|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
[QUOTE=Arapaho;1282680]W sumie prawidłowo porównujesz Polskę do zapyziałego i zdegenrowanego Iraku i jeszcze gorszej Libii takie samo bydło jest tam jak i u nas - bydło które kolportuje zdjęcia ofiar w tym Prezydenta niczym newsy z Faktu czy innego badziewia- bo po WTC, zamachach w Madrycie czy Lockerbie nikt normalny takich zdjęć nie puszczał. Żadnego szacunku i spokoju dla zmarłych, ludzie nie czuja tego że jest jakieś sacrum ,że to Prezydent Polski, generałowie i najwyźsi urzędnicy i nikt nie powinien otwierać tych linków poza służbami wyjąśniajacymi sprawę .Byle było o czym gadać a prym wiodą palikociarze i inne mendy które pluły na Kaczyńskichi teraz publikują zdjęcia na "fejsach".Nawet nie rozumiecie co się do Was pisze , jaką prawdę chcesz zobaczyć - czy ma ktos głowe urwaną czy nogę? Fachowcem jesteś że możesz to ocenić? Jak chcesz prawdy o Smoleńsku to popieraj działania zmierzające do jej wyjaśnienia , uczestnicz w protestach przeciw ograniczaniu demokracji czy "manipulowaniu" historii w naszym kraju. Do wyboru do koloru , to młodym Polakom powinno zależeć żeby Polska była poważana i żeby można było być z niej dumnym. Czy pokazywanie całemu światu martwego Prezydenta Polski z workiem foliowym na głowie i połamanymi kończynami, generałów na foliach ubabranych błotem to Polska racja stanu? Czy to dodaje nam prestiżu że Ruscy nas ośmieszają i kompromitują plując nam bezczelnie w twarz? Sorry zapomnialem Donek"nic nie mogę" Tusk powiedział że Polska to liczący kraj , przeciez załatwil to z Andżelą[/QUO
Nie chodzi mi o to czy jestem fachowcem czy nie tylko nie kumasz, że do niektórych ludzi nic nie dociera poza zdjęciami i najprostszymi bodźcami. Możesz pokazywać linki do opinii ekspertów itp a większość ludzi uznaje to za bzdurę lub pisowska propaganda itp. Parę osób u mnie z pracy którzy negowali, że to zamach itp i gadali, że to wina kaczora właśnie zaczyna się budzić po zobaczeniu tych zdjęć, że coś tu nie tak i że wszyscy kłamali mówiąc o przygotowaniu zwłok z honorem itp. Nie popieram umieszczenia tych zdjęć ale jak już one są to po prostu warto je zobaczyć zanim służby je pokasują i za chwilę powiedzą , że to bzdura prezydent był z godnością pochowany itp. Ale zwolennicy pisu są tak samo zapatrzeni w jedną prawdę jak zwolennicy PO. Tak samo jak zagorzali katolicy nic nie widzą złego w lizaniu śmietany z kolan księdza itp. Młodzi Polacy mają już gdzieś to państwo u wyjeżdżają masowo bo mają dość tego bagna. Co do katastrofy zamach czy nie zamach odp na pytanie jaką trzeba być naiwną osobą żęby latać na terytorium Rosji,rosyjskim samolotem, serwisowanym w Rosji, gdzie przeciwstawiało się Rosji wcześniej. Kaczyński sam się o to prosił bo był szlachetnie naiwny jak generałowie w procesie szesnastu którzy polecieli do Moskwy sami z siebie a potem dostali kulki w łeb. Toż to nasza narodowa mentalność jedni na kolanach liżą d.. rosji bądź niemcom a drudzy naiwni w swej szlachetności bo bólu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A Max-Kolonko szokuje na onecie .....mnie też bo brałem go za niewolniczego leminga a tu niespodzianka:
Cytat:
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez yarow : 20.10.2012 o godz. 13:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
ocb z tymi lemingami ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie smieszno. Straszno ...
http://img17.imageshack.us/img17/572...kicqaalkk3.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Interesuje ich tylko to żeby się dobrze nażreć, mieć ciepłą wodę w kranie i usłyszeć raz na jakiś czas że zachowują się nowocześnie i inteligentnie. Po prostu sami nie są w stanie ocenić niczego obiektywnie, zatracili zdolność dostrzegania i analizy faktów, można im wmówić każdy kretynizm byle robić to z pozycji autorytetu. Przykład? Do TV przychodzi taki roman koński łeb, pani dziennikarka przedstawia go jako mecenasa i wroga kaczora. Tyle wystarczy żeby leming przyjął wszystko co roman powie za aksjomat. Choćby twierdził że Jarosław Kaczyński to kobieta. ps. jesteś anty do PO i tuska? To tak jak Palikot gratulacje .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Online |
|
W aspekcie ideowym mógłbyś się równać z krową na pastwisku, jej też chodzi tylko o to żeby się nażreć i żeby ktoś wydoił. Reszta ją szczerze pie.rdoli. To co oglądasz tez ma drugorzędne znaczenie, liczy się co z tego wynosisz. Twoja deklaracja dowodzi ze nie za wiele, więc może nie standardowym ale jednak otumanionym lemingiem jesteś. ps. co zrobisz jak braknie na czynsz, albo ciepłej wody? ? ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() Swoją drogą zszokował mnie Kolonko, wali ostro, na nic nie patrzy. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Drozd i yoda ja tylko uswiadamiam Wam, ze katastrofa lotnicza nijak nie wpływa na moje zycie osobiste. Jak rozpierdo.lił sie samolot w Lesie Kabackim, moi rodzice też myśleli zeby miec co do michy włozyć. Nie wypowiadam sie wogóle w tym temacie, bo stek bzdur jaki wypływa z jednej i drugiej strony jest porażający. Jeszcze dzisiaj Antek dojebał o odpowiedzialności McDonalda Tuska za ujawnione zdjęcia.
O takich jak ja (jak napisał Ziemkiewicz) się yoda nie martw, naród bez takich jak ja, Ty i Drozd przetrwa i znakomicie da sobie radę. Dyżurnych demagogów jest w piz.du wszędzie np. Macierewicz, Hofman czy Niesiołowski. Konczę bo tak naprawde wpadłem w ten topic przypadkiem i chyba nie zamierzam wracac. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Tak Ci się tylko wydaje, jak każdemu lemingowi. Byle trawa była zielona i łańcuch odpowiednio długi. I nie chodzi o demagogię, a o trzeźwą ocenę rzeczywistości, bez patrzenia czy prawda się opłaci. Gdyby Tusk tak jak powinien przypilnował ciała prezydenta, nie pozwolił robić zdjęć byle komu, albo chociaż nie lizał dupy ruskim bez względu na okoliczności, ci nie posuwali by się do takich akcji. A tak mają go za gówniarza w krótkich spodenkach. Kto za to odpowiada jak nie cudak? Jeżeli masz tylko tak sie udzielać to może faktycznie nie wracaj. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
i kwintesensja gigantów,szpeniów i innych sialalów![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden z postów w necie:
"Syrena [...] To jest szyte tak grubymi nicmi, ze az smieszne. Teoria "maskirowki" (imitacji katastrofy), tak ochoczo lansowna przez Nowy Ekran powiazany z WSI/GRU, ktora miala osmieszyc alternatywne proby wyjasnienia katastrofy, w ruskiej wersji ewouluowala do rytualnych mordow... Nastepnym posunieciem bedzie rozpowszechnianie tych bzdur w miedzynarodowych mediach tylko najpierw jeszcze stworzy sie zbitke: mordy rytualne, komisja Macierewicza, badania prof. Bieniendy, Nowaczyka i Szuladzinskiego, mordy rytualne itd. I na zasadzie powielanej bez przerwy u nas teorii o bombie helowej, bedzie sie to przewijac przez zachodnie media w celu dezauwacji kazdej proby dotarcia do prawdy innej niz "prawda MAKu". Celem jest zablokowanie powstania jakiejkolwiek miedzynarodowej komisji w tej sprawie, bo po takich rewelacjach nikt powazny sie nie bedzie do tego kwapil." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I ciekawe co teraz.... bo na konferencji smoleńskiej większosc naukowców (do tej pory ) wykazuje że samolot rozpadł się w powietrzu.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niestety nie jestem w stanie oglądać :( Będzie to potem dostępne?
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
„Codzienna” postanowiła sprawdzić, czy PAP obsługuje dzisiejsze wydarzenie. – Proszę poczekać, przełączę do newsroomu – słyszymy w biurze Z – cy Redaktora Naczelnego PAP Media, Mirosława Harasima. http://niezalezna.pl/34081-pap-nie-i...ncja-smolenska ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.10.2012 o godz. 15:14.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z dotychczasowych wystapień :
Cytat:
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Do tej pory konferencja jest miażdżąca. Wszystko wskazuje na eksplozje w powietrzu.
Jestem bardzo ciekaw jak zareaguje Szpeniu, który jak pisał - z utęsknieniem czekał na konferencję (i dobrze ). Myślę, że nie tego się spodziewał, nie takich wniosków. Dzisiaj do tezy Biniendy oraz Szuladzińskiego dołączyli kolejni naukowcy, mam nadzieję, że już nikt nie będzie się ośmieszał na wytykaniu rzekomej niekompetencji wyżej wymienionych naukowców.Aktualnie smuci cisza w mediach, mam nadzieję, że gdy konferencja się zakończy to coś się ruszy... Bo niewyobrażalnym skandalem byłoby zbagatelizowanie takiej konferencji, z takim składem osobowym. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Ja ma swoją teorię. Uważam, że nasz obecny rząd wie co się stało pod Smoleńskiem, że był wybuch tylko nie chcą, aby to wyszło na światło dzienne bo co wtedy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Zmieni temat na ....in vitro jak Tusk. Chyba nie przypuszczasz, że w odpowiedzi posłuży sie ekspertyzami takich sław naukowych jak Anodina, wojewoda Miller czy Tomasz Lis ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Druga sprawa eksplozja nie równa sie jeszcze zamachowi- jeden z naukowców pokazywał na przykładzie innego samolotu awarię ukladu zasilania które jest w skrzydle. Zwarcie spowodowalo zapłon palwa i wybuch. Mogłoby tak być przypadkowo lub nieprzypadkowo ale na razie trzeba do tego spokojnie podchodzić ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Gdybyśmy założyli, że był to zamach to; Po pierwsze przekierowanie śledztwa w kontekście przesłanek wskazujących na wystąpienie znamion z art 134 k.k Po drugie, próby doprowadzenia do tego by oskarżeni zostali osądzeni przez sąd polski bądź trybunał międzynarodowy. Zgadzam się, że świat miałby sporą zagwozdkę, ale argumentu o konieczności wojny nie kupuję. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Kolejne raporty z konferencji
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 22.10.2012 o godz. 18:10.
![]()
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Różnej maści "Szpenie" zareagują tak: http://lubczasopismo.salon24.pl/rodz...ji-smolenskiej
|
|
|