The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2008, 00:12
Heban napisał(a):
Wypowiedź Ulatowskiego, to wypowiedź osoby pełniącej jedną z najważniejszych funkcji w polskiej piłce, której esencją jest kadra Polski i jego osobiste uwagi nie są sprawą prywatną pomiędzy Wisłą a Ulatowskim czy Beenhakkerem ale są sprawą związkową, pomiędzy Wisłą a kadrą i dlatego, Wisła tej sprawy nie może pozostawić bez idpowiedzi.
Nie mów, że wierzysz w to, że Benhakker liczy się z Ulatowskim . Tak samo się z nim liczy jak z Dziekanem, czy Nawałką. Koleś nie ma nic do powiedzenia, a po otrzymaniu tej 'zaszczytnej' funkcji myśli, że 'co to nie on'.

Żeby nie było offa to... Podoba mi się to, że weszło, Szamo itd. wstawili się za Brożkiem.
Zastanawia mnie, czemu najlepszy[!] napastnik w Polsce [bynajmniej na tą chwilę] nie dostaje szansy od selekcjonera na pokazanie się. Mam nadzieję, że 'Leeeeooooo' powoła wreszcie Brożka do repry, bo temu chłopakowi należy się to jak mało komu.
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.08.2008, 08:16
Wywiad z Mauro Cantoro :

http://www.sports.pl/pilka_nozna/art...?Artykul=32551
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 09.08.2008, 09:06
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Nie zgadzam się. Fakt to kupa gówna, ze zmyślanymi pierdołami, a nazwiska blogerów Weszlo robią wrażenie.
Niedzielan, Szamotulski, Kowalczyk, Piekarski, Michniewicz....coś tam chyba na temat piłki do powiedzenia mają.

tyle, że jest yto na poziomie klozetu....

sensacja, obrazanie czyli igrzyska dla gawiedzi
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 09.08.2008, 09:24
siara napisał(a):Wyświetl post
"weszło.pl" to gorszy bruk niz Fakt, więc wyluzujmy i nie czytajmy tego.
Tania sensacja dla gawiedzi
Popieram Pamiętam jaki entuzjazm zapanował na forum, gdy umieścili niby relacje z "grilla u Cupiała" , gdzie miał się lać "najdroższy szampan" a Cupiał miał "sypnąć groszem na transfery" (Ile było w tym prawdy?) Poziom niektórych felietonów to faktycznie gorzej niż fakt

Swoją drogą, zaważam, że Brożek, zawodnika który dwa lata temu potykał się o własne nogi, na widok którego kibice modlili się, żeby ktoś go kupił, wyrobił się na super grajka, filar mistrzowskiego zespołu, gwiazdę pokroju Żurawskiego czy Frankowskiego, gościa, o którego można oprzeć całą grę.
To nie kibice, to chorągiewki. Pluję na takich, co dwa lata temu oddali by go za przysłowiową czapkę gruszek, a teraz są pliscy stawiania mu pomników.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 09.08.2008, 09:46
Lysy napisał(a):Wyświetl post
To nie kibice, to chorągiewki. Pluję na takich, co dwa lata temu oddali by go za przysłowiową czapkę gruszek, a teraz są pliscy stawiania mu pomników.
Eee tam... jak świat światem stoi, łaska kibica na pstrym koniu jeździ...

Jak ktoś słabo gra, to zrywa po łbie, jak świetnie, to jest wychwalany. I nic tego nie zmieni.

I chwała zawodnikowi, jak potrafi zacząć grać dobrze. Brożek wyszedł na ludzi.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.08.2008, 09:49
Swoją drogą, zaważam, że Brożek, zawodnika który dwa lata temu potykał się o własne nogi, na widok którego kibice modlili się, żeby ktoś go kupił, wyrobił się na super grajka, filar mistrzowskiego zespołu, gwiazdę pokroju Żurawskiego czy Frankowskiego, gościa, o którego można oprzeć całą grę.
Nie zgodzę się z Tobą, że Brożek jest w tej chwili gwiazdą pokroju Żurawskiego, Frankowskiego. Brożek sam nie potrafi wygrać meczu. Tak szczerze, to na ataku dalej brakuje nam lidera drużyny, który potrafiłby pociągnąć grę do przodu. Fajnie, że gra cały zespół, ale to duża zasługa trenera Skorży. Brożek, moim zdaniem jest niezły na polską ligę, gdzieś dalej w pucharach może się spalić. Mogę się mylić - może za rok, dwa będzie nieco innym zawodnikiem niż ten, którego widzę na boisku.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.08.2008, 10:02
hmmmm nie zapominajmy że zarówno Żurawski , jak i Franek mieli genialnych pomocników w postaciach Szymka i Kosy.Brożek jest dla mnie bardzo dobrym napastnikiem ,i pozwolę sobie to powiedzieć (aczkolwiek to tylko moje zdanie) prawdziwym filarem tego zespołu. Poza tym ma coś czego np. Żurawski nie miał - tą jego waleczność i agresję (czasami te jego oczy przypominają oczy jakiegoś seryjnego mordercy ).I tak na koniec- nie ma co porównywać Żurawia do Brożka, jeden i drugi prezentują zupełnie inny styl napastnika.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.08.2008, 10:07
matthewG napisał(a):Wyświetl post
Nie zgodzę się z Tobą, że Brożek jest w tej chwili gwiazdą pokroju Żurawskiego, Frankowskiego. Brożek sam nie potrafi wygrać meczu. Tak szczerze, to na ataku dalej brakuje nam lidera drużyny, który potrafiłby pociągnąć grę do przodu. Fajnie, że gra cały zespół, ale to duża zasługa trenera Skorży. Brożek, moim zdaniem jest niezły na polską ligę, gdzieś dalej w pucharach może się spalić. Mogę się mylić - może za rok, dwa będzie nieco innym zawodnikiem niż ten, którego widzę na boisku.

Brożek już wielokrotnie udowadniał że potrafi strzelać bramki w pucharach, wg mnie nawet lepiej mu to wychodzi niż w meczach ligowych, chodzi mi o to że jest skuteczniejszy (takie mam wrażenie) w lidze potrafi zmaścić wiele prostych sytuacji - może jest to kwestia psychiki i zaangażowania ? Tak czy siak widać postęp w jego grze i to że chłopina się wyrabia, do trzydziestki mu jeszcze trochę brakuje a zazwyczaj wtedy kopacz jest w pełni formy. W ostatnim meczu z Beitarem bardzo fajna spokojna i techniczna bramka - dwa lata temu waliłby taką sytuację na siłę.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 09.08.2008, 10:07
No tak...jeszcze może taką gwiazdą jak Żuraw, czy Franek nie jest, ale...on ma 25 lati w końcu zaczyna realizować potencjał, o którym mówiono juz od dawna. Jak Ci dwaj byli w jego wiekui, to byli na niższym poziomie niż on. Jak będzie miał 27 to być może będzie już 3-krotnym królem strzelców.
A i w pucharach sobie świetnie radzi:
2008/09: z Beitarem 2 bramki (na dwa mecze)
2006/07: z Anderlechtem bramka, z Nantes bramka, z FC Basel bramka, z SV Mattersburg bramka (tylko z Iraklisowi nie strzelił chyba)
2005/06: z Panathinaikosem bramka .

W zasadzie, co wyjdzie to strzela (poza meczami, w których cała drużyna gra nieprzeciętną kichę - jak z Victorią Guimares), czego więcej chcieć
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 09.08.2008, 11:08
Tak gwoli ścisłości

2006/07: z Anderlechtem bramka
eeee?

Cytat:
z Nantes bramka
Nancy

Cytat:
z FC Basel bramka
nawet dwie

Cytat:
z SV Mattersburg bramka
nie ten Brożek

Wypisując wszystkie bramki Brożka w europucharach trzeba jeszcze dodać gol z Feyenordem i trafienie z Primorje za małolata.

Ale ogólnie zgadzam się z tym, że Paweł poczynił wielkie postępy i jest niekwestionowanym liderem Wisły teraz. Nie ma co porównywać go z Frankiem i Żurawiem bo to zupełnie inni napastnicy, ale napewno trzeba zauważyć świetną grę Brożka z pierwszej piłki i strzały głową.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 09.08.2008, 11:10
z Feyenordem a nie z Anderlechtem, sorki
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.08.2008, 21:24
Wywiad z Pawłem: www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4317
P.Brożek napisał(a):
Liczyłeś dziś swoje sytuacje?
Nie.

A było ich dziesięć, jak to mówił trener Ulatowski?

Trener dzwonił do mnie wczoraj i powiedział, że nie użył takich słów. On w ogóle nie rozmawiał z Przeglądem Sportowym. Dziś ukazała się nawet w tej gazecie wzmianka, że przepraszają trenera.
Ps. Kolejny raz przekonaliśmy się, że Przegląd Sportowy to gorszy szmatławiec od Faktu...

EDIT: www.wislaportal.pl/news.php?id=13661
Się nam Tomek rozhulał. Od kiedy on taki wesoły
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 09.08.2008 o godz. 22:16.
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Stary 11.08.2008, 12:18
Panathinaikos chciał Brożka

http://www.futbol.pl/index_2501.php?...0fd653e727c2c0
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.08.2008, 13:06
ktoś wie jak długo bedzie jesczze pauzował Głowa?
What's new?

Odpowiedz cytując
albert02
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.08.2008, 13:15
Cytat:
W tym oknie transferowym Paweł Brożek na pewno nie opuści Wisły i już zapowiedział walkę o kolejny tytuł króla strzelców. - Temat transferu jest w tej chwili zamknięty. Mam zapewnienia z klubu, że jeśli coś się pojawi w grudniu lub w czerwcu, to będą rozmowy – mówił Futbol.pl jeszcze niedawno Paweł Brożek.
Wedlug mnie, Brozek zachowal sie wspaniale. Nie ukrywa, ze chcialby sprobowac zagranica w jakims lepszym klubie, ale nie leci na kase jak niektorzy ; /
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 11.08.2008, 13:31
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
ktoś wie jak długo bedzie jesczze pauzował Głowa?

4-6 tygodni
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 11.08.2008, 15:23
choc kiedys nie pozwalalem sie nikomu przescignac w nasmiewaniu sie z Brozka tak teraz musze to przyznac, ze szokuje mnie jego pewnosc siebie i precyzja w grze. Nie wiem jak dlugo sie to utrzyma, ale poki co robi na mnie spore wrazenie, majac zwlaszcza przed oczami dawne popisy.

Zobaczymy w dalszej czesci sezonu.
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.08.2008, 17:52
Fajny wywiad z Brozkami :

http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4297
Odpowiedz cytując
impArt (konto usuniete)
Banita

Od: 09.2005

Stary 11.08.2008, 19:38
Na tym filmiku możecie sobie zobaczyć podejście "wielkiego i cudownego" Cantoro do nas, kibiców:

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...em_Skorza.html

Tak od 0:40 sekundy...

Ostatnio edytowane przez impArt (konto usuniete) : 11.08.2008 o godz. 19:41.
Odpowiedz cytując
Kibicka
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.08.2008, 19:49
Oj bo Mauruś zmęczony był
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Stary 11.08.2008, 19:56
Wśród kibiców jest nie jeden taki Cantoro co caly mecz siedzi cicho a jak piłkarze podejdą to odpowiada jakby cały mecz dopingował,a Cantoro może miał jakiś gorszy dzień bo zawsze świętuje zwycięstwo.
Odpowiedz cytując
autocontrol
Member

Stary 11.08.2008, 20:04
wpierw chciał krzyknąć.. i sie zakrztusił chyba
przynajmniej ja tak to widze.

PS: a usprawiedliwanie zawodnika ze zmęczony to lekka hipokryzja, alez to wysiłek... - nie nawiązuje specjalnie do tej sytuacji tylko ogólnie.
sezon ogórkowy = nuda
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 12.08.2008, 06:24
Jak dla mnie szukasz dziury w całym..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 12.08.2008, 18:13
impArt
Niewiem skad ten szyderczy ton w stosunku do Mauro...tam nic nie ma .pilkarze skanduja,Mauro schyla glowe,po czym jest juz normalnie ustawiony do sektora.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 12.08.2008, 18:22
eee, bez przesady nie szukajmy na siłę problemów
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 12.08.2008, 18:28
Mauro zaczął czytać forum Wisły i stąd jego niechęć do kibiców 2 tygodnie wcześniej wszyscy go obrażali i od dziadów wyzywali to wziął sobie to do serca i się rewanżuje..
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 12.08.2008, 19:11

Mario ma ekstrawaganckie sposoby snu.
btw. świetne zdjęcia z samolotu.
no i Piotrek Brożek czyta fajne gazetki.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.08.2008, 12:50
Zdjęcia są na prawdę pierwsza klasa haha

http://www.wisla.krakow.pl/foto.php?...ny&plik=23.jpg

Ostatnie foto także pokazuje sposób jak spać w samolocie )
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.08.2008, 13:00
Hahahahahaha! To foto mnie rozwaliło! Ale to dobrze, bo przynajmniej widać, że drużyna się.. lubi!

Mega!
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
Kibicka
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.08.2008, 13:03
jacy oni słodcy na tych fotach,fotograf genialny!!!
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów