|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W sumie to jak Wisła wygrywa, to i zwycięstwa Legii mi nie przeszkadzają
Ale i tak najważniejszy mecz z dzisiaj za pół godziny.O, remis już. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
gol z dupy dla Legii wiec musiało się to zemścić. Sprawiedliwości stało się zadość.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
No a co wy chcecie? Przecież Żewłakow to amatorszczyzna... a ten Jędrzejczyk to też wątpliwej jakości piłkarz. Legia ma w obronie jednego dobrego piłkarza - Wawrzyniaka.. który akurat przy straconym golu zawalił trochę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wawrzyniak
![]() na co on liczył? że Ari nie ośmieli się podbiec do bramki ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A za przygotowanie fizyczne Legii nie odpowiada przypadkiem Terlozotti ? Wielki bialy czlowiek Macka ?
Zrobili to z Wisla a teraz z Legia... zajechali ich =/ ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Według Romka atomka na pierwsze miejsce w składzie na Euro 2012
![]() ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Ljuboja to klasowy gracz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Skorżę ochrona chciała wyprowadzić za przeklinanie. Wezwali policje i Maciek dostał 2000 mandatu... dobrze że go kibice obronili bo nie miałby kto zmian przeprowadzać
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legia ma za dużo polaków w składize, którzy się obijają od 30 minuty.. dlatego odpadnie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ljuboja + Radovic to swietny duet. Dobrze slyszalem, ze MANU nie zagra w rewanzu? Jak tak to nieciekawie - kto bedzie napedzał akcje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Fajna oprawa, wyczuwam dużą porcję szydery
![]() Dobrze, że tak się ułożył mecz Legii bo może więcej osób doceni to, co Maaskant robi z Wisłą w pucharach i przestanie psioczyć na niby słabą, defensywną grę. Miło mieć świadomość, że ktoś inny traci mega frajerskie bramki i osiąga słaby rezultat mimo momentami widowiskowej gry, a my pomału, konsekwentnie, z wyrachowaniem. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nieźle Legia gra. Myślałem, że Spartak ich tam rozjedzie a tu taka niespodzianka. Jednak wynik niekorzystny i na dodatek żółte kartki. Prawdopodobnie pożegnają się z pucharami, a to źle bo w takiej formie mogą być naprawdę DUŻYM zagrożeniem w lidze.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Legia to klasyczny przykład PMS! Mam nadzieje że Orest jak zwykle pójdzie pod prąd. Jak z Saragossą
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Legia zagrała dzisiaj odważnie, bez strachu przed milionami euro wywalonymi na zawodników Spartaka. Wynik jak wynik. Będziemy to kompleksowo oceniać po rewanżu u kacapów. Remis to jednak po wieloma względami dobry rezultat. Tak na dziś. Legionistom trochę zabrakło sił. Ljuboja facet na piątkę. Czasami reszta jego kolegów z drużyny nie za bardzo za jego intencjami nadąża. Ogólnie fajnie. Chciałbym ,żeby Legia jednak awansowała i będę się o to modlił. Stop kacapom i zapyziałym kretom z weszło.com, którzy już Legię w dzień losowania spisali na straty.
TERAZ WKS!! WKS!!! WKS !!! WKS!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ludzie mieli pretensje, ze Wisla nie zagrala ładnie. Dzisiaj Legia zagrała ladnie atakujac od poczatku, potem brakło im sił a Spartak zaczał grac i zremisowal 2-2. Niech sobie teraz odpowiedza, ktora taktyka była lepsza i czy lepiej ładnie grac a nie wygrac, czy lepiej wygrac niz ladnie grac.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z mojej strony wielkie brawa dla Legii. Naprawde dali z siebie wszystko w tym meczu, a ze nie wystarczylo na Spartak? Trudno, ale graja tam naprawde pilkarze duzej klasy. Wynik i sama gra wstyda napewno nie przynosza, a patrzac na okazje bramkowe jakie Warszawiacy sobie stwarzali... Gol mial pilke meczowa, ale jesli pudluje sie z kilku m majac przed soba tylko bramkarza
Ljuboja to fantastyczny pilkarz i man of the match, jesli chodzi o graczy Legii. Kazda grozna akcja przechodzila przez jego noge . |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zaczyna się kolejne durne gadanie komentatorów..
"Rapid wygral z Wisła Kraków.." w sparingu oczywiście. Jeszcze wymienili kilka innych klubów, chyba też o sparingi chodziło
Ostatnio edytowane przez CH. : 18.08.2011 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
3 lata temu Legia przegrala z FK Moskwa 1 czy 2 do zera wiec postęp jest
![]() szkoda tej szybkiej bramki na 2:2, szkoda sytuacji Gola i szkoda kartki Radovica ps. jestem fanem Ljuboji ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wedlug mnie juz po Legii i Slasku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W dniu dzisiejszym z mojego podpisu znika fragment: "My jesteśmy z Legią i dla Legii, wy chwilowo jesteście w Legii.". Bardzo zapunktowali u mnie tym jak bardzo chcieli. Nie zawsze się wygrywa, ale zaangażowanie to podstawa, i tego im odmówić nie można. Za krótką mamy ławkę, więc może to i lepiej, że odpadnie te 6 meczów w LE, bo byłoby ciężko w lidze.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Śląsk chce awansować do grupy mająs Wasiluka w obronie , z czym do ludzi
Śląsk przegrał ( przegrywa ) ten mecz dając dojść do słowa Rapidowi po strzeleniu pierwszej bramki gdyby strzelił dwie bramki , mając 3 okazje Rapid na pewno tak szybko by się nie podniósł |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rapid byl teoretycznie najslabszy - no wlasnie, tylko teoretycznie. Bardzo dobrze poukladany zespoł - szkoda Slaska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Legia i Śląsk pojadą na rewanż by odpaść. bez Radovica, Manu i Komorowskiego może w ogóle zapomnieć o czymkolwiek. Śląsk jak nie wyrówna to pojedzie także jak na ścięcie.'
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wasiluk w obronie to pól biedy, Socha to jest dramat. W dodatku gość jest niebezpieczny - kiedyś strasznie kogoś skasuje. Ogólnie Śląsk słabszy ale wierzę w Oresta
![]() ![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba ktos nie ogladal dzisiejszego meczu, jesli pisze, ze brak Komorowskiego to oslabienie(bo facet zawalil 2 bramki, juz nie mowie o jego chamskich zagraniach).
A co do Wroclawia, to narazie absolutna dominacja Rumunow i tylko cud moze uratowac Slask. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|