|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Potwierdzam. Moskal nowym trenerem. To już pewne.
![]()
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeśli tak to ja jestem usatysfakcjonowany. Niestety czasu na spokojne przygotowanie drużyny nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Moskal potrzebuje czasu, którego mu teraz nikt niestety nie da. Wg mnie jest to trener, który poradziłby sobie z Wisłą, ale dopiero po otrzymaniu możliwości dłuższej pracy z zespołem. Jednak, jeżeli mają wybierać pomiędzy Zielińskim, Wdowczykiem, Michniewiczem i innymi tego typu wynalazkami, to nie widzę przeszkód, żeby tę szansę mu teraz dać (co najmniej przez rok). Szkoda Skorży, że nie udało się go przechwycić, kiedy był wolny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kazik dziś podobno zaprzeczał, jakby miał być "strażakiem"
Także całkiem możliwe,że dostał dłuższy kontrakt- jeżeli tak faktycznie jest to mu gratuluję.Co do jego wasztatu to co osoba to opinia. Ja osobiście pamiętam,że graliśmy za jego kadencji szybko po ziemi,sporo klepy i naprawdę dobrze to wyglądało - tylko byliśmy wtedy s....ysyńsko nieskuteczni. Jeżeli chodzi o wypowiedzi na temat zjebania awansu Termalice - to juz pozostawie bez komentarza bo chyba każdy,kto ma jakiekolwiek pojęcia o piłce to wie o co chodzi w Niecieczy.... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niestety, zgadzam się z Tobą. Jest to najlepszy polski trener, który taktycznie jest lata świetlne przed innymi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Może nie lata świetlne, ale jest to zdecydowanie postać numer jeden młodego pokolenia polskich trenerów.
Może kiedyś tu jeszcze zawita, bo pomimo iż prowadził Legię i obecnie trenuje Lecha, wszyscy go chyba tutaj szanują darzą sporą sympatią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
JESLI RZECZYWISCIE Kazek Moskal zostanie trenerem , to mysle ze tylko tymczasowym , mozliwe ze po prostu przez grzecznosc i przywiazanie do barw nie zostawi klubu na lodize, mysle ze to bedzie jego szansa, jesli mu sie uda to przedluza kontrakt - jesli nie - to w czerwcu pozegnaja sie bez zbednych szopek ....oczywiscie to wszystko gdybanie- ale tak na prosty rozum mi sie wydaje , co do warsztatu Kazia czy Tomka mam mieszane uczucia, ale chwlala za to ze sa ludzie kochajacy klub i probuja go ratowac (strazacy) ...a jesli chodzi o ta Termalice to dajcie spokoj- ten klub nigdy nie chcial wejsc do extraklasy , 1 liga dla tej wsi-miasteczka to i tak za wysokie progi , ze o licencji , stadionie , kibicach i zawodnikach nie wspomne ....mysle ze zmiana Smudy musiala nastapic, skoro nie widac zadnej poprawy w grze , leja nas najslabsze druzyny ligi , skoro jest totalna kompromitacja ...moze efekt nowej miotly da jakis impuls ...jesli nie- to czeka nas walka o utrzymanie w tym sezonie ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Na pół roku trener alternatywny (Urban, lub Moskal). Kontrakt na pół roku z opcją przedłużenia (lub 1,5 z klauzulą top8) . Jeżeli nie będzie rewelacyjnych wyników, w czerwcu zostanie przełożona umowa Tarasiewiczowi.
Ostatnio edytowane przez InQ : 10.03.2015 o godz. 00:51.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Zwolennicy Kazimierza Moskala się ucieszą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=5aAgUWw55MM
https://www.youtube.com/watch?v=pwcUwbwml00 Ciesze sie jak cholera. Bedzie dobrze ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Najważniejsze by nowy trener nie zniszczył młodych piłkarzy w Wiśle i w końcu w nich ktoś uwierzył i dał im szanse...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
i liczymy na efekt nowej miotły w dwóch pierwszych meczach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziwne, że podają przed oficjalną prezentacją...http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/
|
|
|
|
Guest
|
|
|
[QUOTE=InQ;1393445]Na pół roku trener alternatywny (Urban, lub Moskal). Kontrakt na pół roku z opcją przedłużenia (lub 1,5 z klauzulą top8) . Jeżeli nie będzie rewelacyjnych wyników, w czerwcu zostanie przełożona umowa Tarasiewiczowi.[/QUOTE]
Co ten Tarasiewicz osiągnął jako trener żeby go tu ściągać Trzymam kciuki za Kazia! Termalika straciła wtedy awans w ten sposób, że gola który odebrał im pewny awans strzelił im w doliczonym czasie znany nam Wróbel, a potem wtopili ostatni mecz wyjazdowy z jakimś średniakiem. Czy niechęć do awansu zostałaby pokazana w taki sposób, że tracą bramkę, wygraną i awans w 93minucie?
Ostatnio edytowane przez arti : 10.03.2015 o godz. 19:37.
|
|
|