|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Możesz jeszcze objaśnić dlaczego w trakcie rozgrzewki, ze stojącej piłki, bez presji, bez nerwów, z linii pola karnego itd. 90 % strzałów w ląduje w trybunach. I dlaczego jak można było poobserwować w jeszcze w dawnych czasach jak przyjeżdżała na puchary jakaś dobra drużyna zagraniczna to ta proporcja była dokładnie odwrotne. A i na deser proszę o wyjaśnienie dlaczego 90 % dośrodkowań w trakcie rozgrzewki mija o kilka(naście) metrów nadbiegającego zawodnika. Swoją drogą, każdy kto obserwuje rozgrzewkę to wie, że najlepiej to wychodzą przebieżki. W tym sensie, że się nie przewracają jak biegną. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
||
Poza tym Ronaldinho grał w tym czasie w ligach kosmicznych w porównaniu do buraczano- cebulanej. A te informacje o tych niecelnych strzałach ze stojącej piłki w czasie rozgrzewki, czy niecelnych dośrodkowaniach, tylko potwierdzają problem. Tak jak pisałem zapadło mi w pamięci, że (niby)piłkarz Cywka, ciągle pudłuje i oczekuję konkretnej odpowiedzi, czy miał w tym sezonie choć jeden strzał w światło bramki? Cytat:
Ostatnio edytowane przez kornd : 09.03.2016 o godz. 18:43.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
||
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziekuję za odpowiedź. Dobre i to (ten strzał Cywki).
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie na temat. Drogi kornd-dzie. Co sklonilo Cie do zmiany z knura na drakule?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Knura sprzedałem wieśniakowi. Teraz wolę mieć Wlada, który jak wiemy właściwie karał odstępców od świętej wiary katolickiej i niewiernych.
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dzis Arek Głowacki , kapitam obchodzi 37 urodziny. Wszytskiego najlepszego Głowa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zapewne mały ucieszył się,że trenerem został Wdowczyk...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No dla niego chyba lepszy Wdowiec niż Smuda
![]() ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Pilkarze nie są od tego zeby sie cieszyc alo niecieszyc.
Oni są od za.pierdlania po boisku. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
lub maszyny ![]() do łez mnie rozbawiłeś ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Powinni zachować profesjonalizm i wypełniać swoje obowiązki. Jak ktoś ma ambicje i samodyscyplinę to zajdzie daleko.
Marcelo sam sobie narzucał większe obciążenia treningowe, gdy reszta prezentowała minimalizm, a Lewandowskiemu nie przeszkodził charakter i metody treningowe Smudy.
Ostatnio edytowane przez tofik : 14.03.2016 o godz. 11:29.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Alan w kadrze na mecze z Finlandią i Białorusią gratulacje!! nie wiem co w nim trener widzi....
Petar Brlek także z powołaniem na mecz z Hiszpanią i Estonią w ramach eliminacji mistrzostw Europy Richárd Guzmics także z powołaniem na towarzyski mecz z Chorwacją
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 16.03.2016 o godz. 12:39.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
A jednak coś umieją...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziki wrócił ?
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._ciosem_19085/
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Serio? Przecież jemu się nic nie stało. Gość porządnie leci w chuja (nie po raz pierwszy), cudem ozdrowieje na mecz reprezentacji. Kpina. I dziwię się, dlaczego władze klubu na to przymykają oko i jeszcze rzetelnie nazywają Donalda "kontuzjowanym".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A skąd Wy wiecie co mu się stało? Fakty są takie, że był nieprzytomny na boisku.... Fakty są takie, że spędził tydzień w szpitalu. Raczej by go tam nie trzymali gdyby "nic się nie stało".
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Rzeczywiście ciężka kontuzja mózgu . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak nic się nie stało, klub olewa kadrę nie i zagra w niej 90 minut!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Żeby na coś chorować trzeba to mieć. Nie przeceniajcie orzeszka w głowie Donalda.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.n...1c&oe=57925E1F może sobie kupił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Kurczę... brakuje mi tu systemu lajków...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nasz hebanowy prawdzivvek ignorując wszystkie zalecenia lekarzy Wisły oraz stanowczy sprzeciw trenera Wdowczyka wraz z calym sztabem szkoleniowym wylecial dzis z Krakowa na Haiti zeby wziac udzial w zgrupowaniu swojej reprezentacji, czytaj opierdalac sie kolejne 2 tygodnie zamiast dojsc w spokoju do siebie po "kontuzji" oraz zgrac sie ze wzmocniona druzyna. Mam szczera nadzieje ze to koniec tego klauna w Wisle.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Oo wiec nagle zdrowy i moze jechac?
na kadre Haiti zdrowy ,ale na Wisle chory jak dla mnie to juz z tego zgrupowania Haiti moze nie wracac,damy rade bez niego.,mam go juz serdecznie dosyc. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Z tego co mówił Wdowczyk na konferencji, to problem nie wynika z tego, że mudzina chce pojechać, tylko, że w ogóle dostał powołanie i o to wszystko się rozbija. Pewnie jakby odmówił, to więcej powołań by nie dostawał.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 19.03.2016 o godz. 21:16.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|