The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2022, 10:43
Wiadomo, że emocje biorą górę ale mówiąc o kajaniu mam na myśli, że oni JUŻ, koniecznie JUŻ powinni przeprosić a nie się zaszywać w norze, bo już się stała tragedia i czas nie gra na ich korzyść. Główni winowajcy tego co się stało to są niestety bracia Błaszczykowscy powinni się po prostu pokazać i powiedzieć, że zjebali.
Mówiąc o jebaniu mam na myśli reakcję kibiców. To, że Kuba uratował klub to jedno ale to że doprowadził go w 3 lata do spadku to jest też nie lada wyczyn. Dlatego transparenty typu Kuba, Kaziu, Sobol z nami kibicami, reszta won... ja .......e. A czemu Kuba z nami a np Królewski won? A czemu nie odwrotnie? Może Królewski z nami a Kuba won? Co takiego więcej zrobił Kuba niż Jarek (oprócz tego, ze wiadomo iż Kuba sam w sobie był marką, wchodząc w ten projekt dał wiarygodność). CO ma na celu klepanie po plecach Kuby? Dlaczego oficjalnie nie można mu powiedzieć, że jest winny i s.......ił? Hodujmy dalej te układy rodzinno-legendowe, na pewno to zaplusuje w przyszłości.

A co do działania to własnie trzeba już, teraz, my już jesteśmy w pierwszej lidze, 1 liga rusza już, zaraz, my już możemy nie myśleć o meczu z Wartą ale już musimy myśleć o rozwiązywaniu kontraktów, nowych trenerze bądź zostawieniu go, nowych transferach. Tu nie ma na co czekać, trzeba zapierdalać bo czasu jest mało i gra na naszą niekorzyść. 3 lata zmarnowane, bo przespane, oprócz planu spłaty długów, wychodzenia na prostą to nic w tym klubie od strony sportowej nie zostało poczynione prawidłowo. Wszystko robione na ostatnią chwilę mam wrażenie, tak jakby plan A i B nie wypalił więc szybko wcielamy plan Z.

A stety dla nas i niestety dla rodziny, początkiem planu powinna być szybka dymisja albo prezesa albo trenera. Bo nie można powiedzieć, że nic się nie stało i zgonić winy na wszystkich innych, których już w klubie nie ma. Albo Brzęczek miał związane ręce stąd te 1/13 i jemu dajemy szansę ale wtedy winny jest prezes za całą politykę Popasieczno-Gulowo-Brzęczkową i za ten sezon, albo prezes jest dobry, po prostu miał pecha i do piłkarzy i do ludzi ale ....a żeby trener wygrał 1 na 13 meczów to przejść bez echa nie może.

Ja nie wierzę w to, że cokolwiek się w tym klubie zmieni jeśli rodzina, przyjaciele i legendy będa się trzymać dalej przy Wiśle. Za dużo tego jest, za dużo ludzi bez kompetencji, za dużo ludzi z ukłądu do klepania się po pleckach, tu nie ma opozycji, kogoś kto spojrzy na sprawę z innej strony i raz się jego naprostuje ale raz ona naprostuje resztę. Obraliśmy bardzo zły kurs.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 18.05.2022, 10:52
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Garbarnia sobie podzieliła. Więc liczę, że na podobnych warunkach zostanie potraktowana Wisła Kraków.
Rozmowy będą to oczywiste, miasto mówiło, że będzie brało pod uwagę aktualna sytuację Wisły, w której się znajduje. Jaka będzie obniżka tego się dowiemy wkrótce, ale na bank nie będzie to na zasadzie 12tysięcy krzeseł to dzielone przez 3 czyli 40k.

Odpowiedz cytując
gizmo
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 18.05.2022, 11:17
Wpierw bandyci teraz rodzina zarządza Wisłą... dobrze, że nie włoska rodzina

A i tak najbardziej denerwuje mnie ten Jaro Królewski. Zbyt pewny siebie i uważa, że nic się wielkiego nie stało.

Jak w biznesie: trudno nie udało się, uda się następnym razem. Popełniliśmy błąd, zawalony projekt, no trudno zrobimy Feedback i burze mózgów i zaraz znajdziemy rozwiązanie i po sprawie. Po co tyle wrzasku.

Otóż nie, to tak nie działa. Wisłę czeka rok grania na zapleczu Ekstraklasy, piłkarze odejdą, stracimy kilka mln od C+, a przede wszystkim straciliśmy honor.

Każda drużyna z I ligi będzie się dodatkowo motywować na mecz z Wisłą. Będą chcieli udowodnić, że nas pokonają, że ta słynna Wisła nie taka straszna i jest do ogrania. A jak wiemy Wisła nie ma kim grać!

Nie można żyć i jechać na tym co było, mecze z Realem Madryt, z Barceloną, z Parmą, z Schalke itd pamiętamy, ale to już przeszłość, liczy się to co tu i teraz. Jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz.

Jak Królewski ma zamiar zainwestować swoje pieniądze z firmy Synerise i kupić paru dobrych piłkarzy opłacić sztab szkoleniowy, to świetnie a jak nie to jak on to sobie wyobraża, ciekaw jestem jego planu.

Brzęczek nie jest takim złym trenerem, w pewnych momentach dobrze się tę grę oglądało, ale potrzebne są nowe transfery.

Mam nadzieję, że w Wiśle będą grać Polacy.
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez gizmo : 18.05.2022 o godz. 11:20.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 18.05.2022, 11:54
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo, że emocje biorą górę ale mówiąc o kajaniu mam na myśli, że oni JUŻ, koniecznie JUŻ powinni przeprosić a nie się zaszywać w norze, bo już się stała tragedia i czas nie gra na ich korzyść. Główni winowajcy tego co się stało to są niestety bracia Błaszczykowscy powinni się po prostu pokazać i powiedzieć, że zjebali.
Mówiąc o jebaniu mam na myśli reakcję kibiców. To, że Kuba uratował klub to jedno ale to że doprowadził go w 3 lata do spadku to jest też nie lada wyczyn. Dlatego transparenty typu Kuba, Kaziu, Sobol z nami kibicami, reszta won... ja .......e. A czemu Kuba z nami a np Królewski won? A czemu nie odwrotnie? Może Królewski z nami a Kuba won? Co takiego więcej zrobił Kuba niż Jarek (oprócz tego, ze wiadomo iż Kuba sam w sobie był marką, wchodząc w ten projekt dał wiarygodność). CO ma na celu klepanie po plecach Kuby? Dlaczego oficjalnie nie można mu powiedzieć, że jest winny i s.......ił? Hodujmy dalej te układy rodzinno-legendowe, na pewno to zaplusuje w przyszłości.

A co do działania to własnie trzeba już, teraz, my już jesteśmy w pierwszej lidze, 1 liga rusza już, zaraz, my już możemy nie myśleć o meczu z Wartą ale już musimy myśleć o rozwiązywaniu kontraktów, nowych trenerze bądź zostawieniu go, nowych transferach. Tu nie ma na co czekać, trzeba zapierdalać bo czasu jest mało i gra na naszą niekorzyść. 3 lata zmarnowane, bo przespane, oprócz planu spłaty długów, wychodzenia na prostą to nic w tym klubie od strony sportowej nie zostało poczynione prawidłowo. Wszystko robione na ostatnią chwilę mam wrażenie, tak jakby plan A i B nie wypalił więc szybko wcielamy plan Z.

A stety dla nas i niestety dla rodziny, początkiem planu powinna być szybka dymisja albo prezesa albo trenera. Bo nie można powiedzieć, że nic się nie stało i zgonić winy na wszystkich innych, których już w klubie nie ma. Albo Brzęczek miał związane ręce stąd te 1/13 i jemu dajemy szansę ale wtedy winny jest prezes za całą politykę Popasieczno-Gulowo-Brzęczkową i za ten sezon, albo prezes jest dobry, po prostu miał pecha i do piłkarzy i do ludzi ale ....a żeby trener wygrał 1 na 13 meczów to przejść bez echa nie może.

Ja nie wierzę w to, że cokolwiek się w tym klubie zmieni jeśli rodzina, przyjaciele i legendy będa się trzymać dalej przy Wiśle. Za dużo tego jest, za dużo ludzi bez kompetencji, za dużo ludzi z ukłądu do klepania się po pleckach, tu nie ma opozycji, kogoś kto spojrzy na sprawę z innej strony i raz się jego naprostuje ale raz ona naprostuje resztę. Obraliśmy bardzo zły kurs.
Nie wiem co ma na celu klepanie Kuby po plecach,powinieneś o to zapytać tych idiotów z transparentem bo tu na forum nie ma chyba ani jednej osoby która uważa że nic się nie stało.Ja takich osób tu nie widzę.Co więcej chyba wszyscy są zgodni kto jest za obecną sytuację odpowiedzialny.
Nikt też chyba nie uważa że Kubie nie można oficjalnie powiedzieć że zjebał,ba to nawet jest wskazane ale .......enie o chowaniu się w norze i wynoszeniu pieniędzy w reklamówkach to można sobie jednak darować bo właściwie zamyka to pole do dyskusji z zarządzającymi klubem.
Ja wierzę że w klubie zajdą poważne zmiany bo jeśli nie to wiadomo że skończy się to w kolejnymi historycznymi wynikami w negatywnym tego słowa znaczeniu
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.05.2022, 12:23
O wynoszeniu kasy w reklamówkach to nie wiem ile tu osób napisało, 1? 2? I raczej sądzę, że chodzi im o to, że tak jak był układ WSH, tak teraz mamy układ rodzinki, wydaje się że nietykalny, stąd to ironiczne gadanie czy już kasę w reklamówkach wynoszą - tak bym to interpretował.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.05.2022, 12:26
Nie porównuj schowania się w norze, bo Jakub z bratem już trzeci dzień w norze siedzi i jest to fakt. Do wznoszenia kasy w reklamówkach, co jest czyjąś fantazją.

Problem polega na tym, że osoby powszechnie uważane za najbardziej za aktualną sytuację odpowiedzialne, sprawiają swoim zachowaniem wrażenie, że nie poczuwają się do żadnej odpowiedzialności.

To zasługuje na jebanie, szydzenie i każde zachowanie dające nadzieję na otrzeźwienie. Bo rodzeństwu Błaszczykowskich chyba pomieszało się w głowach.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.05.2022, 12:44
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie porównuj schowania się w norze, bo Jakub z bratem już trzeci dzień w norze siedzi i jest to fakt. Do wznoszenia kasy w reklamówkach, co jest czyjąś fantazją.

Problem polega na tym, że osoby powszechnie uważane za najbardziej za aktualną sytuację odpowiedzialne, sprawiają swoim zachowaniem wrażenie, że nie poczuwają się do żadnej odpowiedzialności.

To zasługuje na jebanie, szydzenie i każde zachowanie dające nadzieję na otrzeźwienie. Bo rodzeństwu Błaszczykowskich chyba pomieszało się w głowach.
sądząc po tym co się wydarzyło w ostatnich miesiącach
możliwość twórczej i krytycznej analizy tego co się wydarzyło, oceniam u tych dwóch panów na równe 0

charakter + poczucie tego, że wie się lepiej zawsze i wszędzie nie wpływa korzystnie na trzeźwą ocenę rzeczywistości
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 18.05.2022, 13:08
gizmo napisał(a):Wyświetl post
Brzęczek nie jest takim złym trenerem
Przypomnij mi proszę jego najlepsze moment z CV? Mamy 5 miejsce z Płockiem coś jeszcze?
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.05.2022, 13:11
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
O wynoszeniu kasy w reklamówkach to nie wiem ile tu osób napisało, 1? 2? I raczej sądzę, że chodzi im o to, że tak jak był układ WSH, tak teraz mamy układ rodzinki, wydaje się że nietykalny, stąd to ironiczne gadanie czy już kasę w reklamówkach wynoszą - tak bym to interpretował.
Znaj proporcje.

Obecnie Wisłą nie rządzą przestępcy i analfabeci. I myślę, że dobrze jest nie tracić z oczu minionej (oby, oby!) patologii.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
gizmo
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 18.05.2022, 14:41
nero napisał(a):Wyświetl post
Przypomnij mi proszę jego najlepsze moment z CV? Mamy 5 miejsce z Płockiem coś jeszcze?
uzbierał wymaganą ilość punktów aby awansować na Mistrzostwa.

Ogólnie problemem, którym powinni się zająć są piłkarze nie trener.

Ten jak wiemy należy do ,,rodziny" więc zostanie na stanowisku.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 18.05.2022, 15:29
czaro napisał(a):Wyświetl post
Znaj proporcje.

Obecnie Wisłą nie rządzą przestępcy i analfabeci.
Rządzą analfabeci sportowi
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 18.05.2022, 15:34
Co znaczy jak wiemy...

Teraz jest moment na wymuszenie zmian. Bo jak nie to Wisła Kraków na lata przekształci się w plantacje bawełny rodu Błaszczykowskich.

A trzeba pamiętać że Kubuś na początku miał 33% udziału finansowego w ratowaniu Wisły, a teraz ma jeszcze mniej. Więc koniec z folwarkiem
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 18.05.2022, 15:58
gizmo napisał(a):Wyświetl post
uzbierał wymaganą ilość punktów aby awansować na Mistrzostwa.

Ogólnie problemem, którym powinni się zająć są piłkarze nie trener.

Ten jak wiemy należy do ,,rodziny" więc zostanie na stanowisku.
Pozostaje pytanie czy jak ta reprezentacja nie miałaby żadnego trenera to zebrałaby też taką ilość punktów czy nie? Bo jak zebrałaby to wuja średnio był potrzebny.

Nie wiem jak tego można nie widzieć, ale gość kompletnie się nie zna na robocie. Nie mam pojęcia jakim cudem ktokolwiek brał go pod uwagę, a jako trener w reprezentacji to już w ogóle szok.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 18.05.2022, 15:59
No właśnie Kuba to jedynie 1/3. Czy pozostali udziałowcy mają jaja i uderza w końcu ręką w stół?
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 18.05.2022, 16:08
Uważam, że problem cateringu w 1. lidze można rozwiązać na dwa sposoby:
1) binarny - ściągamy stoiska z watą cukrową i obwarzankami,
2) niebinarny - ustawiamy automaty z jedzeniem, które nie działają na gotówkę i kartę, ale aplikację przygotowaną przez Królewskiego.
Piwo każdy wnosi w plecaku pod warunkiem opłaty jednorazowej na rzecz klubu 20 zł.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 18.05.2022, 16:20
robert777 napisał(a):Wyświetl post
No właśnie Kuba to jedynie 1/3. Czy pozostali udziałowcy mają jaja i uderza w końcu ręką w stół?
To, że obaj nie podkulili ogonów i przeprosili, deklarując otwartość na zmiany można odczytywać optymistycznie. Pewnie stąd ten debilny baner. Kubuś liczy, że jego dupę osłonią mało przenikliwi "najzagorzalsi". Dla których główną przyczyną aktualnych problemów są wpisy Królewskiego na tt.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 18.05.2022, 16:46
nero napisał(a):Wyświetl post
Pozostaje pytanie czy jak ta reprezentacja nie miałaby żadnego trenera to zebrałaby też taką ilość punktów czy nie? Bo jak zebrałaby to wuja średnio był potrzebny.
Akurat osiągnięcia jego następcy, wielkiego przedstawiciela portugalskiej myśli trenerskiej, o którego zabijali się potentaci brazylijskiego futbolu, pokazują, że niekoniecznie jest tak, że tę reprezentację mogła prowadzić teściowa Smudy czy małpa losowo wciskająca guziki, bo jednak dało się z tym samym materiałem zawalić wyjście z grupy EURO bieda-meczem ze Słowacją czy rozstawienie w barażach eliminacji MŚ grając u siebie przeciwko rezerwom węgierskim.

Co by nie mówić o stylu, od którego krwawiły wtedy oczy i serce pękało, ostatecznie wszystkie wyniki wtedy się zgadzały - czyli w sumie dokładna odwrotność tego, co Brzęczek zaserwował akurat u nas.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.05.2022, 17:34
Komunikat grup kibicowskich Wisły:

Cytat:
To co się stało w niedzielę, odcisnęło piętno na nas wszystkich. Nie ma, że nic się nie stało, że tak łatwo zostanie wybaczone. Po bezgranicznym wsparciu cała wiślacka społeczność czuje się oszukana - przez tych, którzy snuli wielke dalekosiężne plany, a które nijak mają się do aktualnej rzeczywistości. Sportowo sięgnęliśmy dna i dlatego pewne sprawy muszą zostać wyjaśnione, a winni takiego stanu rzeczy ukarani. W sobotę, na mecz z Wartą Poznań przychodzimy na stadion ubrani na czarno. Do zobaczenia na Reymonta!
Odpowiedz cytując
ReMix
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 18.05.2022, 17:41
W jaki sposob ukarani?
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.05.2022, 17:45
Może na meczu z Wartą więcej się wyjaśni..
Odpowiedz cytując
ReMix
Senior Member

Stary 18.05.2022, 17:50
Oby.. I oby to nie ominelo odpowiednich osob..
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 18.05.2022, 18:06
Czyli złość skupi się na zagranicznych parodystach i Jarku. Układ rodzinny zostanie zaakceptowany na nowy sezon w pierwszej lidze.

Spojrzałem na tabelę drugiej ligi i niejaka Radunia Stężyca może awansować do pierwszej ligi.

Co to za klub? Trzeba zadać pytanie w stylu byłej legendy Wisły Patryka.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 18.05.2022 o godz. 18:11.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 18.05.2022, 19:29
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co ma na celu klepanie Kuby po plecach,powinieneś o to zapytać tych idiotów z transparentem bo tu na forum nie ma chyba ani jednej osoby która uważa że nic się nie stało.Ja takich osób tu nie widzę.Co więcej chyba wszyscy są zgodni kto jest za obecną sytuację odpowiedzialny.
Nikt też chyba nie uważa że Kubie nie można oficjalnie powiedzieć że zjebał,ba to nawet jest wskazane ale .......enie o chowaniu się w norze i wynoszeniu pieniędzy w reklamówkach to można sobie jednak darować bo właściwie zamyka to pole do dyskusji z zarządzającymi klubem.
Ja wierzę że w klubie zajdą poważne zmiany bo jeśli nie to wiadomo że skończy się to w kolejnymi historycznymi wynikami w negatywnym tego słowa znaczeniu
Z tymi pieniędzmi w reklamówkach, to jaka jest różnica między dosłownym wynoszeniem kasy w reklamówkach a paleniem jej w ognisku przez układ rodzinni kolesiowski. Inaczej wskaż różnice między wyniesieniem niewiele ponad 100k w reklamówce a przelaniem jej na konto tego parodysty co to licencje trenerską znalazł w „czipsach”
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 18.05.2022, 19:51
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Komunikat grup kibicowskich Wisły:
Dzieki Bogu ze "grupy kibicowskie" po latach sharksowania maja gowno do gadania i nikt wiecej sie na te gadki nie nabierze.

Moim zdaniem jakakolwiek narracja i sranie o ukaraniu jest tylko po to zeby rozbic jednosc trio - zycze powodzenia, drugim razem zawlaszczyc klub wam nie uda.

Tak jak pisalem wczesniej jasny plan na 1wsza lige, jak najszybciej, kazdy dzien zwloki to zly PR dla klubu.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
ReMix
Senior Member

Stary 18.05.2022, 19:55
Konsekwencje musza byc.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 18.05.2022, 20:05
Zarząd powinien się podać do dymisji, proste jak drut. Ktoś już o tym wcześniej pisał. Wtedy rada nadzorcza decyduje i sprawa jest czysta. To samo z Brzęczkiem.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
ReMix
Senior Member

Stary 18.05.2022, 20:07
Dokladnie.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 18.05.2022, 20:18
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Z tymi pieniędzmi w reklamówkach, to jaka jest różnica między dosłownym wynoszeniem kasy w reklamówkach a paleniem jej w ognisku przez układ rodzinni kolesiowski. Inaczej wskaż różnice między wyniesieniem niewiele ponad 100k w reklamówce a przelaniem jej na konto tego parodysty co to licencje trenerską znalazł w „czipsach”
Myślę, ze relatywizowanie przestępstw i gloryfikowanie gangsterów to droga donikąd.

Tak rozmawiając, albo uczestnicząc w jakichś awanturach pod stadionem, tylko dezawuujecie krytykę.

Pomiędzy uznaniem, że klub piłkarski z ponad stuletnią tradycją i istotną rolą w życiu lokalnej społeczności to nie prywatny folwark choćby i formalnych współwłaścicieli a pchaniem się chuliganów/bandytów do rządzenia klubem jest duża przestrzeń i gdzieś tam można się zmieścić i komentować, co się dzieje w Wiśle, dobrze jej życząc.

Nie mam wątpliwości, że stała się rzecz duża, której nie można przyjąć zwykłym "stało się" albo "ich sprawa". Wymaga działań na już, a w długim okresie przemyślenia tego, jak klub ma wyglądać, jeśli/skoro w obecnym rozdaniu ma być prowadzony.

Ale też nie łudzę się, że wiele się zmieni, bo trio jest jakie jest (ale lepsze to niż nic albo bandyci), stąd mój wisielczy humor.
Ostatnio edytowane przez czaro : 18.05.2022 o godz. 20:23.
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 18.05.2022, 20:32
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Dzieki Bogu ze "grupy kibicowskie" po latach sharksowania maja gowno do gadania i nikt wiecej sie na te gadki nie nabierze.

Moim zdaniem jakakolwiek narracja i sranie o ukaraniu jest tylko po to zeby rozbic jednosc trio - zycze powodzenia, drugim razem zawlaszczyc klub wam nie uda.

Tak jak pisalem wczesniej jasny plan na 1wsza lige, jak najszybciej, kazdy dzien zwloki to zly PR dla klubu.

No to się chyba ....a zdziwisz (nie raz)
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.05.2022, 20:38
Kuba był w SKWK?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów