|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
32-letni skrzydłowy bazujący na szybkości... mam nadzieję, że Pasieczny nie da się nabrać
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
To jest murzyn to spokojnie można mu odjąć 10 lat wiec prawie młodzieżowiec
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Guerrier, nawet bez formy, byłby dziś dla Wisły ogromnym wzmocnieniem, ale nie wierzę w ten news.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem kompletnie na czym opierasz to przekonanie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Może Wieczysta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli przyszedłby Guerrieer to znowu znaczyłoby, że patrzymy max pół roku do przodu.
Abstrahując od tego że pewnie byłby niezłym uzupełnieniem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tylko uzupełnieniem. My raczej mamy póki co gości do uzupełnienia a nam potrzeba kogoś kto pociągnie ten zespół
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
crux.a napisał(a):
Pytanie jaką pozycję ma tam Smuda bo on by go pewnie nie chciał. Tutaj sprawę bardziej rozjaśnił Piotr Koźmiński: https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...o-chce-przyjsc |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
My podobno krakowską piłkę chcemy grać to co nam z jeźdźca bez głowy? Jednego już mamy, więc stanowisko jest obsadzone.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
szkoda, ze nie udało się powalczyć o Nalepe.. za darmo po dobrych 2 sezonach.. wg mnie na nasze warunki byłby fajnym uzupełnieniem do środka pola i można byłoby Ashrafa przesunac wyżej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 09.11.2021 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Moze Milnkovic-Savic?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Buchalik Kuveljić Savić jak najszybciej pożegnać. W czerwcu Żukow i Hugi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To się łatwo pisze, ale obie strony muszą tego chcieć. Przy obecnej formie trudno im będzie znaleźć lepsze miejsce pracy.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
oczywiście, że łatwo - prawym myszki na nazwisko - obustronne rozwiązanie kontraktu, a jak się nie zgodzi to wolny transfer i "tak" przy pytaniu o wypłatę odszkodowania
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dodałbym jeszcze Mehremicia. Nie ma sensu, żeby został, jeśli nie mamy zamiaru korzystać z jego usług.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przecież Pasieczny jak ognia unika konkretnych wypowiedzi. Im bardziej enigmatyczne, tym lepiej dla końcowego sukcesu.
Akurat wypowiedź o pozycji 6/8 była o tyle prosta, że Gula musiał te pozycję łatać Frydrychem, więc nawet ślepy zauważyłby problem. Fakt że dodał o "dodawaniu centrymetrow" to na pewno prztyczek w kierunku Zukova i Plewki, którzy nim nie grzeszą. Ktoś o parametrach powiedzmy Jodłowca/Vrdoljaka (185-190 cm) nie oznacza od razu dryblasa. Przy wymaganej mobilności środkowych pomocników nie sądzę, by Gula z Pasiecznym ściągnęli nam tu jakiegoś kółka do środka. Osobną kwestią są inne pozycje, ale tu bez zwolnienia kilku innych kontraktów nikt do nas nie przyjdzie w zimie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jakub Piotrowski fajny chłopak z czasów Pogoni. Obecnie wchodzi na końcówki w Duesseldorfie. Może warto byłoby w Niego pójść? ma 24 lata 188 cm i w Pogoni grał naprawdę fajnie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|