The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2017, 19:36
Też uważam, że Załuska wypowiedział się co najmniej niezręcznie.
Nie wolno w trakcie rozgrywek życzyć mistrzostwa rywalowi, nawet jeśli samemu ma się na to mistrzostwo szanse tylko niewiele wyższe od zerowych.
Czy to oznacza, że gdyby w przedostatnim naszym meczu z Lechem nasza porażka dawała już 100% mistrzostwo Legii Załuska położyłby się w bramce?
Mam nadzieję, że nie.

Tak czy owak nie ma sensu robić z tego wydarzenia.
Wniosek jest taki, że musimy szukać bramkarza o mniejszych sympatiach wobec warszafki
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 01.05.2017, 19:41
Może Boguski nie jest kochany na forum, bo jest nijaki? Czym się ten piłkarz charakteryzuje? Drybling? Guerrier miał. Szybkość? Sarki miał. Uderzenia Brleka, przebojowości Stilicia czy agresji i nieustępliwości Lloncha też nie ma. Lubi zmarnować okazje,strzelić farfocla w okazji, gdy oczekuje się przynajmniej zatrudnienia bramkarza. Nic do niego osobiście nie mam (zapewne nikt z forum nie ma), ale na Wisłę jest od dawna za słaby i gadanie o Bogusiu 09' tego nie zmieni. PS: Dajesz Dziki! *blink blink* s1meone

Co do samego Załuski. Sympatyczny gość, który przygodę z profesjonalną piłką zaczął właśnie w Legii i pewnie jest jej kibicem. Swoje zadanie w bezpośrednim meczu wykonał b.dobrze. Baszczyński przed ostatnim meczem z BBT też mówił, że sercem za Wisłą, rozumem za BBT.

Z tymi matematycznymi szansami to jest śmiech na sali panowie. Po 1: nie będziemy grać już z Legią, więc nam niczego złego nie życzył, wszystko w naszych rękach, MP o krok. Po 2: jestem ciekawy jak to wygląda procentowo
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 01.05.2017, 19:43
I tak naprawdę każdy Pan Piłkarz powinien dostać informacje,ze takie wypowiedzi nie są w klubie tolerowane i będa karane w przyszłości...

Życzyć to On może w prywatnej rozmowie koledze,a nie w oficjalnej rozmowie...czas tego Pana w Wiśle sie kończy. Oczywiście nie z powodu tej wypowiedzi...
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 01.05.2017, 19:43
No kuerwa a czego wy od Załuski oczekiwaliscie? Przeciez on jako kibic nawet na Legie smigal zanim zaczal u nich grac. Nie znaczy to oczywiscie, ze nie moze profesjonalnie podchodzic do swoich obowiazkow.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 01.05.2017 o godz. 19:46.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.05.2017, 20:21
No i tyle z twojego rozumowania ashkeczup Gratulacje. Jesteś jak baba, myślisz poprzez emocje, a nie poprzez to co widzisz. Dlatego masz zakrzywiony obraz rzeczywistości. Współczuję Sam pisałem wczoraj, że Boguski jest teraz bez formy i Bartosz go powinien zluzować i to jest obiektywne gadanie.

A co Boguski miał na przestrzeni sezonów o czym mógłby pomarzyć taki Sarki? No faktycznie nic, może poza golami, asystami i ostatnimi podaniami. Ale wiadomo, te rzeczy nie mają znaczenia. Ważne, że Sarki szybko biega

PS. Załuska z Legią zagrał poprawnie, ale tylko dlatego, że jego pierdołowatość uratował sędzia odgwizdując nieznaczna potrącenie przez Voo. Równie dobrze mógłby to puścić i wtedy byłby płacz i zgrzytanie zębów co za ręcznik mamy w bramce.

Ja w przeciwieństwie do ciebie obserwuje piłkarzy i to co dają drużynie, zamiast patrzyć na wszystko przez pryzmat suchego rezultatu (kobiety mają w zwyczaju tak emocjonalnie na rzeczy patrzeć).
Odpowiedz cytując
Machor303
Member

Od: 06.2014

Stary 01.05.2017, 20:38
Co do wypowiedzi Załuski to jestem zawiedziony tym że tak powiedział, Załuska wiedząc że to największy wróg mógłby się powstrzymać. Jak dla mnie powinni mu po sezonie podziękować
Odpowiedz cytując
Markfire20
Senior Member

Od: 12.2015

Stary 01.05.2017, 20:49
Jaki nieprofesjonalizm? O czym Wy .......icie?! Nieprofesjonalizm byłby wtedy, gdyby specjalnie wpuścił któryś ze strzałów cwelki albo kopnął piłkę de swojej bramki. Myślicie, że piłkarze nie są kibicami? W takim razie Prusak nie ma prawa bronić w Łęcznej, bo otwarcie mówi, że kibicuje pyrom, Pola zresztą też wyjebać - za Espanyolem jest. To samo jeśli chodzi o trenerów - Kaczmarek nie powinien trenować Płocczan, bo jest za lechią.
Paranoja ludzie, paranoja.
A te teksty, żeby nie podpisywać z nim nowego kontraktu ze względu na to co powiedział w wywiadzie ...
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 01.05.2017, 21:42
s1mone

Pisałem gdzieś tam w odpowiedzi na twojego posta odnośnie formy Bogusia, że oczywiście doceniam te 2 hattricki i 9 bramek na jesień, ale jestem niemalże pewny, że na wiosnę nawet połowy z tego nie ustrzeli co się póki co sprawdza. Poprzednie zdanie to gładkie przejście odnośnie twojej opinii o moim emocjonalnym podejściu. Otóż zastanawiam się o co ci chodzi, bo, poważnie, nie mam pojęcia.

Markfire20 napisał(a):Wyświetl post
Pola zresztą też wyjebać - za Espanyolem jest.
Szczególnie, że w Krakowie gra się piłkę na wzór Barcelony
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 01.05.2017, 22:29
Ja tylko tonuje nastroje odnośnie Załuski; bramkarz jakich było wielu u nas, ma swoje mankamenty, trafiają mu się spore klopsy - na jego szczęście żaden oczywisty klops nie kosztował nas jeszcze gola. Było parę takich bramek, że się moim zdaniem źle zachował, ale jak na razie jego 'Pawełki' nas nic nie kosztowały. Moim zdaniem - do czasu, bo jest w tym dość regularny.

Wiadomo każdemu bramkarzowi czasem się coś zdarza, niestety Załusce ostatnio częściej. Miewał też dobre mecze i interwencje ale nic ponad szeroko pojęty standard. Statystyki bramkarskie to potwierdzają (bodajże 67% obronionych strzałów) co go klasyfikuje trochę poniżej środka ligowej stawki. To są właśnie powody dlaczego praktycznie w każdym klubie do którego przychodził siadał na ławie. Jak dla mnie Miśkiewicz w swoim ostatnim pełnym sezonie (co nie przedłużył kontraktu) był lepszy (po powrocie już grał gorzej), a ten kłamczuch Cierzniak dwie klasy lepszy. Mimo wszystko muszę przyznać, że Załuska jest lepszym golkiperem niż pan ręcznik Buchalik.

Skoro nasz 'sympatyczny' Łukasz jest zagorzałym kibicem Legii to nie widzę powodów, aby dawać mu jakąkolwiek taryfę ulgową - ot zwykły najemnik. Jeśli prawdą jest, że ma wymagania finansowe to powinniśmy go pożegnać po sezonie. Jeśli z nich zejdzie to nadal bym się zastanowił czy nie lepiej się rozglądnąć za jakimś pewniejszym lub bardziej perspektywicznym bramkarzem. Tyle ode mnie odnośnie Załuski.

Co do Boguskiego - trudno wymagać od solidnego ligowca, żeby w każdej rundzie wykręcał obłędne statystyki, a tak trzeba nazwać to co zrobił w poprzedniej. W sumie drugi sezon z rzędu zakręci się koło 10 goli w sezonie i to jest wynik o którym Sarki mógł conajwyżej pomarzyć w całej swojej dorosłej karierze. Mimo wszystko ostatnio mało jest pod grą, dlatego też uważam, że jest w słabszej formie i widziałbym Bartosza, który daje dobre zmiany. Pytanie tylko czy jest w stanie rozegrać chociażby te 70 minut na takiej intensywności jak ostatnio prezentował, gdy wchodził na zmianę. Trzeba mu dać szansę.

PS. Kibicowanie innej drużynie jest OK, gadanie, że życzy się rywalowi mistrzostwa już nie. Daleko nie szukając - Wolski potrafił się z klasą wypowiedzieć, Załuska ma z tym ewidentny problem.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 01.05.2017 o godz. 22:40.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 02.05.2017, 08:09
Machor303 napisał(a):Wyświetl post
Co do wypowiedzi Załuski to jestem zawiedziony tym że tak powiedział, Załuska wiedząc że to największy wróg mógłby się powstrzymać. Jak dla mnie powinni mu po sezonie podziękować
Największy wróg?

Sorki, nie mogłem się powstrzymać.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.05.2017 o godz. 08:51.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 02.05.2017, 09:08
Robicie gównoburze z niczego.

Po pierwsze: pilka nozna to przede wszystkim zawód: 90% naszych pilkarzy przy rewelacyjnej ofercie przeszlo by do Legii. Nie jesteśmy juz krezusem finansowym by zatrzymac tu każdego. A nawet wtedy gdy byliśmy to zdarzaly się podobne transfery.

Co nie znaczy że pilkarz naszego klubu (jak Zaluska) nie robi wszystkiego by wygrac mecz i osiągnąć z naszym klubem sukcesy. Jakoś na tą część wypowiedzi Zaluski nikt nie zwrócił uwagi.

Jak ktoś dobrze napisal, lepiej żeby Zaluska klamal że niemawidzi legionistów, niz życzył im MP, ktorego Wisla nie ma prawa w tym sezonie zdobyć? Wolicie hipokrytow od uczciwych ludzi? Gratuluje systemu wartości.

Nie wspomne juz o tym, że równie kurtuazyjne wypowiedzi w stostunku do rywali to jest standard w dzisiejszej pilce nożnej. To sa cywilizowani ludzie. Nie biegaja z maczetami po mieście w poszukiwaniu piłkarzy innych klubów.
Odpowiedz cytując
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 02.05.2017, 09:47
Najlepszy bramkarz odkąd świadomie oglądam Wisłę, czyli od 2000 r. Na tej pozycji zawsze, powtarzam ZAWSZE, były jakieś cyrki, od pamiętnego meczu z Lazio po Miśkiewicza. Co mecz wybrania jakąś setkę, błędów praktycznie żadnych, 100% obciążenia psychicznego przez Urygę i Gonazalesa, którzy lubią mu podrzucić jakąś minę. Albo powiedzmy że na równi z Pareiko, który jednak pogrzebal swoją legendę el. LM (|nie wiem jak Załuska by się w nich spisał). A niektórzy tu widzę mają krótką pamięć albo zwykła, kurtuazyjna wypowiedź Łukasza całkowicie wypaliła wam mózgi.

Srać się o jakieś promilowe szanse na mistrzostwo

Tak, Załuska to na pewno tajny double agent ległej, widać zresztą po jego reakcjach na zdobyte bramki.

Jeszcze co do Boguskiego, przed kontuzją piłkarz wybitny, wydawało się, że to będzie taki polski Messi, genialne prowadzenie piłki, zmysł do gry kombinacyjnej, strzał, no miał wszystko. Stało się jak się stało. Po powrocie to jest może 10% tamtego piłkarza. I obecne statystyki tylko zaciemniają ten obraz, nie mam pojęcia jak je wyśrubował, grając niemal w każdym meczu zupełny piach. Inna sprawa, że jak dla mnie to nigdy nie był skrzydłowy...
Ostatnio edytowane przez guardian_angel : 02.05.2017 o godz. 09:53.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.05.2017, 09:51
Kurtuazją byłoby "powodzenia w dalszych spotkaniach". Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy tym, a "życzę Legii MP" to:

Cytat:
całkowicie wypaliłO CI mózg.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 02.05.2017, 10:22
Najlepszy od roku 2000?

Naprawdę?

Pokaż mi te parady Załuski, bo jak dla mnie to czasem owszem wyjmie sam na sam (to jak każdy inny bramkarz czasem wyjmuje), a jak broni to głównie to co powinien - czyli ładują w niego albo w jego najbliższym zasięgu. Ja pamiętam jedną paradę, która mi w pamięć zapadła - tyle, że nie dość, że tam sędzia odgwizdał spalonego, to jeszcze Załuska dołożył od siebie dużo showu.

W poprzednim meczu z L Załuska prawie zajebał bramkę (tak jak mówię Voo go delikatnie zahaczył, ale jakby sędzia nie gwizdnął to nikt by tego jakoś specjalnie nie rozdrabniał).
Mecz wcześniej wypluł piłkę po bardzo prostym dośrodkowaniu w kuriozalny sposób - miał farta, że go nasi stoperzy w ostatniej chwili uratowali.
Z Lechem dał się przepchnąć piłkarzowi przeciwnika, który był o głowę od niego niższy! I wpadł do bramki jak ostatnia sierota (pisałem, że żadnego 100% babola nie zrobił po którym padłby gol, ale zapomniałem wtedy o tej akcji, mea culpa! Jeden był).
W innym meczu idzie piłka wzdłuż bramki po 5 metrze, a on nie dość, że nie przecina tego podania to rzuca się na kolana pół metra od piłki i zostawia całą bramkę odsłoniętą, że domykający akcję gość z drugiej strony ma pustą bramkę. Duży błąd, bo albo wychodzisz i przecinasz dośrodkowanie albo pilnujesz linii, a nie stajesz w pół drogi i kładziesz się na 4 metrze rozkładając ręce.
W debiucie z Lechią najpierw wybił lekki strzał po ziemi praktycznie prosto w niego prosto pod nogi Paixao (zamiast do boku), na szczęście tamten spudłował. Też w tym meczu dał się przelobować, bo podjął złą decyzje o wyjściu z bramki, gdy nie miał szans do niej dojść.
Zaliczył dość dużo wybić, ala Misiek - po podaniu do niego na 40 metr wprost pod nogi ofensywnych pomocników rywali. Jego fart, że żadna z tych kontr nie doprowadziła do straty gola.

Trochę dużo tego jak na to, że nie rozegrał u nas nawet 30 meczy, nie sądzisz?

Z tego co pamiętam w 1 meczu zagrał bardzo dobrze, ale to trochę mało zważywszy na jego pierdołowatość przy prostych zagraniach. Z resztą jakoś bardziej w pamięci mi siedzą mecze wybronione przez Miśka czy chociażby... Pawełka niż Załuskę. Jak dla mnie poza dobrą grą 1/1 i warunkami fizycznymi bardzo przeciętny bramkarz, który na dodatek ma olbrzymie problemy z koncentracja.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 02.05.2017 o godz. 11:00.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 02.05.2017, 10:25
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Kurtuazją byłoby "powodzenia w dalszych spotkaniach". Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy tym, a "życzę Legii MP" to:
I dlatego Zaluska wybral zawód pilkarza, a nie dyplomaty. Jak nie widzisz w tym różnicy to Twoj problem.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 02.05.2017, 10:27
Świetnie. Niech piłkarze życzą utrzymania sąsiadce, kurvie świni etc., bo nie są dyplomatami. A:

Cytat:
Jak nie widzisz w tym różnicy to Twoj problem.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
hawaiisurfer
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.05.2017, 10:39
guardian_angel napisał(a):Wyświetl post
Najlepszy bramkarz odkąd świadomie oglądam Wisłę, czyli od 2000 r.
Mimo, że wiadomo jaki jest stosunek do dwójki n/w, to od strzała jestem w stanie Ci wymienić 3 lepszych (biorąc pod uwagę to, co grali u nas) z ostatnich 10 lat:

- Dolha
- Pareiko
- Cierzniak

A biorąc pod uwagę 17 lat, to ta trójka plus dorzuciłbym jeszcze Majdana (wyłączając mecz rewanżowy z Panathinaikosem)
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 02.05.2017, 12:06
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Najlepszy od roku 2000?

Naprawdę?

Pokaż mi te parady Załuski
Merebabaszwiszwi z Płocka jak w okienko ładował?
Odpowiedz cytując
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 02.05.2017, 12:57
Stwierdzeniem, bo ktoś strzelał w bramkarza, można podważyc klasę każdego, podkreślam każdego bramkarza, na czele z Buffonem i Neuerem...

s1mone wymieniłeś dużo przykładów, ale póki co oprócz przepychanki w Płocku to nie widzę błędu, który zaważyłby na końcowym wyniku. I to go broni. Znakomity refleks, pewne chwyty i co mecz jakaś decydująca interwencja. Do tego świetnie broni stałe fragmenty - nie przypominam sobie jakiegoś sparowania piłki pod nogi przeciwnika. Zastanawiałem się o co chodzi po meczu z Zagłębiem, że nikt nie wspomina Załuski, który wybronił 900% sytuację minutę po bramce Wisły.

No tak, przepraszam, w Załuskę strzelali przecież, żadna jego zasługa.

Dużo bardziej wolę bramkarza, który czasem popełni błąd (do naprawy zresztą), ale co mecz mającego też jakąś bombową interwencję, niż stabilną cipkę z rodzaju Fabiańskiego (karne z Portugalią nigdy mi nie dadzą już spokoju do końca życia). Taki na razie jawi mi się Załuska. Oczywiście za mało meczów, by wyrokować na przyszłość, o ile zostanie. Może być i gorzej i lepiej.

Lepszego golkipera nie znajdziemy. Jeszcze jeden okres przygotowawczy z Kiko i będzie bramkarz na lata. No chyba, ża będzie miał nie wiadomo jakie wymagania finansowe, tu trzeba zachować trochę rozsądku.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.05.2017, 13:27
Niektórzy to powinni wziąć rozbieg i przepierdzielić głową w ścianę.Jasne, Załuska teraz broni dobrze,ale cofnijcie się kilka kolejek wstecz lub na początek sezonu gdzie, nie grał rewelacyjnie i połowa forum chciała go wyrzucić.Najlepszy bramkarz? nie,dobry bramkarz.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.05.2017, 13:36
Załuska nie pomyślał zanim się odezwał i wyszło jak wyszło. Nie powinien tego w tym momencie mówić i tyle.
A Załuska nie jest też na takim poziomie, żeby nie dało się kogoś zbliżonego za podobną kasę podpisać.
Poza tym Miśkiewicz aż tak dużo słabszy nie jest i wierzę, że przy obecnej obronie i przy Kiko, jest wstanie grać na poziomie co najmniej takim jak obecnie Załuska.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 02.05.2017, 13:45
guardian_angel napisał(a):Wyświetl post
Lepszego golkipera nie znajdziemy. Jeszcze jeden okres przygotowawczy z Kiko i będzie bramkarz na lata. No chyba, ża będzie miał nie wiadomo jakie wymagania finansowe, tu trzeba zachować trochę rozsądku.
Lepszego nie znajdziemy? Zejdź na ziemię i daj Junco czas.

Nawet jeśli nie będzie lepszy to będzie na tym samym poziomie a sporo tańszy od najemnika Załuski. Załuska jest już stary i lepszy nie będzie.

Jak najemnik zejdzie ze swoich oczekiwań finansowych to pewnie zostanie z nami. Jak nie - to go pożegnamy. To nie bramkostrzelny napastnik którego jest ciężko zastąpić. Ale ja mam nadzieje że Junco juz działa żeby znaleźć kogoś lepszego, albo przynajmniej młodszego.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 02.05.2017, 14:45
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Jak najemnik zejdzie ze swoich oczekiwań finansowych
No tak. Przecież jak przyjdzie ktoś z 3 ligi hiszpańskiej to będzie to wielki kibic Wisły, który od 4 roku życia nie opuścił żadnego meczu. Kto nie jest u nas najemnikiem? Mały, Głowa, Brożek, ew. Misiek.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.05.2017, 15:02
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Załuska nie pomyślał zanim się odezwał i wyszło jak wyszło. Nie powinien tego w tym momencie mówić i tyle.
A Załuska nie jest też na takim poziomie, żeby nie dało się kogoś zbliżonego za podobną kasę podpisać.
Poza tym Miśkiewicz aż tak dużo słabszy nie jest i wierzę, że przy obecnej obronie i przy Kiko, jest wstanie grać na poziomie co najmniej takim jak obecnie Załuska.
Taaaa
Zwłaszcza nogami i na przedpolu.
On się tego nie nauczył i już nigdy nie nauczy.

Załuska jest w miarę solidny, choć faktycznie zdarzały mu się prawie pawełki...

Jeśli mielibyśmy zostać z Miśkiem jako pierwszym to musielibyśmy sklecić blok defensywny nie dopuszczający rywala na 25 metrów przed bramką i nie zezwalający na żadne, ale to żadne dośrodkowania.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 02.05.2017, 15:45
Pocieszające jest, że parę miesięcy temu największym problemem na forum byla kwestia bankructwa, a teraz pomeczowy wywiad bramkarza.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.05.2017, 17:25
Oglądacie finał PP?

To tyle, jeśli chodzi o puchary europejskie dla nas
Oby legła 4 miejsce w lidze zajęła....
Odpowiedz cytując
michalmichal1906
Junior Member

Od: 02.2017

Stary 02.05.2017, 17:39
walczymy o podium
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.05.2017, 17:46
piotek napisał(a):Wyświetl post
Pocieszające jest, że parę miesięcy temu największym problemem na forum byla kwestia bankructwa, a teraz pomeczowy wywiad bramkarza.
To jedno.
A drugie to to, że rok temu uwazalismy ze po stracie Cierzniaka nie znajdziemy bramkarza.

A prawda jest taka, ze wczesniej mielismy po prostu paralitykow (procz Pareki). I teraz sie jaramy bo byle zmiennik ktory nic nie grał, przyjdzie do nas i wybroni pare akcji. Niby nic, a jednak w naszej lidze coś wielkiego (patrz Śląsk z Pawełkiem ... ile im bramek zajebał to jego!)
Jak nie Załuska to ktoś inny ...(nie mylić z tymi co byli...Buchal i Miskiewicz w jednej druzynie to brzmi jak Mójta i Jankowski...serio)
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Machor303
Member

Od: 06.2014

Stary 02.05.2017, 18:04
Majdan był jeszcze bardziej związany z Pogonią niż Załuska z legia a nie wygadywał takich głupot jak ten w niedziele
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.05.2017, 20:04
Ani Załuska się jeszcze nie s....ił, ani też nie jest nie wiadomo jak zajebistym grajkiem, żeby drzeć szaty w jedną czy w drugą stronę.
Wrzućcie na luz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów