|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
fakt ze na stronie PKP pisze ze 47zl( sprawdzałem )ale zniżki dla studentów czy coś .Kiedyś na PKP we Wrocławiu widziałem plakat reklamujący pociąg do Krakowa i wychodziło chyba 30zl za osobę , nie pamiętam jak sie nazywał ale było coś takie na pewno .Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Bobus17 : 26.09.2009 o godz. 12:42.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Panowie ogarne jeden bilet pod stadionem? Wczoraj kupowałem dwa bilety i moj niestety gdzieś zgubiłem. jedyne co mi zostało to kwit na pociąg ale i tak jedziemy autem. Poradzicie cos, czy kupie pod stadionem bilet (czy jest szansa) bo wiem ze oficjalnie tam sprzedaży nie ma...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Poza tym, do Wrocławia można jechac pociągami InterRegio, cena normalnego biletu w jedną stronę 35 zł. Niestety, po meczu już tylko pośpiech za 45 zł. Godziny odjazdów i inne informacje są na stronie PKP, więc zainteresowani myślę, że bez problemu sobie znajdą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jakby ktoś wynajmował busa albo miał miejsca w samochodzie dla 4 osób to PRIV
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Witam ma ktoś miejsce w transporcie do Wrocka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Mam dwa miejsca w samochodzie do Wrocławia, wyjazd spod mojego bloku ok 16.30, powrót zaraz po meczu do Krakowa. Koszt paliwa ok 40 zl/os. Zainteresowani na priv (prosze podac nr tel bede oddzwanial)
Ostatnio edytowane przez Kołek : 01.10.2009 o godz. 20:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czemu moj post zostal skasowany?
Mam 2 miejsca do Wrocka wyjazd po 15 powrot po meczu info pw
Ostatnio edytowane przez Co za typ : 01.10.2009 o godz. 21:17.
![]()
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ile kosztują bilety na mecze ligowe koszykarek Wisełki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak stoimy z biletami do Kielc ? Można jeszcze jutro kupić czy mamy 770 stałych wyjazdowiczów ?
![]() ![]()
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No przecież jakby nie było już biletów, to ktoś z SKWK napisałby taką informację i odwołał zapisy w kolejnych dniach.
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
no właśnie a taką plote dziś słyszałem .....że wszystko poszło
![]() ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Bo dziś poszły. I informacja na ten temat jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Rozmawiając z kolegą na temat biletów na mecz Wisła - Legła powiedział mi, że przy zapisach trzeba okazać bilety z poprzednich wyjazdów do Sosnowca, czy to prawda?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Weryfikacja będzie na podstawie listy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
EWCIA ale gdzie jest oficjalne info do tego co piszesz? bo nie moge odnaleść,
poza tym to wiem że masz dostep do info bo nawet mnie kiedyś zawiesiłaś za polemike z kibicami LEGI he he.... niektórzy kupowali bilety w pociągu od ...ludzi, jak to zweryfikujecie, i byli na prawie wszystkich meczach |
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Info jest na stronie SKWK, coś słabo szukasz ;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wracam honor, jest, nie zauważyłem ,ja niestety sie nie martwie ,moje wyjazdy to już 3 cyfrówka
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja tam uważam że we wtorek powinna być prowadzona sprzedaż dla osób które były w Sosnowcu mniej niż 4 razy.
Bo za pewne będzie tak, że Ci którzy w na meczach byli mniej razy to odejdą od kasy z kwitkiem bo Ci którzy jadą pierwszy raz wykupią resztę biletów. Co jest trochę niesprawiedliwe. Jak już ktoś mądrze napisał w innym temacie powinni to wyglądać tak: pon- sprzedaż dla osób które były na meczach 4 razy wt- sprzedaż dla osób które były w 2-3 razy od środy- wolna sprzedaż. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Zgadzam sie - pomysł dobry ale jest jedno ale Pomyslcie o "kibicach sukcesu" ;] Pamietajcie ze SKWK musi jak najszybciej zorganizowac ilość składów ;] Niech do wtorku zostanie sprzedanych hmm 1000 biletowi dla stalych wyjazdowiczow a nastepne 2000 w czwartek i piątek ;] PKP i SKWK tez musi miec jakis czas zeby zaplanowac trasy itd. (conajmniej 2 dni) Ja naszczescie ide po bilet w poniedziałek ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A ja mam pytanie, jeśli będę kupował bilety we wtorek, to mogę kupić tylko jeden bilet, czy mogę też dla kolegi, jeśli będę miał jego dowód?
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nio własnie podbijam pytanie kolegi.
Pozatym nie rozumiem tego całego halo z biletami , bo watpie aby kibice sukcesu szturmowo atakowali na Sosnowiec jeszcze na mecz podwyzszonego ryzyka i w dodatku autem.... |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jakiego podwyższonego ryzyka? oni nie zamierzają przyjechać... przeczytaj ps. w tym artykule http://www.legialive.pl/mecz/441/relacja_z_trybun
a co do ilości fanów to myślę, że pierwszy raz ich (biletów) braknie! ja na szczęście idę na luziku w poniedziałek ![]() |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
1. kupie bilet dla kolegi nie mając jego dowodu tylko dane spisane na kartce?
2. wiadomo już co z biletami dla wyjazdowiczów? nie dostałem jeszcze odpowiedzi na maila. 3. WŚ czynny od 11 do 18 czy sie coś zmieniło? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czyli we wtorek już jest wolna sprzedaż dla wszystkich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jezeli w tej rundzie bylem na 3 meczach u siebie : Levadia, Belchatow i Jaga a oprocz tego na 4 wyjazdach : Gdansk, Wrocław(bilet kupiony w kasach Śląska), Zamosc i Korona to kiedy moge po bilety isc
prosze o info osoby kumate w tych sprawach pzdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() takze chyba musisz czekac do wtorku piKniku...! ![]() |
|
|