|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Heban napisał(a):
. Tak samo się z nim liczy jak z Dziekanem, czy Nawałką. Koleś nie ma nic do powiedzenia, a po otrzymaniu tej 'zaszczytnej' funkcji myśli, że 'co to nie on'.Żeby nie było offa to... Podoba mi się to, że weszło, Szamo itd. wstawili się za Brożkiem. Zastanawia mnie, czemu najlepszy[!] napastnik w Polsce [bynajmniej na tą chwilę] nie dostaje szansy od selekcjonera na pokazanie się. Mam nadzieję, że 'Leeeeooooo' powoła wreszcie Brożka do repry, bo temu chłopakowi należy się to jak mało komu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
tyle, że jest yto na poziomie klozetu.... sensacja, obrazanie czyli igrzyska dla gawiedzi |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętam jaki entuzjazm zapanował na forum, gdy umieścili niby relacje z "grilla u Cupiała" , gdzie miał się lać "najdroższy szampan" a Cupiał miał "sypnąć groszem na transfery" (Ile było w tym prawdy?) Poziom niektórych felietonów to faktycznie gorzej niż fakt ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Jak ktoś słabo gra, to zrywa po łbie, jak świetnie, to jest wychwalany. I nic tego nie zmieni. I chwała zawodnikowi, jak potrafi zacząć grać dobrze. Brożek wyszedł na ludzi. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
hmmmm nie zapominajmy że zarówno Żurawski , jak i Franek mieli genialnych pomocników w postaciach Szymka i Kosy.Brożek jest dla mnie bardzo dobrym napastnikiem ,i pozwolę sobie to powiedzieć (aczkolwiek to tylko moje zdanie) prawdziwym filarem tego zespołu. Poza tym ma coś czego np. Żurawski nie miał - tą jego waleczność i agresję (czasami te jego oczy przypominają oczy jakiegoś seryjnego mordercy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Brożek już wielokrotnie udowadniał że potrafi strzelać bramki w pucharach, wg mnie nawet lepiej mu to wychodzi niż w meczach ligowych, chodzi mi o to że jest skuteczniejszy (takie mam wrażenie) w lidze potrafi zmaścić wiele prostych sytuacji - może jest to kwestia psychiki i zaangażowania ? Tak czy siak widać postęp w jego grze i to że chłopina się wyrabia, do trzydziestki mu jeszcze trochę brakuje a zazwyczaj wtedy kopacz jest w pełni formy. W ostatnim meczu z Beitarem bardzo fajna spokojna i techniczna bramka - dwa lata temu waliłby taką sytuację na siłę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak...jeszcze może taką gwiazdą jak Żuraw, czy Franek nie jest, ale...on ma 25 lati w końcu zaczyna realizować potencjał, o którym mówiono juz od dawna. Jak Ci dwaj byli w jego wiekui, to byli na niższym poziomie niż on. Jak będzie miał 27 to być może będzie już 3-krotnym królem strzelców.
A i w pucharach sobie świetnie radzi: 2008/09: z Beitarem 2 bramki (na dwa mecze) 2006/07: z Anderlechtem bramka, z Nantes bramka, z FC Basel bramka, z SV Mattersburg bramka (tylko z Iraklisowi nie strzelił chyba) 2005/06: z Panathinaikosem bramka . W zasadzie, co wyjdzie to strzela (poza meczami, w których cała drużyna gra nieprzeciętną kichę - jak z Victorią Guimares), czego więcej chcieć ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
||
|
Tak gwoli ścisłości
eeee? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wypisując wszystkie bramki Brożka w europucharach trzeba jeszcze dodać gol z Feyenordem i trafienie z Primorje za małolata. Ale ogólnie zgadzam się z tym, że Paweł poczynił wielkie postępy i jest niekwestionowanym liderem Wisły teraz. Nie ma co porównywać go z Frankiem i Żurawiem bo to zupełnie inni napastnicy, ale napewno trzeba zauważyć świetną grę Brożka z pierwszej piłki i strzały głową. |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z Feyenordem a nie z Anderlechtem, sorki
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wywiad z Pawłem: www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4317
P.Brożek napisał(a):
EDIT: www.wislaportal.pl/news.php?id=13661 Się nam Tomek rozhulał. Od kiedy on taki wesoły ![]()
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 09.08.2008 o godz. 22:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ktoś wie jak długo bedzie jesczze pauzował Głowa?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
choc kiedys nie pozwalalem sie nikomu przescignac w nasmiewaniu sie z Brozka tak teraz musze to przyznac, ze szokuje mnie jego pewnosc siebie i precyzja w grze. Nie wiem jak dlugo sie to utrzyma, ale poki co robi na mnie spore wrazenie, majac zwlaszcza przed oczami dawne popisy.
Zobaczymy w dalszej czesci sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Na tym filmiku możecie sobie zobaczyć podejście "wielkiego i cudownego" Cantoro do nas, kibiców:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...em_Skorza.html Tak od 0:40 sekundy... ![]()
Ostatnio edytowane przez impArt (konto usuniete) : 11.08.2008 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oj bo Mauruś zmęczony był
![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wśród kibiców jest nie jeden taki Cantoro co caly mecz siedzi cicho a jak piłkarze podejdą to odpowiada jakby cały mecz dopingował,a Cantoro może miał jakiś gorszy dzień bo zawsze świętuje zwycięstwo.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wpierw chciał krzyknąć.. i sie zakrztusił chyba
![]() przynajmniej ja tak to widze. PS: a usprawiedliwanie zawodnika ze zmęczony to lekka hipokryzja, alez to wysiłek... - nie nawiązuje specjalnie do tej sytuacji tylko ogólnie. ![]()
sezon ogórkowy = nuda
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie szukasz dziury w całym..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
impArt
Niewiem skad ten szyderczy ton w stosunku do Mauro...tam nic nie ma .pilkarze skanduja,Mauro schyla glowe,po czym jest juz normalnie ustawiony do sektora. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
eee, bez przesady
nie szukajmy na siłę problemów |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mauro zaczął czytać forum Wisły i stąd jego niechęć do kibiców
2 tygodnie wcześniej wszyscy go obrażali i od dziadów wyzywali to wziął sobie to do serca i się rewanżuje.. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
![]() Mario ma ekstrawaganckie sposoby snu. ![]() btw. świetne zdjęcia z samolotu. no i Piotrek Brożek czyta fajne gazetki. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Zdjęcia są na prawdę pierwsza klasa haha
![]() http://www.wisla.krakow.pl/foto.php?...ny&plik=23.jpg Ostatnie foto także pokazuje sposób jak spać w samolocie )![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Hahahahahaha! To foto mnie rozwaliło! Ale to dobrze, bo przynajmniej widać, że drużyna się.. lubi!
![]() Mega! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jacy oni słodcy na tych fotach,fotograf genialny!!!
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|