|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=8442
dj_ibutti czemu w Lodówce się chowasz ? Tutaj macie przerażonych ludzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Przyznać sie, który zostawił samochód na Lubiczu? ;d
http://wiadomosci.onet.pl/2681,18577...e_lokalne.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
to Ty jeszcze mało widziałeś
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() Przez tych idiotów od "prawie" bomby wracałem do domu z uczelni 1,5 h.... normalnie 15... minut około O.o ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś może namiary (linka) na tą gierkę, w której na końcu się ta twarz pojawia
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Zreszta w Polsce do kin wchodzi Let The Right One In nastawiam sie na świetne kino i mam nadzieje, że się nie zawiodę. A z takich wspomnień to chodziłem do wypożyczalni kilka bloków dalej i z kumplami w podstawówce wypożyczaliśmy horrory hurtowo, ile to się człowiek naoglądał wszelkiej maści chłamu to jego ale pamiętam, że po 7 Bram Piekieł (Beyond) Fulciego to ciężko mi było zasnąć jako gnojkowi, a teraz dopadłem sobie wspominkowo to na dvd i muszę przyznąć, że ten film daje rady.W ogóle to jeszcze sie oglądało wszelkiej maści Rabo, Rocky itd, zresztą pierwszy film jaki oglądnąłem n video(dokładnie odtwarzaczu z możliwością nagrywania kaset) był Conan Niszczyciel, potem sie biegało z kijami i naparzało z kumplami na podwórku pod wrażeniem, oglądniętego tytułu, a najgorzej jak dorwaliśmy Wejście Smoka i Krwawy Sport, każdy na dzielni chciał być Brucem Lee albo Frankiem Duxem i robił kopniaki z wyskoku ![]() Ech aż łezka w oku ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Właśnie właśnie. Czy ta niby-bomba to powód, dla którego po mieści dziś jeździły karetki w te i wewte?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Horror klasyk to
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
co to za horror "uśmiechniętamorda-uch"?
![]() wybacz daro, ale jeśli dla Ciebie Zejście jest dobrym horrorem, no to... nie wiem co powiedzieć. ![]() zuraw9 - nie widziałem, a to chyba sam King produkował? podobno bliższy książce, ale pod względem filmu przegrywa walkowerem. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Don King? To ten od Gołota production? Właśnie kiedy walczy Andrew! Andrew come on!
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
taa, Don Wojtku.
![]() endrju coś niedługo chyba ma się boksować. za 2-3 dni? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bob Budowniczy wszystkiemu zaradzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie też Zejście jest jednym z najlepszych horrorów ostatniego czasu. Więc jakie zarzuty masz do tego filmu bo nie rozumiem
Dla wg mnie najfachowiej piszących o grozie w sieci jeśli chodzi o Polskę Danse Macabre , Zejście też było filmem roku (podsumowywali tylko to co wyszło w Polsce) No chyba, że się nie znam, a tym bardziej oni to zwracam honor ![]() Tu ta lista jakbyś nie wierzył ![]() http://www.horrory.com.pl/teksty/22.html Jak dla mnie Zejście pierwsza klasa, a zakończenie jedno z lepszych jesli w ogóle o kino grozy chodzi. A teraz tegoż samego reżysera Doomsday widziałem i tak fajny kolarz filmowy Mad-Maxowo, Carpenterowsko jak w Ucieczkach z i do tego jeszcze wpleceni rycerze, to super zabawa, naprawdę kawał dobrej rozrywki. A Lśnienie mini serial, cieniutkie jak nogi pająka, posiadam w zbiorach na dvd jakby kto koniecznie chciał się zaznajomić z tą wizją która Kubrickowej to może co najwyżej po piwo skakać i obiadki robić
Ostatnio edytowane przez emsi : 05.11.2008 o godz. 22:28.
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja po każdym "zejściu" mam horror . Prawie codziennie, ale idzie przywyknąć.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
![]() co do samego filmu, poprostu się dla mnie niczym nie wyróżnił. za dużo scen z flakami, a sam montaż (tak mi się wydaje) nie na najwyższym poziomie. i z Wendy " ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozwól, że posłużę się cytatem z Niemena "Mam tak samo jak tyyyyyyyyyyyyyyyy...."
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dobry herbatnik z tego Giganta,co nie Emsi?
I pisze to z pelna powaga. ![]() ![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jesteście zboczone ludzie;0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a Tys jest Janko,i ****?
![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
no to cóż, mi do gustu nie przypadł, ale przecież każdemu inne filmy się mogą podobać.
a propo, zobaczyłem na filmweba, jaką ocene mu dałem i wyszło, że 7, więc tak jak mówiłem zachwycić, mnie nie zachwycił. pozdrawiam.btw. znajomemu się taki film, jak REC nie podobał, więc.. róznie bywa. ![]() ps. boruc chyba po drodze na mecz do baru wstąpił. widział, że dwie piłki lecą, a jak były blisko to zobaczył tą właściwą i było po sprawie.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 05.11.2008 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W temacie horrorów zawsze podobał mi się Alien 1,Rzecz i większość starych! filmów Wesa Cravena!
Ps. W temacie powrotu Żurawia na R22, widzieliście co zrobił "stary" DelPiero Realowi? |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
widzieliśmy. no, ale to Del Piero.
![]() aaaaa, jakby kto zapomniał! jutro kumulacja, 40mln w dużym! |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A jea jeszdczenie wnie wied iofc napsiszwe b jst miwe wszxstsko jedbao!
)))Too much guinness will kill you... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|