|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
Valencia już ponoć od wczoraj od 18-19 w Krakowie jest. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dragan Paljić, Donald G i chyba też Drzazga mieszkali na bronowicach Salwator City lub Tower koło Almy, któej już nie ma... Wim, bo widziałem nie raz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mąka w Wieliczce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dziki Donald mieszkał w tarasach verona przy armii krajowej to samo Pareiko ( do którego dziewczyny od towarzystwa przychodziły do godziny po wyjeździe żony
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kiko chyba na os. Albertyńskim
Widziałem go już 2 razy w CH Czyżyny.![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Buchal mieszka w Garden Residence na Zablociu
Wczesniej miaszkal tam tez Wolski i Wilk
Ostatnio edytowane przez mic : 28.02.2017 o godz. 12:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dokładnie Donald i Sarki mieszkali w Tarasach Verona na Armii Krajowej.
Na rehabilitacje w Novotelu (dokładanie naprzeciwko ich bloku) przyjeżdżali .... autami |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Sarki był moim sąsiadem i nie mieszkał na Tarasach Verona a tuż obok w bloku na armii krajowej
Tez często widywałem blondyneczki u jego boku i s....ysyn za każdym razem jak jechał windą to robił selfie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
W takim razie musiał często bywać u Donalda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pewnie zuza do dzis nie jest pewna ojcostwa
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Piotr Żemło z asystą i czystym kontem w swoim debiucie w Wiśle Puławy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jović mieszkał na agrestowej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Właśnie na weszło wjechał świetny i długi tekst o "naszych" Hiszpanach -> http://weszlo.com/2017/03/07/weszlo-...ich-znaliscie/
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
"Ankieta" z Krzyśkiem Mączyńskim
https://www.youtube.com/watch?v=fLRQOkMNl3k Liga od kuchni: Piast - Wisła https://www.youtube.com/watch?v=FY6MtBoj_tg |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Weszło z âiberyjskąâ wizytą w Krakowie
http://weszlo.com/2017/03/07/weszlo-...ich-znaliscie/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...367269,nPack,2
Wywiad z Ivanem ![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Adrian Grzybek: Wisła to idealne miejsce do rozwoju
Latem 2016 roku interesowały się nim takie kluby jak Lechia Gdańsk, Cracovia, Zagłębie Lubin czy Miedź Legnica. Dzięki staraniom ludzi, którzy przejęli klub od Jakuba Meresińskiego, w ostatnim dniu okienka transferowego trafił do Wisły. Zapraszamy do rozmowy z Adrianem Grzybkiem, wyjątkowym technikiem, mocnym punktem naszej drużyny U19. Do Wisły trafiłeś z AS Progres Kraków, tam - z Trójki Myślenice. Jak w ogóle zaczęła się Twoja przygoda z futbolem? Wszystko zaczęło się, gdy miałem sześć lat. Wtedy to tata zabrał mnie po raz pierwszy na boisko. Od małego wyróżniałeś się bardzo dobrą techniką, strzelałeś sporo goli. Już w barwach Progresu zagrałeś w mocno obsadzonym turnieju Nike, ze sporym powodzeniem. Możesz opowiedzieć o tym wydarzeniu? Turniej rozgrywany był w Łodzi, jechaliśmy tam z pozytywnym nastawieniem. Nie wiedzieliśmy nic o drużynach, które mieliśmy w grupie; chcieliśmy wyjść na boisko i powalczyć z każdą ekipą o jakikolwiek punkt. Okazało się, że byliśmy najlepszą drużyną w swojej grupie, co otwierało nam drogę do fazy mistrzowskiej. A tam okazaliśmy się najlepszym zespołem w kraju. W minionym roku wraz z kolegami z Progresu z rocznika 1999 i 2000 wywalczyłeś srebrny medal mistrzostw Polski. Byłeś najlepszym strzelcem tej ekipy i "silnikiem" poczynań ofensywnych. Które z meczów z tamtego sezonu zapamiętałeś najbardziej i dlaczego? Każdy mecz doskonale pamiętam, ale najbardziej w głowie utknęło mi spotkanie półfinałowe, w którym nie trafiłem karnego, a później strzeliłem dwie bramki. Był to mecz z Zagłębiem Lubin. W sierpniu 2016 roku trafiłeś do Wisły Kraków. Po udanym sezonie w Progresie nie brakowało dla Ciebie ponoć ofert. Jak to się stało, że jesteś na R22 i czy z perspektywy czasu uważasz, że to była dobra decyzja? Po rozmowach z rodzicami i menadżerem doszliśmy do wniosku, że dobrym wyborem byłoby moje przeniesienie się do Wisły Kraków. Uważam, że klub ten jest idealny dla rozwoju młodego zawodnika. Początek gry w Wiśle U-19 miałeś imponujący. Po pięciu minutach pobytu na boisku w Końskich strzeliłeś pierwszego gola. Później przytrafiła Ci się kontuzja i utrata miejsca w składzie. Końcówka rundy to ciąg niezłych Twoich gier. Jak Ty ocenisz poszczególne Twoje występy w Wiśle? Które z nich wspominasz najmilej? Najlepiej wspominam pierwszą bramkę dla Wisły w meczu z Neptunem. Po niezłej postawie w Centralnej Lidze Juniorów trafiłeś na treningi do pierwszej drużyny Wisły. Jak trenowało Ci się z pierwszą ekipą Białej Gwiazdy? Jak przyjął Cię zespół? Jak uważasz, poziom juniorski a poziom seniorski to dwa różne światy? Zespół przyjął mnie bardzo dobrze. Poziom gry jest różny - w seniorach jest gra szybsza, decyzje trzeba podejmować błyskawicznie, w juniorach jest na to więcej czasu. Całość: Adrian Grzybek: Wisła to idealne miejsce do rozwoju ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
http://wyborcza.pl/7,154903,21493398...-akademie.html
Arek otwiera szkółkę piłkarską. Ciekawe, czy i jego będą opluwać jak swojego czasu Frankowskiego i Szymkowiaka, przecież to konkurencja dla AP WK wiadomo czyjej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=3eOR...ature=youtu.be
Od 9:20. Rzadko spotykana świetna akcja Alana. Wspaniały timing, wyczucie, wyjście, przyśpieszenie i rozegranie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Maciek Sadlok i Krzysztof Mączyński z powołaniem na mecz z Czarnogórą.Powodzenia!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|