy nie stracisz. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Gdzie mogę wyrobić kartę motorowerową? Mam 16 lat.
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
5,- PLN za godzinę
5,- PLN wypożyczenie łyżew 10,- PLN ostrzenie łyżew ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanko - czy ten laptop o tej specyfikacji technicznej i za taką cenę to dobry wybór?
http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...rka.bhtml#opis |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Korzysta ktos z myPhone'a ? Obojetne jakiego, byle na 2xSIM. Jak to dziala ? Jakies problemy z zasiegiem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak mi ktoś z Niemiec prześle pieniądze w euro na PayPal (130 euro) to jak oni to przeliczą? Normalnie dostanę tyle jakbym przeliczył te 130 euro po obecnym jego kursie 4,50 zł?...
Szukam na ich stronie ale z marnym skutkiem. Edit: Bardzo mi zależy na szybkiej odpowiedzi, proszę...
Ostatnio edytowane przez Zwitter : 12.12.2011 o godz. 15:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ja mam dwa pytanka: Możecie mi powiedzieć gdzie w Krakowie można kupić jakieś kąpielówki po rozsądnej cenie
Z góry dzięki ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wiecie skąd można pobrać dzisiejszą płytkę z Gazety Prawnej? Bo ja się trochę za późno zorientowałem i już gazety nie było. Chodzi mi o testy na prawo jazdy.
|
|
|