|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dorośli piłkarze i do tego niezbyt pracowici niczego się nie nauczą dzięki temu, że przegrali mecz, przestańcie w to wierzyć
![]() Oto zespoły, które powinny być rozstawione w UEFA Cup. Podzieliłem je na 5 grup po 8, żeby było czytelniej. Milan, Sevilla, Valencia, Benfica, CSKA Moscow, Tottenham, HSV, Stuttgart (2-1 Gyor), Ajax, Olympiacos, Deportivo (0-0 Hajduk), Everton, Brugge, Rapid Buch., Besiktas (2-1 Siroki), Spartak, PSG, Atletico, Sparta, Dinamo Buch., Heerenveen, Rosenborg (1-2 Djurgaarden), Udinese, Feyenoord, Braga (1-0 Zrinjski), Levski, Dnipro (3-2 Bellinzona), Austria (?-? WIT Georgia), Slavia, Galatasaray, Sampdoria, Hertha (2-0 Interblock), Partizan, Nancy, Aston Villa (4-1), Portsmouth, Racing, Kobenhavn (3-1 Lillestrom), H. Tel-Aviv (0-0 Vojvodina), Borussia. Jeśli nie zdarzy się żadna niespodzianka w rewanżach CL QR3 ani UC QR2 to Wisła (wraz z D. Zagrzeb, Banikiem, Metalistem i Omonią) może trafić na: Sevilla, Besiktas, Atletico, Sampdoria, Nancy.
Ostatnio edytowane przez gukfva : 15.08.2008 o godz. 09:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Tak czy siak, była porażka 0:4, z LM się żegnamy, wypada dobrze się zaprezentować w Krakowie i myśleć o PUEFA, bo faza grupowa tych rozgrywek jest jak najbardziej w zasięgu Wisły. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
poprosze fragment na YT |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Nie chodzi mi o to, że bierze się po jednej ekipie z tych 5 grup które wymieniłeś bo to akurat wiem. Interesuje mnie dlaczego akurat Wisła z tą piątką zespołów a nie z inną |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2501=28713
A to ciekawe.. mnie to już zainteresowało podczas meczu, kiedy komentator mówił, że Hleb nie był zgłoszony... ![]()
po prostu Kasia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dokladnie Barcelona przynosi zbyt wielkie zyski dla UEFA zeby z niej zrezygnowali, ale to jakas nadzieja
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
za chwile bedzie dementi i okaze sie ze byl uprawniony.Nawet jak nie był. To taka sytuacja jak po meczu z PAO gdzie kazdy doszukiwal sie jakis faktow dzieki ktorym moglibysmy otrzymac walkowera
No ale pismo moglby nasz klub wyslac... ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bylo by pieknie, i powiem wam ze nawet jesli to niemoralne to ja bym bardzo chcial zeby wisla awansowala, nawet w taki sposob. Boze dopomoz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Serce podpowiada: zrobić im koło dupy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Jeżeli to by sie okazało prawdą to ide na kolanach do Watykanu xD
. Trzeba próbować, dlaczego Barcelona ma nie ponieść konsekwencji skoro grał nieuprawniony piłkarz. Wilczek nie śpij ![]() ![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktos napisal, zagrali bysmy 8-1-1 i, zreszta tak gralismy w barcelonie
I jakos sie bedziemy bronic ![]() Tylko pierw te info musi okazac sie prawda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://www.uefa.com/footballeurope/c...n=1/index.html
Jest Hleb na liście ? Jest więc koniec tematu. |
|
|
|
Guest
|
|
Ostatnio edytowane przez westersyl : 15.08.2008 o godz. 17:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a jak to wygląda formalnie? Czy tylko przeciwnik (w tym wypadku Wisła) ma to zgłosić, czy to 'leci" z urzędu, UEFA ma sprawdzić jeśli pojawią się wątpliwości?
Może jestem durnie naiwny i niedzisiejszy , bo ja bym z tego szumu nie robił, z drugiej strony jak sobie przypomnę zmyślony donos tego gnojka McCarthy'ego (po meczu z Blackburn) czy jakoś tak na któregoś z naszych o jakieś niby antyrasistowskie odzywki któregoś z naszych , to mam mieszane uczucia. Od razu się wielki szum zrobił, jacy to rasiści u nas w Krakowie. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Koniec dyskusji na temat spekulacji futbol.pl. Za każdy następny post o "dupie Marynie" będę dawał miesięcznego bana.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Widzieliscie z kim bedzie sie trzeba zmierzyc o grupowa faze p.Uefa?
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=13718 znajac szczescie wylosujemy Milan ale w sumie cala stawka niewiele gorsza i tez renomowana... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Bedzie bardzo ciezko cos ugrac, przeciwnicy sa naprawde trudni, ale musimy walczyc ze wszystkich sil o punkty, bo niedlugo bedziemy mogli wystawic jeden klub do eliminacji PU, jak tak dalej pojdzie. Dlatego trzymam kciuki za nasza Wiselke i za Lecha. Na Legie nie licze bo ich gra to antyfutbol...
Ostatnio edytowane przez Crusi : 16.08.2008 o godz. 21:59.
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lista zespołów imponująca, choć nie jest tak, że wszystkie są nie do przejścia. Wiadomo, że Milan, Sevilla, Schalke (ogólnie zespoły od Milanu do Dinamo Bukareszt są bardzo trudne) ale reszta nie jest aż tak tragiczna. Jeśli nam się poszczęści w losowaniu choć trochę bardziej niż w LM to faza grupowa UEFA jest w zasięgu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() Tak patrząc na tą listę to tylko pierwsza trójka (Milan, Sevilla, Vamncia) wydaja się poza zasięgiem, reszta jak najbardziej do powalczenia. Mi osobiście marzyłby się Ajax.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 16.08.2008 o godz. 23:32.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tez bym chetnie zobaczyl Wiselke w akcji z Ajax'em zwlaszcza, ze oni teraz graja kaszane i sa w naszym zasiegu. A tak z bardziej optymistycznych druzyn to Omonia Nikozja :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
II runda Kwalfikacji LM - Wisła według wielu trafia najgorzej jak mogła czyli na Beitar
III runda Kwalifikacj LM - to samo,czyli Barcelona Ewentualna I runda PUEFA - nie wierze aby i tym razem po raz trzeci mieć takiego pecha i trafić na jakiś Milan.Aby sprawiedliwości stało się zadość powinniśmy wylosować zespół pokroju Austrii Wiedeń ![]() ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nagrywal ktos mecz Barca-Wisla? - nie bylo mnie w Polszy a z checia bym ogladnal.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|