|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pierwsza połowa nie różni się specjalnie od tej z Gliwic, czy Bytomia, tylko wynik inny.
Mam nadzieje, że trener znów świetnie zmotywuje chłopaków i przycisną w drugiej części ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wakacjewlodzi to nie lepiej już na sopcascie?
sop://SOPCAST.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/11028 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Felipe nie nie wyklucza sie, ja tez uwazam ze gramy słabo ale nie bede płakał na Naszych pilkarzy, tym bardziej ze to jest forum Wiślackie. Wiem ze mozna krytykowac ale troche wyhamujciebo Wisła wygra, zdobedzie majstra i wszyscy krytykanci bede chwlaic Wisłe
Rabi86 tak trzeba oceniac realnie klase druzyny ale nie w ten sposob co tutaj wiekszosc. Mowia ze Wisła gra zle, ze lepiej to oni se graja na podworku, ze w 4 lidze graja lepiej. To k... czemu ta 4 liga to 4 liga a nie ekstraklasa? To czemu jak gracie na podworku lepiej niz najlepsi pilakrze w Naszym kraju to nie jestescie gwiazdmai footballu. Ja rozumiem rozgoryczenie ale az takie. A poza tym juz sie troche tego forum naczytałem i powiem ze taki ublizanie druzynie, czy to co sie tutaj naczytalem na temat Łobo to jest frajerstwo zwykle. Jak mozna swojego wyzywac. Juz troche zbaczam z tematu ale jak po Łobodzinskim jedzie pol forum to zaraz to smao bedzie o Wisle, przegrmay 3 mecze pod rzad teraz i tez bedzie Wisła ty k..., tak? To jak tacy kibice tu sa to ja dziekuje PS jeszcze co do tego stylu. Raz s atakie mecze ze sie ładnie gra jak z Piastem a mimo to wynik lipa, raz sie gra brzydko a mozna wygrac, a raz sie gra zle i sie przegrywa, i inaczej nie bedzie bo Wislacy to nie wirtuozi footballu jak Hiszpanie czy inni Anglicy. W Polsce graja zwykli kopacze ktorzy jakby poslzi nawet do srednich zepsolow w ligach zachodnic to beda tam grzeli ławe, nie wymagajcie swiec od nich za duzo bo ta sa pilkarze dobrzy tylko na nasze poslkie warunki a wszedzie indziej by sie nie przebili do wielkiej pilki!!
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 17.05.2009 o godz. 17:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Powiedzmy sobie szczerze Wisła prezentuje wielkie nic w grze ale jakoś prowadzi , jeżeli w drugiej połowie nie siądziemy na rywala to ŁKS spokojnie to zremisuje... (albo nawet wygra). Grają przerażająco słabo nasi bez pomysłu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
zmiencie tego Ćwielonga
no ,............... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!:d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest Cwielong Nareszcie Haha Hahah Hahaa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cwielong!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cwielong!!!!!!! chociaz raz hehehe brawo!
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
kto jeszcze z Was myśli o remisie
tego meczu nie możemy już przegrać, ani zremisować ![]() brawo ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
zajebiscie wkoncu fajna akcja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Utrzymac ten wynik lub strzelic na 3:0 i juz bedzie po meczu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Heh mialem pisac ze Cwielong dzisiaj gra slabiutko a tu prosze
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Grają jak.. Legia. Usypiają przeciwnika, nie wyróżniają się, a strzelają. Może taka taktyka?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja i tak widze miejsce dla Ćwielonga w pucharze grabki z trampkarzami młodszymi!!
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jupi!!! O włąsnie co do gry to taka mysl. Mi sie własnie bardziej podoba Wisła ktora gra słabo a jak ma okazje to ja wykorzystuje niz Wisła ktora tworzy akcje a pod bramka jest nieporadna jak dizecko...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do przodu, Wisła! Brawo Piotrek Ćwielong, należała się jemu brameczka. Uff, ciśnienie schodzi.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Przestańcie pier...lić, dwa strzały dwa gole, czego chcieć więcej.
Jest końcówka sezonu, tu liczą się 3 pkt, a nie piękno gry... Pepe wreszcie!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już miałem napisać: "Do tej pory broniłem każdego występu Ćwielonga, ale w tym meczu pokazuje, że nie zasługuje na pierwszy skład". Oby ta bramka dodała mu wiary we własne umiejętności.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ALe tez ładna asysta popisal sie Brozio, nie zapominajcie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
co oni mają za spikera, Peje ?
rzuty rozne to my wykonujemy na poziomie a-klasy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale Mały się postawil Hajcie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Odgłosy małp do Marcelo. Powinna być kara i skończy się chamstwo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
niech jeszcze Brozio coś włoży, bo mu korona snajpera ucieknie
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież pewnie pan obserwator nic nie słyszy. Ale jakby u nas tak było, to zaraz afera. A Marcelo niech walnie im bramkę za to chamstwo. Komentatorzy beznadziejni. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czemu on zmian nie robi, wpuść Jirsaka i Beto, jest spokojnie, niech się ogrywają.
Syndrom Janasa |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pepe !!!!! Było wylozyc Brozkowi..
|
|