|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ciekawi mnie forma Garguły, bardzo na niego liczę w tym sezonie. A co do Bogusia, już widzę tytuły na portalach "Boguski nie wystąpił w sparingu, bo negocjuje z nowym klubem" ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
niektórym pewnie jest bardziej znany, bardzo nas nie lubi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gentian Haxijaj chlopak pochodzi z polski, lecz jego tato jest Albanczykiem i pochodzi z Kosowa.
O ile sie nie myle to ten obronca rozpoczynal kariere w Prokocimiu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A moglbys rozwinac? Bo wiem tyle, ze to gosc z Kosowa, ktory tutaj gra praktycznie cale zycie. Kiedys Wisla i Craxa go chcialy, ale wolal zostac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
http://www.tygodnikkibica.pl/aktualn...ntian-haxhijaj
edit: news na głownej powala... http://i49.tinypic.com/28tw9lk.jpg
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 19.06.2010 o godz. 12:13.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Siedmiu obcokrajowców w pierwszej 11. Cała obrona łącznie z bramkarzem. Było kiedyś tylu lub więcej?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
6 obcokrajowcow jak cos
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
foto ze sparingu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...la_Krakow_1_3/ bramki byc moze pojawia sie na www.wisla.krakow.pl ![]() ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wróciłem ze sparingu i tak na gorąco dwa spostrzeżenia:
1. Nie mamy praktycznie w ogóle skrzydeł, Łobo słabiutko, Pietia jeszcze gorzej 2. Singlar bez porównania lepszy niż ten Alemao. Aha. Przed Gułą jeszcze dłuuuuga droga do formy.... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z informacji podanych na SKWK Boguski ma tylko jakiś drobny uraz i w poniedziałek udaje się do Zakopanego.
Za tym samym źródłem, Pawełek na razie zostaje w Krakowie i się rehabilituje. Do Zakopanego jadą Jarosiński, Kurto i nasz nowy bramkarz |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A ja Wam mowie ze najlepszym pilkarzem Wisly w najblizszym sezonie bedzie Gargula ;-) dajcie mu tylko wrocic do formy ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A to był pierwszy sparing po miesięcznej przerwie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
zaś Boguski ma jakieś drobne problemy, byle go nie prześladowały przez cały okres przygotowawczy
bo jeśli Boguski będzie miał problemy to zostajemy tylko z jednym napastnikiem który będąc w formie może strzelic powyzej 10 bramek ( Paweł Brożek) bo Małecki to nie jest typowy egzekutor, przydałoby się kupić dwóch napastników ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden napastnik w zupelnosci by wystarczyl o ile bedzie to faktyczne wzmocnienie a nie kolejny eksperyment typu Christow czy Matusiak. Brożek potrzebuje rywalizacji w druzynie w momencie pojawienia sie takiego zawodnika mam nadzieje ze zaczal by prezentowac sie lepiej.
A co do formy zawodnikow to nie przesadzajcie to 1 mecz tak na prawde nie zaczal sie jeszcze okres przygotowawczy.. Poczekajmy na kolejne sparingi i mam nadzieje wzmocnienia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Sparing no cóż odbył się, generalnie bez szaleństw. Mam jednak nadzieję, że nie zatrudnią tego Alemao, facet jest gruby, wolny i na moje oko po prostu za słaby na Wisełkę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Pytanie dla tych, którzy byli obecni na sparingu: Jak zaprezentował się ten Alemao, bo nigdzie takiego info nie widac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jak podpiszą kontrakt z Alemao to ja będę 666 papieżem.
![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wygląda na to, że szanse na zatrudnienie pierwszego Niemca* w Wiśle spadły po tym sparingu prawie do zera.
*Alemao = Niemiec (port.) ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Bardzo słabo. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Widzę, że Guła grał cały mecz, ale grał jakoś tak ponadprzeciętnie, czy tylko człapał po boisku, byle do końca?
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Trochę smuci fakt, iż kibicowsko zaprezentowaliśmy się gorzej od kibiców Garbarni ..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W tym problem, że nie. Oni śpiewali przez cały mecz, a my mimo przewagi liczebnej naprawdę bieda. Na palcach jednej ręki można było wyliczyc tych, którzy mieli jakąkolwiek chęć kibicowania. Ale oczywiście przed meczem wielka napinka, jakiego to młynu nie zrobimy, przejmujemy stadion, bla,bla,bla..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ciekawe, że to właśnie Cleber rozegrał cały mecz (czyżby Kasperczak sprawdzał czy da radę tyle grać?) i następna sprawa - już w trzecim meczu z kolei tracimy bramkę w samej końcówce – coś tu jest mocno nie tak.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
@fialo
W drugiej czesci z dopingiem bylo juz lepiej jak sie z formowala w jednym miejscu ekipa ktora naprawde chciala kibicowac. Ofc zaczely sie wysmiewki z Lobo, ale to juz nie zaskakuje. Alemao troche jak dziecko we mgle. Wiadomo ze pierwszy mecz itp. Ale klasowy zawodnik pownien szybciej sie adoptowac w otoczeniu. Cieszy 90 min Garguly ale okaze sie co to z jego forma bedzie. |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|