|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Chodzi o tego gola kiedy to Guzmic podał do Miskiewicza zbyt słabo, Gergel przejął piłkę i strzelił? Otóż gdyby Miskiewicz był bramkarzem, w sytuacji gdy obrońcy rozgrywają piłkę między sobą nie mając za bardzo jak podać do przodu, wyszedłby te kilka kroków w pole karne i stworzył okazję do rozegrania z nim piłki zamiast być przyspawanym do linii. Wtedy nawet najsłabsze podanie trafiłoby do niego a nie do Gergela. Ni, ale Miśkiewicz stał sobie na linii: Guzmic ma piłkę, to jego problem, prawda? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
- sięga mu do kolan - krył kogo innego na dalszym słupku - Głowacki z Guzmicsem kryli jednego zawodnika, któryś z nich pomylił krycie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie rozważałem możliwości drewnienia od fast foodów ale teoria ciekawa
![]() Nie było z nim czasami Boguskiego ? |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2015
Offline |
|
|
Od kiedy pizza to fast food?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pizza to oczywiście jedno z najbardziej dietetycznych dań świata
amen ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wysyłałem Patryka już dawno temu do psychologa, to ktoś mnie tam skrytykował:
https://www.youtube.com/watch?v=TQ7rJ2xneMk ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
I bardzo dobrze, Patryk miał za dużo w głowie i sam chciał mecze wygrywać,oby tylko dalej chciał pracować to będzie zupełnie inny piłkarz ba już się zmienia.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wywiad z Miśkiewiczem
http://weszlo.com/2016/04/28/ze-mna-...m-malzenstwie/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wdowczyk o Wolskim:
– Sezon ciągle jeszcze trwa, ale układa Pan sobie już w głowie scenariusz, jak będzie wyglądał następny? Oczekiwania wzrosną. – Zdaję sobie z tego sprawę, choć żeby im sprostać, muszą być spełnione pewne warunki. Po pierwsze warto zatrzymać Rafała Wolskiego. Widzimy, ile ten chłopak potrafi i ile daje zespołowi. Jeśli będzie w pełni formy, a myślę, że to, co prezentuje, to nie jest jeszcze szczyt jego możliwości, to może dać tej drużynie jeszcze więcej. Rozmawiał Pan z Rafałem Wolskim na temat tego, czy będzie on chciał zostać w Wiśle? – Na razie mamy sezon. Wolałbym, żeby Rafał koncentrował się na grze. Niech on swoją postawą zrobi wszystko, żeby Wisła była wręcz zdesperowana w chęci jego wykupienia z Fiorentiny. Nie moją rolą jest jednak zajmowanie się tego typu sprawami. Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że tak, chciałbym, żeby Rafał z nami został. Ale to nie ja będę decydował o pewnych sprawach, bo w grę wchodzą pieniądze. Tak możemy analizować zresztą zawodnika po zawodniku. Arek Głowacki to np. facet, który pokazuje młodszym piłkarzom, że przy odpowiednim prowadzeniu można grać na bardzo wysokim poziomie tak długo. Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...wanie,9929812/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dogrywka z Denisem Popoviciem: Tiki-taka po krakowsku
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...krakowsku.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sadlok pozorancie jeden najemniku pakuj się i won do 7egii.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wyluzuj, braku ambicji nie można mu zarzucić.
Robi błędy, bo dużo ryzykuje, tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/newsroom/74...tego-tolerowal troche o naszym iq77 ;]
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przecież to jest jakiś paszkwil, żeby zasiać ferment.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Arek Głowacki awansowal na 8 miejsce w Klubie 300 (najwiecej wystepów e Ekstraklasie)
Na pierwszym chyba juz do konca świata nasz bylt grasz Surma. https://pl.wikipedia.org/wiki/Klub_300 |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A jak Arek pogra w przyszłym sezonie to zostanie najlepszym piłkarzem Wisły pod względem meczów w ekstraklasie i wyprzedzi Władysława Kawulę który ma 329 meczy w naszych barwach. Arek ma teraz 315 meczy w barwach Wisły. (łącznie 390 ale w tym 75 dla Lecha).
Pora pobić wyczyn Władysława Kawuli ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paweł Brożek i Rafał Boguski przedłużyli swoje umowy o kolejny rok....RB9 Wisełkę zbaw....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję że przedłużeniem Rafała nie zakończą poszukiwań prawego skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba każdy ma nadzieję że jako zapchajdziura, takie opcje w składzie są bardzo potrzebne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
- Wolski robi wszystko, zeby go nie wykupic. Pasi? ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A może po prostu po starciu z Prusakiem nie doszedł do siebie?
Przecież on też walczy o "piłkarskie życie". |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Spadku formy u Wolskiego można było się spodziewać. Wrócił z zagranicy, gdzie głównie przesiadywał na trybunach, w pierwszych meczach zagrał na "głodzie/świeżości" i dał to co ma najlepsze, ale organizmu nie oszukasz i zwyczajnie złapała go "zadyszka". Chłop jest pod forma długo nie grał regularnie i tyle, dorabianie do tego spisków jest zwyczajnie głupie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Równie dobrze można domniemywać w drugą stronę, że gra tak aby nasi mogli zbić cenę wykupu, dajcie spokój.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Jedno jest pewne. Gosc ma skilla na poziomie Stilicia i Maora, dlatego zrobilbym wszystko aby go zatrzymac na miejscu dzialaczy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|