The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2017, 20:38
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ile dawał nam ten Cywka w ofensywie? Przypominam sobie od poczatku jego pobytu jedna akcję po której obronca strzelił samobója. Ile on ma u nas asyst? 2, 3? Niestety, ale on swoją mobilności i wybieganiem tylko stwarza wrażenie solidnego prawego obrońcy.
Nikt tego rowniez nie neguje. Stad zmiana,ktorej nie mozna bylo wczesniej zrobic.

ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Do każdego z wymienionych można mieć zastrzeżenia, ale to o wrzutce to już przegłeś pałkę. Przecież Cywka nie dał nigdy dobrej piłki(grając u nas).
No. I tu nastepny przyklad "dyskutanta"...

Prosze,leniu smierdzacy...

http://ekstraklasa.tv/skroty/wisla-k...-bramki/qkjrwz

Teraz nastepny post do mnie,w ktorym ktos sie kompromituje jako kibic Wisly a takze operuje fake-faktami (faktoidami) bedzie ignorowany... Ja naprawde nie mam czasu na glupoty...
Ostatnio edytowane przez wyar : 16.10.2017 o godz. 20:51.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 16.10.2017, 22:43
Tamten mecz z Pogonią to akurat równie kiepski materiał do analizy, co nasza wcześniejsza klęska z tą samą drużyną. Tu i tu okładany przeciwnik był naprędce skleconą zbieraniną graczy w połowie złożoną z juniorów czy tam innych rezerwistów

Ja na ten przykład naprawdę lubię Cywkę (choć w sumie nie wiem za co), ale potrafię zauważyć, że żaden z niego prawy obrońca, a jego wkład w ofensywę na tej pozycji jest, delikatnie rzecz ujmując, mizerny. Jakby nie biegał i się nie starał, w decydującym momencie piłkę zagra źle.

W sumie to, jeśli już Kiko udało się na tej pozycji umieścić nieźle się spisującego Arsenicia, to może warto byłoby dać szansę Cywce w pomocy, czy byłby gorszy od Pereza w aktualnej formie - nie sądzę
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 17.10.2017, 09:49
wyar napisał(a):Wyświetl post
Nikt tego rowniez nie neguje. Stad zmiana,ktorej nie mozna bylo wczesniej zrobic.

No. I tu nastepny przyklad "dyskutanta"...

Prosze,leniu smierdzacy...

http://ekstraklasa.tv/skroty/wisla-k...-bramki/qkjrwz

Teraz nastepny post do mnie,w ktorym ktos sie kompromituje jako kibic Wisly a takze operuje fake-faktami (faktoidami) bedzie ignorowany... Ja naprawde nie mam czasu na glupoty...
KOMPROMITACJA! ŻENADA! JAK ŚMIESZ SIĘ W OGÓLE WYPOWIADAĆ. Wzajemne nastawienie do siebie ludzi z tego forum napawa mnie dumą. Jak somsiad somsiadowi-żeby w pięty poszło. Wracając jednak do tematu, to sam Tomasz mówił, że dużo pracuje, bo musi dużo pracować nad dośwodkowaniami, bo są po prostu słabe.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 17.10.2017, 09:54
Co do Cywki to przede wszystkim nie ma on zachowań charakterystycznych dla obrońcy jak choćby notoryczne łamanie przez Tomka linii spalonego - kilka bramek przez to straciliśmy....

Ramirez tak jak nie był dotąd tak i nadal nie jest cudotwórcą, wygrana ze Śląskiem o niczym nie przesądza, oczywiście widoczna jest zdecydowana poprawa gry zespołu, ale tutaj to nie tyle efekt samej pracy trenera ile efekt tego, że Llonch czy Carlitos są w pełni zdrowi, Ivan zagrał jak na początku rundy wiosennej (bezbłędnie) oraz coraz lepszego zgrania zespołu. O efekcie Ramireza będziemy mogli mówić dopiero, kiedy pojawi się seryjne punktowanie w kolejnych meczach. Przypomnę Maaskanta z początków jego pracy - graliśmy w kratkę: wygrana z z Polonią Bytom, porażka z Jagą, remis u siebie z Koroną, remis w Bełchatowie, remis z WKS u siebie porażka w Zabrzu, efektowne 5:2 z Lechią po czym w dupę 4:1 z kuchenkorzem. Dopiero dżihadd na świętej ziemi w wykonaniu Boukhraiego po dramatycznie słabym meczu dał impuls do walki o najwyższe cele - 4 kolejne zwycięstwa.... Oby po wygranej ze Śląskiem było podobnie tym bardziej, że podobnie jak wtedy gramy 6 meczów z 9 w tej rundzie u siebie....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 17.10.2017, 15:22
Cywka ma szybsze kilka pierwszych metrow,troszke lepiej rozgrywa,ma lepszy drybling,i raczej lepsza wrzutke.
ZARAZ ZARAZ ZARAZ... że co? Drybling? Żeby mieć coś lepszego, najpierw trzeba to posiadać... Cywka nie ma żadnego dryblingu... Ufam, że zagalopowałeś się nieco (nie pierwszy raz zresztą)...

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.10.2017, 15:46
Moim zdaniem druzyna zajmuje miejsce w tabeli na miare potencjalu kadrowego jaki posiada. Ramirez ma troche niewdzieczna prace bo nagle wszyscy zaczynają od niego wymagac coraz wiecej i wiecej a przeciez stracil najlepszego pilkarza niedawno i druzyna dopiero sie podnosi po tym fakcie z kolan. Uwazam ze nie wszystkie transfery po sprzedazy Brelka byly trafione, ale to jest normalne nigdy nie ma 100% pewnosci, szczegolnie przy kwotach jakie jestesmy w staniebwydac na 1 zawodnika. Nie wydaje mi sie zeby nas bylo stac na zwyciestwa co tydzien a tylko wtedy glosy zwatpienia ucichlyby na dobre.
..
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 17.10.2017, 16:18
W tym sezonie:
Cywka - zwody 29; udane 20; skuteczność 69%
Małecki - zwody 29; udane 13; skuteczność 45%
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 17.10.2017, 20:01
morganfield napisał(a):Wyświetl post
W tym sezonie:
Cywka - zwody 29; udane 20; skuteczność 69%
Małecki - zwody 29; udane 13; skuteczność 45%
Zabawne... To dajmy na skrzydło Cywke... ile razy mały powiózł gości i wpadł w pole karne? Ile razy Cwyka? Dla mnie DRYBLING to taka sztuka, jaką dokonał Carlitos z pejsami a nie holowanie piłki i podania do tyłu lub do boku... Nie kojarzę żadnego dryblingu Cywki, chyba że sam ze sobą.

Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Stary 17.10.2017, 21:47
Możesz sobie kojarzyć i uważać co chcesz.
Ostatnio edytowane przez morganfield : 17.10.2017 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 18.10.2017, 07:38
Jest drybling i drybling, jeden drugiemu nie równy. Jeden zakłada siatkę, bierze na plecy przeciwnika i gna na bramkę, drugi wypuszcza sobie piłkę uj wie po co tak daleko gna za nią a jak dopadnie to czeka aż go przeciwnik dogoni.
Odpowiedz cytując
cancer
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 18.10.2017, 10:12
Mi to w naszej obecnej kadrze brakuje takiego Chrapka tylko, taki gość na ŚP by robił mega robotę, ale no – nie ten budżet.
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.10.2017, 11:36
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie DRYBLING to taka sztuka, jaką dokonał Carlitos z pejsami
Z pejsami to Carlos zrobił slalom. Drybling to był ze Sląskiem jak potem Wrabel nogami obronił.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.10.2017, 11:53
cancer napisał(a):Wyświetl post
Mi to w naszej obecnej kadrze brakuje takiego Chrapka tylko, taki gość na ŚP by robił mega robotę, ale no – nie ten budżet.
Wielka szkoda,że nie postradaliśmy się o Chrapka spokojnie było by go na nas stać
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 18.10.2017, 12:04
[QUOTE=brylant17;1485187]Wielka szkoda,że nie postradaliśmy się o Chrapka spokojnie było by go na nas stać[/QUOTE

Na czym opierasz swoją. pewność ? Bo mi się wydaje, że. na niczym.
Odpowiedz cytując
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Stary 18.10.2017, 12:16
Nas na niego to ja nie wiem, ale JEGO NA NAS raczej nie, bez jaj
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 18.10.2017, 12:36
Chrapek jest słaby
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.10.2017, 12:43
Weźmy Chrapka, Burligę, Nalepę, Buksę i ubłagajmy Mączyńskiego aby wrócił...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 18.10.2017, 13:35
Było wałkowane po jego transferze do Śląska i jego zarobki dlaczego nie do nas
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 18.10.2017, 15:53
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Wielka szkoda,że nie postradaliśmy się o Chrapka spokojnie było by go na nas stać

Nie, nie było na nas go stać. Dostaje 43 tysięcy złotych na miesiąc (a przecież jeszcze menago, prowizje, transfer).
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 18.10.2017, 16:30
Możesz sobie kojarzyć i uważać co chcesz.
Nie no... oczywiście, tak samo możesz uważać, że Arek Głowacki ma dobry strzał :]

Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Stary 18.10.2017, 16:43
Jasne że mogę, ale to by była taka sama głupota jak to:
Cywka nie ma żadnego dryblingu...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 18.10.2017, 17:01
X-Ray Spokojnie by się kasa na niego znalazła może by i grał za 30 tys miesięcznie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 18.10.2017, 18:18
X-Ray Spokojnie by się kasa na niego znalazła może by i grał za 30 tys miesięcznie
Za frytki by zagrał z miłości do Wisły.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 18.10.2017, 18:22
Błagam Cie, 13 tysięcy miesięcznie nie chodzi piechotą, w przeliczeniu rocznym ponad 150 tysięcy. Za to samochód se sprawdzić może.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 18.10.2017, 19:41
Jasne że mogę, ale to by była taka sama głupota jak to:
Cywka nie ma żadnego dryblingu...
Widze Morganfield,ze kopiesz lezacego...

Oczywiscie widze te kolejke przebierajacych nozkami hejterow,ktorzy za wszelka cene chca juz teraz dokopac kazdemu mojemu postowi !

Problem w tym,ze znowu wystarcza krociutkie posty Morganfield'a,by udowodnic Wam,szanowni hejterzy,ze jak klasyczni hejterzy nie macie nic do powiedzenia,nic nie wiecie,dyskutujecie z tezami,ktore nigdy nie zostaly napisane,insynuujecie, itd.,itp. A argumenty ? Dalej okragle zero.

Mialem juz nie odpowiadac na te bzdety,ale chec posmiania sie jednak zwycieza

ZARAZ ZARAZ ZARAZ... że co? Drybling? Żeby mieć coś lepszego, najpierw trzeba to posiadać... Cywka nie ma żadnego dryblingu... Ufam, że zagalopowałeś się nieco (nie pierwszy raz zresztą)...
Zabawne... To dajmy na skrzydło Cywke... ile razy mały powiózł gości i wpadł w pole karne? Ile razy Cwyka? Dla mnie DRYBLING to taka sztuka, jaką dokonał Carlitos z pejsami a nie holowanie piłki i podania do tyłu lub do boku... Nie kojarzę żadnego dryblingu Cywki, chyba że sam ze sobą.
Poza insynuacja o zagalopwaniu sie ktorys raz (strasznie dziecinna,naturalnie zadnych argumentow), chlop pisze,ze Cywka nie ma dryblingu,bo on uwaza,ze drybling to nie sztuka miniecia,a sztuka miniecia jak Carlitos. I dodaje do dryblingu ruch w pole karne. Oczywista oczywistosc,ze skrzydlowy ze wzgledu czy to na pozycje,na jakiej gra,czy zadania na boisku,bedzie mial wiecej okazji do dryblowania z wejsciem w pole karne,niz obronca dokladnie z tych samych wzgledow.
Jesli jednak statystyki nie przemawiaja,i Ci,ktorzy te statystyki prowadza,to zapewne Lucjusz Wielki zrewolucjonizuje futbol i otwarcie postawi na swoje odczucia. Juz oczyma wyobrazni widze te tlumy,ktore spijaja z natchnionych ust nowe definicje dryblingu.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ile dawał nam ten Cywka w ofensywie? Przypominam sobie od poczatku jego pobytu jedna akcję po której obronca strzelił samobója. Ile on ma u nas asyst? 2, 3? Niestety, ale on swoją mobilności i wybieganiem tylko stwarza wrażenie solidnego prawego obrońcy.
No tak,kolejny,ktore otwarcie dyskutuje ze...swoimi tezami. Nikt oczywiscie nie pisal o jakosci gry Cywki,a o prostym porownaniu 2 graczy. Wiec odniesienia do porownania graczy nie bedzie,bedzie za to opowiadanie jaki on jest ch..owy...

MaLk napisał(a):Wyświetl post
Tamten mecz z Pogonią to akurat równie kiepski materiał do analizy, co nasza wcześniejsza klęska z tą samą drużyną. Tu i tu okładany przeciwnik był naprędce skleconą zbieraniną graczy w połowie złożoną z juniorów czy tam innych rezerwistów
Przez emotikonke na koncu zalozylem ze MaLk zartowal,bo ja moglbym poironizowac na ten sam desen,i stwierdzic,ze w takim razie odbierzmy Messiemu bramki z meczo w Pucharze Krola ze slabszymi ekipami,czy w LM z panstw innych niz te oparte na topowych ligach. Lewandowski i wolny z Kazachstanem ? Slusznie i profilaktycznie nieuznany - przeciez wiadomo,ze to leszcze. Dryblingi czy gole Ronaldo w meczu z Andorra ? Miejmy litosc,a Cristiano honor,i niech sam swoje bramki anuluje,to sie nie liczy. Moglbym ciagnac dalej
Od jakosci graczy przeciwnika nie zalezy to,czy ktos potrafi wrzucic pilke,i czy robi to lepiej od drugiego.Moze zalezec to,czy ktos to w meczu wykona,a nie,czy to umie.
Co do reszty postu - to znowu polemika z tym,czy Cywka to dobry czy zly obronca. A nie o tym pisalem.

Oraz specjalny post :

KOMPROMITACJA! ŻENADA! JAK ŚMIESZ SIĘ W OGÓLE WYPOWIADAĆ. Wzajemne nastawienie do siebie ludzi z tego forum napawa mnie dumą. Jak somsiad somsiadowi-żeby w pięty poszło. Wracając jednak do tematu, to sam Tomasz mówił, że dużo pracuje, bo musi dużo pracować nad dośwodkowaniami, bo są po prostu słabe.
Wzajemne nastawienie jest generalnie ok. Jesli odbierasz to jako atak personalny,a nie atak na to,co wypisujesz - Twoja rzecz. Niemniej jednak winny kategorycznych twierdzen z kategorii "minimum prawdy,maksimum bzdur" jestes Ty sam. Co bardziej zabawne,to przeciez Ty chciales,zeby mi w piety poszlo :
Do każdego z wymienionych można mieć zastrzeżenia, ale to o wrzutce to już przegłeś pałkę. Przecież Cywka nie dał nigdy dobrej piłki(grając u nas).
Moj post to slowa prawdy - nie chcialo Ci sie (jak sporej czesci tutaj) niczego sprawdzic,tylko chciales mi przykopac(jak wielu innych - nie mam problemu,czekam na wiecej!) . Nomen omen znowu dyskutujac,czy Cywka dobrze wrzuca pilke,a ja pisalem,ze poki co robi to lepiej niz Arsenic (przy czym material porownawczy nie jest,oczywiscie,zbyt obszerny).
Oczywiscie ktos dojrzaly napisalby : ok,sorry,pomylilem sie,masz racje.I sprawy by nie bylo.
A jednak jak spora czesc innych postanawiasz brnac tym razem uzywajac tanich sztuczek psychologicznych,z cyklu :"to nie ludzie,to wilki".
I mozna to odwrocic,i zadac pytanie : jak bardzo ty jestes zyczliwy dla pilkarzy badz co badz swojego klubu,ze zamiast wysuwac prawdziwe zarzuty,w trollowsko-hejterskim zaslepieniu potrafisz oskarzac ich o co badz,mimo,iz fakty mowia co innego ? To ma byc krytyka ?

Jestem przekonany,ze wiekszosc forum oceni to inaczej.

Zwracam takze uwage,ze to temat o Kiko Ramirezie,i moj post byl kierowany do tych,co oceniaja negatywnie prace trenera,a nie potrafia podac zadnego argumentu,zadnego faktu,a teorie skonstruowane sa nielogicznie. Taka krytyke mozna sobie wsadzic w d...,a co poniektorzy dalej niech sie dziwia,ze na publicznym forum glupie opinie sa traktowane jak glupie...

funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Co do Cywki to przede wszystkim nie ma on zachowań charakterystycznych dla obrońcy jak choćby notoryczne łamanie przez Tomka linii spalonego - kilka bramek przez to straciliśmy....

Ramirez tak jak nie był dotąd tak i nadal nie jest cudotwórcą
Funky,napisalem,ze jest moim zdaniem slabszym obronca niz Arsenic. Nie oznacza to,ze w kilku aspektach nie moze byc lepszy. Poza tym jeszcze raz - to nie byla ocena Cywki jako obroncy,a porownanie dwoch graczy na jedna pozycje,jakimi dysponujemy w kadrze,co sugerowal takze Ramirez.

Co do trenera - wciaz bawia mnie krytycy,ktorzy watpia w jego warsztat i kpiaco mowia,ze nie jest cudotworca. Ale warto zadac ogolne pytanie - na przestrzeni ostatnich 20 lat w Wisle... Ktory trener byl cudotworca ? Czy krytycy Ramireza odpowiedza na tak proste pytanie i napisza na ten temat pare sensownych zdan ?
You'll never know...
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 18.10.2017, 20:10
gdzie się pochowali Ci spod znaku KikoOut? czas nas ratuje i cierpliwość a nie oczekiwanie na potknięcie. zawsze za Wisłą i wierny Wiśle nieważne jak jest i nieważne jakie wyniki. Za Wisłą pójdę do piekła jak będzie trzeba także Kiko i Wisła In oby do pucharów
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 18.10.2017, 20:14
Jak pijany to do domu.

Co ma wierność Wiśle do krytykowania trenera? Też utożsamiałeś te pojęcia za czasów Pawłowskiego czy Smudy?

Ja czekam na rozwój wydarzeń. Na razie w lidze jest dobrze i wszystko jest jeszcze do naprawienia.

Niestety, głupota trenera z Pucharu Polski już naprawialna nie jest.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 18.10.2017 o godz. 20:17.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 18.10.2017, 20:35
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
Jak pijany to do domu.

Co ma wierność Wiśle do krytykowania trenera? Też utożsamiałeś te pojęcia za czasów Pawłowskiego czy Smudy?

Ja czekam na rozwój wydarzeń. Na razie w lidze jest dobrze i wszystko jest jeszcze do naprawienia.

Niestety, głupota trenera z Pucharu Polski już naprawialna nie jest.

poszedłeś już ? głupota trenera? może jeden Boguski w Wiśle mniej, który miał piłkę meczową wtedy.
a Wierność Wiśle nie odnosi się do trenera, tylko do bycia z Wisłą na dobre i na złe a nie tylko jebaniu po całym świecie jak coś poszło nie tak (KikoOut, hiszpański szrot), jak masa ludzi tutaj robi. wymagają samych zwycięstw a kutafon jeden z drugim nawet na mecz nie przyjdzie, bo po co kasa Wiśle. to mnie boli, tyle.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 18.10.2017, 21:00
Mozliwe. Dodac jeszcze do tego nalezy fakt, ze wartosc kontraktu a zarobki pilkarza to sa dwie odmienne kwestie ale forumowy, wszystko wiedzacy rentgen oczywiscie o tym nie wie.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 18.10.2017, 21:41
Poza insynuacja o zagalopwaniu sie ktorys raz (strasznie dziecinna,naturalnie zadnych argumentow), chlop pisze,ze Cywka nie ma dryblingu,bo on uwaza,ze drybling to nie sztuka miniecia,a sztuka miniecia jak Carlitos. I dodaje do dryblingu ruch w pole karne. Oczywista oczywistosc,ze skrzydlowy ze wzgledu czy to na pozycje,na jakiej gra,czy zadania na boisku,bedzie mial wiecej okazji do dryblowania z wejsciem w pole karne,niz obronca dokladnie z tych samych wzgledow.
Jesli jednak statystyki nie przemawiaja,i Ci,ktorzy te statystyki prowadza,to zapewne Lucjusz Wielki zrewolucjonizuje futbol i otwarcie postawi na swoje odczucia. Juz oczyma wyobrazni widze te tlumy,ktore spijaja z natchnionych ust nowe definicje dryblingu.
ZARAZ ZARAZ ZARAZ? Cywka kogoś mijał czy Cwykę mijali? Jakie argumenty chcesz prócz spotkań, które rozegrał w tym sezonie? Cywka ma drybling? To, że pogna 10 metrów i jak napotka przeciwnika to nie próbuje go minąć i wjechać w pole karne tylko podaje do tyłu lub długą lage bez pojęcia wali to nie oznacza, że ma drybling (może drybling pomyliłeś z prowadzeniem piłki?)? Pokazałeś jakąś asystę jedną na 20 spotkań i to jest Twój ARGUMENT koronny :] To oglądnij sobie jeszcze raz wszystkie występy i pochwal się gdzie dostrzegłeś te rajdy-dryblingi Na Legii kumpel padnie jak mu powiem, że są ludzie, którzy uważają, że Cywka ma drybling

W każdym razie... moja opinia jest taka, że po przyzwoitej poprzedniej rundzie w tym sezonie Cywka jest fatalny i już przed meczem z Koroną obstawiałem Arsenica na prawej mózgu...Zobacz sobie posty.. no i co? I nagle Tomasz usiadł na łąwie.. Dlaczego? A no dlatego, że w obronie kryje na radar, jest notorycznie wkręcany w zimie przy w miarę zwinnym przeciwniku i nie daje KOMPLETNIE NIC w ofensywie... Jego firmowym zagraniem jest nastrzelenie obrońcy podczas próby dośrodkowania przy niby dynamicznej akcji i wywalczenie rzutu rożnego... (w kwestii wyjaśnienia ile nam daje w ofensywie).
Żeby takie oczywiste rzeczy tłumaczyć to... to trzeba być na forum TWSD

Ludzie, bądzmy poważni.. proszę.

PS:
Panie wyar nie wiem jaki masz kompleks, że próbujesz dowartościowąć się na forum pisząc o jakiś hejterach i pijąc do mnie, ale jedynie wykpiłem twierdzenie, że Cywka posiada drybling czyli potocznie mówiąc kiwkę... Jako obrońca miał wiele okazji, gdy wychodził na obieg, albo szedł z kontry - jego próby dania drużynie czegokolwiek cennego z takich akcji kończyły się partactwem - tyle i aż tyle, jeśli twierdzisz inaczej to ok, masz do tego prawo. Podzielam fakt, że jest słabszym obrońcą od Arsenica... i o tym pisałem, dużo wcześniej niż ktokolwiek na forum wydumał, że może zmienić Cywkę na tej pozycji... Tak, więc ogłady troszkę A co do KOLEJNEGO zagalopowania to było o Imazie To, że był aktywny nie czyni go ojcem zwycięstwa czy dobrej gry. Póki co prezentuje się SŁABIUTKO, podobnie jak Videmont... (swoją drogą ciekawe co pisałeś o Hugo :])
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.10.2017 o godz. 21:56.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów