The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
alberto
Senior Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2011, 20:22
http://www.malopolskatv.pl/limanowa-odlicza-do-wisly/ - limanowa żyje meczem z nami
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.10.2011, 21:42
szybkie dwie bramki dołożyć trzecią i wracamy ze zwycięstwem.Cienki rywal i tyle,nie przesadzajmy bo nie jestesmy jakimiś lamusami zza płotu i zadna limanowia nas nie zatrzyma!
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.10.2011, 05:14
Tak się zastanawiam, czemu Maaskant nie wziął Genkova, po czym on ma odpocząć ?
Żeby ta pewność siebie nie zemściła się na Maaskancie. Jol zostawił już czołowych zawodników i dostał po dupie.
Odpowiedz cytując
jacek67
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.10.2011, 06:32
skeba napisał(a):Wyświetl post
Tak się zastanawiam, czemu Maaskant nie wziął Genkova, po czym on ma odpocząć ?
Żeby ta pewność siebie nie zemściła się na Maaskancie. Jol zostawił już czołowych zawodników i dostał po dupie.
Umiesz czytac ?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ry_na_tydzien/
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 26.10.2011, 06:59
qwertyu napisał(a):Wyświetl post
Taki rywal jak Wisla to piekne uwienczenie tej drogi. Sam mecz z Wisla zwlaszcza na naszym dziurawym stadionie to dla naszej malej "dziury" ogromne wyroznienie. Pamietajcie tez ze z nielicznymi wyjatkami Limanowa Wisla stoi wiec jedziecie na mecz na ktorym bedziecie witani i szanowani jak Bracia.
Prawda

Zdjęcie zrobione w miejscowości Krosna, przystanek pod lipą przy skręcie na Żmiącą, między Laskową a Ujanowicami, powiat limanowski :

Odpowiedz cytując
Krakus!
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 26.10.2011, 09:03
No to ruszamy do Limanowej. Hołota zza płota ! )
WISŁA AZORY !
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.10.2011, 09:07
Informacja ze strony Stowarzyszenia:

Cytat:
Ktoś w Limanowej i okolicach bardzo obawia się przyjazdu kogoś na jutrzejszy mecz PP z Wisłą Kraków.

Kibicom Wisły nie dane będzie udać się na mecz w Limanowej, gdyż nie wyraziły na to zgody wiadome służby. Jeszcze kilka tygodni temu spora grupa Wiślaków zawitała na mecz Limanovia - Lechia , było bardzo spokojnie...

Teraz zapewne nie będzie działo się NIC ale w Limanowej ktoś czegoś się obawia.

Limanowa. Środowy mecz Pucharu Polski Limanovii z Wisłą Kraków będzie zabezpieczało łącznie ponad 200 funkcjonariuszy.

- Do Limanowej przyjedzie zawodowa kompania oddziału prewencji z Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie (55 osób), a także IX kompania Nieetatowych Oddziałów Prewencji (70 osób). W Nowym Sączu będzie w gotowości kompania Komendy Miejskiej Policji w Nowym Sączu - mówi Stanisław Piegza, rzecznik KPP w Limanowej.

Oprócz tego w tym dniu 30 funkcjonariusz Komendy Powiatowej Policji w Limanowej będzie na posterunkach blokadowych przy wjazdach do miasta, a także na terenie samego miasta.

Trasa przejazdu z Krakowa do Limanowej będzie monitorowana przez policjantów KP Mszana Dolna, KP Tymbark, a także strażników miejskich i gminnych.

Do Limanowej przyjedzie także "tajfun", czyli miotacz wody KWP z Krakowa.

Policja informuje, iż ulica Józefa Marka od ZUS do ulicy Andrusikiewicza będzie zamknięta od około godziny 12. do 16.
Skomentowałem już pod artykułem, ale zapytam tutaj - jak się czujecie, jako obywatele wolnego kraju, którym zabrania się jeździć po drogach? Paranoja już nie dotyczy nie wpuszczania na stadion (co jest powiedzmy jakoś tam zrozumiałe, bo to organizator decyduje, czy kogoś wpuszcza, czy nie), ale już Wam, jako kibicom, odmawia się prawa poruszania się po ulicach/ drogach! Bo jesteście za Wisłą i z Krakowa!
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 26.10.2011, 13:40
Rozmowa w szatni przed dzisiejszym meczem:

Maskaant: "Słuchaj Dudu, powiemy wszystkim, że nie grasz, ale musisz sie przebrać za Lameya i wyjść!"
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 26.10.2011, 13:51
Czy mi się wydaje, czy ten Waksmundzki jest poza zasięgiem naszych obrońców? Przed chwilą nie dość, że utrzymał piłkę mimo asysty dwóch piłkarzy Wisły, to celnie podał (co na przykład od dawna nie udało się Kirmowi).

Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.10.2011, 13:57
haha masakra, na piechote do Krakowa!!!
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.10.2011, 13:57
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Czy mi się wydaje, czy ten Waksmundzki jest poza zasięgiem naszych obrońców? Przed chwilą nie dość, że utrzymał piłkę mimo asysty dwóch piłkarzy Wisły, to celnie podał (co na przykład od dawna nie udało się Kirmowi).
Waksmundzki 3 lata był w Wiśle http://www.90minut.pl/kariera.php?id=5952
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.10.2011, 13:58
Dla Kirma III liga polska to zbyt wysoki poziom, tragedia. Ten facet mimo, iż jest piłkarzem Wisły to w żadnym razie nie zasługuje na pobyt tutaj. Niech go od razu zostawią.
Swoją drogą wszyscy chcieli zobaczyć zmienników...TRAGEDIA! To nie wina trenera, że nie potrafią trafić w sytuacjach 200%.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 26.10.2011, 13:59
To co pokazuje Wisła w tym meczu to jest wstyd na całą Polskę. To co zrobili Jirsak i Boguski to jest szok, ja rozumiem, każdemu się zdarza nie strzelić 200% sytuacji, ale bez przesady już. Powiem szczerze, że Limanovia gra dziś ładniejszy mecz niż Mistrz Polski!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.10.2011, 14:03
zaraz popłaczą się tam ci komentatorzy...

No i co z tego, że prowadzą grę? Wisła prowadzi, i to Wisła miała kolejne sytuacje do strzelenia kolejnych bramek...
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 26.10.2011, 14:05
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Rozmowa w szatni przed dzisiejszym meczem:

Maskaant: "Słuchaj Dudu, powiemy wszystkim, że nie grasz, ale musisz sie przebrać za Lameya i wyjść!"
No i dwie bramki Lamey'a... przyglądam się, przyglądam i to jednak Michael Lamey a nie Dudu Biton .
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.10.2011, 14:05
Dziwisz im się? Nie dostrzegam w ich wypowiedziach zawiści, czy chęci deprecjonowania Wisły. Prędzej powiedziałbym, że wykazują zmartwienie faktem, że Wisła gra, jak gra, są życzliwi i mówią szczerze.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 26.10.2011, 14:12
a_r_e_n_a napisał(a):Wyświetl post
Dziwisz im się? Nie dostrzegam w ich wypowiedziach zawiści, czy chęci deprecjonowania Wisły. Prędzej powiedziałbym, że wykazują zmartwienie faktem, że Wisła gra, jak gra, są życzliwi i mówią szczerze.
Dokładnie. Komentowanie jest ok. Dziwić się, że goście czują sympatię do klubu i piłkarzy z niższej ligi, którzy prowadzą wyrównany mecz z Mistrzem Polski? Tamci grają z sercem i nawet im to wychodzi. Poza tym, sami podkreślają, że tu nawet nie o sympatię chodzi, a o zmartwienie postawą Wisły.

Oglądałem wczoraj Polonię Bytom - kuchenki i mimo, że wynik był wyrównany, to nawet przez chwilę nikt nie miał wątpliwości, kto jest lepszy. Tutaj, drużyna Mistrza Polski, którego piłkarze zarabiają fortuny (oprócz młodych) prowadzi wyrównany, ....a, bój z drużyną Limanovii. Wstyd.

Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.10.2011, 14:15
Wyrównany? Po pierwsze- rezerwami Mistrza Polski. Po 2- czy umknęła mi jakaś akcja 100% Limanovii w 2 połowie (pierwszej nie oceniam, bo nie widziałem)
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 26.10.2011, 14:24
Awans awansem, ale występ naszych kopaczy poniżej wszelkiej krytyki.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 26.10.2011, 14:25
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
Wyrównany? Po pierwsze- rezerwami Mistrza Polski. Po 2- czy umknęła mi jakaś akcja 100% Limanovii w 2 połowie (pierwszej nie oceniam, bo nie widziałem)
Jak nie oglądałeś, to na jakiej podstawie podważasz moje słowa? chcesz rozmawiać o meczu, którego połowy nie widziałeś?

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.10.2011, 14:26
"Robert Maaskant usłyszy kilka cierpkich słów za ten mecz".
Kolejny przeciwko Maaskantowi?
Cel osiągnięty, nie histeryzujcie. Kilka stuprocentowych sytuacji zmarnowanych.
W sumie to zawodnik który dostaje dziś swoją szanse, marnuje takie okazje i cały mecz gra przeciętnie. Chyba może się już pakować Jirsak z Boguskim.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.10.2011, 14:27
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
a Wisla stworzyla jakies setki z gry ? mowie o rozegranej akcji, a nie o bledzie po bledzie rywala

to byl mecz mistrza Polski ? bo wygladalo jakby obie druzyny graly w III lidze

no zeby grac takie kalectwo to naprawde potrzeba nam fachowca z Holandii i zagranicznych gwiazdeczek
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 26.10.2011 o godz. 14:36.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
jacula
Member

Od: 08.2010

Stary 26.10.2011, 14:29
to raczej ostatnia ich wygrana ? w następnej rundzie polegną aMaskant nic nie robi z ich grą z meczu na mecz grają gorzej..
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 26.10.2011, 14:30
Diaz jest wolniejszy niż 3 ligowi pól amatorzy zwolnieni z pracy specialnie na ten mecz
Kirm nie umie ograć tych pól amatorów nie mówiąc już o celnym podaniu.
Daniel Brud jest słabym piłkarzem, wierzyłem w tego chłopaka, ale po obejrzeniu tego miernego meczu w wykonaniu całej Wisły i zwróceniu uwagi na niego wydaje mi się, że to nie przypadek że on ma 23 lata i się nie przebił do 1 składu i się nigdy nie przebije bo jest słaby, natomiast dalej wierzę w Czekaja
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 26.10.2011, 14:31
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
a Wisla stworzyla jakies setki z gry ? mowie o rozegranej akcji, a nie o bledzie po bledzie rywala
Post miesiaca jak dla mnie
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 26.10.2011, 14:34
Wierzyłem w Lameya wiedziałem,że jeszcze będziemy mieć pocieche z tego zawodnika
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.10.2011, 14:34
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem wczoraj Polonię Bytom - kuchenki i mimo, że wynik był wyrównany, to nawet przez chwilę nikt nie miał wątpliwości, kto jest lepszy. Tutaj, drużyna Mistrza Polski, którego piłkarze zarabiają fortuny (oprócz młodych) prowadzi wyrównany, ....a, bój z drużyną Limanovii. Wstyd.
http://ekstraklasa.net/limanovia-lim...aedde757010000

oglądając ten mecz też nawet przez chwile nie miałem wątpliwości kto jest lepszy
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.10.2011, 14:35
Najlepszy to byl tekst bogusia w przerwie,że "piłka otarła mi sie o czoło i nie trafiłem "
Mecz żenada a Lamey mial dzis chyba dzien konia
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.10.2011, 14:36
dla takiej Limanovii takie spotkanie to mecz życia
dla Wisły to spotkanie które chcą odbębnić i nie połapać kontuzji.

widzicie ile niespodzianek w PP, to oczywiscie efekt tego ze druzyny z II czy III liga sa lepsze niż te z ekstraklasy co nie?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.10.2011, 14:36
Pamiętam pewien komentarz z dosyć znanego filmu "funny little man", wypowiedziany przez faceta wielkiego jak szafa.

Takim właśnie komentarzem najchętniej bym określił większą część osób, które wypowiadają się w tym temacie. Wisła wygrywa ostatnio wszystko, w ten czy inny sposób i w PP też nie zawiedli, chociaż mieli ten mecz pewnie głęboko w poważaniu. To nie Barcelona, nie będzie grała pięknej piłki, mają być skuteczni, i są.

Koniec tematu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów