|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Na mnie Wisła zrobiła bardzo dobre wrażenie. Przede wszystkim do tego meczu raczej obśmiewałem "trenera" Moskala, tymczasem mam wrażenie, że Wisła nie wymiata w lidze dlatego, że ma słabych wykonawców, a nie dlatego, że nie ma trenera. Bardzo dobrze byliście poukładani. 77 najlepszy na boisku. Mogliście nawet wygrać. I wreszcie macie bramkarza poważnego.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
a jego galacticos potrafili zrobic akcje tylko ze spalonego.Swoja droga skandal z tymi spalonymi, dobrze ze nic z tego nie wpadlo ale jak mozna na taki mecz wystawiac takiego matola jak Stefanski. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Popovič to wszedł chyba z misją wytłumaczenia Guilherme kosami, że już nie pogra
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Moskal odkąd objął Wisłę nie zasłużył sobie na obśmiewanie. Odżył przy nim Guerrier..Sarki(choć wypadł z gry już w debiucie Kazia),Wisła gra ładną piłkę..i tylko przez głupotę/roztrzepanie kopaczy nie znalazła się w pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wlasnie ja tez tego nie kumam, szczegolnie, ze wzieli go definitywnie na 3 lata. Przydalby sie - bylby odciazeniem dla Brozka, a moze przy nim by sie rozwinal.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Oni dostali 3 razy w dupe z Lechem a Berg cały czas usilnie tłumaczy ze byli w tych spotkaniach lepsi. Maaskant podobnie odpływał czasem, ale chociaż lubił pojeździć na rowerze. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mecz mógł się skończyć różnie, remis nie krzywdzi żadnej ze stron. Natomiast gra wydaje się całkiem niezła, oby było tylko lepiej.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Fifa wprowadziła nowe zasady czy założenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Legia po raz kolejny skrzywdzona w meczu :((
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oj bebeto jeśli już jesteś tak szczegółowy to piłka musi być zagrana z pozycji stojącej więc nawet 1/h może byc a winna być powtórka. Niemniej jednak ja nie widziałem by piłka była w ruchu.
A Dolald oczywiście że się położył Po tym jak wykonał bezsprzecznie czysty wyskok do piłki, Warszawa niech wyostrzy wzrok i spojrzy jak ułożone ręce ma Donald (idalnie przy ciele, nie ma ani pchnięcia łokciem ani odbicia się ręką od pleców).Ciało Donalda chce dotknąć piłke nie Brozia, a to ze Broź stoi i myśli sobie o czymś to nie jest wina mudżina.Zupełnie inaczej niż Rzeżniczak który chowa ręce ale całym ciałem chce tę piłke zatrzymać...Więc tak oto Donald spadł na Brozia bo takie są prawa fizyki. Wyskoczył nad niego a nie obok niego wiec musiał spaść na niego a nie obok niego bo ciężko w locie jeszcze zmieniać kierunek upadku szczegolnie ze wazy się 70kg i leci z wysokości 1.5 metra ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Co Wy w ogóle rozkminiacie? Prawidłową bramkę dla Wisły? Szczekanie Legii bo sędzia tym razem nie pomógł a zawsze pomagał? Dajcie spokój...
Wisła mnie rozczarowała w tym sensie, że pomimo dobrej gry nie udało się wygrać, a w końcówce zostali zepchnięci do mocnej defensywy. Wtedy każdy z oglądających u nas mecz chciał dowiezienia remisu. Ta Wisła musi się jeszcze sporo nauczyć w grze pod presją przede wszystkim psychiczną. Nie przekonuje mnie Popović. Potrzebuje bardzo dużo czasu żeby wejść w mecz, dla mnie to piłkarz-mina. Nie wiadomo co mu odpier... i czy da super piłkę czy stratę. Boguś pomimo karnego uważam dobry mecz zagrał, Boban dał dwie piłki na konrtę, ale poza tym fajny mecz. Rysiu najlepszy, niepewny Bury, Uryga chociaż harował jak wół był słabszy od 19-letniego Makowskiego. Ja bym zaryzykował i zaczął kolejny mecz z Jankesem w ataku. Pomimo niezłych wyników na początku sezonu (ale w sumie trzy remisy, które punktowo niewiele dają) nie uważam, aby teraz było z górki bo przeciwnicy będa słabsi. Każdy mecz łącznie z Termaliką będzie ciężki, bo my nie mamy drużyny żeby dominować. W naszej lidze mamy głównie zespoły z piłkarzami silnymi, wybieganymi, grającymi siłowo. Piłkarsko mamy niezłą drużynę, ale trochę się pomieszało jeśli chodzi o potencjał sportowy. Popatrzcie jak gra Piast, Korona, Pogoń, Lechia ma lepszą kadrę, ale nie ma co na siłę analizować kto jest jaki na papierze. Trzeba do każdego meczu mieć pomysł jak ograć przeciwnika, a mam nadzieję, że nasi nie uwierzą, że są potężną Wisłą i nie trzeba spinać się na Lechię czy Piast. Niekomfortowe jest to, że trudno tak naprawdę spozycjonować Wisłę w tym sezonie na tle innych drużyn. O mecz z Legią na początku się bałem, a po meczu byłem lekko rozczarowany. Ważny jest początek sezonu i jeszcze kilka najbliższych spotkań, bo one zdefiniują o co będziemy się bić w tym sezonie. Trudno to będzie później odwrócić, więc punktujmy! ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
3 remisy nic nie dają? W 4 meczach zrobiliśmy 6 pkt. W tym 3 z MIESTRZEM POLSKI, 1 Z V-CE MISTRZEM i 1 na derbach w kauflandzie. To jest słaby wynik? Twoje 3 zdanie od końca mowi wszystko. Apetyt rośnie w iare jedzenia. Przed meczem 80% brała remis w ciemno. Był remis to źle bo można było wygrać. Pewnie gdyby wygrali 2-1 to też źle bo mogło być 3-1 itd. Mieliśmy najtrudniejszy początek sezonu, -1 pkt na starcie, a jestsmy w srodku tabeli. Formą Wiślacy przewyższali jak na razie przeciwników, nie licząc kiczowatego meczu z górnikiem. Ja jestem zadowolony. Utrzymując tą forme nie będzie łatwiej. Będzie duzoo łatwiej. Jak dla mnie legia, lech, cracovia(szał, szok, niedowierzanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Te pułapki ofsajdowe wczoraj to było mistrzostwo świata, do tego trzeba doliczyć 3 nieodgwizdanie to nam daje w sumie 9 razy. Przypomniał mi się mecz z Schalke, tam chyba 12 razy chłopaki lapali szkopów. Można powiedzieć, że gdyby nie te 3 błędy sędziego to Legia nie istniałaby jeśli chodzi o sytuacje.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
W tym meczu znowu próbowano nas przekręcić, co można już uznać za normę. Na nasze szczęście tym razem tych prezentów nie wykorzystali.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Stępiński ma zostać - źle Stępiński odchodzi - źle Chłopaczek pokazał się u nas dobrze w może 3 meczach (tyle zapamiętałem, a widziałem wszystkie). W większości wyglądał bardzo, bardzo blado. Weryfikacja jakim jest kozakiem przyjdzie zresztą już w czwartek w starciu z nami. |
|
|
|
Guest
|
|
|
No coż - pewnie my mieliśmy do wydania równe zero, a Norymberga była zdeterminowana żeby definitywnie zamknąć projekt pt Stępiński więc oferta ogrywania słabo wg nich rokującego grajka za oszczędzenie kawałka pensji nie była dla nich interesująca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No Bergo to wyrasta mi na bajkopisarza cos jak Liczka albo Engel
![]() Wszytskich wini dookola ,a powien spojrzec na siebie Fajnie ze pokazlaismy wczoraj kawalek dobrej piłki,momentami te klepy byly zajebiste ![]() No i fajnie ze z Donalda tai troche dziki ogier,rywal ni h*uja nie wie co on na tym boisku zrobi,i to jest jego najmocniejsza bron.A gosc wczoraj najlepszy na boisku z wszytskich pilkarzy . ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy było wiec wklejam, SE:
http://sport.se.pl/pilka-nozna/ekstr...sy_659487.html Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Bo to już jest tak nachalne że nawet warszawscy dziennikarze są zniesmaczeni.
Nieważne czy klub w tym pomaga czy sędziowie sami od siebie dodają co nieco bo sami są ze stolicy ale mnie to gówno obchodzi. Powinna być zdecydowana reakcja wydziału sędziowskiego pzpn ale przecież Boniek - Wawa - ... co ja piszę ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ufam w bezstronność sędziów i wierzę, że to po prostu pech, ale rzeczywiście, trochę tego za dużo...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Faktycznie Mila i Makuszewski to gorna polka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Dlatego nie rozumiem braku reakcji klubu na zawodzenie Berga, wystarczy wspomnieć o spalonych... Bo nas kręcą, a propaganda niesie, że nam pomagają.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Berg znalazł się w specyficznym miejscu swojej pracy z Legią, po pierwszych 10 miesiącach w stolicy wydawało się, że powstała drużyna na miarę LM. I pewnie, by tak było gdyby blondi nie pomyliła grajków w protokole. Teraz powoli wydawało się, że drużyna łapie polot, po upokorzeniu od Lecha (drugie w superpucharze). Przyjeżdża Wisłą, na której media w sumie ciągle stawiają krzyżyk i pokazuje, że bliżej im do Krakowa niż do piłkarskiego raju
Coś musiał powiedzieć Na ręce patrzą mu bardziej, niż na początku pracy.![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Przydałby się temat meczowy na Lechię
![]() Pasowałoby zacząć coś więcej wygrywać, bo remisując większość meczy, nawet przy fajnej grze to my w tej lidze nie nawojujemy. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dziś PP jutro na pewno będzie
![]()
|
|