|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Ja usłyszałem dziś plotkę(?), że Basha nie zdał testów medycznych. Dobra plotka(?).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
07 dostał kadrę po Carillo i jakoś mu przez rundę żarło a jak wyglądało pózniej wszyscy widzieliśmy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
na stronie głównej nadal wisi "news" z marca o zatrudnieniu Gruzina, a Ty chcesz robić porządki na forum to miejsce żyje tylko dzięki tym, którzy zarejestrowali się tutaj naście lat temu. Ogólnie fora to przeżytek z przełomu tysiącleci, obecni 20-latkowie (nie mówiąc o młodszych) to pewnie nie znają takich rzeczy Także podsumowując - nie, nie zobaczysz to admina czy moderatora. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tak, ale do pewnego momentu panowała tu samodyscyplina. Przez lata. Mniej więcej do momentu, kiedy Wisła znalazła się w strefie spadkowej.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Moglibyśmy się zainteresować Letniewskim z Lecha.. widzew zrezygnował z wykupu ,bo ich nie stać (600 tys zł), a całkiem nieźle sobie radził
moglibyśmy sprzedać kogos i wziąć jego akurat brakuje nam DP.. albo chociaż wypożyczyć.. Lech po mistrzostwie pewnie się wzmocni i nie będzie dla niego miejsca |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślisz, że nas będzie stać?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mysle, ze mamy duzo wiekszy budżet niz Widzew
poza tym mamy sprzedać Poletanovicia, Klimenta pewnie jakiś grosz wpadnie, wiec uzbierałoby sie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
a przepraszam kto będzie chciał KUPIC Klimenta? j
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ale to jest pojebane wszystko. Do 31 maja mieliśmy wypowiedzieć umowy tym piłkarzom z którymi chcemy się pożegnać. Więc nie wiemy czy Kliment jest już wolnym zawodnikiem czy dalej ma kontrakt z Wisłą ...
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To, że PZPN na takie coś pozwala nie znaczy, że sprawa jest prosta. Kliment pójdzie z tym do FIFA/UEFA, zaskarży nas, a znając naszych mistrzów wygra spór i będziemy mu płacić do 2024.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest na serio?
![]()
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Nie na jaja, z rozpędu napisałem zapominając, że klubem rządzą przecież profesjonaliści.
![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Cytat:
To taka zagwozdka: co ci "profesjonaliści" powinni zrobić w sprawie Klimenta: rozwiązać kontrakt i potem żałować, że mogli go sprzedać za jakąkolwiek kasę - brak profesjonalizmu..., zatrzymać w klubie licząc na sprzedaż, ale kontrahent w ostatniej chwili zrezygnuje, bo jakiś mądry kibic podpowie mu, żeby obejrzał sobie mecze Janka z ostatniego sezonu - totalny brak profesjonalizmu... tertium non datur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Bo wytyczne PZPN dotyczą polskich parapilkarzy którzy mają umowy o świadczenie usług, nie tak jak zagraniczni.
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Gdzie ja napisałem, że jestem mądry? Przecież wręcz przeciwnie, otwarcie napisałem, że sam nie wiem co jest lepsze, m.in. po to, żeby uzmysłowić niektórym, że to bardzo złożony proces wymagający dokładnych analiz każdej sytuacji. Podejrzewam, że takie analizy są robione, publikowanie takich informacji niczego nie zmieni, a wręcz może popsuć np plan na zarobienie jakichkolwiek pieniędzy na chociażby Klimencie. Nie róbmy z zarządu blondynów!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Rozwiązanie umowy z zawodnikiem zagranicznym na podstawie polskich przepisów, które nie są zgodne z międzynarodowymi, może skutkować wejściem w konflikt prawny z takim zawodnikiem. Rozumiem, że wziąłeś to pod uwagę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
chyba niewiele osób brało pod uwage ze pzpn może mieć sprzeczne przepisy z uefa , no ale to akurat nie nasza wina
![]()
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Błagam, chociaż Ty zrozum. Nikt tutaj nie porusza kwestii tego czy można z nim rozwiązać kontrakt czy nie można. Pewnie jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie, decyzja należy do właścicieli, chodzi o to, przez to, że nie ma info z kim rozwiązali umowę nie wiemy czy w sprawie Klimenta podjęli decyzję, ze zostaje czy odchodzi. Dlaczego nie ma komunikatu z kim rozwiązali umowę? Tak to wykłócali się o każdą pierd.ołę na TT, a teraz nie ma czasu napisać info, z kim się żegnamy, a kto zostaje? Jeżeli z nikim nie rozwiązali to też może iść info, że zarząd zdecydował nie skorzystać z możliwości jakie dają przepisy PZPN i żaden kontrakt nie został rozwiązany.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pisałeś coś o granicznej dacie - wskazałem Ci jedynie, że to nie do końca tak wygląda. O komunikacji klubu nie wypowiadam się.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|