|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Znamy kolejnego sparingpartnera - Dynamo Drezno. No, zobaczymy czego sie Wisla nauczy w tym okresie przygotowawczym bo przeciwnicy nie wygladaja na zbyt silnych.
19.06 - Garbarnia 26.06 - Tatran Preszow 29.06 - Dynamo Drezno 03.07 - Maccabi Tel Awiw/ "jakis holenderski zespol" 08.07 - Hannower 96 Mam nadzieje, ze Kasper wie co robi i dobrze naszych przygotuje. Na dzisiejszym treningu kadra wygladala przerazajaco. 17 zawodnikow w tym jeden testowany. Transfery sa niezbedne i to nie 1 czy 2. 7 stracilismy, conajmniej 7 powinno przyjsc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
dzisiejszy trening, foto
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._po_wakacjach/ Guła i Singlar trenowali..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 14.06.2010 o godz. 19:11.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
http://www.tsw.com.pl/news/Jarosz-Be...-Niemczech-290
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cholera jasna Baszczu!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Co do cholery robi tam Baszczyński
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No ciekawe czy Baszczu tylko w odwiedziny wpadł, czy coś innego? Do kiedy ma kontrakt w Grecji?
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Tylko na czym trzyma się drążek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Na oficjalnej pisze, że Baszczu chce się dobrze przygotować do sezonu po kontuzji, a w Grecji zaczynają od 1 lipca i chce być już lekko przygotowany...
Szkoda, bo jak go zobaczyłem na zdjęciu z Brożkami to aż serce mocniej zabiło... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wygląda tak, jakby on podskoczył z tym drążkiem, aczkolwiek zdjęcie wygląda świetnie;D
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Bo podskoczył, na tym polegało ćwiczenie.
Baszczyński ma obecnie urlop... i widać właśnie jak go spędza. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ale by się nam teraz taki Baszczu i w szatni i na boisku przydał, eh marzenia ściętej głowy.
BTW Do czego to doszło, żeby chłopy na forum piłkarskim gryf drążkiem nazywali ;P . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Biała Gwiazda zagra dla powodzian
Cytat:
wp.pl ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...slakow//37573/
Cyzby Marcelo negocjowal jakis kontrakt ? |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
Czasami zdarza się też w profesjonalnych klubach że takie negocjacje mają miejsce przy trzepaku,albo pod sklepem "U Paciaciakowej". Odrobine dystansu.Please. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak.
Podczas treningu na ławce. Druga tura rozmów na kręgielni albo na basenie. rozwala mnie to forum czasami... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A kim jest ten jegomosc, ktory siedzi kolo Marcelo? Czy to przypadkiem nie Konieczny ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Pamietasz moze jak pisales o tym ze Costly jest w Wisle i inne bzdury ?
Ostatnio edytowane przez Szyman423 : 16.06.2010 o godz. 22:10.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
Nie ,nie.To nie Marek Konieczny, aczkolwiek nie wiem kim jest ten jegomość. Jestem wyluzowany na maksa,ale proszę Cie... ![]() Tak pamiętam.Z tym że ja zostałem wkręcony przez kogoś z obozu Wisły,za co dostałem karę,a po okresie karencji zdążyłem forumowiczów przeprosić. Ale myślę że twoja napinka z opcją negocjacji kontraktu przez Marcelo,prawie dorównała głupotą do tej mojej z przed pół roku ![]() Poza tym to o takich rzeczach na p.w się raczej pisze.
Ostatnio edytowane przez Hiroji Hanzo : 16.06.2010 o godz. 23:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Najbardziej po*******ony tytul w tym roku, gratulacje dla Karcza (pewny jestem ze w tym bo watpie zeby ktos go przebil do konca roku)
a tak przy okazji farben , mozna wiedziec po co Ty ciagle wklejasz to samo? cos sie pojawia na oficjalnej czy TWSD, ktos to tu wrzuca a Ty po 5 dniach to samo tyle ze z gazety jakiejs wrzucasz ponownie, nie musisz odpowiadac bo Ty dzialasz jak jakis robot w amoku wrzucajac co po chwile powtorki, tylko przemysl to..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 17.06.2010 o godz. 17:51.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Popatrzcie na oficjalną na date meczu z Garbarnia. Fajnie to wygląda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie mogę znaleźć tematu meczu Garbarnia - Wisła, więc piszę tutaj.
Byłem dzisiaj na meczu Garbarnia z kimś tam, Garbarnia wygrała swój mecz 3:0. Na meczu około 150osób, w tym 20-30 śpiewało. Jest taki jeden śmieszny Pan w meksykańskiej czapce z dużym brzuchem co krzyczy i prowadzi doping, posiadają również bęben. Bardzo denerwowały mnie piosenki typu "hej hej Garbarnia", gdyż kojarzą mi się one z dopingiem "tych" z gorszej strony błoń. Mam nadzieję, że zjawimy się w dużej liczbie ( już w sobotę ); pokażemy się jak najlepiej pod względem dopingu, a także również wywiesimy flagi ( Garbarnia wywiesiła na meczu dzisiaj 3,4 flagi ). Bardzo bym chciał, żeby zjawił się ktoś z dwójki Guli-Marin, gdyż oni są niesamowitymi napinaczami i takich osób w ruchu kibicowskim Wisły potrzebujemy jak najdłużej. WSZYSCY NA GARCĘ! WSZYSCY NA CZERWONO! ![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|