|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
moznaby, jednak do naszej ligi zapisy trwają caly sezon
![]() jak mozna bylo dzisiaj zauwazyc kolejnych 4 graczy bedzie 'na cenzurowanym' jak to nazywamy, czyli znowu nalezaloby reklamowac lige |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
a mnie wywaliło z gry na 1 okrążeniu, nie wiem jakieś problemy z internetem miałem czy co,
dlatego nie wiem czy będę miał odjęte punkty zaufania, skoro nie mogłem jechać mimo chęci? ![]()
TYLKO WISŁA TS
TYLKO BARCA FC |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zaznacze, ze nawet po niezaleznym od siebie opuszczeniu gry mozna do niej powrocic i jechac dalej, oczywiscie ze stratą czasu na ponowne łączenia, efekt bylby taki, ze dojechalbys na pozycji ostatniej ale ponad graczami ktorzy opuscili gre, a w obecnej sytuacji jestes pierwszym ktory opuscil, czyli zajmiesz ostatnią lokate,
punktow zaufania nie odbierzemy, wina polaczenia, ale na przyszlosc godna uwagi powyższa informacja ode mnie ps. eltoro1906, za drugi z rzedu wyscig, w ktorym wiekszosc okrazen przejechales z czarną flagą, nie dostaniesz pomimo ukonczenia wyscigu malych punktow do rankingu, mozna sie bawic ale badzmy powazni. Postanowilem na poczatku trzymac tą lige w rydzach i w ogolnym porządku, tak wiec do ponawianych bledow podchodze rygorystycznie
Ostatnio edytowane przez Genio : 02.09.2008 o godz. 00:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
oczywiście że próbowałem jechać dalej, po 2 połączeniu miałem już jakieś 5kółek straty, ale efekt był taki sam - jedno kółko i znowu wywala mnie z gry i później jeszcze raz więc po prostu nie dało sie jechać;
Ps mam nadzieje, że w kolejnych GP ominą mnie te problemy :/
Ostatnio edytowane przez Paweł_9182 : 02.09.2008 o godz. 01:25.
![]()
TYLKO WISŁA TS
TYLKO BARCA FC |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Co do kontroli trakcji.
Co prawda sam wole jezdzic z nią. No ale to odbiegamy od standardow F1 ![]() Mnie też wkurzał na pierwszy zakrecie dym przy lagach sprawiał że niewiedziałem co sie dzieje i lagi na 1 kołku mnie rozbiły. Ale trzymajmy konwencje F1 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Gdyby brak trakcji działał jak w rzeczywistości, a więc utratę przyczepności i wyprzedzanie przodu bolidu przez tył to tak... ale w MRO brak trakcji przy niskich prędkościach działa jak jakieś nitro w oponach. Jazda z pełną trakcją jest dużo bardziej realistyczna.
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w MRO gram od niedawna, ale praktycznie od razu dało się zauważyć że brak kontroli trakcji jest całkowicie niedopracowany, zakręt który powinno się pokonywać na 2 biegu tutaj można przelecieć na 4, opony uzyskują super przyczepność.
tutaj macie wyścig f1 bez trakcji: http://pl.youtube.com/watch?v=M-M_UB...eature=related =----= z drugiej strony jeśli chcemy realizmu to można założyć ligę rFactor, a nie taką (nie narzekam na obecną)Na wyścig rFactor to bym chyba wygrzebał swoją dawno nie używaną kierownice ![]()
Ostatnio edytowane przez MicK : 02.09.2008 o godz. 10:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z tym "nitro" to sprawa oczywista - wystarczy popatrzeć na nawierzchnię toru pod koniec wyścigu, kiedy wszytskie ostrzejsze zakręty i tory jazdy za nimi są zupełnie czarne
Zobaczymy, trzeba powiczyć z T100 na Montmelo i wyścig pokaże rezultaty. btw: kiedy można się spodziewac wyników na stronce? ![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chwilowo nie mamy za bardzo mozliwosci by wprowadzic statystyki, oraz, caly czas probuje porozumiec sie z uczestnikami wyscigu ktorzy po raz kolejny nie mogli bez wiekszych niepoprawnosci przejechac wyscig [KamilBAS, eltoro1906, w1906s, ZakkTS]
juz postanowione ze od przyszlego wyscigu wszyscy ustawiamy trakcję na 100%, bez dwoch zdan poprawi to ogolną rozgrywkę, nie mam tutaj na uwadze lidera, by sciagnac go do naszego poziomu, a raczej podciagam tyly stawki pod warunki jazdy uczestnikow punktujących o lidze rFactor rowniez myslalem, nawet kiedys probowalem zdobyc chetnych do gry, jednak 'za duza' to gra by sprawnie wszystko funkcjonowalo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok, to jak nie ma wyników to podam swoją tabelę ( Nieoficjalna, Zapewne błędna, i nieostateczna)
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
hehe jestem pełen podziwu
![]() wyniki są już na stronie ![]() ps. są to wyniki ostatecznie i nie uwzględniam żadnych reklamacji itp, jeśli ktoś po swoim przejeździe wie, że coś mogłoby nie tak, to jego obowiązkiem jest zgłoszenie to nam, a nie czekanie, aż my sie upomnimy i będziemy dopytywać.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
.
mamy kolejne trzy [3] posady do przejęcia, chętnych zapraszam do zapisywania się [wedle regulaminu] . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
o co chodzi?
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
informację wysłałem na priv
zapraszamy chętnych do gry http://mro-twsd.lua.pl/index.php?strona=dolacz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wyścig odbędzie się jutro o 22.00 [czwartek]
ponownie przypomnę ze od tego GP wszyscy gracze będą jeździć z ustawiona trakcją na 100%, w przypadku niedostosowania się degradujemy uczestnika na ostatnią pozycję w wyścigu oraz odejmujemy punkty zaufania tradycyjnie pogoda podczas GP będzie słoneczna chętnych do gry zapraszam, są wolne miejsca, o które można powalczyć do jutra, do godziny 15.00 [czwartek] www.mro-twsd.lua.pl |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
przypominam, że już dziś o 22 detronizujemy szarkoza!
trzeba go w końcu prześcignąć! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pysio hihihihih. Chodzbyś nawet wymyślił niewiadomo co nie macie szans
![]() Dziś detronizuje HONDA jakieś Reno ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
UWAGA
zauważyłem ze nasza siec na Hamachi jest pełna, by pozbyć się z niej użytkowników, którzy nie są zainteresowani grą usunę wszystkie konta z sieci, kto ma zamiar wziąć udział w dzisiejszym wyścigu i oczywiście jest graczem naszej ligi, niech ponownie przyłączy się do sieci korzystając z danych umieszczonych na stronie
Ostatnio edytowane przez Genio : 04.09.2008 o godz. 13:47.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
news na stronie dotyczący dzisiejszego wyścigu
![]() nowości: - wszyscy jedziemy z trakcją ustawioną na 100%! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
UWAGA
rozpoczynam debatę na temat terminów przyszłych dwóch wyścigów, wstępnie rozplanowane są na Niedzielę 7 września oraz Środę 10 września [godzina w obu przypadkach 22.00] inną propozycją jest: Poniedziałek 8 września oraz Piątek 12 września [2 x 22.00] do wyboru jest albo pierwsza, albo druga możliwość, ponieważ nie mogę zorganizować wyścigu w czwartek z przyczyn mi niezależnych oraz zwracam się z pytaniem czy chcielibyście aby rozreklamować naszą ligę na przypadkowym, często uczęszczanym forum by zebrać nowych graczy do ligi? dzisiaj mamy już 5 zagrożonych, a chętnych nie widać czekam na sugestie
Ostatnio edytowane przez Genio : 04.09.2008 o godz. 23:33.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jeśli na Wiślackim, to może i tak.
ale jeśli nie, to nie ma sensu chyba... mi pasują obydwa terminy, choć bardziej chyba niedzielny i środowy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mnie również odpowiadają oba, więc wstrzymuję sięod głosu, cokolwiek ustalicie - akceptuje
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja za pierwszym terminem jestem
Ogólnie powinniśmy unikać piątków i sobót. Niedzielny termin się ładnie sprawdzał zwłaszcza 23 ! Bo było po Szybkiej Piłce. MOJA PROPOZYCJA. Zmiana startu na 22:30. 22 to za wczesnie, co pokazuje frekwencja. |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Zgodzę się z Sensejem, piątki i soboty nie - wtedy się imprezuje
![]() Termin środa - niedziela dla mnie może być. ![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w porządku, ustalam godzinę 22.30, jeżeli komuś ona nie odpowiada proszę pisać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I zmiencie może temat na MRO TWSD LEAGUE - Ostatnie miejsca
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jestem w stanie to zrobić czy trzeba adminów prosić o zmianę?
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
zrobione
10znaków |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"MRO TWSD League - zapisy, info, komentarze" brzmiałoby chyba najlepiej
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zobaczymy jakie rezultaty przyniesie przydomek 'ostatnie miejsca' najwyżej później zmieni się na ostateczną Twoją propozycję
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|