The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 18:28
W sumie to jak Wisła wygrywa, to i zwycięstwa Legii mi nie przeszkadzają Ale i tak najważniejszy mecz z dzisiaj za pół godziny.

O, remis już.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 18.08.2011, 18:29
gol z dupy dla Legii wiec musiało się to zemścić. Sprawiedliwości stało się zadość.
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Od: 11.2010

No a co wy chcecie? Przecież Żewłakow to amatorszczyzna... a ten Jędrzejczyk to też wątpliwej jakości piłkarz. Legia ma w obronie jednego dobrego piłkarza - Wawrzyniaka.. który akurat przy straconym golu zawalił trochę.
Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Wawrzyniak

na co on liczył? że Ari nie ośmieli się podbiec do bramki
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 18.08.2011, 18:31
A za przygotowanie fizyczne Legii nie odpowiada przypadkiem Terlozotti ? Wielki bialy czlowiek Macka ?

Zrobili to z Wisla a teraz z Legia... zajechali ich =/
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.08.2011, 18:32
Orson napisał(a):Wyświetl post
Wawrzyniak

na co on liczył? że Ari nie ośmieli się podbiec do bramki
Według Romka atomka na pierwsze miejsce w składzie na Euro 2012
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Stary 18.08.2011, 18:33
a Ljuboja to klasowy gracz...
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 18.08.2011, 18:33
Niemogesiezarejestrowac napisał(a):Wyświetl post
Co się tam dzieje , że śpiewają "zostaw kibica hej ku***o zostaw kibica" ?
Skorżę ochrona chciała wyprowadzić za przeklinanie. Wezwali policje i Maciek dostał 2000 mandatu... dobrze że go kibice obronili bo nie miałby kto zmian przeprowadzać
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Stary 18.08.2011, 18:36
Legia ma za dużo polaków w składize, którzy się obijają od 30 minuty.. dlatego odpadnie.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.08.2011, 18:39
Ljuboja + Radovic to swietny duet. Dobrze slyszalem, ze MANU nie zagra w rewanzu? Jak tak to nieciekawie - kto bedzie napedzał akcje
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 18.08.2011, 18:43
Fajna oprawa, wyczuwam dużą porcję szydery

Dobrze, że tak się ułożył mecz Legii bo może więcej osób doceni to, co Maaskant robi z Wisłą w pucharach i przestanie psioczyć na niby słabą, defensywną grę. Miło mieć świadomość, że ktoś inny traci mega frajerskie bramki i osiąga słaby rezultat mimo momentami widowiskowej gry, a my pomału, konsekwentnie, z wyrachowaniem.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 18.08.2011, 18:44
Nieźle Legia gra. Myślałem, że Spartak ich tam rozjedzie a tu taka niespodzianka. Jednak wynik niekorzystny i na dodatek żółte kartki. Prawdopodobnie pożegnają się z pucharami, a to źle bo w takiej formie mogą być naprawdę DUŻYM zagrożeniem w lidze.

Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 18.08.2011, 18:52
A na legialive:

http://tinypic.pl/xf2rqji6zig1
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 18.08.2011, 18:53
Legia to klasyczny przykład PMS! Mam nadzieje że Orest jak zwykle pójdzie pod prąd. Jak z Saragossą
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.08.2011, 18:57
Legia o dziwo zaprezentowała się całkiem dobrze. Widać, że Skorża jakoś poukładał drużynę. W razie ich odpadnięcia z LE mogą być mocni w lidze dlatego martwi mnie ich forma.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.08.2011, 18:58
Legia zagrała dzisiaj odważnie, bez strachu przed milionami euro wywalonymi na zawodników Spartaka. Wynik jak wynik. Będziemy to kompleksowo oceniać po rewanżu u kacapów. Remis to jednak po wieloma względami dobry rezultat. Tak na dziś. Legionistom trochę zabrakło sił. Ljuboja facet na piątkę. Czasami reszta jego kolegów z drużyny nie za bardzo za jego intencjami nadąża. Ogólnie fajnie. Chciałbym ,żeby Legia jednak awansowała i będę się o to modlił. Stop kacapom i zapyziałym kretom z weszło.com, którzy już Legię w dzień losowania spisali na straty.

TERAZ WKS!! WKS!!! WKS !!! WKS!!!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 18.08.2011, 18:59
Ludzie mieli pretensje, ze Wisla nie zagrala ładnie. Dzisiaj Legia zagrała ladnie atakujac od poczatku, potem brakło im sił a Spartak zaczał grac i zremisowal 2-2. Niech sobie teraz odpowiedza, ktora taktyka była lepsza i czy lepiej ładnie grac a nie wygrac, czy lepiej wygrac niz ladnie grac.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 18.08.2011, 18:59
Z mojej strony wielkie brawa dla Legii. Naprawde dali z siebie wszystko w tym meczu, a ze nie wystarczylo na Spartak? Trudno, ale graja tam naprawde pilkarze duzej klasy. Wynik i sama gra wstyda napewno nie przynosza, a patrzac na okazje bramkowe jakie Warszawiacy sobie stwarzali... Gol mial pilke meczowa, ale jesli pudluje sie z kilku m majac przed soba tylko bramkarza . Gdyby nie Komorowski wynik pewnie bylby inny, bo facet popelnial szkolne bledy. Podobnie ma sie sprawa z Wawrzyniakiem, ktory rozegral slabe spotkanie.
Ljuboja to fantastyczny pilkarz i man of the match, jesli chodzi o graczy Legii. Kazda grozna akcja przechodzila przez jego noge .
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 18.08.2011, 19:00
Zaczyna się kolejne durne gadanie komentatorów..
"Rapid wygral z Wisła Kraków.." w sparingu oczywiście. Jeszcze wymienili kilka innych klubów, chyba też o sparingi chodziło dlatego Śląsk sie mierzy z wielkim mocarstwem dodał. Ja rozumiem że Polsat faworyzuje Śląska z wiadomych względów ale więcej obiektywizmu Panowie..
Ostatnio edytowane przez CH. : 18.08.2011 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.08.2011, 19:02
3 lata temu Legia przegrala z FK Moskwa 1 czy 2 do zera wiec postęp jest
szkoda tej szybkiej bramki na 2:2, szkoda sytuacji Gola i szkoda kartki Radovica
ps. jestem fanem Ljuboji
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.08.2011, 19:03
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Ludzie mieli pretensje, ze Wisla nie zagrala ładnie. Dzisiaj Legia zagrała ladnie atakujac od poczatku, potem brakło im sił a Spartak zaczał grac i zremisowal 2-2. Niech sobie teraz odpowiedza, ktora taktyka była lepsza i czy lepiej ładnie grac a nie wygrac, czy lepiej wygrac niz ladnie grac.
Dokładnie tak!!! Legia zagrała całkiem estetycznie, w miarę ładnie dla oka, ale walory artystyczne o awansie nie decydują. Jak Legia w pierwszej połowie wsiadła na Spartak , pomyślałem - oho pewnie się zajadą fizycznie i to było widać jak na dłoni w drugiej połówce. Ja Wam mówię , Maskaant to ma chłop łeb. Jak jedziesz na tygrysie nie możesz z niego spaść bo cię pożre. I Legia spadła.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 18.08.2011, 20:05
Wedlug mnie juz po Legii i Slasku.
Odpowiedz cytując
Martineq
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.08.2011, 20:06
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie tak!!! Legia zagrała całkiem estetycznie, w miarę ładnie dla oka, ale walory artystyczne o awansie nie decydują. Jak Legia w pierwszej połowie wsiadła na Spartak , pomyślałem - oho pewnie się zajadą fizycznie i to było widać jak na dłoni w drugiej połówce. Ja Wam mówię , Maskaant to ma chłop łeb. Jak jedziesz na tygrysie nie możesz z niego spaść bo cię pożre. I Legia spadła.
Nie ma co porównywać taktyki, skoro klasa rywala zupełnie inna. Z taktyką Maaskanta równie dobrze mogłoby się skończyć 0-1 lub 0-2 w takim meczu. Ruscy mają zawodników, którzy mogą się przebić spokojnie nawet przez skomasowaną defensywę.
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.08.2011, 20:07
W dniu dzisiejszym z mojego podpisu znika fragment: "My jesteśmy z Legią i dla Legii, wy chwilowo jesteście w Legii.". Bardzo zapunktowali u mnie tym jak bardzo chcieli. Nie zawsze się wygrywa, ale zaangażowanie to podstawa, i tego im odmówić nie można. Za krótką mamy ławkę, więc może to i lepiej, że odpadnie te 6 meczów w LE, bo byłoby ciężko w lidze.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 18.08.2011, 20:08
Śląsk chce awansować do grupy mająs Wasiluka w obronie , z czym do ludzi

Śląsk przegrał ( przegrywa ) ten mecz dając dojść do słowa Rapidowi po strzeleniu pierwszej bramki

gdyby strzelił dwie bramki , mając 3 okazje Rapid na pewno tak szybko by się nie podniósł
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 18.08.2011, 20:10
Rapid byl teoretycznie najslabszy - no wlasnie, tylko teoretycznie. Bardzo dobrze poukladany zespoł - szkoda Slaska.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 18.08.2011, 20:11
Legia i Śląsk pojadą na rewanż by odpaść. bez Radovica, Manu i Komorowskiego może w ogóle zapomnieć o czymkolwiek. Śląsk jak nie wyrówna to pojedzie także jak na ścięcie.'
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Stary 18.08.2011, 20:14
Wasiluk w obronie to pól biedy, Socha to jest dramat. W dodatku gość jest niebezpieczny - kiedyś strasznie kogoś skasuje. Ogólnie Śląsk słabszy ale wierzę w Oresta
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.08.2011, 20:15
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Legia i Śląsk pojadą na rewanż by odpaść. bez Radovica, Manu i Komorowskiego może w ogóle zapomnieć o czymkolwiek. Śląsk jak nie wyrówna to pojedzie także jak na ścięcie.'
Pomyślałby ktoś tak jeszcze pół roku temu? Nie ma się co oszukiwać, Spartak będzie mógł sobie spokojnie zagrać z kontry, a mając szybkich i dobrych technicznie graczy pewnie będą potrafili to wykorzystać.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 18.08.2011, 20:17
Chyba ktos nie ogladal dzisiejszego meczu, jesli pisze, ze brak Komorowskiego to oslabienie(bo facet zawalil 2 bramki, juz nie mowie o jego chamskich zagraniach).
A co do Wroclawia, to narazie absolutna dominacja Rumunow i tylko cud moze uratowac Slask.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów