The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2016, 18:06
A Ty słyszałeś o czymś takim jak kontuzja? Gość był nieprzytomny na boisku.... Daje mu to prawo do 2 tygodni przerwy.

Chociaż szczerze to obstawiam, że robiąc mu badania w szpitalu dowiedzieli się, że złapał jakiegoś weneryka
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 09.03.2016, 18:06
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Mnie też to zawsze frapowało Dla zawodowego piłkarza absolutnym minimum powinno być aby co drugi jego strzał był strzałem celnym.

Mam nieodparte wrażenie że z kolegami na orliku mamy mniej piłek posłanych poza światło bramki po strzałach z dystansu niż to jest w wykonaniu naszych milusińskich
W prawdziwym meczu nawet byś biegał jak dziecko zagubione we mgle. Nie ta szybkość rozgrywania, nie ta presja czy ustawienie piłkarzy. Serio, nie wiem jak ktoś poważny może robić takie porównania. Taki Ronaldinho przed kamerą w trakcie treningu potrafił za każdym razem trafiać w poprzeczkę jak chciał w meczu, mu nie zawsze wychodziło dlaczego?
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.03.2016, 18:17
Viper napisał(a):Wyświetl post
W prawdziwym meczu nawet byś biegał jak dziecko zagubione we mgle. Nie ta szybkość rozgrywania, nie ta presja czy ustawienie piłkarzy. Serio, nie wiem jak ktoś poważny może robić takie porównania. Taki Ronaldinho przed kamerą w trakcie treningu potrafił za każdym razem trafiać w poprzeczkę jak chciał w meczu, mu nie zawsze wychodziło dlaczego?
Przyjmuje wytłumaczenie.
Możesz jeszcze objaśnić dlaczego w trakcie rozgrzewki, ze stojącej piłki, bez presji, bez nerwów, z linii pola karnego itd. 90 % strzałów w ląduje w trybunach.
I dlaczego jak można było poobserwować w jeszcze w dawnych czasach jak przyjeżdżała na puchary jakaś dobra drużyna zagraniczna to ta proporcja była dokładnie odwrotne.

A i na deser proszę o wyjaśnienie dlaczego 90 % dośrodkowań w trakcie rozgrzewki mija o kilka(naście) metrów nadbiegającego zawodnika.

Swoją drogą, każdy kto obserwuje rozgrzewkę to wie, że najlepiej to wychodzą przebieżki.
W tym sensie, że się nie przewracają jak biegną.
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.03.2016, 18:39
Viper napisał(a):Wyświetl post
Ja miałem na myśli, że gdybym w czasie meczu miał kilka sekund na przymierzenie i oddanie strzału ( tak jak kilku naszych piłkarzy miało), to być może trafiłbym w światło bramki. Nie mówimy o rozgrywaniu, ustawieniu się na boisku itp.
Poza tym Ronaldinho grał w tym czasie w ligach kosmicznych w porównaniu do buraczano- cebulanej. A te informacje o tych niecelnych strzałach ze stojącej piłki w czasie rozgrzewki, czy niecelnych dośrodkowaniach, tylko potwierdzają problem. Tak jak pisałem zapadło mi w pamięci, że (niby)piłkarz Cywka, ciągle pudłuje i oczekuję konkretnej odpowiedzi, czy miał w tym sezonie choć jeden strzał w światło bramki?

Cytat:
Swoją drogą, każdy kto obserwuje rozgrzewkę to wie, że najlepiej to wychodzą przebieżki.
W tym sensie, że się nie przewracają jak biegną
Smutne, ale prawdziwe.
Ostatnio edytowane przez kornd : 09.03.2016 o godz. 18:43.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
Bercik5
Junior Member

Od: 12.2007

Stary 09.03.2016, 20:46
kornd napisał(a):Wyświetl post
...Tak jak pisałem zapadło mi w pamięci, że (niby)piłkarz Cywka, ciągle pudłuje i oczekuję konkretnej odpowiedzi, czy miał w tym sezonie choć jeden strzał w światło bramki?
O ile mnie pamięć nie myli to miał... strzelił z dystansu bramkę w meczu z Gwiazdami Wisły...
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Stary 09.03.2016, 20:59
Bercik5 napisał(a):Wyświetl post
O ile mnie pamięć nie myli to miał... strzelił z dystansu bramkę w meczu z Gwiazdami Wisły...
Dziekuję za odpowiedź. Dobre i to (ten strzał Cywki).

Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 10.03.2016, 09:09
Nie na temat. Drogi kornd-dzie. Co sklonilo Cie do zmiany z knura na drakule?
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.03.2016, 10:45
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę się wypowiadać za kolegę, ale teraz przynajmniej nikt mu nie zarzuci że jest Vladem
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Stary 11.03.2016, 19:13
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Knura sprzedałem wieśniakowi. Teraz wolę mieć Wlada, który jak wiemy właściwie karał odstępców od świętej wiary katolickiej i niewiernych.

Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 13.03.2016, 10:58
Dzis Arek Głowacki , kapitam obchodzi 37 urodziny. Wszytskiego najlepszego Głowa
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.03.2016, 18:43
Zapewne mały ucieszył się,że trenerem został Wdowczyk...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.03.2016, 18:51
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Zapewne mały ucieszył się,że trenerem został Wdowczyk...
No dla niego chyba lepszy Wdowiec niż Smuda
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.03.2016, 00:56
Pilkarze nie są od tego zeby sie cieszyc alo niecieszyc.

Oni są od za.pierdlania po boisku.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.03.2016, 09:03
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Pilkarze nie są od tego zeby sie cieszyc alo niecieszyc.

Oni są od za.pierdlania po boisku.
czyli to nie ludzie a wilki
lub maszyny

do łez mnie rozbawiłeś
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 14.03.2016, 11:27
Powinni zachować profesjonalizm i wypełniać swoje obowiązki. Jak ktoś ma ambicje i samodyscyplinę to zajdzie daleko.
Marcelo sam sobie narzucał większe obciążenia treningowe, gdy reszta prezentowała minimalizm, a Lewandowskiemu nie przeszkodził charakter i metody treningowe Smudy.
Ostatnio edytowane przez tofik : 14.03.2016 o godz. 11:29.
..
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 16.03.2016, 12:37
Alan w kadrze na mecze z Finlandią i Białorusią gratulacje!! nie wiem co w nim trener widzi....

Petar Brlek także z powołaniem na mecz z Hiszpanią i Estonią w ramach eliminacji mistrzostw Europy

Richárd Guzmics także z powołaniem na towarzyski mecz z Chorwacją
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 16.03.2016 o godz. 12:39.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Machor303
Member

Od: 06.2014

Stary 16.03.2016, 12:52
A jednak coś umieją...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 16.03.2016, 13:42
Dziki wrócił ?

Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 16.03.2016, 14:22
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._ciosem_19085/

Cytat:
"Swoim trybem pracują kontuzjowani: Sarki i Guerrier, którzy dołączyli dziś do końcowej fazy zajęć z resztą drużyny"
Czyli wrócił do lekkiego treningu.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 16.03.2016, 15:06
Serio? Przecież jemu się nic nie stało. Gość porządnie leci w chuja (nie po raz pierwszy), cudem ozdrowieje na mecz reprezentacji. Kpina. I dziwię się, dlaczego władze klubu na to przymykają oko i jeszcze rzetelnie nazywają Donalda "kontuzjowanym".
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Stary 16.03.2016, 15:52
A skąd Wy wiecie co mu się stało? Fakty są takie, że był nieprzytomny na boisku.... Fakty są takie, że spędził tydzień w szpitalu. Raczej by go tam nie trzymali gdyby "nic się nie stało".
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 16.03.2016, 18:41
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
A skąd Wy wiecie co mu się stało? Fakty są takie, że był nieprzytomny na boisku.... Fakty są takie, że spędził tydzień w szpitalu. Raczej by go tam nie trzymali gdyby "nic się nie stało".
Bujał się po szpitalu na Wrocławskiej prawie jak po Franticu... Rzeczywiście ciężka kontuzja mózgu .
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 16.03.2016, 20:01
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
No tak nic się nie stało, klub olewa kadrę nie i zagra w niej 90 minut!
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.03.2016, 20:09
Cytat:
Rzeczywiście ciężka kontuzja mózgu .
Może ta kontuzja nie dotyczy urazu w meczu tylko mu wykryli wrodzoną wadę mózgu(?) Patrząc po tym jak się ten chlop zachowuje (chodzi głównie o media społecznościowe) to jest wielce prawdopodobne, że cierpi na jakąś chorobę mózgu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.03.2016, 23:37
Żeby na coś chorować trzeba to mieć. Nie przeceniajcie orzeszka w głowie Donalda.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 17.03.2016, 05:12
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.n...1c&oe=57925E1F może sobie kupił
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.03.2016, 12:47
Kurczę... brakuje mi tu systemu lajków...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.03.2016, 21:01
Nasz hebanowy prawdzivvek ignorując wszystkie zalecenia lekarzy Wisły oraz stanowczy sprzeciw trenera Wdowczyka wraz z calym sztabem szkoleniowym wylecial dzis z Krakowa na Haiti zeby wziac udzial w zgrupowaniu swojej reprezentacji, czytaj opierdalac sie kolejne 2 tygodnie zamiast dojsc w spokoju do siebie po "kontuzji" oraz zgrac sie ze wzmocniona druzyna. Mam szczera nadzieje ze to koniec tego klauna w Wisle.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.03.2016, 21:06
Oo wiec nagle zdrowy i moze jechac?

na kadre Haiti zdrowy ,ale na Wisle chory

jak dla mnie to juz z tego zgrupowania Haiti moze nie wracac,damy rade bez niego.,mam go juz serdecznie dosyc.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 19.03.2016, 21:14
Z tego co mówił Wdowczyk na konferencji, to problem nie wynika z tego, że mudzina chce pojechać, tylko, że w ogóle dostał powołanie i o to wszystko się rozbija. Pewnie jakby odmówił, to więcej powołań by nie dostawał.

Cytat:
Dariusz Wdowczyk, zapytany o Guerriera, powiedział natomiast: – Powiem szczerze, mamy pewnego rodzaju problem, ponieważ Donald dostał powołanie do reprezentacji Haiti. Dla mnie jest to niezrozumiała sytuacja, że zawodnik, który wychodzi ze szpitala, jest powoływany do reprezentowania swojego kraju. Rozmawiałem z nim i powiedziałem mu, że absolutnie tego nie widzę, że mamy teraz dwa tygodnie, żeby się przygotował tutaj z zespołem, bo przecież nie grał ostatnio żadnego spotkania. Miał problemy kardiologiczne. Warto, żeby z nami został i przygotował się do następnych spotkań. Nie wiem, czy są naciski ze strony jego trenera drużyny narodowej. Ja wolałbym, żeby został, ale z tego co wiem, leci do swojego kraju. Z tego co się orientuję, jest to konsultowane. Są wysyłane pisma. Jest kontakt i z trenerem i lekarzem kadry Haiti, że dopiero co wyszedł ze szpitala i nie jest absolutnie przygotowany do tego, żeby grać. Dla mnie to wygląda tak, że będzie dziesięć godzin lotu w jedną stronę, czyli zmarnowany jeden dzień. Dziesięć godzin na powrót, czyli zmarnowany drugi dzień. Jak tam poleci, to lekarz powie: Trenuj z nami? Przecież on nie jest na to przygotowany. Odpukać, może nastąpić jakiś uraz. I będziemy mieli wtedy problem i Donald będzie go wtedy miał.

Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/dariusz-wdowczyk-nie-rozumie-sytuacji-z-wyjazdem-guerriera-na-kadre-wideo,9753880/
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 19.03.2016 o godz. 21:16.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów