|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
http://www.malopolskatv.pl/limanowa-odlicza-do-wisly/ - limanowa żyje meczem z nami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
szybkie dwie bramki dołożyć trzecią i wracamy ze zwycięstwem.Cienki rywal i tyle,nie przesadzajmy bo nie jestesmy jakimiś lamusami zza płotu i zadna limanowia nas nie zatrzyma!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam, czemu Maaskant nie wziął Genkova, po czym on ma odpocząć ?
Żeby ta pewność siebie nie zemściła się na Maaskancie. Jol zostawił już czołowych zawodników i dostał po dupie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ry_na_tydzien/ |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() Zdjęcie zrobione w miejscowości Krosna, przystanek pod lipą przy skręcie na Żmiącą, między Laskową a Ujanowicami, powiat limanowski : ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No to ruszamy do Limanowej. Hołota zza płota !
)![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Informacja ze strony Stowarzyszenia:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Rozmowa w szatni przed dzisiejszym meczem:
Maskaant: "Słuchaj Dudu, powiemy wszystkim, że nie grasz, ale musisz sie przebrać za Lameya i wyjść!" ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy mi się wydaje, czy ten Waksmundzki jest poza zasięgiem naszych obrońców? Przed chwilą nie dość, że utrzymał piłkę mimo asysty dwóch piłkarzy Wisły, to celnie podał (co na przykład od dawna nie udało się Kirmowi).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dla Kirma III liga polska to zbyt wysoki poziom, tragedia. Ten facet mimo, iż jest piłkarzem Wisły to w żadnym razie nie zasługuje na pobyt tutaj. Niech go od razu zostawią.
Swoją drogą wszyscy chcieli zobaczyć zmienników...TRAGEDIA! To nie wina trenera, że nie potrafią trafić w sytuacjach 200%. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To co pokazuje Wisła w tym meczu to jest wstyd na całą Polskę. To co zrobili Jirsak i Boguski to jest szok, ja rozumiem, każdemu się zdarza nie strzelić 200% sytuacji, ale bez przesady już. Powiem szczerze, że Limanovia gra dziś ładniejszy mecz niż Mistrz Polski!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
zaraz popłaczą się tam ci komentatorzy...
No i co z tego, że prowadzą grę? Wisła prowadzi, i to Wisła miała kolejne sytuacje do strzelenia kolejnych bramek... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dziwisz im się? Nie dostrzegam w ich wypowiedziach zawiści, czy chęci deprecjonowania Wisły. Prędzej powiedziałbym, że wykazują zmartwienie faktem, że Wisła gra, jak gra, są życzliwi i mówią szczerze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oglądałem wczoraj Polonię Bytom - kuchenki i mimo, że wynik był wyrównany, to nawet przez chwilę nikt nie miał wątpliwości, kto jest lepszy. Tutaj, drużyna Mistrza Polski, którego piłkarze zarabiają fortuny (oprócz młodych) prowadzi wyrównany, ....a, bój z drużyną Limanovii. Wstyd. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wyrównany? Po pierwsze- rezerwami Mistrza Polski. Po 2- czy umknęła mi jakaś akcja 100% Limanovii w 2 połowie (pierwszej nie oceniam, bo nie widziałem)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Awans awansem, ale występ naszych kopaczy poniżej wszelkiej krytyki.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie oglądałeś, to na jakiej podstawie podważasz moje słowa? chcesz rozmawiać o meczu, którego połowy nie widziałeś?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
"Robert Maaskant usłyszy kilka cierpkich słów za ten mecz".
Kolejny przeciwko Maaskantowi? Cel osiągnięty, nie histeryzujcie. Kilka stuprocentowych sytuacji zmarnowanych. W sumie to zawodnik który dostaje dziś swoją szanse, marnuje takie okazje i cały mecz gra przeciętnie. Chyba może się już pakować Jirsak z Boguskim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
to byl mecz mistrza Polski ? bo wygladalo jakby obie druzyny graly w III lidze no zeby grac takie kalectwo to naprawde potrzeba nam fachowca z Holandii i zagranicznych gwiazdeczek
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 26.10.2011 o godz. 14:36.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
to raczej ostatnia ich wygrana ? w następnej rundzie polegną aMaskant nic nie robi z ich grą z meczu na mecz grają gorzej..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Diaz jest wolniejszy niż 3 ligowi pól amatorzy zwolnieni z pracy specialnie na ten mecz
Kirm nie umie ograć tych pól amatorów nie mówiąc już o celnym podaniu. Daniel Brud jest słabym piłkarzem, wierzyłem w tego chłopaka, ale po obejrzeniu tego miernego meczu w wykonaniu całej Wisły i zwróceniu uwagi na niego wydaje mi się, że to nie przypadek że on ma 23 lata i się nie przebił do 1 składu i się nigdy nie przebije bo jest słaby, natomiast dalej wierzę w Czekaja ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wierzyłem w Lameya wiedziałem,że jeszcze będziemy mieć pocieche z tego zawodnika
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
oglądając ten mecz też nawet przez chwile nie miałem wątpliwości kto jest lepszy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Najlepszy to byl tekst bogusia w przerwie,że "piłka otarła mi sie o czoło i nie trafiłem "
Mecz żenada a Lamey mial dzis chyba dzien konia ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dla takiej Limanovii takie spotkanie to mecz życia
dla Wisły to spotkanie które chcą odbębnić i nie połapać kontuzji. widzicie ile niespodzianek w PP, to oczywiscie efekt tego ze druzyny z II czy III liga sa lepsze niż te z ekstraklasy co nie? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pamiętam pewien komentarz z dosyć znanego filmu "funny little man", wypowiedziany przez faceta wielkiego jak szafa.
Takim właśnie komentarzem najchętniej bym określił większą część osób, które wypowiadają się w tym temacie. Wisła wygrywa ostatnio wszystko, w ten czy inny sposób i w PP też nie zawiedli, chociaż mieli ten mecz pewnie głęboko w poważaniu. To nie Barcelona, nie będzie grała pięknej piłki, mają być skuteczni, i są. Koniec tematu. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|