|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
No proszę, coś się zaczyna dobrego dziać w Wiśle. Od dzisiaj mamy oficjalny profil na Intagramie
http://instagram.com/wislakrakowsa Dodatkowo, jak widać, znowu kręcony jest film promocyjny, tym razem z Pawłem Brożkiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Juz nie podniecajmy się czymś co powinno być normą w relacjach klub-kibice. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja się nie podniecam piszę bo tego nie było, a dobrze, że klub o tym pomyślał akurat w takim momencie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Brzmi to trochę niewiarygodnie, biorąc pod uwagę, że Wisła współpracuje już z Volvo. Dwóch sponsorów z jednej branży, będących dla siebie konkurencją?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zależy na jaką skalę i w charakterze jakiego sponsora VW miałby wspierać Wisłę.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jeżeli sponsor koszulkowy i dostawca pojazdów dla klubu, to pewnie pożegnają się z Volvo, tym bardziej, że to nie Szwedzi tylko dealer tej marki dostarcza pojazdów.
Na razie to oczywista spekulacja i wymysł dziennikarski, mi również mignęła taka myśl w głowie w nawiązaniu do tego meczu (tak w sumie z gruszki czy pietruszki), ale nie podniecałbym się zbytnio. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
z Volvo to żaden sponsor , tyle co z nami współpracują . Takich "Partnerów " to można i mieć 20 . Sponsorów z prawdziwego zdarzenia można mieć 1,2 - tyle co mamy najlepszej przestrzeni na koszulkach .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Otóż to. To Volvo to żaden sponsor. Niewielka kapucha i kilka aut do użytku.
Tutaj mowa o sponsorze głównym czyli na koszulki. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dokładnie, tak jak swego czasu było z bet-at-home i salwatorem.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Zobaczę na głównej klubu to uwierzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Grupa VW - Audi, Seat, VW, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Scania, Man, Porsche, Ducati I Skoda. Gdybym miał strzelać to ten ostatni producent.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A jak oceniacie dzisiejszy pomysł?
Według mnie marketingowe bardzo dobre posunięcie. Inna sprawa czy uda nam się stawić w takiej ilości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
pomysł super, wykonanie też
realizacja ? będzie cięzko jeśli chodzi o mecz ze śląskiem to może się udać, ale z koroną marnie to widze |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Piątek godzina 20:00, może się udać.
Jak to media podchwycą to będą podobne pozytywne emocje jak przed meczem z Legią. http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...mi,nId,1058150 |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Fajna akcja, choć ją trochę niepotrzebnie zagmatwali. W ogłoszeniu/artykule piszą o takiej samej ilości kibiców na meczu (przy założeniu, że będzie Nas na obydwóch meczach będzie frekwencja powyżej 15 tys.), zaś w filmiku na stronie oficjalnej Bednarz mówi "[...] jeśli na najbliższych dwóch spotkaniach będzie nas łącznie 32 tysiące to na kolejny mecz z Pogonią zapraszam wszystkich za złotówkę [...]". Trochę to zamotali. Złośliwie można byłoby się czepiać słówek i stwierdzić, że nigdy nie będzie takiej samej ilości widzów, czy też że dwukrotna frekwencja 15,5 tys. da nam 31 tys., a nie 32, jak Bednarz wymaga. Także nie wiadomo czy ostatni mecz za złotówkę dla każdego chętnego do zakupu biletu (i na wszystkie sektory) czy też dla osób, które pojawią się na w/w dwóch spotkaniach. Słowo "wszystkich" sugeruje, że także osoby, które nie przyczynią się do większej frekwencji na meczach z Koroną i Śląskiem.
Ale jak wspomniałem wcześniej akcja bardzo fajna, bo trochę przy okazji dwóch poprzednich spotkań wpadliśmy w stagnację z frekwencją. Dobry ruch marketingowy.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 15.11.2013 o godz. 00:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
przeczytałbyś dwa akapity na oficjalnej i przestał mnożyć durne pytania ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A przypadkiem meczu z Pogonią nie ma na jesiennym karnecie?
Czyli rozumiem, że karnetowcy na następne spotkanie ligowe przychodzą za złocisza (szybkie spojrzenie na terminarz:23 kolejka 22.02.2014 Wisła-Cracovia) ;-) |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
a jak kibice przegrają zakład to bilety na następny mecz z Legią to 100 zł w tym połowa na graffiti i oprawy
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Na forum SKWK napisano, że dla karnetowiczów też będą jakieś profity o ile się uda wygrać zakład. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
No byłoby pięknie... Ale chyba tylko ostatnie życzenie jest realne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Zrozumiałbym gdyby powiedział że życzy sobie pięciu transferów do klubu a potem trzech z klubu (silniejsi zastępują słabszych). Ale do cholery - nie odwrotnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wy już naprawdę nie macie się o co czepiać...
Co jest tu znów nie tak? Jakby powiedział w odwrotnej kolejności, to byłoby ok? ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Hahaha już do większej bzdury nie można było się przypierdzielić
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
A dlaczego nie odwrotnie? W naszej sytuacji finansowej to zrozumiałe, że najpierw musimy sprzedać zawodników żeby mieć pieniądze na nowych. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Powinien pewnie był powiedzieć w nieco innej kolejności:
Żebyśmy - upili się do nieprzytomności (i wydawało się nam, że możemy: ) - spokojnie pracować - zyskać nowego sponsora strategicznego i jeszcze jednego oficjalnego, - dokonać trzech transferów naszych piłkarzy i pięciu do klubu - zdobyć szczęśliwie mistrzostwo Polski ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Nie wydaje mi się,że to czy i za ile sprzedamy. bedzie miało jakikolwiek wpływ na wybór kontynera w którym będziemy szperać. Na takim poziomie rozmowa o pieniądzach jest delikatnie mówiąc nietaktem. Nikt nie robi z siebie idioty. Bo jak niema możliwość by z Kolumbii przyszło nienaruszone koko tak nie ma możliwości żeby ktoś wyjebał na śmietnik sprawnego murzyna. Segregacja jest tak rozwinięta przez bogate kluby że niestety ale nam pozostaje tylko wygrzebać coś na chodzie i nie dac się przerobić na i tak marne pieniądze. Szrot godzi sie na każde warunki finansowe.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 01.01.2014 o godz. 23:00.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|