|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nosz ****a, nie ma jak granie górą do bramkarza pod presją. W końcu jakby co to pójdzie na jego konto (co zresztą widać po reakcjach na tym forum).
A Jirsak zawodzi po raz nty. Ja nie wiem skąd na tym forum ma tylu zwolenników. Jego jak zwykle po prostu nie ma na boisku.
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 27.02.2009 o godz. 18:34.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
klepka Clebera i Głowackiego fantastyczna
![]() żebyśmy się nie obudzili w połowie kwietnia z formą jak będzie już po ptokach.. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 27.02.2009 o godz. 18:33.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Skorża niech im coś w przerwie powie w tej szatni bo ciemno to widzę....
przy okazji, denna oprawa Polonii Bytom ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cały czas tracimy piłke - niedokładne podania , jeden z gorszych meczy jakie widziałem w wykonaniu Wisełki , mam nadzieje że po przerwie będzie lepiej !!!
Pozdro. ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
wybijanke gramy... o kuuuuuwwaaa.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
osiągnelismy poziom szarzyzny ligowej:|
siła ofensywna równa zeru ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
po której przerwie? bo na razie minęło 45min a my nie potrafimy sklecić jednej akcji i kopiemy się po czołach ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
z taka gra sie nie utrzymamy lol
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
żałośni są, normalnie koszmar :/ zero pomysłu, zero zaangażowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to koniec I połówki
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Powtorka z Ruchu Chorzow,Slaska Wroclaw lub Gornika Zabrze jak najbardzij realna.Powinno byc juz 0-1 po podaniu Pawełka
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Liczył ktoś te niedokładne podania? ****a tego się oglądać nie da...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że trener Skorża coś im nagada w przerwie. Bo z taką grą to jedynie możemy myśleć o obronie tego 0:0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jaka padaka, przy grze Polonii gdzieś koło 20 minuty wyglądaliśmy jak IV ligowiec. A Pan Mariusz co odstawia? Jakby oni potrafili kopać to byłoby już 0:2
Zauważył ktoś u tych graczy w białych strojach jakąś wole walki albo ambicje nie licząc Małeckiego i tego w żółtym co się stara ale mu chyba nie wychodzi? ![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobra, nie ma co już tyle pier*olić na tą Wisłę
![]() jeszcze 45 minut, oglądamy i po meczu jakieś wnioski pozdrawiam, idę się czegoś napić w przerwie.... ![]() ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
****a najgorsze jest brak zaangażowania.... ;/ Shit
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w sumie to niczego wiecej sie nie spodziewalem. Powtorka z jesieni czyli zero pomyslu na rozgrywanie akcji. Zobaczymy jak w II polowie.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ZERO AMBICJI ZERO!!
Jak tak dalej bedziemy grać to o mistrzostwie mozna zapomnieć :-( |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ten Boguski to jakiś anemik? Mieli o mistrza walczyć... a tymczasem chcą grać z Bytomiem z kontry... ale jaja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Chyba wczoraj popili.... dno..
![]()
I
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
JIRSAK OUT ! Oczy mnie bolą ... : <
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
komentarz komentatora w przerwie " są mecze na zero zero i mecze na zero zero" słyszał ktoś to ? myślałem,że mi się komp zaciął..mam nadzieję,że Derby Warszawy będą chociaż lepszym widowiskiem,bo aż oczy bolą od ich gry.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądam sobie ten mecz i się zastanawiam w jakich trykotach gra Wisła Kraków:/ Porażka totalna, Pawełek już by mógł oszczędzić sobie i nam, kibicom wstydu... W drugiej połowie trzeba dać odpocząć Boguskiemu, Jirsakowi i Piotrowi Brożkowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
po pierwszej polowie do zmiany nadaje sie 11 zawodników.... po prostu koszmar....
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Masakra... zero wogóle pomysłu na gre jesli miałbym być szczery to jest ZERO postępów w porównaniu co do końcówki tamtej rundy... Myśle że szybki Ćwielong i BEto moga coś jeszcze zdziałac Diaz i Jirska najgorsi.... a to co Pawełek wymyslił to przekracza ludzie pojęcie boje sie o mecz z Polonia Warszawa za tydzień (bo hyba z nimi gramy) i w środe z lechem.... straszneeee
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Np na meczu z LechiąCo do meczu to dramat, jedna akcja i od razu gol... ze spalonego, ale cos sie dzialo. ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pachnie mi tu Benitezem...
Tylko do takiego stylu trzeba mieć wykonawców. Zamiast pograć piłką to ciągle te długie piłki do osamotnionego z przodu Brożka ! ;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Do przerwy nie ciekawie to wygląda, zero zaangażowania w grze, wychodzenia na pozycje partnerom. Skuteczność oj słaba no i ten błąd Pawełka eh. Skorża niech zmieni Diaza na Ćwielonga i wpuści Beto za Małeckiego.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
nie wiem czy jest ktoś kogo można wyróżnić :/ wszyscy graja słabiutko.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|