|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() kolorowi, pokojowo nastawieni. ciekawe tez ze jakos do mediow nie przebija sie informacja ze sposrod 150 zatrzymanych setka to Niemcy. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Człowieku, założyłbym taką maskę : http://www.partybox.pl/prod_7852_kly_wampira.html To byś pomyślał , że jestem wampirem? Wyjdę na miasto z miotłą , to pomyślisz , że to baba jaga? ![]() Nie chce mi się przez jakiegoś mało bystrego kibica, robić screenów i wklejać na forum, więc sobie przeglądnij filmik jeszcze z 3-5 razy. Zwróć uwagę na ubranie tych przebierańców , na batony itp. Później poszukaj informacji jak łatwo takie odblaskowe koszulki zdobyć, oraz czy antifa przeprowadzała w przeszłości takie akcji. Skojarz fakty, myślenie nie boli. |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Nie no proszę Cię, nie ośmieszaj kibiców Wisły takimi tekstami. Pomijając nawet bzdurę jaką napisałeś, i fakt, że rzucanie kamieniami do pedałów i policji jest faktycznie "znakomitym" pomysłem na ta Twoja "walkę o niepodległość" Dobrze, że nie grozi nam żadna wojna o niepodległość, bo z takimi "żołnierzami" jak Ty to jedynie na armię pedałów można by iść. Ja wiem, że TVN mózgi wypiera wielu osobom, ale pytanie co wyprało mózg Tobie....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Szkoda że się filmik urywa bo by było widać czy kolesiowi kajdanki zakładają. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||| ty czytasz to co piszesz Prosze cie nie osmieszaj sie bo aż mi wstyd cie zacytowac, lepiej usuń ten komentarz ![]()
Ostatnio edytowane przez Błaszczu_WIŚLAK : 11.11.2011 o godz. 21:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Sie nie przejmujcie tak niemcami... przyjechali do nas bo u siebie sobie rady z turasami nie dają
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
To przyjechali tacy niemcy , którzy się cieszą że mają turasów w swoim kraju ...
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
Dla mnie nazywanie tego "walką o niepodległość' jest obrazą dla tych, którzy o nią naprawdę walczyli. I tyle w temacie.Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Adam.M79 : 11.11.2011 o godz. 21:57.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Widzieliście wśród pedałów Żakowskiego i Najsztuba w różowej chustce na głowie związanej pod brodą ?
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wisły około 80 osób. Pod żródelkiem jakies 30+50 Lechia (większość naszych w białych kominiarkach). Wchuj ekip z całej Polski. Dziwne uczucie iść wśród Lecha, Cracovii, Arki, Legii itd ...
Na marszu widoczne ekipy (Odra Opole, Łks, Radomiak Radom, Bałtyk Gdynia, Jagiellonia, Hutnik Kraków, Lech Poznań, Cracovia, Arka i wiele innych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czy trafiono jakiś pedałow/lewaków itp. ścierwo ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lewacy z lotu ptaka:
http://www.youtube.com/watch?v=Q9gfV...layer_embedded a wśród nich: http://i.imgur.com/RTfUz.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Oczywiście to było lewactwo poprzebierane za tajniaków, aczkolwiek w pewnym momencie ciężko było już odróżnić kto jest to. Operacyjnych dzisiaj było w liczbie kilkuset sztuk co najmniej, w tym w tłumie MN.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Muszę też sprostować co pisałem odnośnie tych "przebierańców" faktycznie 1q2 miał racje, to byli funkcjonariusze, choć zupełnie na nich nie wyglądali: http://wyborcza.pl/duzy_kadr/56,9790...mania,,20.html Nie doceniłem ich. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Żartujesz? Łysy, wielokrotnie podzielałem Twoje zdanie, ale w tych autach byli LUDZIE!
Ostatnio edytowane przez Cichy : 12.11.2011 o godz. 08:36.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Komentarze pod zdj mnie przerażają. ![]() Cytat:
WISŁA! |
|||
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
napisze w waszym stylu, przesmiewczo, robiac z kogos glupka, nie majac zupenie racji:
nieee to antifa, nie tajniacy, nie wiesz jak bylo w grecji, to sie nie odzywaaj albo poczytaj )))))))))))))a tak na marginesie - przeciez antify nie ma - czytalem to tu setki razy - wiec pomyslcie nastepnym razem zanim kolejną głupotę palniecie i jeden za drugim będzie ją powtarzał, wyszukując argumentow - a raczej opowiesci dziwnych tresci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wiem, czy już było. Reprezentacja Niemiec - http://www.youtube.com/watch?v=l-PeRCrIuWM
![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Trafiono. W drugą stronę też się trochę działo, nie wiem na ile to prawda ale pod pomnikiem Dmowskiego pojawiła się informacja, że antifa obiła Bałtyk.
Ostatnio edytowane przez hunter : 12.11.2011 o godz. 00:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Edit:
Usunąłem treść posta, ponieważ ktoś już przytoczył wcześniej te same linki.
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 00:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Sam marsz organizacyjnie to porażka. Chaos brak nagłośnienia, okrzyków, śpiewów... przerosło to organizatorów.
"Brawo" dla niemców z antify, którzy obili Bogu ducha winnych ludzi z grupy rekonstrukcji historycznej w mundurach powstańców warszawskich... Wasi dziadkowie już raz tak zrobili 67 lat temu... Wisły dużo oczywiście jak zwykle podzielonej na różne ekipy. Jednak wszyscy spotkaliśmy się na miejscu zbiórki... ![]() In plus multum różnych ekip w czapkach/szalach/koszulkach chodzących spokojnie między sobą. Wielkie wzruszenie to mnóstwo kombatantów intonujących przyśpiewki... naprawdę kto był i widział coś pięknęgo i napędzającego do dalszego działania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Gdyby doszło do bezpośredniego starcia to skład taki jaki był z całej Polski na tym marszu by pozabijał tą Antifę. lewak, antifowiec i z Lublina. I my wciąż jesteśmy na forum kibiców Wisły Kraków. Zabawne. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Abstrahując od wczorajszych zajść i od tego, że przeszedłem "za komuny" czynnie przez wszelkie (przynajmniej od połowy lat 80 - tych do początku 90 - tych) manifestacje, wiece a więc i w końcu "zadymy", jak na zwykłego ówczesnego Polaka przystało
, mam jakiś swój odpowiedni stosunek do GW czy innego TVN, i że posiadam pewnie prawicowe poglądy a podejrzewam się nawet o konserwatywno liberalne to zapytam: czy Ty naprawdę uważasz, że bycie kibicem piłkarskim oznacza "klona" o ustalonych z góry poglądach i działaniach takich jakie mają inne potencjalne "klony"? ![]()
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 00:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W glowie sie nie miesci, ze w Polsce niby wolnej, niepodleglej przyjezdzaja jakies pie.rdolone szwaby walczyc z patriotami, ze w ogole ktos ma czelnosc wypowiedziec zdanie, ze blokuje Marsz Niepodleglosci, ze telewizja zrobila ludziom wode z mozgu i dla ludzi to jest normalne, ze Niemcy sobie przyjechali blokowac razem z pedalami nasz Marsz. Czemu pedaly nie zrobili swojej manifestacji, gdzies indziej, aby czcic ten dzien?
Szkoda, ze tak mało osob zwraca na te problemy uwage. Gdyby nie te cwele to do niczego by nie doszlo, bo zwyczajnie nie mianoby kogo atakowac. A tak to tamci sprowokowali poszlo. Koncowka pochodu wdala sie w jakies zamieszki. Kto byl od tej koncowki pochodu (a raczej postoju bo zaczelo sie dziac jeszcze przed rozpoczeciem marszu) to nawet nie mial pojecia co sie dzieje, bo zwyczajnie nic nie bylo w tym tlumie glow widac. Mysle ze dla 99% uczestnikow Marszu przebiegl on bez zadnych zaklocen, zadym i udzialow w zadymach. Po prostu przeszlismy, zrobilismy swoje i oddalismy honor Bohaterom. Oczywiscie w tv juz zdjecia jakby wojna byla, a wszystko oczywiscie na podstawie 10 fragmentow z zadymkami puszczanymi na okraglo i gesto komentowanymi. milicja jak zawsze, zero szacunku dla Polakow, ciagle tylko szukanie pretekstu do konfrontacji. Co ciekawe pod pomnikiem Dmowskiego milicja zarzadzila, ze Marsz dobiegl konca i wszyscy maja sie rozejsc bo od tej chwili jest to marsz nielegalny. Wstyd za taka Polske rzadzona przez pedalow, cioty ze swiata mediow, polityki czy kinematografii. .... im wszystkim w dupe, mam nadzieje, ze dorzyje czasow kiedy Polska bedzie Polska a nie zlepkiem po.......encow, ktorzy sobie robia z naszego kraju swoja ferajne. WIELKA POLSKA! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie mam też żadnych problemów z określeniem własnej tożsamości lub głosowaniem na konkretną partię polityczną podczas Wyborów. Natomiast, być może nie zrozumiałeś o co mi chodzi? Mówię o tym, że niezależnie od poglądów jakie posiada kibic danego klubu, nadal jest kibicem. Tego, czy chcesz czy nie chcesz nie odbierzesz mu. Kibice posiadają poglądy różne ponieważ maja do tego zwyczajnie prawo. Czy tego chcesz czy nie chcesz to lewak kibicujący Wiśle podczas meczu z Fulham tak samo jej kibicował jak jego polityczny "przeciwnik" - kibic Wisły o poglądach prawicowych. On może być dla Ciebie ku ... wą ale miłości do klubu mu nie jesteś w stanie odebrać.
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 01:16.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|