|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Krzysztof Mączyński dzisiaj w Cafe Futbol.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Alan nie był najgorszy. czyli inaczej mówiąc : jechałem autem z pękniętą oponą i nie miałem wypadku ! Super. wg. mnie lepiej jechac z odpowiednią oponą czytaj - grać z prawdziwym def pomocnikiem. Uryga miał podania do przodu -brzmi jak jakiś wyczyn.Zaliczał przechwyty - a to nie jego obowiązek? lekarz któremu zdarzy się kogoś wyleczyć jest lekarzem chujowym a nie pechowym ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Dziwie się, że ściągamy Brleka, który charakterystyką jest podobny do Mączyńskiego zamiast wziąć jakiegoś typowego defensywnego pomocnika, który umie podać na 5 metrów do przodu. ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ale Brlek w parze z Mączyńskim moim zdaniem wystarczy w meczach, gdzie nie musimy totalnie ryglować środka pola - potencjał defensywny jest w obu niewiele mniejszy niż w Urydze, a zalety, które ma takie ustawienie (duża kreatywność i liczba otwierających podań) zrekompensują te straty z dużą nawiązką. O ile Mąka będzie w formie i zgra się z Petarem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Oby, ale jak przyjdzie nam toczyć mecze na śmierć i życie to moim zdaniem lepiej mieć takiego piłkarza w drużynie jak na przykład Góralski.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Taki Sobol ktory gral u nas kupe lat strzelal mnóstwo bramek, notowal asysty 2 stopbia, a Uryga? To juz nawet chlopcy od podawania pilek maja lepsze statystyki. A i apropp ewentualnego trenera z zagranicy. Idę o zaklad, że u niego Uryga rozegra 1 mecz . Pierwszy i zarazem ostatni (o ile nie będzie plagi kontuzji w zespole). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tu to tylko wstawię. Bez komentarza.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
A ja skomentuje. Wiem, że łatwo tak napisać, ale może gdyby mieli większe wsparcie z trybun to i pojawiły by się większe chęci do wsparcia kibiców.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A jak sobie wyobrażacie to finansowe wsparcie? W drużynie jest 7 zawodników którzy są w drużynie ledwo miesiąc (a niektórzy kilka dni) i wytłumacz tu takiemu Brlekowi, że ma odpalić część pensji na kibiców? wolne żarty. A taki Bartosz z czego ma się dołożyć? Już nawet nie wspomnę, że dopiero co mieliśmy sytuację, że nie dostawali pensji od kilku miesięcy. I nawet specjalnie nie jęczyli o tym w TV.
No i paru ostatnio usłyszało, że jak nie będą biegać to mają wypier****, więc ich specjalnie społeczność kibicowska nie zachęciła do wsparcia ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Tylko czekalem na takie wpisy. Ciekawe co by tutaj za afera byla jakby u nas gniazdowy zrobil to samo co w Slasku
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
a co zrobił?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bardzo dobrze zrobił gniazdowy niech wiedzą że nie są święci, za tą kasę co dostają to na huju powinni biegać, ale u nas gniazdowy nie ma charyzmy, przykre ale prawdziwe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze czy niedobrze, ale nawet głupio by mi było prosić o cokolwiek człzowieka, którego ochrzaniłem (nawet jeśli słusznie). Moim zdaniem pieniędzy powinno domagać sie od Korony. To przez ich beznadziejną murawę kibice ponieśli koszty i to oni powinni za to zapłacić.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
SKWK będzie starało się o zwrot kosztów za wyjazd, lecz będzie to proces długotrwały. Sprawa za pewne zakończy się w sądzie. Sprawa pewnie będzie złożona, bo może dojść do sytuacji, że to nie Korona jest odpowiedzialna za stan murawy, lecz forma zewnętrzna i przepychanki będą trochę trwały. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
WISŁAZWE - na takie sytuacje wymyślono w prawie cywilnym coś takiego jak regres
SKWK występuję po zwrot kosztów do organizatora meczu (który oczywiście będzie próbował udowodnić, że mecz został odwołany w wyniku działania siły wyższej - czyli "nadmiernych opadów śniegu/deszczu"), dopiero później organizator może sądzić firmę zewnętrzną. A co do sytuacji po meczu Śląska, to powiem tak - nasi chcą wygrać, starają się i ambicji im odmówić nie można. Oglądałem ten mecz Śląska i.... nie dziwie się, że się kibice wkurzyli. WKS przeszedł koło meczu. Naszym po prostu nie idzie, ale IMHO daleko są od "hańbienia koszulek". ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Trzeba przyznać, że grajki Śląska grubo obsrane. Pawełek co prawda na wyjebaniu stoi... w takiej sytuacji żal mi tylko takich obcokrajowców jak Morioka - co on ....a na to może? Świeżo przyszedł do klubu, nie kmini jeszcze klimatu, a już prawie po łbach od kibiców dostaje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...35&oe=5767954C
A niektórzy jeszcze mają problem bo się wkładom przykro zrobiło. Nawet mi was nie żal. Widocznie lubicie jak ktoś wam pluje w twarz. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Rowniez bylem na meczu z Piastem i musze powiedziec ze pilkarze walczyli,Nie widzalem zeby ktorys sie opierd,alał . Nie mozna im zarzucic brak ambicjii czy walki.Dlatego moje zdanie jest takie zeby zapisewac m razy czy dwa 'Walczyc biegac i sie starać" ale potem juz doping normalny,Bo potem jest dziwnie jak sie gwizdze i wyzywa pilkarzy a za 5 minut skacze z radosci po golu tych samych ludzi.Oni tez juz chyba sami nie wiedza jak sie maja zachwywac po meczu. P.S natomiast wpis donalda na jego stałym prostackim poziomie,czy od niego moza czegos innego wymagac? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Donaldowi jak widać nikt nie wytłumaczył, że powinien posiadać (jakikolwiek) szacunek do kibica, dzięki któremu kupił sobie takie auto. Dzicz zacofana jak widać, szkoda, kamyczek do ogórka zwanego ośmieszaniem Wisły.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez whitestar1990 : 07.03.2016 o godz. 09:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ty zdrowy psychicznie jestes?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Za dobrze ma to mu palma odbija, jeszcze parę lat temu mieszkał w wiosce bez prądu a dzisiaj "wielki Pan piłkarz" ....
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 07.03.2016 o godz. 11:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Jak teraz wyjdzie na mecz z Korona a Wolski na skrzydle znowu to mozna bedzie uznac Broniszewskiego za sabotazyste |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przeciez to nawet nie jest jego samochod ....a
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|