|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A komentator zdziwiony że Lech wybija piłkę z własnej połowy, cały czas to robił tylko piłka teraz nie spada pod nogi napastnikom.
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Napisalem o docenianiu wyniku i rozroznieniu go od wyrazania radosci. Czy to cos dziwnego? @lek nie posikaj sie ze smiechu czasem. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Komentatorzy nie mogą się nadziwić, że obraz gry się zmienił, a to po prostu Udine zaczęło grać na serio i balonik powoli zaczyna pękać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dobra, starczy tego dobrego.
Wystarczy tych pyskówek. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sq, ty masz ostatnie ostrzeżenie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Ten Iwanski (?) to jest jakis psychol. Malo ze non stop dostaje orgazmu (np bo Stilic dostal pilke na polowie...), teraz ironiczne "tak, alez sie Zapacie stalo ble ble ble" pomimo ze bramkarz mu twarz butem przerysowal. Idiota
2:1 PAPA Kikut mistrzu PS: Przepraszam niektorych za moje kompleksy.
Ostatnio edytowane przez mic : 26.02.2009 o godz. 22:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Udinese2-1Koalicja Poznanska
![]() ![]() żeby nie było,pare stron wczesniej opisalem jak bedzie wygladac rewanz,chyba w tym temacie![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo Kikut, dwie akcje w minute.
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/2466
Czytać, czytać. Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
czyżby już koniec?
a Iwański dalej broni Lecha.... ejejej :|![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Alez jest pięknie.
Az wypije za to browara. Na zdrowie. PS. Iwański - Ty hipokryto! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Fenomenalne pierwsze 45 minut w wykonaniu Lecha
![]() ZERO OBIEKTYWIZMU !!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Kikut jak nie strzela Wisle 1000% sytuacji to kasuje awans wielkopolanom. Nie lubie ich ale podziw dla gry i za to ze tak daleko zaszli. Do tych wszystkich typu "no i pekl balonik" "pa pa Amica" - ciekawe kiedy Wiselka wyjdzie z grupy UEFA, bo ja mowie ze nieprędko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Negatyw: zmarnowana szansa dla polskiego klubu, zmarnowane punkty
Pozytyw: Lech ma krótką ławkę, jakoś nabrałem optymizmu, że to my w maju będziemy świętować mistrzostwo Polski. Sorry, ale co powiedzieć jak wypada jeden zawodnik ze składu i wprowadza się dwóch, którzy zamiast wzmocnić drużynę pokazują poziom zawstydzający? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dziękuję wszystkim forumowiczom za wspólnie spędzone chwile na forum w temacie "Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn"
Zabawa przednia i jak zwykle na tym forum (dziękuję założycielom) doskonała szansa na wymianę poglądów ![]() Do zobaczenia za pół roku w podobnym temacie oraz w innych tematach ![]() Idę położyć młodych Lechitów spać więc na prywatne wycieczki odpowiem później ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
grali w 1 połowie bo Udinese grało jak 2 ligwocy, w 2 połowie przycisnęli to już nie było Amiki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Lech sam jest sobie winny.Pierwsza polowa w ich wykonaniu b.dobra i mogli prowadzic wyzej,Druga połowa Dno.... Nie powiem żeby Mnie to martwiło
![]() Kikut i wszystko jasne..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Iwański to kibic Lecha
![]() ochłońcie bo żal słuchac Iwańskiego, ale niektórzy z was mu dorównują nie wiem co się stłąo z Lechem, nie mój problem, oby pękli na dłużej Kikuta mi aż żal, wyszła z niego Amica ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak tu zobaczę kolejne prywatne wycieczki, to za pół roku już się tu nie spotkamy. Przynajmniej - nie w tym samym składzie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
uhhh dobrze że sie skończyło, już sie bałem że Iwański wybiegnie na murawę i pobije tego murzyna za to że 3 sekundy pięknej, finezyjnej gry Lecha straciliśmy przez jego kontuzje i "cudowne ozdrowienie".
Jeszcze by nam Euro odebrali za rasizm... I te "Rany Boskie"...ledwo środa popielcowa mineła a ten już o Wielkim Piątku myśli. Ale swoją drogą, swój chłop ten Kikut |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jak mozna bylo zagrac tak dwie różne połówki ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Stilić , Rengifo, Murawski, Arboleda pewnie będą chcieli wykorzystać koniunkturę i odejść do stabilniejszych klubów zachodnich albo .... do wschodnich...
PS. MARIANO710 ... Wisła grała lepiej od Amici to raz , Lazio było silniejsze niż Udinese właśnie ten mecz oglądam widać jak na dłoni... PS2. Arrivederci patate , arrivederci patate (na melodię Guantanamera) .... hej razem hehehe PS3. Pisząc poważniej to uważam ,że Amica mogła ich spokojnie pojechać ale brakło im koncentracji i konsekwencji. Umiejętności może mniej. Jeżeli wy porównujecie grę Amici 2008/09 do Wisły Kraków 2002/03 to życzę szczęścia ... Nie wiem czy zamierzchła historia już dla niektórych ale od czasu do czasu warto odświeżyć sobie te chwile ... Nawet w przegranym w Parmie meczu 2-1 Wisła Heńka grała super. To był chyba najlepszy mecz jaki wtedy rozegrała Wisła .... choć przegrany.. Powód: bo żem napisał Lecha pffuuu
Ostatnio edytowane przez Bronex : 26.02.2009 o godz. 22:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W sumie ogladajac mecze Lecha z Udinese mozna je porownac do meczy Wisły z Lazio w 2003roku, a rewanz w Krakowie mial prawie identyczny przebieg co dzisiejszy mecz.
Troche szkoda, ze polskie druzyny nie wyciagaja wnioskow i odpadamy ciagle w podobny sposob. Wydaje mi sie, ze zarowno Wisła03' jak i Lech nie byli gorsi od swoich rywali i tylko brak doswiadczenia i ogrania, moze tez to, ze w Polsce sezon sie dopiero zacznie w tym tygodniu przesadzilo o awansie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kikut to był Koń Trojański buehehehe. Co ten gość wyprawiał to ja nie wiem.
Ale bardzo dobra sprawa dla nas: Lech nie ma Ławki. 11 gości+Peszko i tyle. Asamoah... świetny gośc, tak w ogóle. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jedynym sposobem na Lecha jest ostry pressing juz na ich polowie, i zageszczenie srodka ,wtedy sa bezradni.Ciekawe czy Wisła jak bedzie grała z LEchem to wstawi 5 pomocnikow do srodka,tyle ze nei za bardzo widze Cantoro biegajacego 90 minut..
Nie wiem czy ten Pepe nie strzelil gola ręka ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dobrze że odpadli przynajmniej Europa nie będzie oglądała tej żałosnej flagi z przekreśloną Białą Gwiazdą ! Przystanek Bełchatów może być pinezką do trumny. |
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
no też się dziwie w pierwszej połowie fatalnie ale w drugiej już bardzo ładnie.... oczywiście mówimy o Udinese ? no nie ?
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|