|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ale się akcja nakrecila...
No jara mnie to jak małego dzieciaka... Nakrecac,nakrecac... ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
rzucenie racy na boisko za 500 (niechby nawet za 100)...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy to wazne ile? Pewnie tyle na ile go stac. Kazda zlotowka sie liczy
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może przejażdżka nowym Volvo z zawodnikiem Wisły za kierownicą? Np. z DG77
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Na razie nie mam pomysłu co zrobić z domeną, to ustawiłem przekierowanie na stronę akcji: http://r22.pl
Łatwiej zapamiętać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
ja zaproponowałem przebranie się za staszka smoka
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
prawda - SZACUN!
może kupił ktoś z byłych piłkarzy, który nie może zagrać oficjalnie w całym meczu ? Może ktoś kto niedawno się przeprowadzał ? ;-)ale w bonusie dodałbym spowiedź u Kapelana Wisły ;-)
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 11.09.2015 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Hej Wisełko Wisełko Wisełko ty najlepszych kibiców w Polsce masz!!!
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam hit! Bycie smokiem przez jedną połowę
![]() Albo wizyta piłkarza Wisły w Twoim domu.
Ostatnio edytowane przez emailowiec : 11.09.2015 o godz. 20:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
niesamowite! nie myślałem że aż tak dobrze to pójdzie! mam tylko nadzieję że w pewnym momencie to się nie zatrzyma! nakręcajcie znajomych. udostępniajcie na FB i TT, niech każdy o tym usłyszy. A te koszulki z Reymanem o dziwo bardzo fajne
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Fans4Clubs napisało na TT, że po przekroczeniu 138 tys. będziemy top3 w crowdfundingu w Polsce. Do Top1 musielibyśmy przebić ponad 600 tys.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tomasz Frankowski, Kamil Kosowski, Mirosław Szymkowiak i Maciej Stolarczyk. Jak myślicie, kto z ostatniego 15-lecia jeszcze? (bo wątpię, aby grali piłkarze sprzed ery Cupiała mający po 50 lat i więcej...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Sobolewski, Baszczynski, Zurawski, Kuzba, Cantoro, Marcelo, Kulawik, Moskal, Sarnat
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Angelo Hugues na bramce będzie czy nie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Propozycja nagrody - wspolne imprezowanie z druzyna w Cieniu
Edit; Ewentualnie wspolny wypad z Zurawskim do galerii na zakupy ![]() ![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ktoś planuje kupić kobicie torebkę ?
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Proponuję dodać jeszcze do listy
- spotkanie (5-10 minut) w 4 oczy oraz zdjęcie z Żurawskim (przed/po meczu - jak klub ustali). I analogicznie - spotkanie oraz zdjęcie z Szymkowiakiem - spotkanie oraz zdjęcie z Frankowskim - spotkanie oraz zdjęcie z Głowackim - spotkanie oraz zdjęcie z Kosowskim - spotkanie oraz zdjęcie z Moskalem - spotkanie oraz zdjęcie z Brożkiem - spotkanie oraz zdjęcie z Guerierem Cena 400-500 za spotkanie Oraz: - zakupy z Żurawskim - fryzura dla kobiety w salonie Szymkowiaka - siłowanie na rękę z Krzoską w przerwie meczu - udział jako piłkarz w treningu z piłkarzami pierwszej drużyny w bazie w Myślenicach (5-10 sztuk, 2000zł?, na treningu po 2 obce osoby maksymalnie jednego dnia) Dajcie więcej okolicznościowych koszulek z numerami 110 i 1906, czemu tylko po jednej było? Przejazd otwartym autobusem na Rynek podczas następnej fety mistrzowskiej - 5-10 tyś.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 11.09.2015 o godz. 22:18.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
|
1.Wizyta w spikerce i ogłoszenie:
"Witam Państwa po Lepszej Stronie Błoń!!" 2.Wyczytanie składów 3.Udział w konkursie historycznym o Wiśle (coś na wzór tego co się na sektorze F teraz chyba dzieje) 4.I dla mnie hit: rozpoczęcie a capella: Jak długo na Wawelu... 5.Nagroda przyszłościowa: Przejazd otwartym autobusem na Rynek podczas fety mistrzowskiej w maju 2016 razem z drużyną. ![]()
Ostatnio edytowane przez KotWButach : 11.09.2015 o godz. 21:53.
![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Proponuje sprzedaż miejsca reklamowego na koszulkach Drużyny Gwiazd bądź w pakiecie (jedna firma), bądź na każdą koszulkę z osobna (kilku reklamodawców).
![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Akurat na koszulki wrzuciłbym coś charytatywnego, to też promocja dla klubu i reklama jakichś szczytnych celów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bilety dla dzieciaków z domów dziecka są. Nie przesadzajmy.
My sami jesteśmy w potrzebie, tu chodzi o pomoc klubowi, nie czas na festyn z akcjami charytatywnymi. Przynajmniej nie teraz. Jak się podniesiemy z kolan to będziemy myśleć. Pomysł z firmami na koszulkach bardzo dobry, kilka tyś za jedną reklamę mogliby wyłożyć właściciele jakichś mniejszych przedsiębiorstw. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozdrowienie kogos bliskiego przez spikeraw czasie przerwy
Obejrzenie meczu ze skyboxa Udzial w treningu albo lepiej, spedzenie calego dnia z druzyna trening, odprawa, wspolny obiad itp ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
coni i reszta najpierw przeczytajcie jakie oferuje klub nagrody.. bo niektórzy piszą o pomysłach, które są od dawna realizowane. Połowa tych rzeczy już jest.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie. Myślmy nad nagrodami "na odległość". Większość z nagród i propozycji jest na tą chwilę skierowana do osób, które muszą brać udział w imprezie. Multum osób (wg jednego euroidioty 20 mln) mieszka poza granicami kraju i nie są w stanie lub nie mogą uczestniczyć w imprezie, a stać ich na wydatek rzędu kilku tysięcy złotych. Ponadto oferta dla fanów footballu na świecie musi zawierać tylko i wyłącznie takie nagrody. To, że to przetłumaczenie założeń akcji na angielski i rozesłanie za pomocą mediów społecznościowych po całym świecie może spowodować lawinowy napływ kasy wystarczy przykład Realu Oviedo.
![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez R33 : 11.09.2015 o godz. 23:26.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No no tez to mi sie podoba sa ludzie ktorych stac na takie rzeczy,fajno i w ten sposob spelniajac marzenie pomaga sie swojemu klubowi![]() akcja przekozak,az zaskoczony jestem ze ona tak szybko sie rozwwinela,ze kwota tak urosla super ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|