|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
przestańcie ryczeć bo to Austria powinna wygrać ten mecz..
jesteśmy jeszcze za mali na tego typu imprezy, oby w 2012 było lepiej. ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak chciał kutas wyrownać szanse mogł to zrobić w 40 minucie a nie w 93
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Tutaj kolesie w BBC podejrzewali, ze sedzia dysktujac karnego, moglbyc "pod wplywem" wczesniejszego starcia Baka z tym Austryjakiem. Mysle ze cos w tym jest... Drugi mecz i nadal ostatnie miejsce w tabeli. Obawiam sie, ze tak juz zostanie na koniec. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
straszna ta nasza kadra jest. Haker powolal takich zawodnikow ze nawet nie mamy wartosciowych rezerwowych. No bieda jak nic. Głowacki, Brożek, Jeleń i przynajmniej jakas alternatywa jest a tak to kogo on ma wpiuscic na pomoc.... Pazdana :/ Chujową kadre dobrał i powinno się z tego wyciągnąć wnioski
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja pierdo*le. To jest kpina, ze sedzia dyktuje pod sam koniec karnego z kapeluszu. Ale coz... Niemcy kapuche wylozyli wiec beda w cwiercwinale oni a nie my...
Jest jakas mozliwosc do odwolania sie od tego karnego czy juz dupa blada? A... Boniek madrze mowi na Polsacie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
połowa bramek na tych mistrzostwach padła ze spalonego, ale nie ma sie co dziwic skoro byly one centymetrówe i ledwo je widac nawet na powtórkach z 100x zoomem. natomiast przy takiej sytuacji gdzie wszyscy w polu karnym sie przepychają i ciągną za koszulki co jest juz normalne w pilce i za to dyktuje sie karnego gdzie sędzia dokladnie widzi co i jak
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
To BBC to taki sam smrod jak ten sedzia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Remis sprawiedliwy, z tym, że powinno być 0:0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://euro2008.interia.pl/sedziowie...d-webb,1069074
Myśle, że jutro na którymś z portali pojawi się adres pana łysego angola ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zdenerwowałem się niezmiernie na sędziego, który w takiej stytuacji dyktował rzut karny. A niech twoją matkę cap (samiec kozy) wyrucha angielski popaprańcu !
![]()
jeremi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Przypominam jeszcze o jednej łysej ****ie, co prawda nie dał się nam we znaki, ale zapewne wszyscy kojarzą. Graham Poll...
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No w sumie naród bedzie miał wymówke tragicznego turnieju w postaci tego karnego, Wielka szkoda ze znów po meczu otwarcia i meczu o wszystko czeka nas mecz o honor:(
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętacie pana Rileya...
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Sędzia taki jak w Orange Ekstraklasa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Je je je super ****a Leo przejebał mecz gdzie nawet Janas wygrał 3:1 :/ Sędzia sędzią, pomylił się przy obu bramkach, ale że chuja graliśmy z najsłabsza druzyną turnieju, będącą milion miejsc niżej w rankingu to chyba niektórym umknęło. Nie ma Brożka nie ma kto bramek strzelać. Zieńczuk w domu, a ne lewej zero alternatywy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pedał jeden oddał gola Austriakom w 92 minucie
Ale fakt że jestesmy słabi jak ****, podobo wszyskie drużyny mają psychologa tylko nie my, co było widać w I połowie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wiedziałem , że skąś kojarze tą łysą ****ę , ja .......e jak on po tak wcześniejszych błędach może sedziować w ME to jest megaskandal
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
2 lata gry w eliminacjach,upragniony historyczny awans,miliony zlotych wydanych na przygotowania, dziesiatki tysiecy kibicow na stadionie i miiony przed tv i jeden lysy ch*j jednym gwizdnieciem psuje wszystko
Nie zdziwie sie jak nasi rozj*bia troche Wiednia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brożek i Zieńczuk też by nic nie zdziałali... Nie ma się co rzucać o to, że zagraliśmy słabo. Nasze poczynania były naprawdę niezłe. Za pierwsze pół godziny wielkie brawa dla Boruca. Później już było całkiem dobrze. Brawo Polacy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ja .......e... przekrety przekrety i jeszcze raz przekrety. ****a jebana austria gospodarzem to musi miec chocaz 1 pkt, bo przeciez od Niemcow dostana porzadnie w cipe. ****a brak slow...
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, wyjebcie Leo to już wogóle nie będzie po co grać.
nikogo lepszego na dzień dzisiejszy nie znajdziecie. odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, zrobił co mógł, tylko piłkarze się nie dostosowali.. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
CAŁA ANGLIA KIBICUJE POLSCE .Pamiętacie tą akcję na wyspach. Jedyna reprezentacji z Wysp na Euro to Polacy. I co
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
rozkminiacie, że on wystawil Sagana, napastnika, na skrzydle, a Smloarka, skrzydłowego, na szpicy ?
A Łobo grzał ławę 82 min... i 20 000 tępych mózgów "LEEEEEEEO". A tu Leo nie pomoże. Pierwsze 15 min kozi. i jeszcze Jop... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Howard ty ****o! Mam sporo znajomych w Sheffield, gdzie ten buc mieszka, mam nadzieje, że go dojadą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam nadzieje ze ten s****ysyn bedzie nam sedziowal na euro w 2012
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
-Howard, why
-For money! Ewentualnie mógł się ch... bać, że go w piwnicy zamkną po meczu. Jest też 3 opcja, jest synem/wnukiem Fritzla. Hmm... Tak czy siak - UJ! ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dokladnie , przestanie z pie*doleniem ze dobrze ze jest 1-1 bo i tak bylismy najslabsi. Patrzac na wszystkie mecze to wcale nei wiem czy bylismy najslabsi.Szwajcaria gniotla Czechow caly mecz a przeje*ala 0-1 , Wlsoi dostali 0-3 ,kazdy mecz jest inny ,ale to nei pwood do drukowania
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wiem że w takich turniejach często gwiżdże się po gospodarsku ale to już ****a była przesada.
Co on tam do ****y nędzy widział? Ps. Przepraszam za wulgarzymy ale nie mogłem się powstrzymać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Pierd*le to wszystko... Ciekawe ile ma premii |
|
|