|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 19 kolejki | |||
| Zwycięstwo Polonii Bytom |
|
11 | 5,67% |
| Remis |
|
5 | 2,58% |
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
178 | 91,75% |
| Głosujących: 194. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chaveza bym wysłał na jakąś gimnastykę, akrobatykę
Ogólnie na korepetycje do Lenczyka niech jedzie, porobić przewroty na materacu.Aha i śmieszy mnie jak ktoś twierdzi, że mamy nad innymi zespołami przewage techniczną. Na pewno nie, niestety.
Ostatnio edytowane przez tofik : 20.03.2011 o godz. 18:14.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ktoś tu ma chyba za duże wymagania. Gra Bunoza, to chcecie go na ławkę, bo drewno. Gra Chavez, to też na ławę, bo wolny. Jaliens też zły, bo słaby fizycznie. Kowalski to już w ogóle tragedia.
Owszem każdy ma jakieś braki, ale co wy chcecie piłkarza kompletnego w lidze polskiej? Proponuję wam zajęcie się czymś innym niż komentowanie meczów. Albo włączcie sobie ligę angielską (teraz leci Chelsea-M.City), weźcie sobie chipsy, piwko i cieszcie się wspaniałymi meczami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gra wygląda nieźle.
Na minus tylko niepotrzebne straty Dragana Paljića i niezdecydowanie Chaveza. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
My to mamy na forum ekspertów piłkarskich. "Młode pokolenie Gmocha i Strejlaua", może dadzą wam jakiś angaż w studio przedmeczowym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Nie wiem, może Mały powienien troche wiecej pomagać w obronie ale poki co stamtad wieje grozą ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Polonia nie istnieje, jak nie strzelimy dwóch bramek przynajmniej, to będzie wstyd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o ofensywę to wg. wyglądamy całkiem ciekawie. Akcje są z pomysłem, różnorodne, brak jedynie precyzji i troszeczkę szczęścia - chociaż też nie ma co się zachwycać. Chciałbym zobaczyć teraz Łobodzińskiego, ale za bardzo nie wiem za kogo. Obrona dramatyczna i aż mnie zaskakuje skąd u piłkarzy tego kalibru takie problemy? Aklimatyzacja lub komunikacja, a może wszystkiego po trochu. Mimo wszystko uważam, że pewnego minimum nie powinni przekroczyć. Życzę sobie i wam doskonałych humorów za około 55min.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie najgorzej jak na razie wygląda to z przodu.. nie wiem czym spowodowana jest tak duża niepewność Osmana.. po tym co zobaczyłem z Widzewem liczyłem na dużo więcej z Jego strony. W drugiej połowie powinno być lepiej..
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Opinii na temat Cikosa nie zmienie. Jak ktoś napisał - gra na alibi. Może sobie biegać od box to box, ale braku umiejętności tym nie zastąpi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Gra nie jest zła , podobało mi się że nasi ruszyli na nich mocnym pressingiem , a co za tym poszło straty Polonii.
Remis traktuję jako porażkę , mam nadzieję że Melikson ruszy z jakimś rajdem , bo 1 połowa to jak by odpoczywał Obrona ? dramat. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Po raz kolejny zaczynamy mecz w 15 minucie...
2 połowy z reguły mamy zajebiste (z Podbeskidziem gralismy bez Maora i Gienka), więc liczę na jeszcze 2 bramki: Łobo i Silny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Nie jest źle, obrona trochę szwankuje, ale jestem dobrej nadziei. Polonia - Wisła 1-3 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Elka Przegrała . Tylko 3 Punkty !
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
chyba Cikos czytał forum w przerwie... ta walka i odbiór w 46' piękna;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Jedno jest pewne: zadanie na letnie mercato to ściągnięcie pewnej obrony. Całej! Jaliens zawodzi kompletnie (myślałam, że będzie jak Arek), a Chavez gra bardzo nierówno. A ten Trytko dziś nie poprawia jego wizerunku... Alternatywy żadnej nie mamy. Boki obrony też do wymiany. Z taką defensywą o puchary to się możemy bić góra w pierwszej rundzie kw. Mam nadzieję, że podtrzymamy tradycję z ostatnich meczy w Bytomiu i pomimo, że pierwsi straciliśmy bramkę wygramy ten mecz. ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
tracimy Cikosa,pieknie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
grubsza kontuzja Czikosza sie zapowiada
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cikos skręcenie stawu... :( ....a
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
no to ....a nie dość że nie mamy obrony to jeszcze Cikos kontuzja
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No to zaczynaja sie schody. jeszcze kartki dla Małego i Kirma odpukać.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
uj z Cikosem,Burlige wpuścić i gramy dalej. Ale Jaliens jak dla mnie to lekki niewypał na razie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Malecki, ja .......e. Czy gosc wie coo to znaczy PODANIE?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Akurat kontuzje przydarzają się nam w obronie, gdzie mamy najmniej zawodników...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Kur..., bezmyślne dryblingi łysego ulubieńca kibiców: http://kibole.wroclaw.pl/kibole.html zaczynają mnie drażnić niesamowicie. Wychodzi mu partner na wolne pole, to ten k...a drybluje między trzema obrońcami i mu piłka odskakuje. Co za bezmyślność...
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 05.03.2015 o godz. 15:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
A co sie dzieje z Branco ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
nie jest chyba jeszcze gotowy po kontuzji
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
kupuje kapelusze, nie ma czasu na treningi
|
|
|