|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Polonia B - Jaga 3:0
Wisła GRAC !!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dlaczego Żuraw i Sobol są w dalszym ciągu na boisku? Ich gry nie da się oglądac. Górnik wchodzi w naszą obronę jak w masło. Nie wierze że Maaskant tego nie widzi.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
dramat i żenada !!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Maaskant gdzie te zmiany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Po co oni wrzucają takie mięciutkie piłki w pole karne skoro nie ma nikogo( znaczy się jest Żuraw ale on w powietrzu to ...)
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego ale przypomniał mi się Marcel Liczka syn Wernera... a w Bytomiu 3-0... a u nas kabaret...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mamy jeszcze jakiegoś prawego obrońcę? Branco jest niebezpieczny, trzeba go zmienić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Niech Maaskantowi ktoś powie, że ma na ławce drugiego napastnika. Trzeba grać Ultraofensywnie, bo nie mamy nic do stracenia!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wilk i rios na boisko ,robic zmiany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie podawajcie już wyników w Bytomiu, patrzmy na siebie.
Robert, wpuść Riosa albo naet Gargułę. Zurawski nie gra nic - Jirsak to samo Zresztą Kirm i Mały też, a nawet Melikson i Sobol. Sivakow - no nie, tragedia Robert, tragedia !!! Weźcie tego Branco w ....ziet. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Cale szczescie, ze w bramce mamy Pareiko, bo tych pkt mielibysmy zdecydowanie mniej...gra jest tragiczna...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Maaskant ma u mnie minusa za ten mecz i chyba nie tylko u mnie. Sądziłem że jest w stanie zareagowac na to co dzieje się na boisku. Piłkarze sprawiają wrażenie jakby świętowali już mistrza. Sivakova wpuszcza
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przegrywamy a wchodzi Siwakow to już przechodzi ludzkie pojęcie. Rios jaki jest taki ale to jakby nie było napastnik
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kur.a ale by miał Sivakov wejście...
A Branco (chwilę wcześniej) szkoda komentować... Podejrzewam, że lepiej Wiślacy by grali bez niego - lepiej by się ustawiali. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie miał Sivakow setkę i co, jak zwykle - nic nie zrobił.
Nie rozumiem tych zmian naszego trenera... Już coś leci z trybun ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Co My byśmy bez Chaveza zrobili?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odszczekuje, Chavez najlepszy w 2 połowie.
Piękne zmiany... Zurwaski dalej gra a nic nie robi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ale te kontry w naszym wykonaniu - to już ślimaki ,tudzież żółwie szybciej by się do tego zabrali...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
I po meczu dziękuję do widzenia. Nie róbcie nam Legii z Wisły. Co za drewniaki takiego meczu nie wygrać. Oj będą baty w Europie
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
i po robocie. dobrze, że jaga też w plecy... z taką grą cieżko będzie o mistrzostwo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówiłem kur..a, ze bedzie powtórka z zeszłego sezonu. Tak się traci mistrzostwo Polski. Trzeba być frajerem, nasi piłkarze mają to we krwi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kiedy doczekamy sie bocznych obroncow z prawdziwego zdarzenia
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
co znowu bedą przepraszać !!!
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Normalnie zajebiste urodziny mi Wisła dzisiaj zafundowała ale szczęście że Jaga też przegra..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Heh, no jeśli my nie wygrywamy z Górnikiem u siebie, to naprawdę nie wiem czy my walczymy o mistrzostwo.
Nawet jeśli nie stracimy przewagi nad Jagą, to i tak nie będziemy w stanie wygrywać z lepszymi. Jeszcze mistrzem zostanie w tym roku Polonia Warszawa. ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cały sezon tak wygląda. Ta drużyna nie wie co ma grać, nie ma wypracowanych schematów, to trener ma za zadanie przekazać. Widzisz gdzie jest Slask Lenczyka, gdzie jest Górnik Nawałki. A w Krakowie, Jailiens kontrakt na poziomie 350 000 euro, Chavez 300 000 euro, Melikson 350 000 euro, Genkow 250 000 euro, Sivakow 200 000 euro, Łobodziński 350 000 euro, Garguła 300 000 euro a przegrywasz z Górnikiem gdzie najwyższy kontrakt to 150 000 euro.
A idzcie z tym Maaskantem , trener który nic nie umie i nic więcej. Ściągnięty prze kolesiostwo i układy Valxa, a nie dzięki umiejętnością. Najpierw sobie wymyśli 1-4-5-1 mimo że nie miał zawodników do tego schematu, teraz jak wypadł mu Genkow to zamiast zagrać normalne 1-4-4-2 z atakiem Małecki, Żurawski/ Rios dać Kirma na Prawą Pomoc , Pajlica lub Meliksona na Lewą pomoc, do środka Wilka i Gargułę to on gra 1-4-5-1.
Ostatnio edytowane przez wwf : 30.04.2011 o godz. 17:17.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
WSTYD!!
Zurawiowi postawcie pomnik za zaslugi dla klubu i a z nim wiecie co zrobic... Jak ze slaskiem gralismy szybko i ladnie dla oka (choc nieskutecznie) to dzis gramy padake - wolno i ogolnie do dupy. Znow gramy bez napastnika... a Rios na 10 minut tylko... Oprocz Chaveza to obrona gra zenujaco - Branco popelnia szkolne bledy. Jesli zdobedziemy Mistrzostwo to bedzie to straszny fart. ale pamietajcie: Dumni po zwycięstwie. Wierni po porażce. TYLKO WISLA!!! ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
W przerwie napisalem, ze jesli zagramy w drugiej polowie tak jak w pierwszej to przegramy. W drugiej zagralismy jeszcze tragicznej! ....a brak mi slow. Ten mecz to jest jakas farsa, dramat. Dawno nie widzialem tak tragicznej Wisly. Zdecydowanie najgorszy mecz pod wodza Maaskanta.
Patrzac na Cikosa sobie mysle, ze to nasz najgorszy pilkarz. Jednak Branco skutecznie wyprowadzil mnie z bledy. Mamy dramatycznie slaby zespol z takimi orlami w skladzie jak Branco, Cikos, Bunoza, Jirsak, Zurawski, Paljic, Kowalski. ....a za duzo tego zlomu jest w tej Wisle. Maaskant tez ma za uszami. Gramy gowno to zamiast wprowadzic tego Riosa w 65-70 minucie to wprowadza go w 80 i zaraz dostajemy druga bramke. Nie mowie, ze Rios by nas zbawil ale przynajmniej jakas zmiana w przodzie by byla. Gorzej by nie bylo bo Zurawski to tragedia. Liczylem dzis na niego ale widac, ze mocno sie pomylilem. Ewentualne mistrzostwo to bedzie czysty przypadek. dzis pokazujemy, ze nie roznimy sie praktycznie niczym w stosunku do innych druzyn tej smiesznej ligi. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Heh... gdyby nie Osman skonczyloby sie pewnie z 5-6:0 : )
Kolejny raz sie okazuje, ze jesli nikt nie sprezentuje nam bezpiecznego prowazenia (sedzia, bramkarz druzyny przeciwnej) to jest katastrofa. Jestem ciekaw kiedy Maaskant raczy zauwazyc, ze Kirm od kilku spotkan bardzej przeszkadza niz pomaga. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|